Angel_Tian
|
teja k - vse bo čas pokazal. Pa tudi, če mu do previjanja ne bo, bo pa verjetno vsaj za druge stvari okrog otroka poskrbel. Moj tamalemu še hlač ne bi našel, če ne bi pol sobe premetal Pa ne bom zdaj spet mojega kritizirala, bom raje tebi boljšo pomoč, "boljšega atija" zaželela Aja, včeraj sva se nekaj z mamico pogovarjale. Je omenila, da imajo motoristi blagoslov 15. 5., ampak da jim je že povedala, da je tokrat verjetno ne bo tolk zraven, da bomo rojevali. Pa so itak vsi rekli, da je Tian lahko tudi skoz z njimi, da sploh ni problema. Potem pa sem rekla, da sem glede tega še tak hotela govorit z njo. Da bi bil Tian takrat pri njih, ko bom jaz v bolnici. Pa je takoj rekla, da to je tak čisto normalno, da tega sploh ni treba posebej razglabljat Tu je bil še en dokaz o tem, kako je moj dragi pripravljen in sposoben poskrbet za svoje dete... Zdaj pa res dovolj (važno, da bom jaz v bolnici brez skrbi za Tiana). In hvala tudi tebi za "potrditev" Ampak ne vem, kdo vas bo resno jemal, če s tolk smeha to potrjujete babnce pingvinkica - ja, otroci že zdaj točno vejo, koga lahko jezijo ti gromska strela - mislim, da si edina tako pridna in vztrajna pri razgibavanju. Saj hoja je tudi telovadba. biba88 - komot si daš duška (sploh tokrat, ko smo me bolj na kratko komentirale ) markicaa - Spet sem v kup smeha pristala, ko sem prebrala: "razen une k se ne zna podpisat" Tole glede potrdil pa še nisem slišala, sicer pa to tak dobiš komaj kaka dva mesca prej (vsaj jaz sem celo še malo bolj pozno dobila). teja k - če boš telovadbo tako prestavljala, boš tak do maja prišla, takrat ti pa itak ne uide