|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
11.2.2010 20:20:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

RMRM pa lej mene tle. user posted image

Gradnja hiše je življenski projekt, ki na žalost ni nikoli zaključen. Najhuje je pa pri finiših, ko gre vse narobe. Zdrži še malo.

to pa mene čaka letos - no, vsaj začetek - če ma katera željo zidat pomagat, pa lahko pove - ker bomo delali iz ytonga, pa je baje simpl ko pasulj

Nya, super za začetek. Drgač sem pa tud jaz slišala, da je enostavna gradnja. No, sej če pomisliš, sej je z navadnimi cegli tud, ne rabiš imet doktoratauser posted image

ja, sam tle ni treba nč mešalca, pa peska nametat user posted image  - sam voda, pa piskr, pa zmešaš lepilo in je

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.2.2010 20:21:55   
Anonimen

Lunca kaj pa nisi prvo zjutrej preberala kaj sm ti napisala. V SNEGU NE SMEŠ GASIRAT!!! Čist počasi štartaš, takoj šaltaš v drugo in potem z minimalnimi obrati naprej. Če daš samo mal preveč gasa, se začnejo kolesa v prazno vrtet. Sam v tej količini snega, ki je zdej zapadla niti na ta način po moje nikamor ne bi prišla.

jaz sem danes v en hrib tkole - hvala MAteja

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.2.2010 20:21:58   
RMRM
dobra si, da se sama polotiš. Pri nas jih je mož v spodnjem štuku, pa morm rečt da veliko bolje kot mojster zgoraj. Sam za konec mu je pa ostala kuhinja, pa sva nabavila take ploščice, ko moraš imeti res dobro mašino za rezat, pa še mojmu se že vse skup mal gravža, tko da sva dla na čez. Se pa s tem poslom da definitivno dobro živetuser posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.2.2010 20:23:43   
RMRM

RMRM pa lej mene tle. user posted image

Gradnja hiše je življenski projekt, ki na žalost ni nikoli zaključen. Najhuje je pa pri finiših, ko gre vse narobe. Zdrži še malo.

to pa mene čaka letos - no, vsaj začetek - če ma katera željo zidat pomagat, pa lahko pove - ker bomo delali iz ytonga, pa je baje simpl ko pasulj

Nya, super za začetek. Drgač sem pa tud jaz slišala, da je enostavna gradnja. No, sej če pomisliš, sej je z navadnimi cegli tud, ne rabiš imet doktoratauser posted image

ja, sam tle ni treba nč mešalca, pa peska nametat user posted image  - sam voda, pa piskr, pa zmešaš lepilo in je

no, to pa nism vedla. Glavno da je rezultat na koncu isti, pa baje je ful manj treba pol za sfiniširat stene, pa manj izolacije na hišo, a ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.2.2010 20:25:21   
Anonimen

dobra si, da se sama polotiš. Pri nas jih je mož v spodnjem štuku, pa morm rečt da veliko bolje kot mojster zgoraj. Sam za konec mu je pa ostala kuhinja, pa sva nabavila take ploščice, ko moraš imeti res dobro mašino za rezat, pa še mojmu se že vse skup mal gravža, tko da sva dla na čez. Se pa s tem poslom da definitivno dobro živetuser posted image user posted image

torej če bom brez službe, bom pa ploščice polagalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.2.2010 20:26:18   
RMRM
to jaz mojmu pravm, da se mu ni za bat če se v službi kaj zalomi. Se je v vsem zverziraluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.2.2010 20:26:58   
Anonimen

no, to pa nism vedla. Glavno da je rezultat na koncu isti, pa baje je ful manj treba pol za sfiniširat stene, pa manj izolacije na hišo, a ne

hiša je tko izolirana samo s ytongom, kot da bi bli navadni cegli s fasado - tko da izolacije ni treba - sam zunanje sten pobarvaš in je

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
11.2.2010 20:28:01   
RMRM
Nya, ti maš še to prednost, da si umetniško nadarjena. Sej to je tud neke vrste umetnost, če pomisliš kako se danes kopalnice polagajo, 5 vrst različnih ploščic, različne barve, različne postavitve. Evo, tu imaš pa ti velikansko prednost user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.2.2010 20:28:03   
Anonimen
to prav pride, ker na konc zmeraj zmanjka dnarja za fasado - in pol je ne rabiš dat - počakaš, da se nabere denar, pa jo nardiš

k midva bova mela vseen izolacijo zunaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.2.2010 20:28:50   
lunca14
naya...pa ker si bolj umetniške dušče,boš lahko razne mozaike delala izploščicuser posted image user posted image
Glede povečave,pa mava tuki najinega tiskarja,ki je dober,sem pa tud že slišala za megafoto.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.2.2010 20:29:54   
Anonimen

