|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
26.1.2010 13:58:05   
m_o_i
juuuj, sem se spomnila se glede Pierre Cardine vozickov:; moja prjatlca ga je kupla v Bosni in ji ze drugega otroka prevaza vec kot zadovoljivo! 

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 926
26.1.2010 14:04:54   
Angel_Tian
zivepouser posted image user posted image user posted image ti se kr ne sekiraj, saj nisi edina, ki se pridno redi. Iz avta te bomo pa tudi nekak spravle, saj vrata se dovolj odprejo. Al pa ona varianta - na tvoji strani vrata odprem in te z moje strani ven zbrcam user posted image user posted image Zadnja možnost bo pa ta, da sploh ne izstopiš, ampak se nam krof-čvek prestavi kr na parkirišče (samo po moje nam bo enčinkenmal prehladno) user posted image

Pucanje avta - jaz ga imam tule pod streho parkiranega, ampak te snežinke tako naokoli nosi, da se avta skoraj nič več ne vidi. Torej bo na vrsti mini kidanje preden grem domov user posted image

Joj, jaz nimam čisto nič proti, če še kaka aprilčica na krofe pride (no, pa saj sem ji že napisala). Tale katy je pa sploh dobrodošla, če nas že itak na forumu tolk špijonira user posted image user posted image user posted image
Pa če je iz MB, lahko da celo našo fiško pozna. Ali pa če se ji PDP malo prestavi, lahko še kje majčica postane itd. itd. user posted image user posted image

m_o_i - super za cotke. Saj za prebiranje druge runde imaš pa še čas - pa vsaj spet en dober izgovor za k sestrični za it user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 927
26.1.2010 14:10:19   
isabeaux
Živjo punce...

Vem da se bolj malo oglašam, ampak sploh ne vem kam čas beži....noro....

No vsem čestitke za uspele preglede user posted image user posted image

Mi smo imel morfologijo v mb pri japlju...in je vse super...imam pa itak ta teden še pr moji g. pregled...natančneje v četrtek dopoldan...je pa tko...da do sedaj bi naj bila pupa...japelj, pa je skor neki reku...pol je pa beba dala nogice skupi in je rekel, da jj sedaj se je pa skriluser posted image ...tko da sedaj pa res ne vemo...morda bo pa fantek...hehehe...saj je čist vseen...sam da je zdravo dete...kar pa zaenkrat je user posted image user posted image

Punce glede takih in drugačni anonimnih se ne sekirajte, saj potem ravno to dosežejo kar so želele...da se boste sekirale in na koncu še slabe volje ostale zaradi nekih primerkov, ki v tem uživajo...nima smisla...!! Raje bodimo lepo polne optimizma in vesele, da smo v tako lepem stanju, ki pa ga res lahko samo me čutimo...direktno...sploh ko bebice brcajo in se na tak način pogovarjajo z nami user posted image

Sedaj pa še neki glede dopusta....pingvinkica mislim da si ti spraševala....zadeva je taka...po zakonu o delovnih razmerjih je dopust takšen, da ga moraš izkoristit 2 tedna oz. 10 delovnih dni do konca koledarskega leta, ker sicer ti propade....ostanek pa do konca junija naslednjega leta...

Spet je pa odvisno od kolektivne pogodbe ki jo imate in oddelodajalca...tako da se je najbolje dogovorit...da ti ga odobri predenj začneš porodniško...vsega....če pa reče da ne more...al pa da ga hočeš koristit potem po porodniški...kar je torej pred junijem ...potem pa enostavno zahtevaš 14 dni oz. 10 delovnih dni pred porodniško ( to ti more odobrit, saj si sicer onemogočena do izrabe dopusta in je delodajalec v prekršku)...pa ostalo vzameš po porodniški...

Joj upam da nisem preveč zakomplicirala...da je razumljivo...user posted image

Sedaj pa še glede bolečin...dokler je to ostra bolečina ob premiku, ki s počivanjem mine in se ne stopnjuje...je najbrž bolečina vezi....zoprno ampak nenevarno za bebico....

Če pa so to krči...podobni menstrualnim ....ali otrdevanje trebuha...pa je razlog za paniko in klic ginekologa...

Ali je katera že do sedaj doživela kašne krče...al pa sam en krč...al pa otrdevanje?

