|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
31.5.2010 22:22:40   
lunca14
mateja ne se bat to je faza,ki jo bo dala čez v aprih dnevih,potem,pa bo spet lulala v kahlico,to sta tud mojedva delala,baje je že prav takouser posted image ,zato bom pa jaz to izvedla poleti,ko bo mel sam majčko brez gat,pa naj piša in šorauser posted image ,pa na roke mu bom eno cunco navezala ,pa naj še briše za sabouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
31.5.2010 22:23:33   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image stuširana,brez kave in grem spat................sam še pokomentiram,tole,jaz sem dobila za svoje obhajilo,eno zapestnico od strica,ki jo je kupil na sejmu,pred cerkvijo in od stare mame,sveže natrgane jagode,sam zame,in to je blo to,nobene fešte,navadno nedeljsko kosilo.Sam kar starši niso šli v vinograd.
Z darili tud pri nas ne bo težav,kaka malenkost,drugo pa v fond,za igrala,za hiško in gugalnico,ker igrač in oblekc imamo že dovolj.Pa letos bo mel moj še 40 let,no ta mesec,sta par dni razlike z lunom,pa še midva bova mela 20 obletnico,tako,da bomo meli tri stvari,pa eno fešto.
tms.........do tebe,pa rabim mal več kot eno kavo,pa pol litra vode,in en liter bencina,počak še mal,najprej se lepo preseli,pol me pa povabi na čisto novo stvaritev,pol pa piderkam....................enkratttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttuser posted image sej je samo enih 1000 kmuser posted image ,kdo pa še šteje nuleuser posted image .

40-20-2  lepouser posted image
pri nas pa letos
?-10/13-2user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
31.5.2010 22:26:04   
lunca14
40-20-2
potem pa ćez dva meseca še 4-7
čez par mesecev pa še 25user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
31.5.2010 22:26:06   
aleksandra silvija

mateja ne se bat to je faza,ki jo bo dala čez v aprih dnevih,potem,pa bo spet lulala v kahlico,to sta tud mojedva delala,baje je že prav takouser posted image ,zato bom pa jaz to izvedla poleti,ko bo mel sam majčko brez gat,pa naj piša in šorauser posted image ,pa na roke mu bom eno cunco navezala ,pa naj še briše za sabouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš se slači, lulčka ven vleče, da lula po tleh in prej ful cvili in se pritožuje, če se ne more slečt. Ampak na kahlico pa ne, je bolj luštno na tla. Tako da tudsi pri nas čakamo na TOPLE dni....dobra tale s cunco...saj brišejo pa ponavadi radiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
31.5.2010 22:27:16   
aleksandra silvija

40-20-2
user posted image  Srečnica, ker si na pravi strani 3!user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
31.5.2010 22:27:45   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes pa smo mal potegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak jaz grem nina nanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3106
31.5.2010 22:28:59   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

40-20-2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja stran je važnauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3107
31.5.2010 22:29:20   
aleksandra silvija
Nočko, grem tudi jaz pod tuš.
Lepo spite vse!

TMS--ti greš ziher še mal pred Tv in knjigo brat?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
31.5.2010 22:30:23   
aleksandra silvija

40-20-2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja stran je važnauser posted image user posted image

Saj. Jaz sem še zanekrat na pravi strani 4!user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
31.5.2010 22:30:28   
mate0ja
tud jest. lepo je blo čvekat. Nočko. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 3110
31.5.2010 22:31:06   
aleksandra silvija
Nočko.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
31.5.2010 22:48:00   
Anonimen
Pa še od mene lahko noč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
31.5.2010 22:58:40   
TaMaSa

Nočko, grem tudi jaz pod tuš.
Lepo spite vse!

TMS--ti greš ziher še mal pred Tv in knjigo brat?

user posted image user posted image user posted image grem pred tv,brez knjige.Zeza me netuser posted image ,pa meri je sla sele sedaj spatuser posted image user posted image user posted image

lahko noc vsem,jaz moram se stroj pocakat,pa susilc pol,ker perem od desca jakno.Se je zgodaj spomnil...user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 3113
1.6.2010 8:54:46   
Anonimen
Jutro

Ninny, vse najboljše za 20 roj. dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So te lepo presenetili doma:)

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
1.6.2010 8:55:52   
slovenka
Ojla mamice,

u, kakšne klepetulje... jaz sem pa res malo pozabila. Ker zdaj ne dobivam nič važnih mailov za službo, so me vsi pustili na miru, pa to vidim preko gsm-a in ker ni nič pomembnega, sploh nisem šla vklopit računalnika. Preko tega vidim, da sem res na dopustu, čeprav porodniškem user posted image

Sem pa bila v petek na ctg-ju in včeraj spet. ZA vikend smo pa travico sejali, v nedeljo obhajilo... včeraj je pa imel dragi dopust, da me je peljal na ctg, popoldne pa smo še v mansardi malo urejali, da je lepše, tako da se oproščam, da se nisem oglasila.

V bistvu imam jaz že v glavi, da bo vsaj kak teden preko, tako kot Sofija... user posted image Mi pa je včeraj zdravnik naračunal preko 4 kg user posted image Je rekel, čakte malo, sem nekaj narobe pritisnil, pa spet... in potem je rekel, ma kako meni to kaže preko 4 kg. Samo menda so mere glavice in trebuščka normalne, samo stegnenica je daljša, tako da vseeno verjetno ne bo tako visoka teža.

