mate0ja
|
jutro, naša ni bla maškara. Niti pod razno ona me bo dala nič na glavo. Tko da je bla krof . Za jutri smo v vrtcu zmenjeni, da le s sabo vse prinesemo, ker pravijo vzgojiteljice, da so nekateri kostumi zelo nepraktični za preoblačenje ali pa so debeli, da otroci pol zakuhajo. Nej se pol kr one ukvarjajo s tem. Marjetica, premisli dobro. Mogoče bolje tri tedne brez otrok kot možne komplikacije pri operaciji. Razmisli dobro, ker se na žalost nihče ne more namesto tebe. Vseeno pa mogoče bodo kaj pomagale. Nya a bi vi nam posodl kak Lukov kravželček? No pa še poročilo o tašči. Ni jo blo, ker jo moj ni hotu jit iskat. Sva v petek zvečer doma razpredala o tem in je njegovo mnenje bilo, da je ona vse skupaj tko obrnila, kot da si mi neznansko želimo njenega obiska in če hočemo da pride naj kraljico pridemo iskat in jo dostavimo nazaj domov. Mojemu se je zdelo to ponižujoče, saj pravi, da je njen problem, če se je odločila, da se bo izolirala pred nami in da ji bo povedal, da naj kar sebi pripiše, če se bo zgodilo, da bomo popolnoma stike zgubil. Ji je pol v soboto dopoldne pol sporočil, da lahko pride že v soboto ali pa v nedeljo, da je bomo veseli, vendar je pa ne bomo hodili iskat. A je ni bilo. Je dobila PRIPOROČENO pošto iz službe z obrazcem za dohodnino in zaradi tega jo je strah, da jo bodo prišli preverjat. Je namreč na bolniški To je bil njen izgovor. Povabla pa tud nč ni. Zato sem včerej po kosilu predlagala, da gremo na obisk, ko se tamala zbudi pa je bil moj načeloma za, vendar se pol nismo odpravili, ker je tamala predolgo spala, v nedeljah pa itak veste kako je, skopat pripravit vse za nov teden in tako naprej. Zdej je spet nekaj časa mir pred njo (upam), no pri njej je pa sicer nekaj čisto običajnega, da zaigra bolezen, ki jo čisto onesposobi in rabi pomoč, ali prevoz ali ne vem kaj še. Je mela pol leta nazaj na ta način klopni meningitis. Je moj ko zmešan iskal zamenjavo, da je šel lahko prej iz službe in jo peljal na infekcijsko, tam jo sploh niso sprejeli ampak samo kri vzeli in naročili, da naj čez tri ure pokliče da bodo povedali rezultate. In tačas sta z mojim prišla k nam, da ne bi blo v primeru, da jo not sprejmejo treba še enkrat poti opravljat, in je še v tem času kar nekajkrat na balkon na cigaret. Moj brat pa je mel pred tremi leti res meningitis, pa mu je blo že ležat muka, ne da bi še pomislil, da bo kadil Ma sej bolš da neham, ker drgač lahko še zaklenem temo, če se razpišem