|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
1.6.2010 10:08:37   
slovenka
TMS, nič ne skrbi - ko sem živela v Londonu, praktično nisem poznala človeka, kjer doma ne bi govorili kakšnega drugega jezika, pa jim je šlo angleško zelo fajn... user posted image

Naša gleda angleške risanke, pa me razume, ko jo vprašam kaj v angleščini... ve, da je towel brisača, npr. Tako da ne vem, kako da risanke ne bi pomagale... Pa v srednji šoli sem imela sošolca, ki je zelo dobro znal nemško, samo iz TV, res je imel bogato besedišče, še bolj od učiteljice...

Naša je pa včeraj začela govoriti "pusti me", ne sicer meni, ampak mojemu, ko jo zagrabi in kam nese. TAko brca in se dere "pusti me, pusti me". Smo se tako smejali user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
1.6.2010 10:10:12   
TaMaSa
oj Matejauser posted image

Kaj pravte pol,da imate vse prah,razen slovenkeuser posted image ,se pridruzujem.Samo kaj bom prav pucala,itak se bomo kmal selil.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
1.6.2010 10:12:20   
slovenka
TMS - nisi nikoli gledala oddaj o opremljanju, prodaji stanovanj...? JAz sem v londonskih časih to ful gledala - in pravijo, da ko prodajaš stanovanje, ful pomaga pri ceni, če je zelo ščiščeno, tako da kar na delo... user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
1.6.2010 10:13:20   
Anonimen
Pri nas se je ena naučila tekoče govoriti češko, ker je gledala od 4 leta naprej češki program. Tak da ja, otroci se tudi preko tv-ja naučijo jezika. Zdej je ta punca prevajalka 3 jezikov.user posted image
Slovenka, ja so zanimivi malčki s temi besedami. Kar šokirajo. Zdej bo vsakič bolj zanimivo, boš vidla. Mi smo to praktično že zdavnaj prerasli, ker naša zdej govori tko kot odrasli. V soboto ko sem prišla iz službe mi je takoj hitela povedat, da si je Genica (soseda) zlomila nogo in je šla v bolnico. Pol pa na koncu še pove da je boga in jo boli noga. sem kar solzo dobila, tolk je žalostno povedala vse skupaj.user posted image
Sem pa jaz že en mesec nazaj skenslala vse pomanjševalnice. Nič več ne čičamo ampak sedimo, ne papamo ampak jemo...in podobne .in se je kar prijelo. Zanimivo.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
1.6.2010 10:14:09   
TaMaSa
pustita meuser posted image user posted image user posted image
Saj vem,da bo klasnej govorila,samo tole z risankami tudi meni ne gre v glavo.Da ne bi prav nic razumelauser posted image Itak vse kratke besedice z risank pobere.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
1.6.2010 10:14:54   
Anonimen
Prah, kaj je že to? user posted image Nič ne vidim pri nas.user posted image Kar naj bo. Suženj svojemu stanovanju pa ne bom. Ga brišem, sam je itak naslednji dan spet tu. Mi je bolj dragoceno bit zunaj z otrokom kot pa pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
1.6.2010 10:16:36   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

TMS - nisi nikoli gledala oddaj o opremljanju, prodaji stanovanj...? JAz sem v londonskih časih to ful gledala - in pravijo, da ko prodajaš stanovanje, ful pomaga pri ceni, če je zelo ščiščeno, tako da kar na delo... user posted image

pa saj ni nase,smo v najemu.Itak bodo sle ene omare v kanto,haha v kantico,ko se izprazni bom pa itak spucala.tko,na brzinouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
1.6.2010 10:17:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Jutro

Ninny, vse najboljše za 20 roj. dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So te lepo presenetili doma:)

hvalauser posted image 20user posted image ko bi bila spet tako mladauser posted image user posted image user posted image user posted image plakat je pa od moje sestrične pa od brata punceuser posted image

slovenka danes je pravi datum za rodituser posted image user posted image
user posted image

user posted image

še za vas tukaj častim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
1.6.2010 10:17:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Saj vem,da bo klasnej govorila,samo tole z risankami tudi meni ne gre v glavo.Da ne bi prav nic razumelauser posted image Itak vse kratke besedice z risank pobere.