Nya, ti maš še to prednost, da si umetniško nadarjena. Sej to je tud neke vrste umetnost, če pomisliš kako se danes kopalnice polagajo, 5 vrst različnih ploščic, različne barve, različne postavitve. Evo, tu imaš pa ti velikansko prednost user posted image

jp - sem pa mela idejo, da bi jih sama nardila - sam verjetno ne bom vseh - sam kakšne bordure oz okrasne k stanejo tolk 1 komad kot navadne cel kvadrat

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.2.2010 20:30:24   
RMRM
na forumu PodSvojoStreho ima članica RR spletnik, so tud delali z ytongom, ful zanimiva hiška, ful moderna, nore barvne kombinacije, men zelo všečna, čeprav popolnoma drug stil od mojega. Poglej pod HIŠAŠIŠA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.2.2010 20:31:24   
lunca14
In kje bo hiška stala?Predvidevam,da spapirologijo sta zaključila,spomladi pa horuk-akcija,in čez dve leti veselo na otvoritevuser posted image ,aja,kateri tip hiše sta potem izbrala,ker se spomnim,da si tud na rr neki sparševala?
rmrm...čer tud tebiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
11.2.2010 20:31:46   
RMRM
Moj bratranec je tko polagal ploščice, vmes pa delal borudro iz na koščke zdrobljenih ploščic in zgleda noro dobro. Ful pocen in ful lepo, res.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
11.2.2010 20:32:11   
RMRM
čer Luncauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.2.2010 20:37:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

In kje bo hiška stala?Predvidevam,da spapirologijo sta zaključila,spomladi pa horuk-akcija,in čez dve leti veselo na otvoritevuser posted image ,aja,kateri tip hiše sta potem izbrala,ker se spomnim,da si tud na rr neki sparševala?
rmrm...čer tud tebiuser posted image

imava eno ultra moderno

ja, papirologija naju še čaka, gradbeno dovoljenje, upava, da spomladi začneva, drgač pa poleti

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.2.2010 20:37:53   
Anonimen

Moj bratranec je tko polagal ploščice, vmes pa delal borudro iz na koščke zdrobljenih ploščic in zgleda noro dobro. Ful pocen in ful lepo, res.

predvsem cenej kot bordure

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
11.2.2010 20:41:26   
lunca14
NAYA...kaka fotka hiške
rmrm...sem šla gledat na tisti forum podsvojostreho,pa je ne najdem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
11.2.2010 20:46:03   
Anonimen
nekaj takega
http://www.fertighaus.de/haubis.htm?searchpreis=au175&hausnr=3268

zunanji obod je točn tak, sam mal pomanjšan - za tloris in ostalo pa boste morale še malo počakat, mava jutri sestanek z arhitektko

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
11.2.2010 20:51:12   
Anonimen

na forumu PodSvojoStreho ima članica RR spletnik, so tud delali z ytongom, ful zanimiva hiška, ful moderna, nore barvne kombinacije, men zelo všečna, čeprav popolnoma drug stil od mojega. Poglej pod HIŠAŠIŠA

jst tud ne najdem user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
11.2.2010 20:59:30   
RMRM
http://www.podsvojostreho.net/vsebina/spletniki/lara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
11.2.2010 21:00:17   
RMRM
Nya. ful lepa hiška za raven teren. Super.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
11.2.2010 21:10:58   
lunca14
user posted image user posted image dobra hiška,sam ni pa moj stil,men te ultra moderne svrai ne sedejo,ne me razumet narobe,so mi lepe,sam ne bi mogla živet v njej,mi je vse preveč sterilno,nekaj manjka,ne dvomim,pa da vidva ne bosta dobro zrihtala in da bo dobila taka hiška dušo........upam,da nisi jezna,ker sem povedala svoje mnenje,jaz povem,po pravic,tko,kot jeuser posted image včasih me ta vrlina malo tepe pri življenjuuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
11.2.2010 21:17:50   
Anonimen
lunca - mene ne bi motilo, če bi rekla, da je grdauser posted image user posted image user posted image  - ker meni je itak pomembno sam moje mnenje

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
11.2.2010 21:21:29   
lunca14

lunca - mene ne bi motilo, če bi rekla, da je grdauser posted image user posted image user posted image  - ker meni je itak pomembno sam moje mnenje

hb.da stojiš,za svojim,jaz pa tud ne morem iz svoje kože,no da mi je kaj grdega tega ti ne bi nikoli rekla,vsak ima svoj okus,in prav je tako,ker drugače bi blo preveč monotono,vsi isto,vse enakouser posted image ...............sva še prjatelceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?