|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
31.5.2010 21:40:59   
aleksandra silvija
Lunca, nisi čudna. Super si, res! Občodujem tvojo vztrajnost!
Proti Raki si šla?
Mogoče bi meni uspelo priti do Rimša---če bi kak mesec trenirala.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
31.5.2010 21:42:47   
lunca14
Vidiš as.pri nas pa bodo meli halje čez dve leti,ne bom mela problemov z izbiranjem oblačil.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3077
31.5.2010 21:42:50   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

as.....kok pa je od šentjerneja pa do rake.............cca 15 km več manj,če je tko,pa res mogoče kdaj do tebe prlaufam,kako soboto,al pa nedeljo,ampak potem si ob kavo,pol litra vode in en liter bencinauser posted image .

Zmenjeno!!!!!
Kofeta imam vedno dovolj, vse bolj rada sama pijem kavo in temu je primerna zaloga.user posted image
Vode tudi ne bo zmanjkalo, avto je pa stalno v pripravljenosti.....user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
31.5.2010 21:43:26   
aleksandra silvija

Vidiš as.pri nas pa bodo meli halje čez dve leti,ne bom mela problemov z izbiranjem oblačil.

Saj za fantke še nakako, ampak za punčke je pa škoda.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
31.5.2010 21:45:06   
mate0ja
točno veš kaj mislim. Oblačila ful poudarijo tisti ponos, ki ga otroci nosijo v sebi, ker so pripravljeni na ... sej ni važno na kaj že, glavno, da čutijo, da so dosegli cilj.

Mal mi je mem pol tisto obdarovanje. Me je kmal kap, kok denarja je tamala pokasirala. Več kot minimalno plačo, pa še kup ostalih prčkarij.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 3080
31.5.2010 21:46:36   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

as.....kok pa je od šentjerneja pa do rake.............cca 15 km več manj,če je tko,pa res mogoče kdaj do tebe prlaufam,kako soboto,al pa nedeljo,ampak potem si ob kavo,pol litra vode in en liter bencinauser posted image .

Zmenjeno!!!!!
Kofeta imam vedno dovolj, vse bolj rada sama pijem kavo in temu je primerna zaloga.user posted image
Vode tudi ne bo zmanjkalo, avto je pa stalno v pripravljenosti.....user posted image

............zmenjeno,ti sporočim,kdaj bom mela spet tak zagon da se ne bom znala ustavit,kot forest gumpuser posted image .............pa ne mislit,če pomislim na svoje začetke laufanja,ko sem lahko tekla sam 10 minut,potem 15 minut,pa sem tekla že pol urce,pa vsakič več in več,sedaj,pa dve urci,potem pa rabim mal pavze in lahko spet,kondicije mam dovolj,mišice so utrjene,sam občasno me koleno mal zeza,če tečem po asvaltu.Pa teniske mi bodo vsak čas raspadle,kličejo po novih.

Neposredna povezava do sporočila: 3081
31.5.2010 21:47:39   
mate0ja

do konca sveta in nazaj??????????????????????????????? Pa jest mam probleme izpred vhoda do avta kadar dež pada. Pa mam avto čist pred vhodom parkiran.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
31.5.2010 21:49:58   
mate0ja
Slovenka je res kar poniknila user posted image . Upam, da je že vse za njo ali pa da jo čaka lahka naloga. Kera že pričakuje njen SMS?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
31.5.2010 21:50:18   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

do konca sveta in nazaj??????????????????????????????? Pa jest mam probleme izpred vhoda do avta kadar dež pada. Pa mam avto čist pred vhodom parkiran.

misliš čudna do konca sveta in nazajuser posted image user posted image user posted image ej,ko enkrat začneš,je to tko kot čokolada,te zasvoji,in ne moreš brez,to je kot droga,sam bolj poceniuser posted image in zdrava.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
31.5.2010 21:51:25   
lunca14

Slovenka je res kar poniknila user posted image . Upam, da je že vse za njo ali pa da jo čaka lahka naloga. Kera že pričakuje njen SMS?

