|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
2.6.2010 13:15:16   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

madonca BS, imaš pa dober spomin - kaj kateri na RR rad je oz. je jedel... user posted image

user posted image user posted image  ne ne, sej drugega ne vem. Sam to sem si zapomnila, ker je to njamka pravila, ko sva midve s Sabino komaj dobro uvajali hrano, S. od njamke je pa hotla vsak dan hrenovke jest in meni se je zdelo, da se bo to pri nas zgodilo enkrat naslednje leto. Pa se je veliko prej. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
2.6.2010 13:26:10   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

BS,bom popravla.P...si tecna,kaj te vse moti.Pa ne da si user posted image user posted image

user posted image user posted image  

Sam jaz sem mislila, da dodaj 'ne', ne da vse ostalo zbriši. Nisi me poslušala! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
2.6.2010 18:25:31   
slovenka
ojla mamike,

nisem še šla rodit Samo veliko spala danes. Do 9h zjutraj, potem pa sredi dneva spet kakšno urco in pol, pa telefonirala na veliko, tako da ni bilo časa za računalnik. Pa tako fajn se mi zdi, da lahko grem kar spat sredi dneva, pospravljeno je vse, dete spi, v službo ni treba, kaj češ potem...

Sicer pa Polma - knjiga je bila napisana pred božičem, nič zraven ne pišem. Samo si predstavljaš, kaj je vse treba še po tem, ko je enkrat napisana, da se izda pri takšni založbi kot je GV ena znanstvena monografija? RAjši ne razlagam... dve lektorici sta že parkrat šli čez knjigo, vsako malenkost vidita, pa uredniki, dva ugledna recenzenta... bo pa le knjiga super duper Pa koristna za napredovanje - zaradi slednjega pa imam več akademske svobode, manj obveznosti v službi (ker z napredovanjem upada število ur, ki jih moraš biti v predavalnici na teden itd.), tako da bo več časa za familijo itd. itd. Tako da ne delam samo kariere s tem

BS, hitro bo tole... boš vidla. user posted image

greva zdaj z malo atija zbudit, ki si je privoščil malo po kosilu...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
2.6.2010 20:50:38   
mate0ja
čer,

slovenaka a spiš na zalogo. A veš da sm to jest počela zadnji teden pred porodom. user posted image user posted image Zjutrej sm ustala, če so ble kake obveznosti sm to skos dala pol pa mal smrčat. Do kosila sm uspela na en uč gledat, lih da žlice nisem mim ust nesla, pol pa nazaj spat. Tam po četrti sm se šele prav zbudila in nism zdržala več kot do devetih pokonci.

Babysolza tole bo pa minil ko keks. Sploh ker imaš vmes dopust. Samo preveč dela si ne pusti za zadnji teden, da se ne boš sekirala med dopustom.

Njamka, zdej mi je neki pršlo na misel, a si Saja že sama zreže zrezek. user posted image user posted image Ne predstavljam si kako tako mali otrok tekoče in razločno govori in logično povezuje stvari, ker mam doma eno momlačko, ki sicer veliko govori ampak ... no ne popolno. Si pa predstavljam kako si elegantno odreže hrenavko user posted image user posted image

Tamasa pri vas se pa pozno vstaja. Prplem med počitnicami tamalo na dresuro. Sam prosim, da mi jo samo za vikend naštelaš, ker čez teden jo že tko al tko težko pokonci spravim.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 2.6.2010 20:51:06 >

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
2.6.2010 22:44:36   
TaMaSa
BS,saj sem vedla,da ti spet ne bo vsec.veuser posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka,fino za spanje.Me veseli,da si si mal pocitka vzela,saj je ze zadnji cas.Da imas vse pospravljeno,ti pa zelo zavidam,ker pri nas,odkar je Safijica,je bolj bomba kot ne.Vsak dan kaksno novo umazanijo opazim,ampak nimam volje za ne vem kaksno generalno.Bi mogla vrata pomit,pa...itak se bomo kmalu selili,pa naj jih pol kdor hoceuser posted image

Mateja,ne zeli si,da tvoja tamala dobi nase instrukcije.Zvecer Meri hodi po 10h spat in se takrat je jok in stok.Pa v mojo postlo,pa spet v njeno,pa v mojo,sok...dons je zacuda sla sicer v joku,ampak je bila pol tisina.Kot kaze spi.In to po novem ne gre z sokom,temvec dobi mleko.In ne kravje,temvec otrosko mleko Humanauser posted image .Zjutraj pa res dalj spi.Safijica se zbudi okoli pol osmih in ko se gospodicna Maricka primaje,gre ona lahko ze nazaj spat.

