Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 12:19:26
|
|
|
|
mate0ja
|
naša tamala telebajskom pravi babo pa lili pa po sm pozabla da ve tega še ne veste.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 12:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj pa se Meri...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 12:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - ja tisto je Lana mateja - jst pa babotov ne maram - so mi tko debilni - pol pa gremo v maškare, pa vidš našga - samo za telebajskom leta
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 12:39:35
|
|
|
|
mate0ja
|
men so baboti tud čist mem, sam otrokom so zakon. Tamala ima plišastega, ki ima prednost pred vsemi ostalim igračami.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 13:27:04
|
|
|
|
slovenka
|
oj oj... dete spi, je čist izmučeno Sva bile dve uri zunaj, na terasi, kjer je zavetrje, je bilo fuuul toplo, sem ji lahko kar bundico in kapico malo dol dala in je bila tako navdušena... Komaj čakam, da bo pomlad Zadnje čase pa kar bolj mislim na dojenčka, kak bo in take stvari... Prej en čas niti nisem, zdaj pa kar. Popoldne grem na francoščino. Pa pečenko moram še prej speči. Ja, mateja, Kleo ima prav - pa itak dobro, da T ni dosti pri vas Lepo bodite!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 14:44:46
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 14:47:53
|
|
|
|
slovenka
|
I, kaka lubija. Kje pa je še eden?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 15:46:42
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka I, kaka lubija. Kje pa je še eden? sej so vsi trije v kompletu
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 15:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka I, kaka lubija. Kje pa je še eden? sam res,so vsi isti. prvi je LUN ,pol sta Lun in Maj,pol pa se Enej. Kolk imas pa ti fletne fante .Enej je sploh lepotec na kvadrat,Lun mu je skos bolj podoben,maj je pa mali ti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 16:18:37
|
|
|
|
lunca14
|
hvala kleon za komplimente,bom se pol kej pridružila klepetu,ker me lun cuka da morava it gor
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 16:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetat tut jaz ne morem...tamala mi v narocju cvili,M.farba kjer le lahko...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 16:37:50
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Lunca, kakšne krasne fante imaš ti, no vidva . Pravi lepotci.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 16:39:13
|
|
|
|
RMRM
|
Pa lepo da smo spet na stari temi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 16:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, stanje je tako... nisem zmagala, pa tud ustvarjalna očitno nisem :( ... vseen pa hvala vsem, ki ste me podpirali ta mesec - vesela sem, da vem, da je na tem svetu še kdo, ki zna podpreti sočloveka :D... ... in to mi pomeni največ - hvala vsem še enkrat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 17:14:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Evo, stanje je tako... nisem zmagala, pa tud ustvarjalna očitno nisem :( ... vseen pa hvala vsem, ki ste me podpirali ta mesec - vesela sem, da vem, da je na tem svetu še kdo, ki zna podpreti sočloveka :D... ... in to mi pomeni največ - hvala vsem še enkrat. naya,za nas veš da si ti velika zmagovalka .............in zakaj naj ne bi bila ustvarjalna,kaj a je komisija tako komentirala,al kaj?si bila tam na kakšni podelitvi,al je to potekalo vse prek računalnika? pa ne bit žalostna,saj sama veš da si zelo ustvarjalna in nadarjena,sposobna...........
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 21:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
to je blo vse prek računalnika lunca - so podelili 3 nagrade, pol pa še nekih 25 za ustvarjalnost
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 21:18:49
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa tvoji sončki so res eni mali cukri
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 21:25:04
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - kako se že reče tistim vilam? k maš za srečo? a_s - jaz rečem sam, kapo dol - ker tolk kot ti obvladaš vso sceno, je jaz nkol ne bi mogla po moje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 18.2.2010 22:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 19.2.2010 8:28:53
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya lahko noč dobro jutro
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 19.2.2010 8:34:44
|
|
|
|
mate0ja
|
jutro, že dolgo vam nisem postregla s . Naj pade na plodna tla. Nya res škoda, da nisi zmagala. Bi imela na voljo vsaj nekaj mesecev brezkrbnih nakupov. Za nas pa si definitivno zmagovalka, sicer ne bi tko zvesto glasoval. Zato tudi tebi čestitke. Lahko pa mi takoj vrneš uslugo za glasove. Včer je je v dnevni sobi tamali zaletelo in je izpljunila polna usta čaja, seveda se je večina prijela na steno. Mi gre ful na živce in bo treba to steno prebelit. Zdej pa rabim nasvet, katero barvo naj uporabim, da bo kompatibilna z marelično oranžno. Tako imamo namreč sedežno, na tleh pa rumeno tepih z bež, ravimi in oranžnimi rožami. Rumena mi najbolj ne potegne, zato mi prosim svetuj, če obstaja še kaka druga možna kombinacija. Lunca, kok luštna fanta. Kje je pa tretji?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 19.2.2010 9:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja jutro, že dolgo vam nisem postregla s . Naj pade na plodna tla. Nya res škoda, da nisi zmagala. Bi imela na voljo vsaj nekaj mesecev brezkrbnih nakupov. Za nas pa si definitivno zmagovalka, sicer ne bi tko zvesto glasoval. Zato tudi tebi čestitke. Lahko pa mi takoj vrneš uslugo za glasove. Včer je je v dnevni sobi tamali zaletelo in je izpljunila polna usta čaja, seveda se je večina prijela na steno. Mi gre ful na živce in bo treba to steno prebelit. Zdej pa rabim nasvet, katero barvo naj uporabim, da bo kompatibilna z marelično oranžno. Tako imamo namreč sedežno, na tleh pa rumeno tepih z bež, ravimi in oranžnimi rožami. Rumena mi najbolj ne potegne, zato mi prosim svetuj, če obstaja še kaka druga možna kombinacija. CIKLAMNA Lunca, kok luštna fanta. Kje je pa tretji?SAJ SO VSI!! DOBRO JUTRo skoda Nya
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 19.2.2010 10:40:50
|
|
|
|
lunca14
|
Mi pa mamo kozice-lun,in mislim,da jih bo dobil tud enej,tako,da juhuhu,drug teden so vsi trije doma,jaz pa dan pred menzusom,kok bo luštno . pa dober dan vsem skupi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 19.2.2010 11:01:50
|
|
|
|
lunca14
|
no mateja a si našla vse moje fante no zdej sta dva pikasta en je pa fest navihan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.