Lepo bodite...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 928
26.1.2010 14:13:34   
farina
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

evo mene nazajuser posted image
katy83 (aprilcica) jaz te bom kuj napisala na seznam, tak da...ce se misli ktera razkurit, se pa naj-samo ti pridi na krofe in cvekuser posted image  pa povej, s kterega konca SLO si (lahko preko ZS)

cotke prebrane, nekaj je se na podstresju (ni blo casa it iskat!smo sle se na sprehod-sem "testirala" Peg Peregotovega Uno/ta, pa mi ni prevec vsec; kr nekam po svoje hoce ituser posted image  al pa se jaz nisem zverzirana za vozickanjeuser posted image )

zima je tahuda; se dobro, da je tak sneg, da ga kr odnese z avta. na cestah se pa ze prijemlje-cestarje je ZOPET presenetu sneg user posted image

vem da bo to smešno,kdaj pa kje se to dobite,mogoče pridm pozdravit,čeprav sm iz mbuser posted image čeprav imam jaz tud rok bolj 30.4. kot pa maja, sm pa bolj za maj, tak je zračunala tudi tista gospa ko sm šla delat tokso, da je 1.5.bomo vidl

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 929
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 14:14:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
26.1.2010 14:19:23   
m_o_i
farina, katy83 19.02. ob 18ih na Trojanah user posted image  sej vseeno, kdaj mas rok-lahko si tudi oktoberka zaradi nas (a ne, bejbe?!)-punce dobre volje in zacvekane do konca in naprej so VEDNO dobrodosle pri nas!

sem ravnokar fotodokumentirala svoje dozdajsnje imetje za đuniorja; popoldan bom se album naredlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 931
26.1.2010 14:21:17   
Sky3

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

...Če pa so to krči...podobni menstrualnim ....ali otrdevanje trebuha...pa je razlog za paniko in klic ginekologa...

Ali je katera že do sedaj doživela kašne krče...al pa sam en krč...al pa otrdevanje?

lih danes se mi spet pojavljajo bolečine podobne menstrualnim. prejle rahli krč, čeprav je potem minil... mislim, da ni nič kej narobe (tut G mi je povedala, da zna včasih tko bolet) me pa res zanima, zakaj je to lahko razlog za paniko in klic G. bi bila vesela, če to pojasniš, da me ne bo skrbelo... tnx user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 932
26.1.2010 14:24:36   
Angel_Tian
isabeauxuser posted image user posted image za pregled. Dete pa kar vam naj še skriva spol, boste že dobili kar vam je namenjeno user posted image user posted image (no ja, pri nekaterih je firbec premočen, tebi vidim, da ni tolk zelo pomembno)

Pa hvala za razlago glede dopusta pred porodniško. Pri nas v firmi vprašanje, če kaj takega sploh vejo. Bom pa za vsak slučaj kr pred porodniško izkoristla tistih 10 delovnih dni dopusta.

Hmmmm, kaj naj bi bilo paničnega, če trebuh občasno malo otrdi? Jaz sem to pripisala pozi štručke v trebuhu.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 933
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 14:43:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
26.1.2010 14:46:52   
isabeaux

IZVIRNO SPOROČILO: Sky3

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

...Če pa so to krči...podobni menstrualnim ....ali otrdevanje trebuha...pa je razlog za paniko in klic ginekologa...

lih danes se mi spet pojavljajo bolečine podobne menstrualnim. prejle rahli krč, čeprav je potem minil... mislim, da ni nič kej narobe (tut G mi je povedala, da zna včasih tko bolet) me pa res zanima, zakaj je to lahko razlog za paniko in klic G. bi bila vesela, če to pojasniš, da me ne bo skrbelo... tnx user posted image

Glej razlog za paniko je...ko se ti ti. menstrualni krči pojavijo na določene intervale, saj so to braxton - hicksovi popadki, ali lažni popadki, ki lahko nakazujejo na prezgodnji porod...verjemi, da vem kaj govorim, saj smo mi tako dobili nedonošenčka, ker me g. ni resno jemala...

