|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
13.2.2010 15:11:09   
mate0ja
daaaaaaaaaaannnnnnn,

tako lepo vreme, tamala pa še spi. Se bomo pol uspel vn odpakirat lih ko bo šlo sonce zad. Jao. Gremo mi tud mal v maškarce pa ati gre probat curling igrat na Prešerca. Kar se maškar tiče bolj dvomim, da bo za to, druge ji je zanimivo gledat, sama pa se upira. Torej bo možno naša tud krof. user posted image user posted image Jo končno umijem okrog trebuha in mal marmelade za malico pa bo.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.2.2010 21:45:05   
l.daisy
hej, čveke... ste se kaj našemile?
jaz sem planirala obleči fantka, kupila kostume na ebayu, zdaj imamo pa doma enega bolnika, ki je že zakuhal in drugega, ki bo prej ali slej tudi zakuhal.... user posted image
še dobro, da sem kupila kostume za 3-4 leta, tako da jih bomo lahko uporabili naslednje leto....

user posted image , kako se počutite?
moja sestrica ima 29 tednov za sabo, sem že malo pozabila, kako gre čas..... sicer pa... pišuka, še dobre tri mesece in bomo stari dve leti.... jaoooooo user posted image

aha, moja ščitnica: imam dve možnosti zdravljenja - radioaktivni jod (in to s tako dozo, da naj bi ga dobila hospitalno, kar pomeni 3 tedne popolne izolacije od otrok) ali kirurška odstranitev.... ne spim že tri noči zaradi tega..... user posted image

grem prebrat nazaj, če se bo katera oglasila ta čas.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.2.2010 22:03:57   
aleksandra silvija
Čeeeerm Marjetica!
Si pred težko odločitvijo in ti zelo težko svetujem.
Mogoče bi bilo dobro, ko bi gledala dolgoročno. Npr. kako bi gledala na eno ali drugo zfravljeneje čez leto.
Ne vem, samo razmišljam.
Kaj ti svetujejo zdravniki?
kaj bi bilo bokje zate, za tvoje telo?

Maškare?
Ja, otroci so bili maškare. Patricia princeska-spetuser posted image , Jernej Tinko Polovinko. Lovra smo hoteli obleči v čebelico-mu je prav še od lani, ani hotel. Potem smo ga hoteli obleči v pikapolonico in je tudi tulil ko zmešan.user posted image
Ampak smo šli na kosilo, smo imeli srečanje s še dvema družinama, kjer imajo otroka sladkorčka in smo Lovra tam nekako uspeli nahecati, da je bil maškarca.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.2.2010 22:20:44   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.2.2010 22:30:52   
Anonimen
mateja - kaj je pol s taščo?

daisy - če hočeš, me lahko pokličeš, ti bom dala cifro od kolegice - je pred podobno odločitvijo, sam ona se s s temi zdravstvenimi sooča zdaj že več kot 2 leti, tako da ti po moje lahko bolj svetuje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.2.2010 22:31:29   
RMRM
Čer.

Nya, luštna maškarcauser posted image user posted image .

I.Daisy, verjamem da težko spiš,si pred težko odločitvijo. Ti žal ne znam svetovat, mogoče le razmis li dolgoročno,kot ti je AS svetovala. Veliko sreče in čim manj težavuser posted image user posted image user posted image . Glede bolnih otrok v času pustovanja,to mi je pa še kako poznano. Moja2 tavelka sta bila kot mala otroka zelo malo bolna, če pa sta že bila, je bilo to obvezno za pusta. Kar nekaj let zapored.