Sicer pa hvala za spodbude; hodim itak veliko, saj drugače ne gre... še preveč, bi rekla, cele dneve v gibanju... strah pred porodom pa gor ali dol, ne bo odšel, moram dati to mimo... v prvo me ni bilo nič strah, pa ni bilo zato nič lažje...

njamka, vem, da mi niste ve krive, da sem noseča - sem slučajno to kdaj rekla? Saj bom že....

Pa hvala vsem, da mislite name, sploh TMS. Bom javila, ko bo... samo se res zna zavleči - največ 2 tedna so rekli, tako da bodite potrpežljive, prosim user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
1.6.2010 9:09:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka
Preko tega vidim, da sem res na dopustu, čeprav porodniškem user posted image

Pozabljša, da se je tebi prvi mesec porodniške že iztekel?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In to pogruntaš na dan predvidenega poroda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
1.6.2010 9:11:44   
Anonimen
Pa pejt že roooodit nooooooooooooooo user posted image

Si zaslužmo kakšno sliko na današnji dan, da precenimo, kdaj boš rodila? Tko, sej veš, če je dovolj nizko trebuh in te fore?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In na obhajilo si le šla, ne? Sej je prav tako.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
1.6.2010 9:47:21   
slovenka
njamka, vidiš, pa sem le imela čas za delo na knjigi z založbo, smo vse uredili, sedaj pa imam še stanovanje tako porihtano, da to ni res user posted image Hm, če bom še čakala na porod, kaj naj še naredim? user posted image

Uh, slike? Se ti malo hecaš? Itak me medenica že en teden ful boli, pa ko se vidim v špeglu, ne morem verjeti, da sem to jaz. TAko velik trebuh user posted image Sem mojemu včeraj rekla, da komaj čakam, da si grem septembra kupit en seksi rdeč kostim in fajne čevlje... ker to kaj zdaj nosim obuto, je čist raznošeno...

Na obhajilo smo šli pa ful z zamudo, ker je Sofija spala od 12.30 do 17h. ZAradi dežja menda... Ob 16h sem jo šla budit, pa se je samo stran obrnila, potem sem se pa jaz vlegla na njeno posteljo in tudi zaspala. user posted image Potem so vsi govorili, da so bili ziher, da smo že šli v P. Ampak ostali smo potem do 22h, mala se je tako igrala z večjimi otroki, da je sploh nisva prepoznala in smo jo morali na silo odnesti v avto... najedla sem se pa tako, da ne bi bilo primerno, če bi šla v nedeljo ponoči rodit user posted image Zdaj sem bolj na jogurtih in ribah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
1.6.2010 9:53:03   
Anonimen
user posted image

Sam rodit pa bi lahko že šla, kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
1.6.2010 10:02:03   
mate0ja
njamka pa ne jo tok prganat, naj še kosilo skuha in prah pobriše na omarah user posted image user posted image  

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
1.6.2010 10:02:49   
slovenka
njamka, niti ne user posted image Samo dojenčka bi že rada videla, pa domov iz P prišla, pa ga šla ven vozičkat - in si tisti rdeč kostim in čevlje kupit......... aja, pa na morje da bi šli...... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
1.6.2010 10:03:06   
TaMaSa
morgenuser posted image
oj Slovenka,oj ti ta otrocjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........

Mi je moz ravn povedal,da je govoril z logopedinjo,ker ima ordinacijo,kjer on dela.
O Majcki a ne.Normalno,da se ne govori,ker 3jeziki so too much.Je rekla,da itak se bo nemsko v vrtcu naucila,doma lahko samo en jezik...samo mi imamo doma dvauser posted image user posted image .In da nemske risanke nic ne pripomorejo k razumevbanju nemscine.hmmm?

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
1.6.2010 10:04:08   
slovenka
mateja, o kakem prahu ti govoriš? user posted image Nimamo mi praha, vidiš da sem na porodniški... pa hiperaktivna po naravi...  user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
1.6.2010 10:05:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

njamka pa ne jo tok prganat, naj še kosilo skuha in prah pobriše na omarah user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
1.6.2010 10:08:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

morgenuser posted image
oj Slovenka,oj ti ta otrocjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........

Mi je moz ravn povedal,da je govoril z logopedinjo,ker ima ordinacijo,kjer on dela.
O Majcki a ne.Normalno,da se ne govori,ker 3jeziki so too much.Je rekla,da itak se bo nemsko v vrtcu naucila,doma lahko samo en jezik...samo mi imamo doma dvauser posted image user posted image .In da nemske risanke nic ne pripomorejo k razumevbanju nemscine.hmmm?

Ej pa sem jaz to tebi rekla, da je za Meri to preveč, zato bo z zamudo. Boš pa ponosna, ko bo govorila 3 jezike.user posted image Tam pri 3 letih bo šlo vse tako hitro, še sama ne boš vedla kako se boš z njo pogovarjala.user posted image Ti bo kakšno tako pribila, ki jo še sama ne boš razumela dobro.user posted image
Ne skrbi, ima prav logopedinja.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?