|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
27.1.2010 10:27:06   
markicaa
heeej majčke user posted image !

vidm, da ste vse pozitivno naravnane user posted image razen une k se ne zna podpisat user posted image

a je mogoče kera že slišala, da ne bomo več dobivale potrdil od ginekologa o PDP-ju? ampak na CSD-ju samo podpišemo da mamo takrat pa takrat rok?
tlele si lohka preberete:
http://med.over.net/forum5/read.php?117,5304825

nevem kako je zdej v resnici s tem. Kolk časa pred rokom se ga pa dobi če se ga sploh še ? user posted image

mejte fullllll lep dan user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.1.2010 10:29:13   
Teja K
Gromska pa ti si fulllllllllllll pridna s temi tvojimi sprehodi user posted image , ne pa jaz lenoba, ko še po stopnicah ne morem user posted image .

Jaz se tudi drugače odpravljam na telovadbo, pa še nisem prišla, sedaj sem rekla, da bom šla februarja in me je skor kap ko sem videla, da je to že v ponedeljek user posted image user posted image , tako da mislim, da bom šla raje marca user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.1.2010 10:30:51   
j.b.
Minimiška - čudno da te je okregala za kg, pa saj še ni panike al kakouser posted image . Sicer je pa res, da sprehod ne škoduje ne za nas in ne za našeuser posted image

Moi, čestitke za uspešen nakup, lepe stvari imata. Vidim da imaš tudi ti enga "certučka" mačka, tudi naš je tak razvajenec da lahko počiva kjer mu je voljauser posted image

Šibam zdej na malco, njammmmsi...

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.1.2010 10:33:14   
Teja K
Markicaa meni je pa moja G. rekla, da ga dobim v mesecu marcu... mi je že izračunala, kdaj bi naj začela koristit porodniško, tako, da ne vem.... in kot vidim na forumu, so tudi druge dobile to potrdilo, to ima ona kakšno napačno obvestilo... Sigurno boš dobila potrdilo, če pa se je zakonodaja res spreminla pa bomo itak vse na istem... don't worry be happy user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.1.2010 10:44:10   
Angel_Tian
teja k - vse bo čas pokazal. Pa tudi, če mu do previjanja ne bo, bo pa verjetno vsaj za druge stvari okrog otroka poskrbel. Moj tamalemu še hlač ne bi našel, če ne bi pol sobe premetal user posted image Pa ne bom zdaj spet mojega kritizirala, bom raje tebi boljšo pomoč, "boljšega atija" zaželela user posted image user posted image

Aja, včeraj sva se nekaj z mamico pogovarjale. Je omenila, da imajo motoristi blagoslov 15. 5., ampak da jim je že povedala, da je tokrat verjetno ne bo tolk zraven, da bomo rojevali. Pa so itak vsi rekli, da je Tian lahko tudi skoz z njimi, da sploh ni problema. Potem pa sem rekla, da sem glede tega še tak hotela govorit z njo. Da bi bil Tian takrat pri njih, ko bom jaz v bolnici. Pa je takoj rekla, da to je tak čisto normalno, da tega sploh ni treba posebej razglabljat user posted image user posted image user posted image Tu je bil še en dokaz o tem, kako je moj dragi pripravljen in sposoben poskrbet za svoje dete... Zdaj pa res dovolj (važno, da bom jaz v bolnici brez skrbi za Tiana).

In hvala tudi tebi za "potrditev" user posted image user posted image Ampak ne vem, kdo vas bo resno jemal, če s tolk smeha to potrjujete babnce user posted image user posted image user posted image

pingvinkica - ja, otroci že zdaj točno vejo, koga lahko jezijo user posted image

ti gromska strela - user posted image user posted image user posted image mislim, da si edina tako pridna in vztrajna pri razgibavanju. Saj hoja je tudi telovadba.

biba88 - komot si daš duška (sploh tokrat, ko smo me bolj na kratko komentirale user posted image )

markicaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spet sem v kup smeha pristala, ko sem prebrala: "razen une k se ne zna podpisat"
Tole glede potrdil pa še nisem slišala, sicer pa to tak dobiš komaj kaka dva mesca prej (vsaj jaz sem celo še malo bolj pozno dobila).

teja k
- če boš telovadbo tako prestavljala, boš tak do maja prišla, takrat ti pa itak ne uide user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 10:57:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
27.1.2010 11:12:30   
Angel_Tian
uh zivepo - tvoj se pa zna razkurit user posted image Ampak mu je oproščeno, če je vsaj za svojo pupiko poskrbel user posted image

MORAM vam nekaj povedat. Komaj čakam, da bo naslednji teden, da pride šef nazaj, ker drugače mi bo tastari vse živce pobral. Tolk nekega nakladanja in bluzenja (itak sem že navajena, da ne poslušam), da mi bolečina že kr iz glave udarja.