Valda, ki pa če dobit?
Sam pri nas pa TV še vedno ni zanimiva.user posted image Reče, da bo gledala risanke, sama prižge Tv, sam ne gleda. Okol mašira. Edin zadnjič, ko je bla bolna, je gledala telebajske, pol je pa jokala ker jih več ni blo. Je težko razložit, da jih ni več.
Ostale risanke naša ne pozna, ker jih nima od kje.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
1.6.2010 10:20:52   
TaMaSa
Talita je pri 2letih ravn tako govorila kot strgan dohtar,pesmice pela...in sploh se ni hodila v vrtec,zato mi je zdaj mal cudno,ko Meri samo nekaj po kitajsko spreha.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
1.6.2010 10:21:33   
Anonimen
Mamice lepo se (s)mejte, jaz grem mal domov pogledat, če so še zdravi.user posted image
Slovenka pa itak rodit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
1.6.2010 10:23:08   
Anonimen

Talita je pri 2letih ravn tako govorila kot strgan dohtar,pesmice pela...in sploh se ni hodila v vrtec,zato mi je zdaj mal cudno,ko Meri samo nekaj po kitajsko spreha.

ne primerjaj otrok med sabo. Si zadnjič zelo dobro  analizirala vse 3.user posted image In si sama ugotovila ,kako so si otroci različni, čeprav imajo isto mamo in očeta.

Ajd, lep dan še naprej.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3137
1.6.2010 10:23:34   
TaMaSa

Valda, ki pa če dobit?
Sam pri nas pa TV še vedno ni zanimiva.user posted image Reče, da bo gledala risanke, sama prižge Tv, sam ne gleda. Okol mašira. Edin zadnjič, ko je bla bolna, je gledala telebajske, pol je pa jokala ker jih več ni blo. Je težko razložit, da jih ni več.
Ostale risanke naša ne pozna, ker jih nima od kje.user posted image

Meri tam do enega leta tv sploh ni zanimala.Zdaj bi pa samo risanke,risanke...samo ne gleda teh otrocjihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
1.6.2010 10:27:38   
TaMaSa
No ajd,pejt domov.Caki,kje si bla pa do zdaj,saj iz sihta ne mores na net pisat.?

Ninny,vse najboljse,lepo praznujuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
1.6.2010 10:38:03   
slovenka
Naša je zmeraj rada gledala TV user posted image Še imam sliko, ko je gledala Obamo ob potrditvi (pri pol leta). user posted image Zdaj pa rada gleda Nodija, ribič Pepe, pa Baby tV je še zmeraj dober občasno. Čeprav sedaj, ko smo uredili mansardo,ne ve, kje bi se igrala - ima zgoraj igralnico s šotori in  toboganom, pa svojo sobico s polno knjigicami, v ta drugi sobici, kjer ima mizico, ima tablo, po kateri riše, pa puzzle na mizi... in spodaj, kjer je prej imela kinderpet, ima sedaj tepih in gor mizico s stoli, pa kuhinjo zraven in stojnico kot trgovino, tako da ima toliko dela, da ni časa za TV. Potem pa še zunaj peskovnik, tobogan, gugalnico... v glavnem, sem se zelo potrudila, da se ima s čim zamotiti, zdaj ko jaz ne bom imela toliko časa. Moj je rekel, da jo razvajam, ampak gre bolj za mene.... in sedaj se igra s kockami in me sploh zraven ne pusti, ker ima svojo idejo, kaj mora zgraditi, mami pa bi vse pokvarila... tako da morava z Nodijem zdaj čakati user posted image Je pa danes zunaj lepo, tako da počasi greva ven - samo mi ni preveč, ko sosedi zezajo za trebuh, pa kaj delam doma... user posted image Ko pa je tako mir, pa nikogar ven, garaža zaprta, da ne vedo, a so avti doma... pa se sprašujejo, a smo doma ali nismo user posted image naj še en čas ugibajo user posted image Je pa res, da danes ni slab datum za RD user posted image Bomo videli, kateri datum si je mali izbral. Sofija je 2.7., mogoče bo mali 2.6. 2.julij sigurno ne bo user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
1.6.2010 10:39:16   
slovenka
Ninny, tudi jaz ti želim vse najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dosti več kot 20 pa tudi ni user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
1.6.2010 11:43:08   
TaMaSa
Slovenka,super,super si za Sofijo uredilauser posted image Ko se pri nas okol hise vse postima,bomo ravn tako za otroke nastimali vsesorte igrala,pa v sobici seveda.Zdaj je tako vse naguzvano,da tamala za pol igrac sploh ne ve,da jih ima.Kaj vecjega pa itak sploh ne moremo nastimat.Ima en tak spasni indijanski sotor ze od lani,a je v kleti zapakiran.Le kam ga naj damuser posted image Bo pa v hisi problem,zdaj,ko bomo se v pritlicju,ker ni prostora za pisarno.So samo tri sobe,tu imamo stiri-eno jedilnico,pisarno.
Je rekel moz,da bodo pol sobe,spalnica zame in zanj,Safijo in Meri,pa soba zanj in za Meriuser posted image ,pol za Tali in psa-sta se vceraj nekaj menila,da bo haski al pa ovcaruser posted image ,pa za Meri, Safijo,pa zanj...tako nekakuser posted image user posted image

