|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
11.2.2010 21:24:30   
lunca14
Sem si pa tud ogledala zdejle hišošišo,pa mi tud ne sede njen stil,preveč ploščic,vse preveč pravokotno,aluminija,stekla..............mah,kaj čem,mam res en tak svoj okus,in do sedaj mi je sedala samo ena hiška,ki je res delana po mojem okusu,jaz rabim tako malo igrivo sceno,zato me pa moj zeza,da otroci bodo enkrat odrasli,jaz pa nikoli-sem večen otrok,in ta sterilnost in popolnost vsakega kotička,mi ne sede.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
11.2.2010 21:25:30   
Anonimen
jaz pa moram met vse bolj al manj pokockanouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
11.2.2010 21:27:02   
lunca14
Vidim,da ni nobene več tuki,tak,da grem tud jaz še svojo kavo do konca spit,pa pripravt za jutri za otroke prtljago......ne nikamor ne gredo,sam vsi rabijo neki,en za preobečt en opremo za na sneg.........in trogam,za vsakega po en,ali dva ruzaka.Lahko nočuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
11.2.2010 21:28:25   
Anonimen
lahko noč lunca - pa nazdravje, jaz grem pa spit en heiniken

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
11.2.2010 21:28:39   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

jaz pa moram met vse bolj al manj pokockanouser posted image

....pa mej pokockanouser posted image ...............lahko noč nayauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
11.2.2010 21:29:44   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lahko noč lunca - pa nazdravje, jaz grem pa spit en heiniken

....sam po heinikenu,pa ne bo več vse pokockanouser posted image user posted image user posted image ......ej,dobr spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
11.2.2010 22:10:11   
slovenka
ojla pupe,

evo mene... ne morem spati. Eden najbolj nenormalnih dni user posted image

Malo sem vas preletela, bom jutri ČISTO VSE prebrala, sedaj sem zasledila debato o pivu (se tudi meni lušta user posted image ) in pa o hiškah.

Ja, o hiškah imam nekaj izkušenj, ni izi projekt. Ne glede na tip gradnje. Sigurna sem, da iz tega nihče ne pride čisto mirnih živcev in z enakim obračunom, kot ga je imel na začetku. Mi smo z našo hiško zadovoljni, čeprav morda ni čisto taka, kot bi jo sami načrtovali, ker so bile osnove že pred leti sezidane za pokojnega brata od mojega. Potem je stvar dolgo samevala, nakar sva jo midva v 10 mesecih delno porušila, zraven dogradila, v glavnem uporabili smo samo klet, ostalo je vse novo itd. V glavnem, dela je bilo več kot če bi gradili na novo, bile so določene omejitve, ker smo se morali držati dovoljenja, financ je šlo veliko, jih še gre... ampak smo zelo veseli, da smo na svojem, lepo počasi si sedaj urejamo. Prej je bila pa res veselica, ko smo začeli 2 meseca preden sem zanosila, potem 2 meseca pred porodom, pa sva bila že notri... pa najprej en mesec samo čistila, potem pa začela čakati na bebico user posted image

Glede imen - ja bomo videli, morda bo pa res Vid, ko sva ga že pri prvi nosečnosti določila user posted image

RMRM - za ploščice - zdaj nekje nam pridejo polagat zgornjo kopalnico, tako da sem na tekočem - 10 eur na kvadrat - brez davka in še kaj se doda za komplicirane dele, kot je okrogla bana, razni robniki ipd., ampak osnova je 10eur. Kako se ti zdi? Domnevam, da se boš zgražala user posted image

Je pa moj dragi tudi sam polagal - in sicer teraso lani poleti, ko en mesec ni imel službe in imamo ful stopnic, ki pa so ful drage pri polaganju, pa sva kupila ploščice s tistimi robniki za stopnišče, ki so sami brez ploščic stali 3000 eur, tako da se je moj potem odločil sam polagati. In od tu vem, da to ni preveč dober biznis, da se res hitro naveličaš... Tako da NYA, NE HECAJ SE! user posted image

Kleo - sem videla tvoje cifre glede hiše. Je pa res ful dobra naložba user posted image

Tistega linka za hiško nisem prav razumela - na tisti strani ne najdem kakšnih slik. Verjetno ne gledam prav. Bom jutri, ko bom bolj prava.

Sedaj sem fullll utrujena. Z založbo je vedno več dela, ker imajo idejo, da bo nekaj super iz moje knjige ratalo in sedaj bomo nabijali točke (znanstvene) za to knjigo, tako da sem malo prej prosila enega sodnika na evropskem sodišču za recenzijo in podobne zadeve.