Cakam,da Talito dobim na mobi,ker je sla ob devetih v kino s prijateljico.Sta sli gledat Nocno moro v ulici brestov.Je sla tamala popoldan po karti,ker se nimata 16 let in je bilo vprasanje,ce jih bo sploh dobila.Jih je.Zdaj spet misli,kolk starejsa zgledauser posted image .Pol pride prijateljicina mami ponju in gresta k njej prespat.Sicer nisem prav vesela,ker je tooolk pozno,prvic,pa se grozljivka...samo upam,da ju je in bo,fejst strah,da jima drugic kaj takega ne pade na misel...
..evo sem s tamalo govorila,se ze peljeta.Se je ziva,film je bil grooozznnn,pa fuull dobruser posted image .Sta bli edini tako mladi,drgac pa sami starci.Itak.Film je nad 16let in se tako pozno uro.

mejte se,grem se mal pred tv.
Nocko.
P.S.sem vidla da je Mateja nekaj popravljala sporocilo in sem mogla se jazuser posted image .

Slovenka,kolk knjig si zdaj ze napisala?Bi prav rada kaksno vidla,no,tidi nekoliko prebralauser posted image .je sploh kaj primerno zame npr.ko nimam pojma od pojma?Vsaka cas_t zenska,uspevas na vseh podrocjihuser posted image user posted image user posted image .Zdaj bos se v rekordni brzini rodila,nc bla strgana,sla domov k rosca..user posted image user posted image user posted image
Kako si pa z varstvom za dni,ko bos v porodnisnici uredila?

Jutri je tu praznik,moz doma,in gremo menda delat v bajto.jupiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 2.6.2010 22:54:12 >

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
3.6.2010 7:01:23   
Anonimen
Jutro.user posted image

Sej ti maš pa fajn tole s spanjem Tamasauser posted image Da bi šle  obe hkrati spat je skoraj nemogoče, ker je S. še tako majhna, pa valda več rabi kot M.
Jaz bi tud rada da naša kakšen vikend dlje spi. Ker ko sem jaz doma, se zbudi kot da gre v vrtec. Ko pa vikend delam pa seveda naša mala spi do 9 zjutraj.user posted image user posted image Matr je mojmu luštno, on se vsaj vikend spočije, jaz pa redko.

Včeraj me je naša prosila, da gremo na balkona in sem enga prižgala, valdauser posted image . In pol jaz otresem tist pepel v rožice in zakriči name, to so moje rožice. Zakaj kadiš moje rožice mami? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa se daj.

Pa zadnjič mi je cigarete vzela na pultu pa je rekla, da gre na balkon kadit.user posted image Si je postregla kar sama, pol pa še prosila za prižgat z vžigalnikom. Je bla hecna s cigaretom v ustih. Sem slaba mati, ne?user posted image Sej enkrat mora probat kaj to je.user posted image Smeha je pa le blo polno.

Mateja,z nožem nam pa še ne gre, čeprav ve kaj se dela z njim. Je poskusla, sam ni še čas za to.user posted image

Zdej spet čakam, da se zbudi, pol pa viaaaaa spat.user posted image user posted image user posted image

Aja, Slovenka pa kar vstraja še s trebuhom?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3181
3.6.2010 9:33:27   
mate0ja
Slovenka??????? Si še doma. Joj men se tale tvoja nosečnost tko vlllleeeeeeeeeeččččččččččeeeeeeeeeeee user posted image user posted image . Dej pejt že no, da bomo lahko nad slikicami vzdihovale.