Danes Safija proba krompircek.Da vidmo touser posted image
In AS,hvala,.ker si pisala o lubenici.Meri jo je lani ravn tako rada jedla.Letos sem ze en cas nazaj celo kupila,pa je bila tolk zanic...pol sem pa kar mal pozabila.Sem jo pa koj,ko si ti pisala,da jo LovLo obozuje-ful sta smesna z Jernejem na slikiuser posted image ,in tamala jo veselo papca.Vceraj zvecer je dva kosa pomlaskala,danes jo je imela za zajtrk...sem vesela fulll,ko kaj pametnega je.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
1.6.2010 11:49:31   
TaMaSa
Moja Meri pa nima nobenega zanimanja za nic,kar bi jo jaz rada naucila,oz.se z njo igrala.Recimo,ji kazem na njenih prstkih kolk je stara,gleda prec,ima album s Pepelko,Trnulcico,Snegulcico...in,ko JAZ lepim,komaj,da kaj pogleda.Sva zaceli lepiti se v njen zvezek,kar je podvojenih,in otrok sam lepi,ampak skoraj vsakic,ko polozi slikco na papir,pogleda prec.K nalascuser posted image In nalasc sliko okol obrneuser posted image Knjigice je sploh ne zanimajo.Da bi z mano kaksno pogledala,ni sans.Ji je pa zanimiva o akvaristiki,to ves cas prelistava.Otroske so bljakuser posted image user posted image .In albumi s slikami.Samo mora listat sama,in ni casa za razlago kdo je kdo.
V glavnem,karkoli ji razlagam,komaj da poslusa,gleda kar stranuser posted image .Obup.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
1.6.2010 12:45:24   
slovenka
Ja, TMS, ko je več prostora, je ravno to fajn, da se iste igrače lahko bolje izkoristijo. Naša je prej imela vse natlačeno v dnevni, v vseh predalih, v taburejo itd. Pa ni bilo zanimivo, ker ni prav mogla do tega. Sedaj pa sem ji zgoraj v sobici po poličkah nastavila igračke in izgledajo kot v trgovini, pa so dosti bolj zanimive. PA recimo v enem šotoru ima ene kocke, v drugem druge, vmes pa gre po tunelu... in se potem dosti raje igra s temi kockami, ker so tako postavljene. Spodaj pa sedaj v dnevni nima skoraj ničesar, samo knjigice in kakšno novo reč; najbolj je bil problem s temi rečmi, ko se igra trgovine in kuha, ker je bilo polno vsega po tepihu v dnevni, sedaj pa ima to zorganizirano v najini garderobi in ji je bolj všeč, ker ima posebno mizico (ki je stala 5 eur v Sparu, ampak koristna je pa ful, ker mala to jemlje kot prostor, kjer se kuha...). Sem sigurna, da boš tudi ti lepo vse porihtala user posted image