Zdeva je taka...če se ti ti krči pojavijo recimo ko si utrujena, pa potem seveda greš počivat in ležat in zginejo, ter jih ni več...pol ok...ti je telo hotelo povedat, da pretiravaš...in rabi počitek...če pa se kljub počivanju ponovno pojavijo v istem dnevu, potem pa ni šlo samo za prvo vatijanto...ampak se nekaj dogaja...zakaj je pametno odit h gin. ....ker te pregleda ...nardi uz. oz. lahko izmeri odprtost materničnega vratu...ali skrajšanost le - tega...in če seveda ni ne skrajšan ne odprt...je super....potem gre res za lažne popadke, ki jih zdravimo oz. umirimo z magnezijem....

Zato moj nasvet...ko se ti prvič pojaijo kakršnikoli krči...takoj popit magnezijevo tableto ( najbolje 200 mg...3 x na dan) ...to počneš par dni in potem nehaš...pa boš bvidela če se bodo spet pojavili krči, ko boš nehala pit mg.....če pa seveda krči po magneziju in počitku ne zginejo, potem pa res takoj v porodnišnico, da ti dajo magnezij v žilo...in te pregledajo...sicer pa ponavadi predpišejo tudi kak buscopan...ali spasmex....in je bolje....

V glavnem problem je torej, če ti krči ne zginejo takoj, ali če vidiš zraven še kakšno rjavkasto sluz kot izcedek...potem ni vredno tvegat in je pametno takoj it v P.

upam da sem razložilo tko da je razumljivo, če ne pa še kar vprašaj...

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 935
26.1.2010 14:50:19   
Teja K
Dobri den user posted image  user posted image !

No tako, morfologija uspešno za nami. Težki smo 550 g, to je kr ornk pupa se mi zdi... Moj dragi seveda ni videl nič na UZuser posted image  razen vremenske fronte user posted image user posted image ... Še vedno je punčka, zato sem šla še malo v H&M pogledat in nekaj malega nakupit user posted image

Emibu - samo to bom rekla, da jaz do ljudi, ki pišejo pod psevdonimom anonimen-a nimam nobenega mnenja, ker zame enostavno ne obstajajo.... jih ni. Če ima nekdo mnenje, ga naj nosi s svojo osebnostjo, ne pa se skrivat za nečim... In še to brezveze se obremenjevat... čisto vsi smo imeli v svojem življenju obdobje ko se nam ni dalo učit (ne glede ali v srednji šoli, osnovni šoli, na faksu - jaz sem imela takšno obdobje kar vsepovsod user posted image ).... in še to... vesela, sem, da si prevzela odgovornost in boš postala mama, kljub svojim rosnim letom... in jaz vem, da boš dobra mama user posted image ... In zato smo na forumu, da se druga drugo bodrimo, pa al je to učenje, al gre za povedat svoje mnenje tašči, ali da svetujete kere štumfe si oblečt... tako, dosti filozofiranja...

Fiška33 joj, kako mi je žal, da nisi slinga dobila user posted image , res je bil carski in ugoden povrhu...

Kati jaz sem imela srečo, da je sine bil prve mesece čisti sonček (kar ne morem rečt za očeta user posted image , ki ga je samo pil in bil nasilen)... in te čisto razumem, da si bila v razsulu, ampak prišlo je lepše obdobje in sedaj ste srečni in sedaj bo bolje user posted image

Pregledi vsem čestitke !!! za opravljene in user posted image za prihajajoče!

Moi čestitke za to, da si bila prva

Angel user posted image  sem videla, sem videla, snega v MB-ju, zdaj pa tudi že v Lj rahlo naletava...

zdaj grem pa še bolj podrobno vas prebrat pa še potem kaj dopolnilm

Aja štumfe imam oranžne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 936
26.1.2010 14:52:02   
isabeaux
Aja pa tole sem še pozabila napisat...

Če je samo topa bolečina ali nenadna bolečina v podtrebušju...je to bolečina maternične vezi...in je ni potrebno resno obravnavat...medtem ko krči pa so res krči (kot takrat ko je M ful boleča) in ni samo en krč....tko da torej pri krčih bodite pozorne...pa upam da jih ne bo oz. jih ni...user posted image

Ja glede bebice...nam je pa res spol čist vseen...imeni imamo že obe...doma pa tudi že pupo in fantka...tko da vseeno...bili smo edin zlo veseli...da je bilo s srčkom vse ok...tule sem jaz običajno mal v paniki, ker imam sama prirojeno srčno hibo zaklopk...pol pa sam čakam ...da mi rečejo , da ima dete vse pretoke ok user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 937
26.1.2010 14:54:14   
MiniMiska
Ojla.
user posted image user posted image vsem in vsaki posebej za preglede, za user posted image /user posted image ...