Dan je bil pa tako: danes nisem imela varuške in sem zjutraj Sofijo peljala do sestre. K njim se gre pa čez en hrib, ki ni bil dobro splužen in nisem upala gor. Potem je moj ata prišel z verigami na avtu po naju, naju peljal domov, potem mene nazaj do avta, jaz v službo, tam grozno sestankov, ker ta teden še nisem bila nič v službi, konstantno laufala sem in tja, potem je moj ostal na parkirišču v službi, avto ni hotel nikamor, me kliče, da ga potegnem. Ker je avto relativno nov, nisva vedela, kje je vlečna kljuka, moj 15 minut študira po navodilih za uporabo, kje to je, najdeva kljuko, pa nič ne pomaga, sta oba avta zaplužila. Končno sta prišla dva mlada in avta pomagala porinit. Potem se odpeljeva domov (seveda v tem vremenu dolga pot), pa potem z enim avtom do naših po Sofijo. Ona se je pa tako lepo imela, da sploh domov ne bi šla. Tako da domov smo prišli v trdi temi, doma vse zasneženo, ker ima tast gripo, pa nam ni mogel snega zmetat user posted image Potem je pa še elektrike zmanjkalo in se je Sofija kockala ob svečah..

Imamo pa vsi trije drisko, mene vse nekam tišči, včeraj sploh nič nisem mogla jesti, ker sem ob enem koščku jabolka imela ful ur hude krče v želodcu in sem potem zvečer samo en čaj spila. V glavnem, bogi smo. Pa ker me muči trebuh, imam še občutek, da bom glih zdaj šla rodit. Občasno mi ful srce bije, pa ker sem bila danes toliko na nogah, mi bebi dol tišči. V glavnem, norišnica. Bom jutri preležala. Samo kaj ko prideta zjutraj pleskarja in bo treba za barve povedat, kje kaj, tako da bo spet samo laufanje po stopnicah... Mah. Grem sedaj spat, pa bom ob 8h že bolj polna energije, ne? Sem prej imela sestanek z nekaj študentkami, ki so rekle, da prav žarim. Nisem mogla verjeti, ker počutila sem se napol mrlič user posted image

Mamice, bebiji, lepo spite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
12.2.2010 8:17:03   
mate0ja
Jutro. user posted image user posted image user posted image in http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=3960

Alea jest sm začela pretiravat s poporodno. Sej je razbrati da si se hecala, le namig si mi dala, da sem pomislila na grozne posledice. Tko da nič se sekirat, smo se vse nasmejale ob ideji.

Slovenka user posted image user posted image user posted image   sej teorijo obnašanja v nosečnosti poznaš verjetno. POČIVAT. Samo si tudi ti ena tistih, ki si v praksi tega ne predstavljaš.

Hišica, mmmmmmm ste me spret premamile. Za našo se počasi nabira kupček na banki. No za kamin je že nabrano user posted image user posted image Čez kakih dvajset let mende bodo pa tud stene. user posted image Če se v tem času ne bodo spremenile cene, bomo verjetno kar narejeno kupili, ker sicer ni računice, ker nimamo parcele. In parcela stane toliko kot narejena hiška.