O, krompirček pričnete danes. NE bom posebej razlagala, da jaz tudi komaj čakam, da pričnemo jesti krompirček user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
1.6.2010 12:47:46   
slovenka
tMS - glede Meri pa ji morda kažeš premalo komplicirane stvari zanjo user posted image Mene pa je pri naši čudilo, kako se nikoli ni zmenila za fotografije, kjer je sama gor, vse ostale je naštela, sebe pa kot da ne vidi... no, zdaj pa je povsod gor - muc in ija, neli in ija... user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
1.6.2010 12:51:30   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

ajde, še mal delat.
Danes sem tolk zmatrana, je bil kr napored vikend, sami pikniki - tudi dobrega se človek naveliča. user posted image

Lepo se imejte, pa dober tek Safi! user posted image

Počivat pejt.user posted image

Sej bi šla, pa nimam cajta. Saj veš, me nosečke mamo fuuuuulllll dela. user posted image user posted image

TMS, tebi pa že sto let pozablam povedat, da bi si po mojem v podpis mogla dodat besedico NE, da bo bolj držalo: ...povrne se NE nobena... user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
1.6.2010 12:54:37   
babysolza

Mislm,ne mors verjet,grem na rr,pa sta koj obe budni.

Pa pust jih mal jokcat.user posted image Ne jim dat vedet, da ob najmanjšem joku mamica takoj pride:)
Naša je danes prvič jedla že panirane kokete. Njami je blo dobro, sam kaj ko mi je na polovici rekla, da bo zdej pila soka prvo user posted image In to s takim razumom, da sem sam obstala.
Mene pa zanima, ali vaši kaj jedo te hitro pripravljene hrane? Naša je zadnjič prvič jedla pomfri, ko smo šli iz Lj šopinga, pa smo šli do mcdonalda. Je tolk grickala pomfri, nč se ni pritoževala do  doma.user posted image user posted image

naša je točno tisto, kar midva. Je pa res, da pomfrija doma sploh ne delamo, ostale tahitre stvari tudi bolj poredko, če pa gremo ven pa si moj privošči dunajca pa pomfri, pa jaz pač vzamem neki bolj 'zdravega' pa Sabina je z mano. Je pa drgač tudi že vse sprobala in ji pomfri tudi kr paše. user posted image   Enkrat toliko ji že ne more škoditi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
1.6.2010 13:09:29   
Anonimen
BS, sej naša tud ne je te nezdrave hrane preveč. Ona je otrok, ki je na žlico. Obožuje take in ovake čorbe.user posted image
Včeraj smo prišli iz trgovine in je vidla hrenovke na pultu in jih je hotela. Komaj sem jih skuhala, tolk je sitnarla.user posted image Pa je pojedla polovico kot za šalo. user posted image

In ja, ve nosečke imate tolk dela.user posted image user posted image Sej sama sem bla ista.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
1.6.2010 13:22:08   
babysolza
njamka, a ni bla tvoja nora na hrenovke svoje cajte? A je še skoz? user posted image user posted image

Jao Slovenka, pejdi že no rodit. user posted image user posted image

Meni se pa spet nč kej preveč ne da. user posted image  Sm ravno po kosilu, pa mi mal oči skupi lezejo. Pa še toooolk dela mam. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
1.6.2010 13:37:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

njamka, a ni bla tvoja nora na hrenovke svoje cajte? A je še skoz? user posted image user posted image

Jao Slovenka, pejdi že no rodit. user posted image user posted image

Meni se pa spet nč kej preveč ne da. user posted image  Sm ravno po kosilu, pa mi mal oči skupi lezejo. Pa še toooolk dela mam. user posted image user posted image

Bla bla, ampak samo zato, ker je lahko jedla z vilico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol je blo pa zdej kar nekaj mesecev premora, včeraj pa iznenada si jo je želela. Kaj pa češ? Ustrežeš otroku, če pa tako kriči nate, da bo jedel hrenuko.user posted image

Sej ti pa nimaš več kej dost do konca šihta. Kolk tednov še?

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?