Jaz sem imela tudi danes pregled pri G: okregana zaradi viška kg user posted image user posted image , 8kg imam plusa, zdaj moram več gibanja uvrstit v svoj vsakdan, da naslednjič ne bom spet okregana pri G. Drugače pa velik trebuh za 23t, tako da mi je dala v februarju UZ, da preveri, kako velik je razgrajač.

Otrdevanje/krči: tudi meni je že otrdel trebuh, danes sem povedala G, je rekla, da če bi večkrat, naj pridem v dežurno, če pa enkrat na dan, pa je to normalno.

Nakupi: naročila sva previjalno komodo 70x100 cm pri Izi mobili, tako kot ima k_a_t_i - hvala za pomoč in m_o_i, tako kot si tudi ti gledala. Z zmišljevanjem barv in ročajev naju vse skupaj pride dobrih 300€. Kupila sem tudi že podlogo od Bebejou, tako da si malo po mesecih porazdelim stroške.
Nov model vozička Jane Slalom: če katero zanima, mislim da je Pingvinkica spraševala. Konec februarja naj bi prišli v SLO ti vozički, velika prednost je teža in to, da se obrača v obe strani, cena naj bi bila okrog 700€, ni potrjeno. Meni je ful všeč črno-zelen, tako da sva zaenkrat odločena za tega, je pa res, da sva že kupila lupinico REcaro in ne moreva kupit kompleta Jane zdaj, kar bi prišlo ceneje. Košaro Jane bova morala kupit posebej, najbrž še iz stare kolekcije. Bomo videli.

Dopust pred porodniško: res je, 10 dni ti ga morajo pustit koristit, ostalega lahko preneseš. Jaz upam, da bom lahko koristila vsega do porodniške, ker imam pogodbo za določen čas. Se moram pozanimat v kadrovski in to kmalu.

Dovolj za danes, lepo popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 938
26.1.2010 14:56:46   
Teja K
Isabeaux long time no see user posted image , čestitke za dobro opravljeno morfologijo in dobro razlago lažnih popadkov... ja čas beži, marička, ravno včeraj sem ugotovila, da je še 4 mesece do PDP...

zdaj pa grem pogledat kaj je babi nakupila naši punci in Davidu... zmes sem morala še domov v MB-ju se oglasit ker me je čakalo fulll stvari, aahhhh te babice.... moram ji rečt, da naj ne pretirava z roza barvo, user posted image user posted image  mi ni najbolj simpatična... jaz kupujem za pupo bolj zeleno - rumeno - belo kombinacijo....

Vas pridem še pozdravit!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 939
26.1.2010 14:58:39   
isabeaux

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Pa hvala za razlago glede dopusta pred porodniško. Pri nas v firmi vprašanje, če kaj takega sploh vejo. Bom pa za vsak slučaj kr pred porodniško izkoristla tistih 10 delovnih dni dopusta.

Ja največkrat se zgodi, da v firmah nekaterih celo pojma nimajo...pol lahko celo dobro skozi prideš...če ne koristiš...pa ti pol celo dajo cel dopust po porodniškiuser posted image user posted image

Ampak ker se seveda ni za zanašat na nevednost...običajno so tiho zato, da ti ne bi tega vedla....in potem ti enostavno rečejo ja ...14 dni oz. 10 del. dni vam je propadlo...ostalo pa po dogovoruuser posted image

Tko da je fajn take zadevce vedetuser posted image pa bit en korak pred vodilnimi...heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 940
26.1.2010 14:59:45   
Teja K
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prakso so mi priznali za oba letnika user posted image user posted image user posted image , bravo jaz uhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 941
26.1.2010 15:00:20   
m_o_i
album narejen user posted image

super fajn za vse morfologije, preglede, velike ter zdrave pupe in pubeceuser posted image  

zivepo kr brez panike; v dezurnih se pa taaak rado zavleceuser posted image  jaz sem z vnetimi ledvicami in vrocino 42+ cakala v cakalnici 3 ure!