TMS, če pa hodite komej po deseti spat prekličem zgornjo prošnjo. Jest mam rada vsaj zvečer mal miru, ker drugače ga itak nimam. A v Dojčland so pa sami prazniki. Po našem zadnjem ste mel vi še dva. Razmišljam o selitvi user posted image .

Sm bla zjutrej v vrtcu na govorilnih urah. Sm čist naduta k so tamalo tok hvalil. Da veliko poje in pleše, rada je in ne packa s hrano, pospravlja igrače za sabo, uboga na vsako besedo. Se rada uči in komandira druge user posted image (neki je pa le po mamici pobrala user posted image user posted image user posted image user posted image ). Ampak če ji kej ne paše ji gre pa takoj na jok. To pa že od doma poznam. Prav nek izsiljevalski jok iz sebe spravi. Mam pri njej občutek, da še ni dojela, da zna govort in pozabi povedat.

Je bla pa zjutrej ful smešna. Vsi so se ji smejali. V garderobi je pela gosenica je lezla in kazala zraven. So se starši kar zbiral okrog nje in začudeno gledal, ker drugi baje še ne obvladajo toliko in pol ko tamala konča na glas zavpije, bravvvvooooo, ploskat vsi. In je bla čist vzhičena, ker so ji ploskal, so vse vzgojiteljice priletele gledat kaj se dogaja. Sm si mislila kaj bi šele bilo, če bi bla to Saja. Bi še kdo omedlel. Jest sm mela pa od ponosa kar solzne oči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
3.6.2010 10:17:01   
TaMaSa
morgen

mi imamo spet dezuser posted image user posted image user posted image user posted image )(§/&$&§$&(/"/)§=§?)"?=O´"=?§user posted image

Sara in Tjasa sta kar na isti valovniuser posted image .

V cem je fora tega stavka"dej pejt ze rodit"!
Ze men gre na nekam,kaj sele Slovenki.A mislita,da gre to na poveljeuser posted image .

Grem rajs dol z rr-ja,sem nekaj tecna.Praznik,pa dez.In se ocala imam ze ves teden,pa se mi je koza vnela pri nosnem korenu.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
3.6.2010 10:24:21   
Anonimen
Bravo Tjaša:) Vem kakšni so to občutki, ko se vse tako razvija. vsak dan nekaj novega, ne novega...božanskega.user posted image

Tamasa, jaz sem pa vesela, da imate praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image ker moj vedno pol pride prej domov, večino posla imajo z Avstrijo in Nemčijo, pa valda ni kej delat pol tisti dan.user posted image

Pa Slovenka bi res lahko že šla rodit.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa spat.user posted image Matr, sem stroj čakala da opere, zlikala velik kup...zdej pa spat ne morem.user posted image

Mateja, je Tjaša imela kaj problemov pri novi skupini otrok, kjer jih je več? Mam nekej v spominu da jih je blo prej manj.user posted image V prvem vrtcu.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
3.6.2010 10:45:34   
mate0ja
njamka sm te lih hotla prašat zakaj še ne spiš.  Tjaša je bla prej v večji skupini, jih je blo 30 pol so jih pa v manjše skupinice prerazporejal tekom dneva. Po aktivnostih. Tko da to ni bil problem. Najhuje je bilo zaradi združevanja otrok zjutraj in popoldne. V skupinico se je uvedla praktično v dveh dneh, ampak ko sm jo po enem tednu mogla pripeljat v drugo skupino (drug prostor) je blo pa kar ene štirinajst dni joka. Tudi popoldne, ko so jih združevali je vzgojiteljica poročala o isti zadevi. Zdej je pa v vseh igralnicah popolnoma domača. Zjutrej ko jo pripeljem se najprej zažene eni od vzgojiteljic v naročje. Pa sploh ni važno kera je, navadno kar najbližjo izbere. No razen če je njena tud prisotna, pol vse ostale zaobide. Večina otrok (no kar jest uspem opazit v tisti minutki dveh, ko Tjašo oddajam) se takoj zažene v igrače, naša se gre pa crklat. Pa tud doma zadnje čase kar pogosto v naročje leze. Predvsem meni, ker ati jo pa pol začne kej mrcvarit. Ne prenese on, da bi samo mirno sedela. Predvsem okrog pol sedmih zvečer je ratala kar navada, da prinese kako knjigico za prebrat ali pa se samo usede in pol pojeva. Tko da iz dneva v dan bolj uživam v njeni družbi. Ne vem kako je to mogoče, ker od prvega dneva neznansko uživam. user posted image

