slovenka
|
Ojla mamice, pri nas je tako lep sonček, smo bili na sprehodu. Je moj dobil "kritiko" od tamale, ker nikoli ne hodi z nama na sprehode - danes smo šli vsi trije, a ker je tudi ati šel, je šla kar v garažo in prijemala kljuko od avta - je bila sigurna, da gremo z avtom kam, ker to hodimo skupaj Potem pa je moj sklepal, da je on lahko otrok, mala pa mora biti odrasla in je imel liziko in ji je mislil samo malo dati za poliznit... seveda je ona hotela imeti liziko do konca... in ji je teklo po bradi in roki... Madonca. Cel sprehod je bil okrog lizike. Vsaj dokler je je kaj bilo. Potem smo pa lepo teraso počistili, imamo tako zavetrje in sonček. Upam, da gremo prihodnji vikend že po zvončke Moj se je pa včeraj lotil rušenja v hiši. Na mojo pobudo Ne me zdaj kritizirati, kaj delamo, ko je pa nova hiša... v glavnem prej je bil prostor zraven kuhinje kabinet, jedilno mizo smo imeli pa v dnevni; ko je Sofija začela hoditi po kolenih, je bila tista miza s stoli samo v napoto in ker smo v tistem času uredili kletne prostore, smo kabinet preselili dol, mizo pa dali v tisti prostor zraven kuhinje, edini problem je bil, da se ni dalo iti direktno iz kuhinje v jedilnico. Zdaj bomo pa to uredili. SAmo popleskati je še treba na novo, ostalo je ok. Je pa bilo včeraj ful prahu, pa še zdaj ni vse, kot bi moralo biti, ampak saj bo Je pa res malo nerodna reč, ko nismo dolgo v hiši, pa že nekaj rušimo Kleo - ne, niso mislili, da sem Angležinja, ampak videlo se je pa, da sem nekje z Evrope. Res je veliko tujcev v Londonu, Angleže že komaj najdeš (bolj po kakšnih knjižnicah itd., ne pa na cesti...). Ah, raje se ne bi spominjala svojih angleških časov, je bilo svašta. Kako je zdaj odločitev? Kaj pravi mož? AS - jaz te razumem, da hočeš delati enako kot sodelavke, ampak glede na to, da je res tako komplicirana situacija, sem sigurna, da vse razumejo. Boš pa čez nekaj let. Me pa zanima, kaj mož dela, da mora vsak dan delati. A se z diamanti bavi? Lunca - a mi nisi ravno ti rekla, da moram otroka nujno dati v ločeni sobici? Navihančki so... Glede one druge teme pa nisem brala, tako da ne bi mogla komentirati. Lahko pa komentiram kaj glede OI Zadnjič sem bila pri frizerju in so bili sami moški v salonu, pa sem kar komentirala šport, pa cela na režanje sem bila... in je kar en gospod rekel, da ker je glih petek, bi lahko šla skupaj kam ven. Sem rekla, naj počaka, da se vstanem iz stola, pa bo že videl - mu frizer pove, da čakam dojenčka, pa je bil oni še bolj zagret - ker kao potem ve, da mašina deluje. Mislim.... Me pa je frizer čist spremenil, dosti krajše lase imam itd. Ampak čist prav. Sem se že naveličala stare frizure... Zdaj samo čakam, da me moja sestra vidi Ona me je že kritizirala, kako se nikoli nič ne spremenim. Jutri pa začnem predavati novi generaciji - 19 letnikom. uuuuu, bodo gledali, kaj je to za en trebuh Lep popoldan!