TaMaSa
|
BS,saj sem vedla,da ti spet ne bo vsec.ve Slovenka,fino za spanje.Me veseli,da si si mal pocitka vzela,saj je ze zadnji cas.Da imas vse pospravljeno,ti pa zelo zavidam,ker pri nas,odkar je Safijica,je bolj bomba kot ne.Vsak dan kaksno novo umazanijo opazim,ampak nimam volje za ne vem kaksno generalno.Bi mogla vrata pomit,pa...itak se bomo kmalu selili,pa naj jih pol kdor hoce Mateja,ne zeli si,da tvoja tamala dobi nase instrukcije.Zvecer Meri hodi po 10h spat in se takrat je jok in stok.Pa v mojo postlo,pa spet v njeno,pa v mojo,sok...dons je zacuda sla sicer v joku,ampak je bila pol tisina.Kot kaze spi.In to po novem ne gre z sokom,temvec dobi mleko.In ne kravje,temvec otrosko mleko Humana .Zjutraj pa res dalj spi.Safijica se zbudi okoli pol osmih in ko se gospodicna Maricka primaje,gre ona lahko ze nazaj spat. Cakam,da Talito dobim na mobi,ker je sla ob devetih v kino s prijateljico.Sta sli gledat Nocno moro v ulici brestov.Je sla tamala popoldan po karti,ker se nimata 16 let in je bilo vprasanje,ce jih bo sploh dobila.Jih je.Zdaj spet misli,kolk starejsa zgleda .Pol pride prijateljicina mami ponju in gresta k njej prespat.Sicer nisem prav vesela,ker je tooolk pozno,prvic,pa se grozljivka...samo upam,da ju je in bo,fejst strah,da jima drugic kaj takega ne pade na misel... ..evo sem s tamalo govorila,se ze peljeta.Se je ziva,film je bil grooozznnn,pa fuull dobr .Sta bli edini tako mladi,drgac pa sami starci.Itak.Film je nad 16let in se tako pozno uro. mejte se,grem se mal pred tv. Nocko. P.S.sem vidla da je Mateja nekaj popravljala sporocilo in sem mogla se jaz . Slovenka,kolk knjig si zdaj ze napisala?Bi prav rada kaksno vidla,no,tidi nekoliko prebrala .je sploh kaj primerno zame npr.ko nimam pojma od pojma?Vsaka cas_t zenska,uspevas na vseh podrocjih .Zdaj bos se v rekordni brzini rodila,nc bla strgana,sla domov k rosca.. Kako si pa z varstvom za dni,ko bos v porodnisnici uredila? Jutri je tu praznik,moz doma,in gremo menda delat v bajto.jupi
< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 2.6.2010 22:54:12 >