Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:20:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja RMRM pa lej mene tle. Gradnja hiše je življenski projekt, ki na žalost ni nikoli zaključen. Najhuje je pa pri finiših, ko gre vse narobe. Zdrži še malo. to pa mene čaka letos - no, vsaj začetek - če ma katera željo zidat pomagat, pa lahko pove - ker bomo delali iz ytonga, pa je baje simpl ko pasulj Nya, super za začetek. Drgač sem pa tud jaz slišala, da je enostavna gradnja. No, sej če pomisliš, sej je z navadnimi cegli tud, ne rabiš imet doktorata ja, sam tle ni treba nč mešalca, pa peska nametat - sam voda, pa piskr, pa zmešaš lepilo in je
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Lunca kaj pa nisi prvo zjutrej preberala kaj sm ti napisala. V SNEGU NE SMEŠ GASIRAT!!! Čist počasi štartaš, takoj šaltaš v drugo in potem z minimalnimi obrati naprej. Če daš samo mal preveč gasa, se začnejo kolesa v prazno vrtet. Sam v tej količini snega, ki je zdej zapadla niti na ta način po moje nikamor ne bi prišla. jaz sem danes v en hrib tkole - hvala MAteja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:21:58
|
|
|
|
RMRM
|
dobra si, da se sama polotiš. Pri nas jih je mož v spodnjem štuku, pa morm rečt da veliko bolje kot mojster zgoraj. Sam za konec mu je pa ostala kuhinja, pa sva nabavila take ploščice, ko moraš imeti res dobro mašino za rezat, pa še mojmu se že vse skup mal gravža, tko da sva dla na čez. Se pa s tem poslom da definitivno dobro živet
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:23:43
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja RMRM pa lej mene tle. Gradnja hiše je življenski projekt, ki na žalost ni nikoli zaključen. Najhuje je pa pri finiših, ko gre vse narobe. Zdrži še malo. to pa mene čaka letos - no, vsaj začetek - če ma katera željo zidat pomagat, pa lahko pove - ker bomo delali iz ytonga, pa je baje simpl ko pasulj Nya, super za začetek. Drgač sem pa tud jaz slišala, da je enostavna gradnja. No, sej če pomisliš, sej je z navadnimi cegli tud, ne rabiš imet doktorata ja, sam tle ni treba nč mešalca, pa peska nametat - sam voda, pa piskr, pa zmešaš lepilo in je no, to pa nism vedla. Glavno da je rezultat na koncu isti, pa baje je ful manj treba pol za sfiniširat stene, pa manj izolacije na hišo, a ne
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM dobra si, da se sama polotiš. Pri nas jih je mož v spodnjem štuku, pa morm rečt da veliko bolje kot mojster zgoraj. Sam za konec mu je pa ostala kuhinja, pa sva nabavila take ploščice, ko moraš imeti res dobro mašino za rezat, pa še mojmu se že vse skup mal gravža, tko da sva dla na čez. Se pa s tem poslom da definitivno dobro živet torej če bom brez službe, bom pa ploščice polagala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:26:18
|
|
|
|
RMRM
|
to jaz mojmu pravm, da se mu ni za bat če se v službi kaj zalomi. Se je v vsem zverziral
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM no, to pa nism vedla. Glavno da je rezultat na koncu isti, pa baje je ful manj treba pol za sfiniširat stene, pa manj izolacije na hišo, a ne hiša je tko izolirana samo s ytongom, kot da bi bli navadni cegli s fasado - tko da izolacije ni treba - sam zunanje sten pobarvaš in je
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:28:01
|
|
|
|
RMRM
|
Nya, ti maš še to prednost, da si umetniško nadarjena. Sej to je tud neke vrste umetnost, če pomisliš kako se danes kopalnice polagajo, 5 vrst različnih ploščic, različne barve, različne postavitve. Evo, tu imaš pa ti velikansko prednost
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
to prav pride, ker na konc zmeraj zmanjka dnarja za fasado - in pol je ne rabiš dat - počakaš, da se nabere denar, pa jo nardiš k midva bova mela vseen izolacijo zunaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:28:50
|
|
|
|
lunca14
|