AS, heloo. A Lovlo se je pa na koncu le pustil prepričatiuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.2.2010 19:59:10   
lunca14
user posted image hej punce,najprej,da nas spravim nazaj na prvo stranuser posted image
Krofi,krofi,krofi,maškorce,srčkiuser posted image user posted image to so znamenja tega vikenda,no pri krofih,sem pojedla dva mamina domača krofa,tem se ne morem upret,kupljenim se pa lahko izognem,mi ni nič zanje.Maškorce bomo mi,no vsaj upam,da bomo v torek še vsi zdravi,maj ninja,lun bo žabec in enej čebelica-trotuser posted image ,no našemili se bodo za v vrtec in šolo,in to jim bo dovolj rajanja za maškore.
Spomin mi rahlo peša tako,da ne vem kaj imam za komentirat,razen da je luka luštna maškorca,da se je lovro upiral,na koncu pa podlegel kostumu,da je marjetica prišla naokrog in je njen fant zboleluser posted image user posted image ,mateja upam,da je preživela ob tašči,in rmrm,ki se ma vedno fajn v družbi svojih treh otročkihuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.2.2010 20:05:34   
lunca14
marjetica.........jaz tud nimam pravega odgovora zate,bi pa na tvojem mestu naredila tako,kot ti je predlagala aleksandra,rešitev na dolgi rok,če je odstranitev tisto pravo,bi si jo odstranila,čeprav bi zelo dolgo premišljevala,ker navsezadnje je to žleza,ki uravnava prav vse,je praktično motor telesa,pa ti nameravajo odstranit celo ali samo delček,kakor se sama spomnim,so mi tudi dali opcijo,odstranitev,amapak mislim,da samo del-nisem ziher ker je tega že osem let,sem pa bla tud sama na tej terapiji z jodom,sam so mi rekli ali v bolnico ali doma počivanje,odločila sem se doma počivanje in jemanje zdravil in redna kontrola,na srečo se je poštimalo,da mi je ni blo treba odstranjevat.Upam,da boš tud ti sprejela pravo odločitev,ki ti bo olajšala življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.2.2010 21:07:41   
Anonimen
Marjetica, odločitev je tvoja, sam odstranitev ni tako enostavna. Je bolj enostavno se izolirat za 3 tedne.user posted image

Naše poročilo: obleka je šla gor, kapa ne user posted image . In pol sem mogla poiskat med smetmi vso pakungo, kjer je bil kostum zapakiran, da naši frajli pokažem, da ima punčka tud kapico gor. user posted image Pa še ni šlo. Ne in ne.user posted image No, pol sem ji pa kar navadno kapo dala gor, pol sem jo pa zamotila in ola, kapa je bla gor.user posted image   Zdej jo damo brez problemov gor. user posted image
Projekt 2 je bil, prepričat otroka, da ima čebelica repek user posted image user posted image user posted image ..želo seveda .  Poiskat vse slikce, da ima res čebelica repek.user posted image

Za vse ostale user posted image user posted image

Kleo, javi se mi na FBuser posted image

Nya
, tisto je definitivno goljufija pri klikanju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.2.2010 7:59:35   
mate0ja
jutro,

naša ni bla maškara. Niti pod razno ona me bo dala nič na glavo. Tko da je bla krof user posted image user posted image . Za jutri smo v vrtcu zmenjeni, da le s sabo vse prinesemo, ker pravijo vzgojiteljice, da so nekateri kostumi zelo nepraktični za preoblačenje ali pa so debeli, da otroci pol zakuhajo. Nej se pol kr one ukvarjajo s tem.

Marjetica, premisli dobro. Mogoče bolje tri tedne brez otrok kot možne komplikacije pri operaciji. Razmisli dobro, ker se na žalost nihče ne more namesto tebe. Vseeno pa user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bodo kaj pomagale.

Nya a bi vi nam posodl kak Lukov kravželček?

