|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
31.5.2010 12:44:28   
babysolza
ajde, še mal delat.
Danes sem tolk zmatrana, je bil kr napored vikend, sami pikniki - tudi dobrega se človek naveliča. user posted image

Lepo se imejte, pa dober tek Safi! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
31.5.2010 13:13:31   
mate0ja
daaaaaannnnnnn

jest bi tud mogla jit nekaj pojest, pa me tle zadržujete user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 3052
31.5.2010 13:20:34   
TaMaSa
moj tasrednji otrok sploh nic ne napreduje,temvec nazaduje.Po novem risanke gleda iz Safijinega lezalnika,in prejle je hotla it spat v zibko.Kolk je blo joka,ker je mogla z nje,pa v mojo postlouser posted image user posted image .

Si pripravljam kosilo,ko je ze tolk govora o hraniuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
31.5.2010 13:47:11   
mate0ja
poganjalec: naša tamala se na tega z lahkoto spravi, njena sestrična (2 cm večja) pa ne doseže tal. Po moje je odvisno tudi od drže. Kaj pa vem. Boste pa čez en mesec spet probal.

selitve: jest sm jih mela rada dokler se ni blo treba selt z dojenčkom. Tist je blo pa katastrofa. Tamala je cel čas nergala, ker ni bla navajena novih prostorov in zlagala iz škatel kar nekaj noči. Drgač mi je pa tok fajn, k po selitvi ni nobenga praha, omarce so čiste, obleke na rob zložene. Edino vedno mi ostane en kupček s katerim ne vem kaj bi. Za stran ni vršt, ker lahko čez sedem leto vse prav pride user posted image user posted image , uporabno tudi ne, tko da si ne pospravim v omaro, nekaj časa kupčkam, pregledujem, pol pa vse v eno škatlo zapakiram in v klet odnesem. Mam že tri take škatle. In res sm kdaj kaj uporabnega not najdla.

Polma, pokaži nam pol novo frizuro. Rabim ideje za osvežitev. user posted image user posted image

Njamka user posted image user posted image user posted image  za selitev. Glede ograjice pa ti svetujem, da izmeriš stranico (širino) in daš delat mizarju. Pol samo gor natakneš. Tiste ki jih prodajajo so res narejene za ful mehke jogije.

Babysolza men tud nič ni jasno kako je s temi CR in naravnimi porodi. Od porodnišnice do porodnišnice drugače. V eni ti rečejo tako, v drugi trdijo, da je tisto kar so rekli v prvi čista bedarija, v tretji majo spet tretjo režitev. Dejstvo pa je, da otrok mora it vn in lahko bi bili tako korektni, da obravnavali vsako posebej in se prilagodili. Moja izkušnja je bla taka (čista medenična vstava in otročič se ni spustil): v LJ porodnišnici so mi po neuspelem zunanjem obratu rekli, da me bodo na PDP sorejeli not in opazivali in se glede na razvoj dogodkov odločili. Moja G. je bla do tega skeptična, ker se tamala ni niti obrnila niti spuščala in je po pregledu rekla, da ne verjame, da bi šlo po naravni poti, sploh ne brez posledic zame ali za tamalo, ker je bla že kar konkretna po kilaži.  Sm šla še na Jesenice in so mi rekli, da itak da CR, da naravnega poroda niti ne bodo čakali, ker je porod v medenični ful preveč tvegan in je s CR manj komplikacij kot z naravnim porodom. Istočasno je imela enako situacijo še ena punca, za katero je G. govorila, da bo z lahkoto rodila, šla na obrat v LJ so ji rekli sto kot meni, šla na Ptuj, so ji čez dva dni delal CR. Poznam tud eno, ki ji je G rekla, da po njenem mnenju njena konstrukcija ne bo prenesla naravnega poroda, v porodnišnici so se temu smejali in trdili, da je še vsaka rodila in po 18 urnem matranju, ko je boga že omedlevala so potem končno pristali na CR. Mogoče se pojdi mal posvetovat.