Zdej pa da še pojamram. Moja draga taščica je že cel mesec na bolniški al na dopustu, sej ne vem v glavnem doma. In moj vsakič ko se slišita vpraša, če kej misli na obisk pridt. IN jo je očitno zrajcal in baba razmišlja o tem, da bi prišla v nedeljo ob 4h zjutraj, ko moj zaključi s službo in bla do ponedeljka zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image . Da jo moj kao nej pride iskat, ker ona nima vinjete. user posted image user posted image user posted image . Najprej jo 8 mesecev sploh ni na spregled, zdej bi pa sredi noči uletavala. Pa po možnosti se bo spomnila, da bo tamalo mela v ponedeljek doma. Japajeda. Sej jo sploh ne pozna, kaj šele da bi znala z njo delat. Je moj včer reku, da kako naj ji reče, da naj pride pač v nedeljo na kosilo in proti večeru odjadra domov. Ji ne upa. A ona njemu lahko vse reče. user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
12.2.2010 9:28:40   
lunca14
Jutro mateja in slovenka.....ja včerajšnji dan je bil res podrejen snežnim nevšečnostim,midva sva tud še ene prkrat ostala v snegu,in imam kidanja in rinjenja avta za neki časa dovolj.Pol nam je pa še zvečer,ko še nismo mel spluženo,sam na roke odmetano,uletel en avto,v njem starejši par in čiko je šel kar v celca v pol metra snega direkt,nevem kaj je mislil,in seveda nasedel,in potem je mel srečo da je bil moj še doma,da ga je skipal ven,ker če bi bila jaz sama z otroki doma,ne bi šla ven rinit avta.In potem pride traktor in nam spluži,in čez eno minuto,takoj uleti en avto,ampak nismo splužili poti do konca do ceste-nalašč.da se ne da vozit naprej,in da vidiš kako presenečenje je blo,ko so videli,da je pot končana.Tako,da za enkrat smo rešeni avtomobilskih obiskovuser posted image .
mateja,jaz bi tamalo dala normalno v vrtec,sploh če se ne bi dobro razumela s taščo,bi ji rekla,red je red.pa naj si misli kar hoče.Vidve pa pejta v nedeljo na kak izlet,pa jo bosta frej.
slovenka....upam,da si danes že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
12.2.2010 9:46:10   
mate0ja
tamala gre v ponedeljek definitivno v vrtec. Tle sploh ni dvoma. Tok nesramna ne bom, da bi šla s tamalo na izlet, bom pa mojemu razložila, da se sredi noči ne hodi na obisk in se iz obiskov v nedeljo zvečer tudi odide, ker imamo ljudje svoje obveznosti. Jo bo pač moral soočiti s tem, da lahko pride v nedeljo na kosilo in ostane do večera spala pa pri nas ne bo. Če bi prletela k nam iz Amerike al pa iz Avstralije bi blo povsem logično. Tko pa živi dvajset kilometrov stran od nas (največ pol ure vožnje) in sploh glede na to, da vsakih osem mesecev pride na obisk ne bo posegala v moj ritem življenja. Če se do sedaj ni znala (po moje bolj hotla) vključiti v življenje naše družine se tudi z dvodnevnim obiskom ne bo. To naj ji bo jasno. Pa dobr če bi že prišla v soboto dopoldne in z nami preživela vikend, ne pa v nedeljo ponoči in bo v našem stanovanju visela v ponedeljek, ko bomo mi od doma, ko pridemo domov bo pa šla. Vmes mi bo pa kake cunje na silo prala pa vse pobarvala al pa likala in tako zložila, da bo še bolj zmečkano. To se je namreč že zgodilo, torej vem kaj najmanj lahko pričakujem.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
12.2.2010 13:36:16   
lunca14
user posted image mateja,ti dam čist pravuser posted image user posted image user posted image se vidi kdo nosi pri vas hlačeuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
12.2.2010 14:40:16   
babysolza
pa smo spet mal pri taščah. no comment user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.2.2010 14:41:30   
babysolza
aja, pa nehite me že s temi hiškami hecat, mi bi tudi user posted image user posted image

Pa najbrž ne bomo zidali, sem preveč nestrpna, bomo rajši kar kupili. Sam še ne vem, s čim. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
12.2.2010 14:44:48   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

aja, pa nehite me že s temi hiškami hecat, mi bi tudi user posted image user posted image

Pa najbrž ne bomo zidali, sem preveč nestrpna, bomo rajši kar kupili. Sam še ne vem, s čim. user posted image user posted image

babysolza...hiško se kupi s cekinčki,ki rastejo na dobrem polju ob trdnem delu,tam,dol pri sreči12user posted image
kako si kajuser posted image ,kater teden si sedaj in kdaj maš rok,pa kako je blo zadnjič na nuhalni,si zvedla tud spol?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
12.2.2010 14:56:49   
lunca14
Vidim bs.da si sicer prisotna,ampak te ni goruser posted image ,nič jaz dirkam po otročke,lepo se mejte,do večera,jaz pa upam,da bo vikend minil kar najlepše s čim manj kreganja in tepeža med otroci,ker sedaj v tem delu tud lun aktivno sodeljuje,je daleč stran od cukrastega user posted image je ratal mali prefrigani vragec,pa sem mu rekla,da mora bit on tapriden,očitno rabimo nov modeluser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.2.2010 14:59:50   
RMRM
Dan!

Lunca," tole  ...hiško se kupi s cekinčki,ki rastejo na dobrem polju ob trdnem delu,tam,dol pri sreči12 "  pa ne bi mogla lepše napisat user posted image user posted image .

Slovenka, nič se ne bom zgražala. To je namreč zelo zelo zelo zelo poceni. Pri nas se cene gibljejo od 15-20 eur brez materiala in brez DDV.  Obrobe so pa še dodatno 5 eur / tekoč m. Zato pa pravim, da se s tem delom da super živet. 15 m2 je imel mojster položeno v 4 urah, pol pa še 3 ure fugiranja, zdej si pa računaj kak zaslužek. No, ampak bistvo je da je dobro narejeno, čeprav moj bo ziher pri par stvareh mal kompliciral, ker ni čist v vago, sam kaj češ. Sem mu tko al tko že v naprej rekla, da bolš da sam nardi, ker ziher ne bo dobruser posted image . bomo vidl zvečer, pustimo se presenetit.