No pa še poročilo o tašči. Ni jo blo, ker jo moj ni hotu jit iskat. Sva v petek zvečer doma razpredala o tem in je njegovo mnenje bilo, da je ona vse skupaj tko obrnila, kot da si mi neznansko želimo njenega obiska in če hočemo da pride naj kraljico pridemo iskat in jo dostavimo nazaj domov. Mojemu se je zdelo to ponižujoče, saj pravi, da je njen problem, če se je odločila, da se bo izolirala pred nami in da ji bo povedal, da naj kar sebi pripiše, če se bo zgodilo, da bomo popolnoma stike zgubil.
Ji je pol v soboto dopoldne pol sporočil, da lahko pride že v soboto ali pa v nedeljo, da je bomo veseli, vendar je pa ne bomo hodili iskat. A je ni bilo. Je dobila PRIPOROČENO pošto iz službe z obrazcem za dohodnino in zaradi tega jo je strah, da jo bodo prišli preverjat. Je namreč na bolniški user posted image user posted image To je bil njen izgovor.
Povabla pa tud nč ni. Zato sem včerej po kosilu predlagala, da gremo na obisk, ko se tamala zbudi pa je bil moj načeloma za, vendar se pol nismo odpravili, ker je tamala predolgo spala, v nedeljah pa itak veste kako je, skopat pripravit vse za nov teden in tako naprej. Zdej je spet nekaj časa mir pred njo (upam), no pri njej je pa sicer nekaj čisto običajnega, da zaigra bolezen, ki jo čisto onesposobi in rabi pomoč, ali prevoz ali ne vem kaj še. Je mela pol leta nazaj na ta način klopni meningitis. Je moj ko zmešan iskal zamenjavo, da je šel lahko prej iz službe in jo peljal na infekcijsko, tam jo sploh niso sprejeli ampak samo kri vzeli in naročili, da naj čez tri ure pokliče da bodo povedali rezultate. In tačas sta z mojim prišla k nam, da ne bi blo v primeru, da jo not sprejmejo treba še enkrat poti opravljat, in je še v tem času kar nekajkrat na balkon na cigaret. Moj brat pa je mel pred tremi leti res meningitis, pa mu je blo že ležat muka, ne da bi še pomislil, da bo kadil user posted image user posted image Ma sej bolš da neham, ker drgač lahko še zaklenem temo, če se razpišem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.2.2010 10:12:59   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

aja, pa nehite me že s temi hiškami hecat, mi bi tudi user posted image user posted image

Pa najbrž ne bomo zidali, sem preveč nestrpna, bomo rajši kar kupili. Sam še ne vem, s čim. user posted image user posted image

babysolza...hiško se kupi s cekinčki,ki rastejo na dobrem polju ob trdnem delu,tam,dol pri sreči12user posted image
kako si kajuser posted image ,kater teden si sedaj in kdaj maš rok,pa kako je blo zadnjič na nuhalni,si zvedla tud spol?

joj, hiška. Sem že čist prepričana, da bomo šli nazaj v naše konce - za logaška zima me bo spravla ob živce, mamo že 2 meseca pol metra snega in 3-metrske kupe, kamor pogledaš. user posted image user posted image  Sam tašča mora parcelo dat, pa začnemo. user posted image

Cekinčki rastejo ja. Sam jaz jih sproti trgam. user posted image user posted image

Nuhalna - ni hotu/hotla pokazat. Pa itak sva takoj rekla, da ji ne bova tako al tako nč verjela, tako da pol smo se itak vsi sam še smejali. user posted image

Pa en lep sončen pozdrav vsem!

Napad na prvo stran! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.2.2010 10:15:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Nya a bi vi nam posodl kak Lukov kravželček?

čaki, a sm govorila, da jih mamo ali si jih kje videla? :)

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.2.2010 10:21:50   
babysolza
ojla nya user posted image

Čist ste me obsedle s hiškami, bejž jst mal delat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.2.2010 10:28:43   
Anonimen
Odkar je tolk snega, me doma 200x na dan vže s povezave. Za user posted image .

V glavnem - hotela sem vam povedat, da je na tisti sliki poleg Lukca še Lana, tam ena mala mačkica.

Pri nas je blo tko - najprej se ni hotel sploh oblečt, potem je to šlo, klobuka ni šans - potem ko se je pa navadil, je pa skoz hodil okrog in iskal "buka"user posted image . Namazat se je bil mal večji podvig, sem ga uspela med risanko na Babytv - njegovo najljubšo -Tiny user posted image  - sem mela srečo, da je glih bla.

Hiške - ja midva zdej čakava idejno- popravljeno, potem pa gasa dalje.

Denar pa - če bi hotela tolk dnarja našparat, bi morala čakat do 60.leta straosti - takrat pa prav gotovo ne mislim zidat - bom takrat raj hodila k vnukom na obiskuser posted image  -sred nočiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.2.2010 11:57:40   
lunca14
En hiter pozdrav in glasovanje za nayo,a,lana,je tista s koderčki-cuker mali,ja men se je tud zdelo da je mateja zamenjala lano z lukatom.Mateja fajn ste to zrihtal s taščouser posted image .
Ostalim pa en lep pozdravček,pa kleo kje se potikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.2.2010 12:51:11   
babysolza
ja, svak čast tistemu, ki ma na strani za bajtico. Mi bomo šli tud mal okrog trgat dinarčkeuser posted image , ker tudi ne mislim zidat, ko bom šla v penzijo.