Tamasa veliko veselja pri prvih žličkah vama želim.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
31.5.2010 14:08:19   
mate0ja
Da še mal pokomentiram naše dogodke. Smo bli a vikend na na obhajilu. Smo šli še do stare tašče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (stare mame od mojega) in sam da sm iz avta spezala je bla že tašča na tapeti. Pa ne zato, ker bi kej narobe nardila ampak zato, ker ni nič nardila user posted image user posted image . In cel vikend je bil namenjen njej. Vsi pogovori so se taki ali drugače sukali okrog nje. Dva meseca prej je vedla, da ima njena vnukinja obhajilo in si ni frej zrihtala. Razloge zakaj ne je vsakemu drugačne povedala. V nedeljo vnukinje ni niti poklicala. Vse ves čas štrapcira, sploh svojo mamo, se dere nanjo, jo ponižuje, ukazuje .... Nam itak že veste kake štale dela, isto familiji od drugega sina. Živi sama, izolirana in zdej ne zna več funkcionirat z drugimi ljudmi. V službi ima baje probleme in jo majo že vsi do nekam, doma se je že vsi izogibamo, najtežje pa je zaradi otrok. Tamali dve sta sicer še premali, da bi jima bilo jasno kaj je na stvari, ta velika vnukinja pa je večkrat razočarana zaradi njenega ravnanja. Moti me pa to, ker tisti, ki bi morali (njena mama, njena sinova) pravijo, da ona taka pač je in da se ne mislijo več z njo ukvarjat. Enostavno nimajo jajc, da bi se z njo dol usedl in povedal, da na ta način pač ne gre in da če se ne bo ona normalno do njih obnašala, ne more tega pričakovat od nas, ostalih. Potem mi je pa čist vseeno, če se res vsi stiki prekinejo. Samo povedat je treba. Oni pa pravijo, da ne bo se ne mosilijo več z njo ukvarjat, da tist dan dva vsake toliko časa bodo pa že potrpeli. In zakaj bi mogli potrpet še vsi ostali????????GRRRRRRRR user posted image user posted image user posted image

Je pa naša tamala ful zagrata ratala za brezpleničarstvo. user posted image user posted image  Nečakinja je 4 mesece starejša in je teden dni brez plenice. In je hodila na kahlo pa na stranišče in travico zalivat. Kok je bla naša navdušena. Vsakič je mogla tud ona zraven svojo rit nastavit, tud če ji ni nič ratal. Zvečer se je doma drla (da jo je cel blok slišal) Saja ma pa gate. Pa se smejala zraven. Kok je bla smešna. Jo morm dons ko prideva domov iz plenice spravit, dokler jo navdušenje še drži.

V službi je norišnica, smo mogl nekej odpuščat in so nam dons "odpuščeni " svoje egote vn metal. Ne vem kako v preteklih mesecih vseh danes opevanih sposobnosti niso pokazal.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
31.5.2010 14:27:17   
Anonimen
Mateja, dobim zastonj zaščitno ograjo. Leseno. Sem bla prej na pohištvu! Še so prijazni ljudje, ki imajo radi svoje stranke.user posted image
Uno sem pa v BC nesla nazaj in spet eno vrečo cunj domov prinesla.user posted image user posted image user posted image user posted image Fak no,mene bo moj nekam poslal. Sam kaj pa naj? Za isti denar moraš nekaj vzet,v bistvu sem še doplačala.user posted image Jaja. nepoboljšljiva sem.user posted image
No coment za tako taščo.user posted image Jaz jo imam kot bi mi bila mama.user posted image Ala ne rečem, sem pa tja ma kakšno neumno, pa ljubosumna je če moji čuvajo malo...sam jo hitr v red spravim. Nazadnje sem ji rekla, da mora razumet, da jaz sama lažje dam svojim staršem za čuvat otroka kot njej in naj to razume. Moja mami je moja mami, tega ne bo spremenila. In mislim, da vsaka tako razmišlja. V bistvu se še preveč grebe, da jo bo ona čuvala.user posted image Sem imela en večji konflikt glede tega ko je mala začela hodit v vrtec in mi je rekla, zakaj jo njej ne dam, ker je doma na bolniški. Pa sem sam rekla, da jaz ne voham kdaj je ona bolna.user posted image Pa mi je nazaj v stilu, da kao moj oči kot moški težko čuva user posted image otroka...pa sem ji sam nazaj ja kdo pa jo je celo poletje čuval, ko še ni blo vrtca do septembra? No, in smo končali na to temo. Brcala je tam kjer ni bilo potrebe in sem takoj red naredila.. ima rada svojo prvo vnukinjo, ne sme pa si mislit, da je edina, ki zna čuvat otroka. Tudi moški so dobre varuške. user posted image Kar za mojega očita zlahka potrdim.user posted image

