MiniMiska
|
Ojla. vsem in vsaki posebej za preglede, za / ... Jaz sem imela tudi danes pregled pri G: okregana zaradi viška kg , 8kg imam plusa, zdaj moram več gibanja uvrstit v svoj vsakdan, da naslednjič ne bom spet okregana pri G. Drugače pa velik trebuh za 23t, tako da mi je dala v februarju UZ, da preveri, kako velik je razgrajač. Otrdevanje/krči: tudi meni je že otrdel trebuh, danes sem povedala G, je rekla, da če bi večkrat, naj pridem v dežurno, če pa enkrat na dan, pa je to normalno. Nakupi: naročila sva previjalno komodo 70x100 cm pri Izi mobili, tako kot ima k_a_t_i - hvala za pomoč in m_o_i, tako kot si tudi ti gledala. Z zmišljevanjem barv in ročajev naju vse skupaj pride dobrih 300€. Kupila sem tudi že podlogo od Bebejou, tako da si malo po mesecih porazdelim stroške. Nov model vozička Jane Slalom: če katero zanima, mislim da je Pingvinkica spraševala. Konec februarja naj bi prišli v SLO ti vozički, velika prednost je teža in to, da se obrača v obe strani, cena naj bi bila okrog 700€, ni potrjeno. Meni je ful všeč črno-zelen, tako da sva zaenkrat odločena za tega, je pa res, da sva že kupila lupinico REcaro in ne moreva kupit kompleta Jane zdaj, kar bi prišlo ceneje. Košaro Jane bova morala kupit posebej, najbrž še iz stare kolekcije. Bomo videli. Dopust pred porodniško: res je, 10 dni ti ga morajo pustit koristit, ostalega lahko preneseš. Jaz upam, da bom lahko koristila vsega do porodniške, ker imam pogodbo za določen čas. Se moram pozanimat v kadrovski in to kmalu. Dovolj za danes, lepo popoldne.
|