tms,naj bi dobila obvestilo,ja če je par dni ne bo,potem vemo kaj jeuser posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
31.5.2010 21:52:43   
lunca14
Ženskice jaz grem en štuk višje pod tuš,pa na eno kavo al pa tud ne,pa spat-to grem pa ziheruser posted image ............lahko noč.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
31.5.2010 21:53:09   
aleksandra silvija
Meni tudi ni všeč pretiravanje z darili, sploh denarjem za obhajilo!
Naša res ni dobila prav veliko, sva ji pa kupila nove rolerje in potem je po vasi v obhajilni oblekici z rolerji na nogah šibala po pločniku--jaz pa zanjo. Se je nisem upala pustit same....sem smotana, vem. Ampak me je bilo strah, da ne bo padla v rolerjih, na katere ni navajena. Počasi bom morala dojeti, da ni več prav zelo majhnauser posted image

Sam po moje so tudi povabljeni na take stvari v stiski, ko se odločajo, kaj in koliko podariti. Sploh, ker je toliko govoric, o kar konkretnih vsotah! Potem pa se bojijo, da ne bodo dali premalo,....
Brezveze, res!
Kaj pa potrebuje 8 letni otrok denar?
Občutek za vrednost čokolade ali kaj takega še imajo, kaj več pa dvomim. Sploh, če je govora o par sto €.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
31.5.2010 21:53:25   
mate0ja

misliš čudna do konca sveta in nazajuser posted image user posted image user posted image ej,ko enkrat začneš,je to tko kot čokolada,te zasvoji,in ne moreš brez,to je kot droga,sam bolj poceniuser posted image in zdrava.

to si sama rekla user posted image user posted image . Ne ne, zelo spoštujem tvojo voljo in vztrajnost, ker sem pri teh dveh stvareh na rezervi. Sploh v dežju me še z dežnikom težko spraviš ven.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
31.5.2010 21:56:11   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Zmenjeno!!!!!

............zmenjeno,ti sporočim,kdaj bom mela spet tak zagon da se ne bom znala ustavit,kot forest gumpuser posted image .............pa ne mislit,če pomislim na svoje začetke laufanja,ko sem lahko tekla sam 10 minut,potem 15 minut,pa sem tekla že pol urce,pa vsakič več in več,sedaj,pa dve urci,potem pa rabim mal pavze in lahko spet,kondicije mam dovolj,mišice so utrjene,sam občasno me koleno mal zeza,če tečem po asvaltu.Pa teniske mi bodo vsak čas raspadle,kličejo po novih.

Teniske kličejo po novih?
pol pa res imaš nekaj km za sabo.

Sporoči---ampak res!!!!

Slovenke res ni......včeraj je imela dan D, ni res?
Imajo majčka ali bodo dobili junijčka?
Slovenka---mislimo, nate!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
31.5.2010 22:02:08   
mate0ja
ma dej feelinga imajo natanko toliko, da znajo ocenit, če si od prejšnjega denarnega darila upošteval še inflacijo. Pol pa prineseš osemletnici Malega princa za rojstni dan pa cel vikend surlo vleče po tleh. Sej ne rečem, da je pri vseh isto, že leta spremljam en tak primer in vidim kam se razvija. 

Neposredna povezava do sporočila: 3090
31.5.2010 22:02:55   
TaMaSa
Slovenka se ni rodila,le casa nima za rr.Je imela pregled,vse v redu.user posted image user posted image user posted image

Super lustna Patiuser posted image user posted image user posted image to je v rolerjih in oblekci zazigalauser posted image
AS,skoda,da vam je tvoj oce pokvaril danuser posted image Ne bit zalostna,pr...k...nuser posted image

Lunca,daj pritec do meneuser posted image Pakiranje,jauc...