TaMaSa pa ne bodi tok živčna no. Mal se umiri. Sej mate praznik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
3.6.2010 11:09:48   
TaMaSa
Hej od kot ti to,da sem zivcnauser posted image Tecen ni zivcen.Saj je vseeno.

SEm ful hepi,ker tale moj tamal tko lepo je.Je danes dobila krompir plus jabolko,se ji je cist strenaluser posted image .Bo se jutri,pol p s korenjckom nekaj.

Meri je sla z ocitom,jaz grem popoldan,ko se kljuc bivsa podnajemnika od stanovanja vrneta,da si ga gremo ogledat.

Njamka,PEJT SPAT,A SE NISI SLA SPAT,JE SLA NJAMKA ZE SPAT?user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
3.6.2010 13:17:19   
mate0ja
sej je vse isto, živčna, tečna zatežena, v glavnem nisi pri volji za štose. Tko da se čim prej spravi v dobro voljo. BITTE. 

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
3.6.2010 14:23:25   
anaj22
hej mamice

ma ste pridne za čvekat, se vid da mate pridne otroke

Ve ste bl na tekočem dejte mi neki svetovat oz. povedat. A lahko otroka vpišeš v vrtec tud sred leta. Moji starši se zdej neki bunijo da bo ful težko čuvat oba vnuka, ko bo šla mami v službo. Pa so to povedal šele zdej ko smo itak zamudil vpis. No ne bom rajš rzglablala kok se mi je pritisk dvignu zardad tega.

Drugač pa Jaku rinejo ven pet in je siten ko strela, pa ful posnema kaj govorimo. Govori ko zmešen sam nažalost večinoma še vse v svoji Jakovščini. Privajamo se na kahlico pa nam ne gre naj bolš.

Nejc je pa en mali požerušček, sva začela jest nažlico in je ful navdušen. Začel je tud čez dan kar lepo spat, sam kaj ko zlo redko oba spita ne enkart (tko kot zdele).

Jest sem pa živčna jutri začnemo tolčt kopalnico, potem nas čaka še kuhna. In za povrh vsega mam zgleda oslabljen  imunski sistem in sem spet fasala herpes tam spodi. SEm tko jezna, ker težko hodim, pa sedim ... No pa sej bo kmal bolš

Slovenka vidim, da je še 2v1

Punce a vas kej nostalgija daje, sej vest pred dvemi leti vse v pričakovanju. Zdej so pa naši škrati že tolk veliki.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
3.6.2010 15:32:43   
mate0ja
anaj zdravo,

v vrtec lahko vpišeš kadarkoli, vendar če ni prostih mest user posted image ... Težko, da bi potem kar za oba dobila. Sej če bo neizogibno bodo pa še vedno za varstvo eno leto aneda user posted image .

Joj mene ful grabi tista dojenčkasta marzlica izpred dveh let. Še zdej imam v spominu za vsak dan junija kaj se je dogajal (no tisti del, ki ga nisem prespala user posted image user posted image :) Morm mal na junijke 2010 pogledat, da obudim spomine.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
3.6.2010 18:25:38   
lili82
Ojla punce!

Rada bi vam samo sporočila, da je Slovenka danes zjutraj postala ponosna mamica malega (velikega 52,5 cm in 4 kg) Maksima.

Po mojih informacijah je mamica ok, mislim da tudi Maksim.

Vse vas lepo pozdravlja - podrobnosti pa vam bo zaupala sama, ko se vam ponovno pridruži na forumu!

Lep pozdrav!