Hihihi, moški že znajo zase poskrbet, ko smo me po bolnicah. Čeprav mene je pa lepo ati pazu, ko se je bratec rodil user posted image
No, za mojega tak vsekakor predobro poznam scenarij, če Tian ne bi šel k mojim. Tašča bi ga pazla - in saj veste - tega niti pod razno NOČEM in NE DOVOLIM! pika, klicaj in konec user posted image

...nič mi ne manjka? user posted image user posted image user posted image Saj mi ni treba v rit lest, saj bosta s Pio lahko z mano šle na Trojane user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 11:14:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
27.1.2010 11:16:04   
markicaa
sej ta potrdila 2 mesca prej, pol pa ceu kup letanja okol pa izpolnjevanja, no sej bomo že zrihtal! zato sm sprašvala, ker so mi dons u referatu rekl, da bom mogla napisat prošnjo za podaljšanje statusa pa dodat potrdilo zravn. no važn da bo status pa štipendija da ne bomo čist bogi brez eurčkov user posted image user posted image

a veste babe kok paše mal po sončku hodt user posted image sem bla na 15 minutnem sprehodu.. bravo js user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1009
27.1.2010 11:21:34   
emibu

hajloou*

toja12- ne enačim testov z izpiti ,ker ne pišem testov ampak naenkrat opravim snov pri enem predmetu za celi letnik! in se mu tudi reče izpit in ne test...tudi preden grem na opravljanje izpolnim zapisnik o izpitu...

anonimen- joooi sej nevem več,kaj naj rečem no če usako mojo besedo zagrabiš kot pes kostuser posted image ...
nevem če bodo use nosečke nrdile zasedo pred vrati da jim nebodo vstopile tašče in mame in jim svetovale???sj nebo skos zraun mene stala ,ker greva v svoje stanovanje tako da bova povečini sama...samo nasvetou se pa res nebromm branila an?
sicer pa glei nevem kaj te tko moti če bom imela otroka? imela ga bom.pika.raste v men.rodila ga bom.in trudla se bom da mu bom nudla kar se da najboljše in ga tako tudi vzgojila.Če si pa ti polna predsodkov je pa to prei tvoj kot moj problem...zdej pa res že nehi no..user posted image

materinska- če bo čas,da bom "sfolgala s šolo" in vsem ostalim bom seveda šla čene pač ne..use pa bom videla sproti.kaj pa učasih k ni blo teh šol? nevem zakaj taka panika če ne gremuser posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.1.2010 11:22:46   
emibu
he he no vidiš "no name" posledica če se nekdo mladi mamici rodi je lahko smao dolg/daljši/najdaljši jezik....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.1.2010 11:40:13   
Angel_Tian
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

he he no vidiš "no name" posledica če se nekdo mladi mamici rodi je lahko smao dolg/daljši/najdaljši jezik....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

markicaa - saj če boš za faks rabla, ti bo že nekaj mogla napisat, tudi če so zares ta potrdila ukinili.
In pridna za sprehod, jaz danes samo skozi okno spuščam sončne žarke, da me malo v hrbet grejejo pri "delu" user posted image

emibu - saj te nihče ne sili v MŠ (no, vsaj majčice ne). Če boš šla, boš mogoče še kaj novega in koristnega zvedla, če pa ti časovno ne bo uspelo, boš pač šla "samo" rodit user posted image Za naprej pa se ti tudi ni potrebno skrbet - imaš dovolj ljudi, ki ti bodo znali pomagati in ti svetovati (mami, tašča, patronažna, tudi v porodnišnico lahko kadarkoli pokličeš in povprašaš - vsaj v MB je tako). Verjamem, da bo tvojemu otroku prav lepo z mlado mamico, polno energije. Tolk odgovornosti je pa v tebi tudi, da boš šolo končala (saj drugače ti zagrozim s tejo k, da te bo prišla "v red spravit" user posted image user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.1.2010 11:44:21   
markicaa
Angel_Tian važn, da te vsaj čez oken sonček doseže user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.1.2010 11:45:41   
Teja K

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

saj drugače ti zagrozim s tejo k, da te bo prišla "v red spravit" user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image , to je pa zdaj zlobno... kot da sem kak velik hudoben volk user posted image user posted image , ki kozličke popapca user posted image user posted image ...

