slovenka
|
Ojla mamice, u, kakšne klepetulje... jaz sem pa res malo pozabila. Ker zdaj ne dobivam nič važnih mailov za službo, so me vsi pustili na miru, pa to vidim preko gsm-a in ker ni nič pomembnega, sploh nisem šla vklopit računalnika. Preko tega vidim, da sem res na dopustu, čeprav porodniškem Sem pa bila v petek na ctg-ju in včeraj spet. ZA vikend smo pa travico sejali, v nedeljo obhajilo... včeraj je pa imel dragi dopust, da me je peljal na ctg, popoldne pa smo še v mansardi malo urejali, da je lepše, tako da se oproščam, da se nisem oglasila. V bistvu imam jaz že v glavi, da bo vsaj kak teden preko, tako kot Sofija... Mi pa je včeraj zdravnik naračunal preko 4 kg Je rekel, čakte malo, sem nekaj narobe pritisnil, pa spet... in potem je rekel, ma kako meni to kaže preko 4 kg. Samo menda so mere glavice in trebuščka normalne, samo stegnenica je daljša, tako da vseeno verjetno ne bo tako visoka teža. Sicer pa hvala za spodbude; hodim itak veliko, saj drugače ne gre... še preveč, bi rekla, cele dneve v gibanju... strah pred porodom pa gor ali dol, ne bo odšel, moram dati to mimo... v prvo me ni bilo nič strah, pa ni bilo zato nič lažje... njamka, vem, da mi niste ve krive, da sem noseča - sem slučajno to kdaj rekla? Saj bom že.... Pa hvala vsem, da mislite name, sploh TMS. Bom javila, ko bo... samo se res zna zavleči - največ 2 tedna so rekli, tako da bodite potrpežljive, prosim