Lili

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
3.6.2010 18:57:50   
TaMaSa
Jeeeeeeeeeeeeeeeee Slovenka.Iskrene cestitke!Pa si ga koncno docakala.In to kak korenjak,vaaavvv!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.6.2010 19:58:34   
anaj22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iskrene čestitke slovenka za sinka

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.6.2010 20:00:16   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Ojla punce!

Rada bi vam samo sporočila, da je Slovenka danes zjutraj postala ponosna mamica malega (velikega 52,5 cm in 4 kg) Maksima.

Vse vas lepo pozdravlja - podrobnosti pa vam bo zaupala sama, ko se vam ponovno pridruži na forumu!

Lep pozdrav!

Lili

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Bravo!

Čestitke za sinka, Slovenka. In tudi mali Sofiji, ki je postala velika sestrica!
Res je korenjak, naš junijček Maksim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.6.2010 20:35:44   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhu, končno smo dočakal tega fantiča. Slovenka čestitke. 

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.6.2010 20:37:17   
Anonimen
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, Slovenka JE ŽE RODILA? Sej ne morem verjet!user posted image user posted image user posted image user posted image hec hec

Iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej imaš pa uradno junijčka, če se že Sofija šlepa.user posted image

Anaj, težka bo. Vpis si zamudila, mislim, da boš izpadla na polni črti. Je pa grdo od staršev, ker so ti tako kasno povedali. Čeprav, svetujem ti, da jih kar pokličeš v vrtec, pa mal naložiš sem in tja v stilu,da je prišlo iznenada do spremembe v razmerah doma pa tko no, mal dolgovezi. Kar mal se zlaži. Sej veš kam cilam, ne?user posted image

Super za Safijco, da je taka jedka.user posted image
Mateja, sam to je kar kruta 30 otrok. To je še več kot jih je dejansko v državnem vrtcu v večji starostni skupini (24). nAŠA JE PA ISTA BILA NEKEJ ČASA, SE JE kar pocrkljat hodila prvo zjutraj.user posted image Zdej pa ni šans, ima tolk dela s punčkami, jih pokriva, se z njimi pogovarja, jih nagovarja...ko gredo pa spat, je naša zadnja na ležalniku, ker valda asistira pri previjanju vzgujitelcam, pa pol pokriva sošolce in jim govori šššš, spat, otroci spijo zdej.user posted image Doma je pa isti šmorn seveda.user posted image

Spanje, kaj je to? Sem spala sam 3 urce, pol sem šla po tamalo v vrtec in pol sem pospravljala doma. Se tolažim, da se bom naspala drug teden, ko sem na dopustu. Pa nočne imamo mal take mirne, pa mal zadremamo vmes. Itak.user posted image

Mene pa nič ne dajejo skomini na user posted image ,veliko sem pozabila.user posted image Pride obdobje ko se spominjam, v večini pa ne več. Je luštno tako kot je. Kot pravi Mateja, vsak dan je bolj zanimiv in dojenčki naj bodo še mal na stranskem tiru:) Jih pa rada pomečkam od kolegic, to pa ja.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.6.2010 21:30:57   
lunca14

Jeeeeeeeeeeeeeeeee Slovenka.Iskrene cestitke!Pa si ga koncno docakala.In to kak korenjak,vaaavvv!!!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo slovenka in maksimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res pravi cukerček tale fantičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa uživajtauser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.6.2010 21:41:05   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Ojla punce!

Lep pozdrav!

Lili

Rodil se je sin korenjak,
da bi kot oče bil pravi junak,
da ljubil nežno kot mama,
da srečo bi delil z vama.

Slovenka, iskrene čestitke za korenjaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.6.2010 22:04:02   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo slovenka in maksimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res pravi cukerček tale fantičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa uživajtauser posted image .

Lunca to ni onuser posted image .

Drugac pa je bil lazji porod kot prvic,malo je strgana.Tamal pa temen cupkouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.6.2010 6:39:37   
Anonimen
Jutrouser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.6.2010 7:12:51   
TaMaSa
morgenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?