slovenka
|
Naša je zmeraj rada gledala TV Še imam sliko, ko je gledala Obamo ob potrditvi (pri pol leta). Zdaj pa rada gleda Nodija, ribič Pepe, pa Baby tV je še zmeraj dober občasno. Čeprav sedaj, ko smo uredili mansardo,ne ve, kje bi se igrala - ima zgoraj igralnico s šotori in toboganom, pa svojo sobico s polno knjigicami, v ta drugi sobici, kjer ima mizico, ima tablo, po kateri riše, pa puzzle na mizi... in spodaj, kjer je prej imela kinderpet, ima sedaj tepih in gor mizico s stoli, pa kuhinjo zraven in stojnico kot trgovino, tako da ima toliko dela, da ni časa za TV. Potem pa še zunaj peskovnik, tobogan, gugalnico... v glavnem, sem se zelo potrudila, da se ima s čim zamotiti, zdaj ko jaz ne bom imela toliko časa. Moj je rekel, da jo razvajam, ampak gre bolj za mene.... in sedaj se igra s kockami in me sploh zraven ne pusti, ker ima svojo idejo, kaj mora zgraditi, mami pa bi vse pokvarila... tako da morava z Nodijem zdaj čakati Je pa danes zunaj lepo, tako da počasi greva ven - samo mi ni preveč, ko sosedi zezajo za trebuh, pa kaj delam doma... Ko pa je tako mir, pa nikogar ven, garaža zaprta, da ne vedo, a so avti doma... pa se sprašujejo, a smo doma ali nismo naj še en čas ugibajo Je pa res, da danes ni slab datum za RD Bomo videli, kateri datum si je mali izbral. Sofija je 2.7., mogoče bo mali 2.6. 2.julij sigurno ne bo