Tko, zdej pa šibam v vrtec.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
31.5.2010 14:28:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

ajde, še mal delat.
Danes sem tolk zmatrana, je bil kr napored vikend, sami pikniki - tudi dobrega se človek naveliča. user posted image

Lepo se imejte, pa dober tek Safi! user posted image

Počivat pejt.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3057
31.5.2010 14:37:03   
TaMaSa
Mateja,vi ste prav obsedeni s to vaso tasco.Ce je,je hudo,ce je ni,je hudo...kdo bi vas razumel.
Veseli bodite,da vam ni pokvarla obhajila.Tamali pa lepo povedat,da je njena babica,kot maceha iz Pepelke npruser posted image .,zato je boljs,da jo cim manjkrat vidi,najboljs pa nikol.

Mislm,ne mors verjet,grem na rr,pa sta koj obe budni.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
31.5.2010 16:11:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Mislm,ne mors verjet,grem na rr,pa sta koj obe budni.

Pa pust jih mal jokcat.user posted image Ne jim dat vedet, da ob najmanjšem joku mamica takoj pride:)
Naša je danes prvič jedla že panirane kokete. Njami je blo dobro, sam kaj ko mi je na polovici rekla, da bo zdej pila soka prvo user posted image In to s takim razumom, da sem sam obstala.
Mene pa zanima, ali vaši kaj jedo te hitro pripravljene hrane? Naša je zadnjič prvič jedla pomfri, ko smo šli iz Lj šopinga, pa smo šli do mcdonalda. Je tolk grickala pomfri, nč se ni pritoževala do  doma.user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
31.5.2010 18:09:41   
aleksandra silvija
Ojla, mamice.

O slovenki še nič novic?
TMS--10-krat si se že selila?
Veš, potem te pa nimam kaj tolažit, ker nimam pojma, kako to je.
Obhajilo---tudi nas je zeloooooooooooooooooooooo prizadela ena meni blizu oseba, ampak ostalo je bilo vse ok.
Pa Lovlota skoraj nismo mogli slikat, se ni pustil, pa konec, stalno se je nekaj zvijal....

Še ene par slikc moje punčke in Lovlota med poskusom fotografiranjauser posted image :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
31.5.2010 18:11:36   
aleksandra silvija
Njamka, naš je ravno včeraj naletel na pomfri.  Da ti vidiš navdušenjeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
31.5.2010 18:14:44   
aleksandra silvija
Mateja, pri nas tudi moj oče ni šel na obhajilo.
Kaj več pa ne bom pisala. Sploh!

Neposredna povezava do sporočila: 3062
31.5.2010 20:56:08   
mate0ja
iiiiiiiiiii kok lepa prvoobhajanka. Kok je men kuštno k majo take načičkane oblekice. Pri nas so mel pa vsi enotno ene bele halje in nakateri prav ponesrečeno zlikane pa večini so ble prevelike, tko da ni nič kaj luštno zgledalo.

Hitra hrana - ene trikrat do sedaj smo tud mi naleteli nanjo. Doma tega ne pacam. Pomfri je zakon, bi kar jedla in jedla in naša še namaka v kečap. Ji je stric pokazal in kar on pokaže je itak zakon. user posted image user posted image In sam da ga zagleda že zna novo bedarijo. Od njega se ekspresno hitro uči. Ko bi se še od tistih, ki ji kaj pametnega povejo kaj.

Tamasa ja enden more bit na tapeti, sicer bi blo naše življenje preveč pusto. user posted image user posted image user posted image

Dons mi je mami pravla kaj vse kupujejo za Tjašin RD. Zgleda da se bomo mogl selt. user posted image user posted image pa nimamo malega stanovanja. Sej mi gre mal na jetra, ker jo bodo z vsem zasuli, ampak jim ne morem nič rečt, ker se vsi tolk veselijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3063
31.5.2010 21:02:50   
RMRM
Čer!

Slovenka, že kaj novega? Drgač pa kup user posted image user posted image user posted image

AS - kakšna princeska je Patricija. Res lepo. Pa Lovlo ima tud orng frizuro. Jaz sem se končno odločila, da našega škratka mal bol na kratk ostrižemo, čeprav nima uškuser posted image user posted image , ampak zdej poleti je samo večja verjetnost za kakšna vnetja ušes, ker mu je zelo hitro vroče. Tko da v četrtek je dan D. Upam da se spet ne premislim user posted image user posted image . Drugače greva pa mi2 drug teden na morje, sama. Se že kar veselim.