Lahko pa kdo meni zagrozi s še, da bom še jaz se za knjige spet spravila user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.1.2010 11:52:16   
Angel_Tian
teja k - neeeeeeeeeeee ne, nisem tako zlobno mislila user posted image user posted image
Bolj v smislu, da si že enkrat imela dober uspeh, ko si jo k učenju naterala in da verjamem, da jo boš po potrebi spet user posted image (sem se dobro zmazala? user posted image )

Ti pa se tudi spravi h knjigam! Sem ugotovila, da je učenje, če spiš s knjigo pod glavo, neuspešno user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.1.2010 12:14:58   
Teja K
Angel user posted image , ja ja že dobro, nisi mislila takouser posted image kot da ti verjamem user posted image ... aaa, da s knjigo pod glavo med spanjem se nič ne naučiš user posted image ej tega pa nisem vedela user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 12:18:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
27.1.2010 12:29:35   
Teja K
kwa da ne user posted image user posted image Zivepo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
27.1.2010 12:29:56   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem kakat

Mi je en pogovorček z mojim zdajle prebavo pospešil user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1019
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 12:33:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1020
27.1.2010 12:38:18   
Teja K
jaaaaaaaaa, takoj povej... tu imam tudi druge težave z odvajanjem blata user posted image user posted image ... to je nosečniška tema!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1021
27.1.2010 12:40:46   
Teja K
Zivepo a misliš da je v školjko padla, al se ji je pa kaj zataknilo, k je tako dolgo ni user posted image user posted image

A Moi pa se zjutraj zbudi, zato da je prva, potem gre pa dalje spat user posted image to ne velja user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
27.1.2010 12:45:32   
j.b.
Hjoooj majčice, kaka ste zbombandirale anomimno, ste pomizi vsekale ... SPETuser posted image

Materinska šola -grem obvezno, ker sem totalno "nepismena" z otrokiuser posted image . Začnemo marca, šla bom v ZD.

Apetit - hjoooj čokolada je moja strast trenutnouser posted image user posted image user posted image  Sm mojga takoj ko sem zvedela da sem noseča prosila, naj me malo opozarja kar se hrane tiče (da se ne bom prenažirala), če mi zdaj kaj omeni npr. da sem ravno jedla, ga samo grdo pogledam in hitro pojem še kakšen dodaten koščekuser posted image . Sej vem da mi samo dobro hoče, pa si jaz nemorem pomagatuser posted image user posted image

Vrtiček - jaz bom letos že tretje leto imela vrtiček. Prvo leto se ni kaj prida obneslo (no ja, sej je ratalo, ampak nisem bla tolk velik pri fantu in je preprosto zmanjkalo časa za pletev), ulani pa je bilo že veliko boljše, sem bila zelo ponosna na svoj vrtiček, upam da bo letos enako. Mi bo bejbi ležal u senčki, jaz bom pa na njivicihttp://www.ringaraja.net/forum/post.asp?do=reply&messageID=4876141&toStyle=tm

Rožce - tudi z rožcami se bom ukvarjala tretje leto, pa morem rečt da mi kr uspejo, sem pa ljubiteljica trajnic (enkat usadiš in je gmahuser posted image )

AT, hehe tudi jaz potrjujem da si čist ok izpadla, tut če te je mami rodila v najstniških letihuser posted image

Moi, Gromska in Pingvinkica, tudi naš črmlj tak nagaja atiju... Hmmm hecnouser posted image

Markciaa, kolk fajn da si šla na sprehod. Paše ane? Tut jaz komi čakam da pridem domu, in peljem na sprehod sebe, našo psičko in njene tri mladičke: kot kkšni zajčki skačejo za nama, de ve vidte smeha ...user posted image

Hjooj bejbe kake mate, me sodelavke prov čudno gledajo ko se smejim tuki v ekran, pa pravim da mi jih stranke serjejouser posted image user posted image user posted image

Pridne pa fajn bodte!!!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
27.1.2010 12:48:15   
katy83
hej, majčice, da še vas malo pozdravim.user posted image

Fiška33 - ja, lahko se zmenimo pa gremo skup na krofeuser posted image . Menda si ti pisala, da greš v šolo za starše zdaj februarja, ne? Mi2 z mojim greva zdaj, začnemo 2.februarja. Hodila pa bova v bolnici, ker nama ura bolj ustreza. Iz katerega dela Mb pa si? Da vem kam prit, ko bom vozičkala. user posted image   Evo, pa se že spet šunjam.

angel_Tian - hvala za lepe želje glede nosečnosti. Ja, resnično upam, da ne bom majčica, bolj imam občutek, da bom marčevka, ne vem zakaj. Evo, te pa se bom še tam šunjala. Grozna sem. user posted image   na krofe pa pridem, razen seveda, če kaj pride vmes.

Katera je tista, ki je malo stroga glede šole? Daj še mene malo nahruli, da se spravim k učenju in da naredim ta zadnja 2 izpita in lahko začnem z diplomo. user posted image

nič, bejbe, fajn čvekajte, da se bom lahko kaj smejala, ko bom brala. Itak sem sama doma, pa me samo user posted image  čudno gleda, ko bruhnem v smeh. user posted image

lp, Katy

Neposredna povezava do sporočila: 1024
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 12:56:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.