naya...pa ker si bolj umetniške dušče,boš lahko razne mozaike delala izploščic Glede povečave,pa mava tuki najinega tiskarja,ki je dober,sem pa tud že slišala za megafoto.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, ti maš še to prednost, da si umetniško nadarjena. Sej to je tud neke vrste umetnost, če pomisliš kako se danes kopalnice polagajo, 5 vrst različnih ploščic, različne barve, različne postavitve. Evo, tu imaš pa ti velikansko prednost jp - sem pa mela idejo, da bi jih sama nardila - sam verjetno ne bom vseh - sam kakšne bordure oz okrasne k stanejo tolk 1 komad kot navadne cel kvadrat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:30:24
|
|
|
|
RMRM
|
na forumu PodSvojoStreho ima članica RR spletnik, so tud delali z ytongom, ful zanimiva hiška, ful moderna, nore barvne kombinacije, men zelo všečna, čeprav popolnoma drug stil od mojega. Poglej pod HIŠAŠIŠA
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:31:24
|
|
|
|
lunca14
|
In kje bo hiška stala?Predvidevam,da spapirologijo sta zaključila,spomladi pa horuk-akcija,in čez dve leti veselo na otvoritev ,aja,kateri tip hiše sta potem izbrala,ker se spomnim,da si tud na rr neki sparševala? rmrm...čer tud tebi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:31:46
|
|
|
|
RMRM
|
Moj bratranec je tko polagal ploščice, vmes pa delal borudro iz na koščke zdrobljenih ploščic in zgleda noro dobro. Ful pocen in ful lepo, res.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:32:11
|
|
|
|
RMRM
|
čer Lunca
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 In kje bo hiška stala?Predvidevam,da spapirologijo sta zaključila,spomladi pa horuk-akcija,in čez dve leti veselo na otvoritev ,aja,kateri tip hiše sta potem izbrala,ker se spomnim,da si tud na rr neki sparševala? rmrm...čer tud tebi imava eno ultra moderno ja, papirologija naju še čaka, gradbeno dovoljenje, upava, da spomladi začneva, drgač pa poleti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Moj bratranec je tko polagal ploščice, vmes pa delal borudro iz na koščke zdrobljenih ploščic in zgleda noro dobro. Ful pocen in ful lepo, res. predvsem cenej kot bordure
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:41:26
|
|
|
|
lunca14
|
NAYA...kaka fotka hiške rmrm...sem šla gledat na tisti forum podsvojostreho,pa je ne najdem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 20:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM na forumu PodSvojoStreho ima članica RR spletnik, so tud delali z ytongom, ful zanimiva hiška, ful moderna, nore barvne kombinacije, men zelo všečna, čeprav popolnoma drug stil od mojega. Poglej pod HIŠAŠIŠA jst tud ne najdem
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 21:00:17
|
|
|
|
RMRM
|
Nya. ful lepa hiška za raven teren. Super.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 21:10:58
|
|
|
|
lunca14
|
dobra hiška,sam ni pa moj stil,men te ultra moderne svrai ne sedejo,ne me razumet narobe,so mi lepe,sam ne bi mogla živet v njej,mi je vse preveč sterilno,nekaj manjka,ne dvomim,pa da vidva ne bosta dobro zrihtala in da bo dobila taka hiška dušo........upam,da nisi jezna,ker sem povedala svoje mnenje,jaz povem,po pravic,tko,kot je včasih me ta vrlina malo tepe pri življenju
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 21:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - mene ne bi motilo, če bi rekla, da je grda - ker meni je itak pomembno sam moje mnenje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 11.2.2010 21:21:29
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya lunca - mene ne bi motilo, če bi rekla, da je grda - ker meni je itak pomembno sam moje mnenje hb.da stojiš,za svojim,jaz pa tud ne morem iz svoje kože,no da mi je kaj grdega tega ti ne bi nikoli rekla,vsak ima svoj okus,in prav je tako,ker drugače bi blo preveč monotono,vsi isto,vse enako ...............sva še prjatelce
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijoPridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?