RMRM,kaj pravis,da imate usi,pa je treba strictuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 3091
31.5.2010 22:07:46   
TaMaSa
hitra hrana-ja valjda,saj sem v Deutschlanduser posted image
darila-tut pri nas ni guzve,kot pri AS.Dobi od nas domacih treh,pa od moje mami.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
31.5.2010 22:12:14   
Anonimen
Čeruser posted image

Lepa Patricijauser posted image

Slovenka se je nazadnje prijavila tu gor 28. 5, tak da mislim, da je že rodila in ima enga majskega otročiča. No, Maksa.user posted image

Da pristavim svoj pisker glede denarja, ki ga otroci dobijo. Naša je dobila ob rojstvu mal več kot 5.000 €, to so kar dajal denar, pa še navada je po običaju "iz tamo dole".user posted image Tudi iz moje strani je bilo veliko denarja, še največ. Glih po rojstvu mi je umru dedek in so me kar obiskovali, ker so vedeli, da mi je hudo.user posted image Skratka, tega denarja naša mala tudi videla ni, ker je vse šlo za opremo, smo se glih selil. Pa polno stanovanje majstrov. Ima svoj poseben varčevalni račun, ki pa se polni cca. 1 leto. Prej ga nisem odprla, ker smo denar enostavno rabili. Sej sem tudi njej kaj kupila iz tega denarja, sam načeloma pa je vse šlo. In tako je prav,v končni fazi smo na svojem!!!

Moram pa rečt, da je naša za čokolado tako vesela, res vesela. Čeprav jo ne je.user posted image Njena zahvala (tud za druge stvari) se glasi: hvala lepa babi k si mi dala čokolado.user posted image In je lepo videt otroka, da je malenkosti vesel. Že ko je dobila tisti navadni servis šalčk za kavico, čajček za par €,je ostala brez besed. In zadnjič isto ko je dobila motor.user posted image Sam oči so se svetile enih 20 minut, preden je končno rekla svojo zahvalo.
To je čist odvisno kako starši vzgajajo svoje otroke. Če imajo vsega preveč, je pač tako, da nobene stvari ne znajo cenit in vedno zahtevajo samo še več in več.user posted image

RMRM, blagor ti, ker že greš na morje.user posted image user posted image user posted image user posted image Jest bom tud kakšen dan skrenila na slo. obalo drug teden.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
31.5.2010 22:13:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Slovenka se ni rodila,le casa nima za rr.Je imela pregled,vse v redu.user posted image user posted image user posted image

O, hvala za novice.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
31.5.2010 22:14:07   
aleksandra silvija

ma dej feelinga imajo natanko toliko, da znajo ocenit, če si od prejšnjega denarnega darila upošteval še inflacijo. Pol pa prineseš osemletnici Malega princa za rojstni dan pa cel vikend surlo vleče po tleh. Sej ne rečem, da je pri vseh isto, že leta spremljam en tak primer in vidim kam se razvija. 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti, to je veliko od staršev odvisno. Naši res dobijo velikokrat kaj med letom, kar tako. Za RD in take stvari pričakujejo, ampak res ne ne vem kaj.
Jernej in Patricia sta zaenkrat še tako naštimamna, da če jima prineseš 1 paketek nalepk, bosta neverjetno vesela. Oba si tudi lepo pospravita risbe, ki jih dobita od prijateljev kot darilo!
Dobijo malenkost večja darila za božič--razen za zadnjega. Sva jim že prej govorila, naj ne pričakujeta preveč.
Zaenkrat imamo tudi bolj malo prostora in kakšne večje stvari odpadejo, kar je sevda vedel tudi Božiček.user posted image
Ni mi pa nikoli žal denarja za lego kocke, kakšno dobro knjigo, družabno igro ali kakšen športni pripomoček.

Ampak ne morejo otroci takih stvari pričakovati vrednejših  od drugih.