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 942
26.1.2010 15:00:47   
isabeaux
Teja K
ja saj...tako je to..ko so vsi bolj nori na roza kot ti ...hehe...ah saj na koncu pa je za bebico čist vseeno al bo roza , zelena al pa bela...cart je kakorkoli je oblečena...hehe sam da je mehka user posted image user posted image

Je pa res, da čas beži in beži ne samo da tedni minevajo...user posted image

Pa superca za prakso...jejuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 26.1.2010 15:01:44 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 943
26.1.2010 15:06:33   
m_o_i
aja, (prej omenjeni) vozicek pierre cardine je v mojem albumu "razno"; sicer je letnik 2007, ampak mal se pa vidi, kak priblizno zgledajo user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 944
26.1.2010 15:06:54   
Teja K
Aja pa na morfologiji mi je še 3D obraza naredila in natisnila slikico... verjetno se je atija usmilila, ker res ni mel pojma kaj gleda user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 945
26.1.2010 15:10:01   
m_o_i
moj je menda na NS vidu vec kot na morfologijiuser posted image  da se mu pa sanjalo ni, kaj gledamo, mi je pa tak reku sele potem-namesto, da bi tam zinil!
se bom pa naslednjo sredo pozanimala, ce moja G (po novem) dela 3D/4D user posted image  ker drugace najverjetneje ne bom sla (moj pa bi...)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 946
26.1.2010 15:13:20   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Aja pa na morfologiji mi je še 3D obraza naredila in natisnila slikico... verjetno se je atija usmilila, ker res ni mel pojma kaj gleda user posted image user posted image

hehe...kak super...user posted image no pr nas je pa ati glih tisti, ki prej vidi kot jaz kaj je na uzuser posted image user posted image

Moi - in kje boš delala 3d/4d in kolk je cena...a ve kira za mb...če ga kje delajo...?

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 26.1.2010 15:14:55 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.1.2010 15:17:47   
m_o_i
moja G je v Velenju; ne vem se niti, ce dela to, za ceno vem se manj! namrec ima ciiisto novo masino in sem ze zadnjic vzporedno z morfologijo gledala mal 3D slikic, tak da-moram prasat. aja, morfologijo mi je delala specializantka in mi ni vedla povedat, kak in kaj bo glede tega 3D/4D.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 948
26.1.2010 17:07:12   
katy83
he, he. Majčice prave face, ste, res. user posted image
Ma, kaj, da bi se na krofe tudi šunjala al kaj? user posted image  Hvala za povabilo, glede na to, da sem itak non stop doma, bi mi to pasalo. user posted image

No, pa če se že non stop štulim, naj se še na kratko predstavim:
Sem čistokrvna Mariborčanka, zdaj živim sicer izven Mb, ampak ok. Stara sem 26 let, absolventka Pedagoške fakultete. Od začetka decembra sem doma (prej sem delala preko ŠS) zaradi nekih težav (nizkoležeča posteljica, krči, krvavitve). Zdaj je vse ok in upam, da zdrži tako do aprila.

majčica verjetno ne bom postala, ker imam rok 16.aprila, vsaj upam, da ne user posted image , čeprav ste face. user posted image

aja, glede Trojan, jaz lahko komot katero zraven vzamem iz moje okolice, pa gremo skupaj, da se že v avtu spoznamo. user posted image   zaenkrat še nič ne obljubim, če grem, ampak mislim, da bo šlo.

evo, pa sem zabluzla tako kot znam. user posted image
lp, Katy alias "Šunjarka"user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 949
26.1.2010 17:11:50   
m_aja
emibu ne oziraj se na druge, da bi vedla kaj vse meni govorijo pa to družina. ne vem zakaj mogoče jim gre v nos da sem se pri 18 odločla, da bom obdržala otroka. ampak se ne oziram na njih ,ker vem da bom dala vse od sebe da bom mojemu sončku najboljša mama. učenje pa tak al tak maš prav komu pa je, jaz odkar sem 4 letnik niti enkrat nisem se doma učila,vedno v šoli pred testom al pa pred spraševanjem pa sem pravdobra. sploh pa zdaj ko mislim samo še na otroka. kolko vidim pa te ta ženska anonimna bere vrjetno, ker ti zavida tvojo odločnost in zrelo razmišljanje pri 16 letih.    V glavnem ne obremenjuj se user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.