Lunca, tud jaz imam za letos vrh glave kidanja in " pluženja" snega. Še dobr da so izuml tisto lopato, ki jo samo rinešuser posted image user posted image user posted image .

Mate0ja, tega ti pa res nisem fouš. Moja tašča je načeloma čist ok, vendar pa jaz striktno držim distanco, ji ne pustim blizuser posted image user posted image . Mene je motilo že to, da je med vikendi po par ur pri nas visela, pol ji je pa moj le reku, da bi včasih radi bili mal sami, glede na to da imamo samo vikende, tko da sedaj je bolš. Zanimivo je pa to, da k hčeri pa ne gre, ker morajo bit oni med vikendom kot femili skupuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 12.2.2010 15:01:16 >

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.2.2010 17:01:55   
lunca14
user posted image hvala rmrm za komplimentuser posted image ,mi pa delamo,no delajo zunaj iglu,ker lun ni hotel bit več zuni,se je hotu mal priklopituser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.2.2010 20:03:20   
mate0ja
ahoj kera tle? Jest bom vstrajala vsaj do pol enajstih, ker moram počakat mojga, da pride iz službe, da poroča kako s taščo. Če ji je kej omenil, da se ponoči ne hodi na obiske, ker nismo hrčki niti sove, da bi bili takrat pokonci in klepetali ob dišeči kavi. Aja sej jo ona ne pije, pije samo kapučino, pol žličke nekega čokoladnega pa še mal enga druzga user posted image . A mi zamerite, če bom še kdaj taščo omenila.
Mamo z njo redko stike, vendar so takrat bolj intenzivni user posted image , seveda ne v pozitivnem smislu.

Mene je včer kar stisnilo, ko je moj gledal nek šov pa pravi, da če bi on 100.000 eur zadel, bi poleg naju s tamalo peljal na počitnice svojo staro mamo, mojo mami, eno od mojih starih mam in enega od mojih dedov. Ga vprašam od kje je našel tak nabor oseb, pa pravi da so to tiste, ki so mu najljubše. Ne samo, da je mojim dal prednost pred njegovimi, mame še omenil ni. Sploh si ne predstavljam kako zelo ti mora mama zagreniti življenje, da je ne uvrsti med najljubše osebe.

Lunca tisto o hiški sm si pa prav sprintala pa na hladilnik obesla. Resnico si povedala s tako lepimi spodbudnimi besedami, da sem začela verjet, da bomo mi mel tud prej hiško kot sm si zamislila. Sej smo pridni ane. user posted image
P iglu se tudi pri nas dela pred blokom. Sm gledala, da kopljeta dva otroka in pet odraslih. Kako jih je luštno vidt. Jutri bomo mal popravli povprečje, se bo še en otrok in dva odrasla pridtužila. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.2.2010 20:11:38   
lunca14
mateja,sedaj mi je pa kr mal nerodnouser posted image ,a sprintala si si,kok lepouser posted image ,ja taka je resnica,razen,če imaš srečo pa ti je vse podarjeno,tud taki obstajajo,žal nisem med njimi.
Iglu,mi smo eno leto čist tapravega naredil,pa notri smo dal svečko,pa smo meli piknik notri,sam takrat smo bili samo trijeuser posted image .
In ti komot omenjaj taščo,saj veš da ima vsaka svoj križ,v različnih oblikah,tako,da si kar daj duška.
Jaz moram še maja spavit spat,pa mora še eno pesmico odšpilat na sintiču.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.2.2010 20:38:23   
mate0ja
pri nas pa ZAENKRAT ni še nobenega "spakovanja pred spanjem". Korečem, da greva spat, se postavi pred kopalnico, da se umijeva in potem dalje. 

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.2.2010 21:21:45   
lunca14
user posted image super da te tkouboga,evo jaz grem tud spat,semn že eno črtico odspala pri maju,lahko nočuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.2.2010 21:22:14   
lunca14
nočuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.2.2010 21:22:42   
lunca14
user posted image 3500user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
13.2.2010 14:23:06   
Anonimen
Dan

Alea, vem da si se hecala, sam pol je razprava šla malo v nepravo smer, vsaj za moj okus ne. user posted image no, sej zdej je že mimo debata.user posted image

Mi gremo pa v maškorce danes. Če si bo madam hotela dat kapo od čebelice maje gor.user posted image Na vprašanje kaj bo madam za pusta hrusta odgovori da bo krof.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
13.2.2010 14:33:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dan

Alea, vem da si se hecala, sam pol je razprava šla malo v nepravo smer, vsaj za moj okus ne. user posted image no, sej zdej je že mimo debata.user posted image

Mi gremo pa v maškorce danes. Če si bo madam hotela dat kapo od čebelice maje gor.user posted image Na vprašanje kaj bo madam za pusta hrusta odgovori da bo krof.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.