Otrok pa, ki ni zadovoljen z manjšim darilom ( knjiga MALI PRINC pa ni ravno majhno darilo, ampak zelo lepo!), tudi z veliko večjim ne bo, vsaj ne dolgo. In kaj bi takšnemu otroku potem človek podaril za recimo 18 let?
Morda hišo, avto?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
31.5.2010 22:15:13   
lunca14
user posted image stuširana,brez kave in grem spat................sam še pokomentiram,tole,jaz sem dobila za svoje obhajilo,eno zapestnico od strica,ki jo je kupil na sejmu,pred cerkvijo in od stare mame,sveže natrgane jagode,sam zame,in to je blo to,nobene fešte,navadno nedeljsko kosilo.Sam kar starši niso šli v vinograd.
Z darili tud pri nas ne bo težav,kaka malenkost,drugo pa v fond,za igrala,za hiško in gugalnico,ker igrač in oblekc imamo že dovolj.Pa letos bo mel moj še 40 let,no ta mesec,sta par dni razlike z lunom,pa še midva bova mela 20 obletnico,tako,da bomo meli tri stvari,pa eno fešto.
tms.........do tebe,pa rabim mal več kot eno kavo,pa pol litra vode,in en liter bencina,počak še mal,najprej se lepo preseli,pol me pa povabi na čisto novo stvaritev,pol pa piderkam....................enkratttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttuser posted image sej je samo enih 1000 kmuser posted image ,kdo pa še šteje nuleuser posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
31.5.2010 22:16:21   
mate0ja
aja še to poročam preden grem spat. Začasno spet zapiramo obrt prezpleničarstva. Nima vzornika ob sebi pa se ji ne da s tem ukvarjat. Sm jo doma v gatke preobleka, da ne govorim kok priprav je blo. Najprej lula v kahlico čez tričetrt ure približno jo spomnim, da greva lulat na kahljico pa mi odgovori "ne mojem, lulam" jo gledam ko tele v nova vrata kaj ona meni da ne more in v tistem vidim kako lepo hlače menjajo barvo. In potem frajerka stopi na širiko in se začne dret naj jo preoblečem, ker ma umazane hlače. IN kaj je blo čez petnajst minut. Se je že vnaprej postavila v bojno pozo in me kliče mami lulala bom. Letim okrog vogla s kahlo, da bom ja ujela in kaj mi reče. Pusti me, lulala bom. In spet lužica. Noče na kahlo, niti na wc. dobro ve da bo lulala pa opravit preden gre na kahlo. user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
31.5.2010 22:19:20   
aleksandra silvija
TMS--ja, hvala za novice.

Njamka, naša je tudi dobila nekaj denarja, od mame, ki je tudi od doli----običaji pač in to je čisto drugače. Saj se ve, kako to gre.

Neposredna povezava do sporočila: 3098
31.5.2010 22:20:16   
Anonimen

aja še to poročam preden grem spat. Začasno spet zapiramo obrt prezpleničarstva. Nima vzornika ob sebi pa se ji ne da s tem ukvarjat. Sm jo doma v gatke preobleka, da ne govorim kok priprav je blo. Najprej lula v kahlico čez tričetrt ure približno jo spomnim, da greva lulat na kahljico pa mi odgovori "ne mojem, lulam" jo gledam ko tele v nova vrata kaj ona meni da ne more in v tistem vidim kako lepo hlače menjajo barvo. In potem frajerka stopi na širiko in se začne dret naj jo preoblečem, ker ma umazane hlače. IN kaj je blo čez petnajst minut. Se je že vnaprej postavila v bojno pozo in me kliče mami lulala bom. Letim okrog vogla s kahlo, da bom ja ujela in kaj mi reče. Pusti me, lulala bom. In spet lužica. Noče na kahlo, niti na wc. dobro ve da bo lulala pa opravit preden gre na kahlo. user posted image

To je pa čist nekaj normalnega, da dobi otrok enostavno odpor. Tudi pri naši v vrtcu so dobili vsi kar odpor.user posted image Bo zanimivo čez kakšen mesec, vsaj pri nas je bilo.
Naša danes spet spi na novi postelji. Pa sem jaz prej zaspala kot ona, ki se je premetavala, pogovarjala, dajala otroke spat...zanimivo kako nam uspeva vse skupaj.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
31.5.2010 22:21:49   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si me nasmejala. A niso luštni in prebrisani ti naši malčki?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?