Polma, a vaša liba pa kr po klancu navzdol, ja super.
TMS, tud M. bo pogruntala poganjalčka, pol je pa ne boš ujela. A ti si se 10x selila?  Ja hudo. To pa ni kr tko, verjamem da te sedaj nič več ne mika, ampak boš pol tolk bol uživala, ko bo vse tipi top.

Sploh ne vem več kaj komentirat, sem čist fuč. Včeraj sva z mojim sadila breze in macesne in bor v brežino in sem zgleda še od tega utrujena ko user posted image . Danes sem pa še vse pokosila, ker v nedeljo ne smemo več kosit in ropotat, v soboto smo se pa potepal po LJ, smo šli mal v šoping. No, sej mi kar ustreza, da dam mal možgančke na off, ker pridem taka domov, da ni za nikamor, pa samo 4 ure delam, kaj bo šele pol ko bom 8 ur. Ne vem, a vam tud tako noro hitro čas mineva? Meni se zdi da nenormalno. Se mi zdi da maja sploh ni bilo, jutr je že junij user posted image .

Lepo bodite, se tipkamo.

Slovenka, tebi pa še enkrat SREČNO, če slučajno še ne zibate.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

Neposredna povezava do sporočila: 3064
31.5.2010 21:04:16   
lunca14
As...........kok,lepa princeska,prav luškana sploh na zadnji,ko lepo sediuser posted image user posted image user posted image ,sem pa sedaj opazila,kako sta jernej in pati podobna drug drugemu in izrezana oči,lovro pa je očitno bolj nate,in lepo da je še vedno dolgolasecuser posted image user posted image user posted image user posted image .Glede tvojega očeta pa...................nimam besed,da meni to moj oče naredi,si ne znam predstavljat,mislim,da ne bi nikoli več spregovorila besede z njim.No pa je za vamo dogodek leta,in vreme je blo ok.
Meteja...........ah no ti maš tud eno tako taščo,ki je patron zaseuser posted image user posted image user posted image ,pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo brezpleničarkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tms.........kako gre gh.in imaš že vse spakiranouser posted image ................hecam,hecam.................ja hudo,da si se mogla že 10 selit,men je tud groza selitev,sploh tiste navlake na koncu,ki nima ne repa ne glave,a jo moraš vzeti,to mam jaz še vedno doma pri starših,in enkrat bom sam spakirala pa v kontejnar,sedaj pa majo otroci vesele,ko pridejo tja in mi stikajo tam in raziskujejo.Pa super da je zmagala vaša na evrosongu,mi je pa ful všeč pesem,direkt pisana zameuser posted image user posted image user posted image user posted image ...............ne pa naše žlindreuser posted image user posted image za zjokat.
njamka.............še tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image za novo sobico in uvedbo hitre hraneuser posted image ,ja ni kej včasih tud tako paše,najbolj nezdravo,je ponavadi najbolj dobro,včasih se je pa treba mal pregrešit.
Moja vojska spi,moj je šel na rekreacijo,jaz sem svoje že odtekla,sedaj pa eno kavico pod tuš in spat.Jutri gre maj na končni izlet,gredo v lj.na učno urico,kako je blo v starih časih,pa peš na grad,pa v star del na sladoled.Upam sam to da ne bo dež.
slovenka.................kako si in kje si??????????????????????????

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3065
31.5.2010 21:09:20   
RMRM
Mate0ja, hello.

Meni tud niso všeč tiste halje. Ne vem no, jaz sem bla vedno proti. Moja dva sta bila vedno v oblekah, sara v beli, mark pa v taki nobl moški. So mi tud taki cukri v teh oblekicah.

Glede rojstnega dne pa verjamem, da te moti, če je vsega preveč. Pri nas k sreči ni take bojazni. Pri nas je bol mami tista, ki vse živo privleče. Sem mu že pred enim mesecem kupila tricikel, kao za rojstni dan, ampak bo najbrž vseeno dobil trampolin. Seveda tavelka2 še bolj navijata, samo meni se gre zarad L., ker je super za motoriko in samo koordinacijo. Ostali pa tko al tko vedno privlečejo cunje, kar se mi zdi popolnoma ponesrečeno darilo, sploh ker je tak čas. Poletnih cunj ima dovolj, ker jih že sama prej kupim, zimskih pa še ni na policah. Tako da zdej nosi oblačila, ki jih je dobil za prvi roj. dan. BV. Ampak tko pač je. Važno da se imamo luštno, a ne user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
31.5.2010 21:13:37   
RMRM
Lunca, hello tudi tebi. user posted image

njamka, user posted image user posted image user posted image za sobico.