Naša Sabina je bila pa Tom od Tom&Jerry, pa ji je bilo čisto všeč, ker je imela samo pokrivalo pa obleko, na obrazu nič. Tisto zihr ne bi zdržalo.

Sem ji pa včeraj na obisku pri nečakinji namazala en noht, in že dva dni samo občuduje 'ta lep pipi'. user posted image user posted image  (pipi je prst)

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.2.2010 14:50:15   
lunca14
user posted image mi mamo pa sončkauser posted image user posted image user posted image lp

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.2.2010 17:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image mi mamo pa sončkauser posted image user posted image user posted image lp

Mi tudi:)

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.2.2010 11:29:25   
mate0ja
evola pa mamo nazaj svojo staro temo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.2.2010 11:36:29   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,pa smo spet odklenjene,tisti nov del,ja bil res nekam zakletuser posted image sedaj pa upam,da nam spet zlaufauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.2.2010 11:37:25   
mate0ja
kar užgi svoj stroj, da se mašina ogreje user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.2.2010 12:10:31   
Anonimen
oj

No,fino,da smo spet na stari temiuser posted image

Mateja,berem,da imas tasco res v zobeh.Pa te kar podpiram,ker sem prebrala ozadje,se bolj zacetno,ko si na drugi temi malo izlila svoj...gnevuser posted image
Saj je res zenska bolj kot iz pekla,ampak ti se ne das.Si kar veliko dosegla,ona pa nic,oz.le sin se ji je oddaljil,da ne govorim o njeni prisotnosti pri odrascanju vnukinje.
Samo vseeno-ne!se z njo toliko obremenjevat,to samo skoduje tvojemu zdravju.
Vprasaj mene,imam izkusne.Bolj o nekom crno razmisljas,slabse je-zate.plus,saj ni vredno.Itak se vsakem tako ali drugace slabo vrne..upam vsaj.

Lunca,sem nekaj brala kako so ploskale o tvoji? hiski.Si kaksno sliko dala?Pa daj malo tvoje fante pokazi,se posebej tamalga.Ga imam v mislih se kar kot dojencka boljuser posted image

Moji2 tamali spita,meni se pa prav nic ne da.Malo sem prehlajena,bi sla najraje spat.

Drugace pa...POGRESAM Didliuser posted image ,pa Polmo-se kar.Mtinca je tudi tako redko gori,Nya se je poboljsala,pa na Aleine vsake tolk case dolger poste sem se tudi ze privadila...no,potem se pa ze pocasi neha.
Aja Marjetica.Kako si se potem odlocila glede scitnice?boga nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa jaz tudi v mislih,da bi si dala mal nove preobleke,ker bog ve,kdo me je ze vse spoznal in veselo bere kar se mi dogajauser posted image .No,bom vidla.Nimam ne vem kake dobre ideje za nov nick.Mogoce malo pomoci??user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.2.2010 12:12:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image

kolk je luskan klovncekuser posted image user posted image
a je v ozadju tamala od Mtince?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.2.2010 12:17:02   
mate0ja
Kleo PRSEŽEM, da se z drago taščo veliko manj obremenjujem kot sem se nekoč. Pridejo pa vsake toliko obdobja, ko intenzivno izpostavlja sebe in svoje življenje v stilu "ne pozabite, da obstajam" in takrat pol spet mal vn udari. Zdej mi je vse skupaj bolj ali ne smešno ratal (val, da ker nisem več ogrožena - opa, zaenkrat), pa še vam mal napišem, da se nasmejete. Obljubim, da se bom še bolj poboljšala user posted image user posted image user posted image

Menjava nicka? Mam v mislih že nekaj časa, ker sm se res zakamuflirala, da je joj. Tud jest razmišljam, da bi blo fajn menat. A gremo eno skupinsko užgat? Kakšna imena so imeli smrkci? Kaj pa baboti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.2.2010 12:18:14   
Anonimen
haha,kaksni beboti to?

Sva se s tali..o sit,tamala se nekaj oglasa...

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!