Hitra hrana - pri nas je že vse živo probal. Da bi se redno prehranjeval ne, ampak probal pa je. Pizzo čist normalno je, pomfri in dunajski je tud že nekaj časa nazaj probal, pa se ni pritoževal user posted image . Zadnjič celo pasulj, sicer bol kruh namočen vanj, pa vendar, pasul je pasuluser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
31.5.2010 21:14:12   
RMRM
Vidim da sem sama ostala, tko da res grem.

Nočko

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
31.5.2010 21:20:05   
aleksandra silvija
Joj, RMRM, ravnokar sem se vrnila, ne še ituser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
31.5.2010 21:24:18   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

.............ja,jaz se tud še tuki................

Neposredna povezava do sporočila: 3070
31.5.2010 21:27:53   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Super!user posted image user posted image user posted image
Ti, kam si pa tekla danes?
Bi lahko kdaj do nas pritekla...bi te nazaj zapeljala.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
31.5.2010 21:29:28   
mate0ja
pa kam bi ti pobegnila. Berem en zakon pa nimam časa skos refrešat. user posted image user posted image

A je bil že evrosong. Pa kje jest žvim. Morm na youtube pogledat kaka stvaritev je zmagala.

RMRM nč se ne hvali, men se bodo še kaki dve leti po omari valjale cunje, ki smo jih dobili ob rojstvu. In ko ji bodo končno prav, ji ne bodo všeč. Že zdej vem, ker meni tudi niso user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
31.5.2010 21:36:45   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Super!user posted image user posted image user posted image
Ti, kam si pa tekla danes?
Bi lahko kdaj do nas pritekla...bi te nazaj zapeljala.user posted image

Ja pa veš da sem mela res smer proti tebi proti raki,sam sem mela sam uro in 15 minut na voljo,tako,da..........pa še v družbi sem tekla,in če se pogovarjam tečem bolj počas in posledično tud manj,če sem sama več kilometrine naberemuser posted image ...........sem pa že okužena s tem laufanjem ,če kak dan ne sfolgam se prav bed počutim,laufam pa tud v dežju,ni ovire,me je v nedeljo spiralo,ni padalo ne prej ne potem,ampak ko sem šla jaz je padalo,ampak men je všeč tečt po dežju..............vem sem mal čudna.

Neposredna povezava do sporočila: 3073
31.5.2010 21:39:00   
aleksandra silvija
Meni tudi ne sedejo oblačila kot darilo za rd. Razen punčka je vseeno vesela kakšne bleščeče majčke.user posted image  Pol pa mora imet srečo, da ji je prav.user posted image
Darila nasploh za rd. Kakšne gužve pri nas glih ni. Sva nameravala Lovlotu kupi tega 2-kolesnega poganjalčka, ampka sva se premislila. Stalno s sabo prenaša kakšne mašine in mora dobit kakšen BOSH komplet.user posted image

Laski, ja, nismo ga še konkretno strigli. Sedaj je res že DOLGOLASEC. S kakšno "bormašino" v roki.user posted image

RMRM-četrtek? Slikco---prooooosim.

Oblekce za obhajilo---Mateja, jaz sem se prav potrudila, da sem kupila tako nenačičkano oblekico, ti pa mi napišeš, da je načičkana. A se ti sploh sanja, kako zelo znajo bit te oblekice načičkane? user posted image user posted image

Ne, saj vem kaj misliš. Tudi meni so veliko lepše te oblekice, kot tiste brezosebne halje. Otroci kar sijejo v tem in vsi so čudoviti. Tudi deklice v oblekicah, ki jih jaz nikoli in nikdar ne bi kupila (barok/rokoko stil, ampak raje kot haljo!), so bile čudovite. Vse so tako ponosno stopale v oblekicah, lepo jih je bilo videti. Bi mi bilo žal, če bi imeli halje. Zelo!

Neposredna povezava do sporočila: 3074
31.5.2010 21:39:47   
lunca14
as.....kok pa je od šentjerneja pa do rake.............cca 15 km več manj,če je tko,pa res mogoče kdaj do tebe prlaufam,kako soboto,al pa nedeljo,ampak potem si ob kavo,pol litra vode in en liter bencinauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?