somic
|
jaz tudi ne previjam patrika ponoči. tako ali tako mu dajem pamperske in sem popolnoma brez skrbi, da bi bil moker, kaka pa tudi ob določeni uri in sicer med 17.00 in 19.00, tako da čez noč nimam skrbi mi imamo krst 4.4 točno na veliko noč , tako da bodo v cerkvi žegnali jajca in našega patrika . kakorkoli že, me ni ta datum prav ustreza, ker bom združila skupaj še moj rojstni dan, ki ga imam 2 in očetovega, ki ga ima 7, tako, da bo mega fešta. te dni se grem samo še zmenit glede kosila in to je to. sem pa patriku ravno v petek kupila v bc en srčkan kompletek, ki je namenjen sicer novorojenčkom, ampak je moj baby tako mini, da mu bo takrat sigurno prav, ker ko sem mu ga danes probala, je bil v njem kot kakšen pajac... . je pa kompletek full srčkan, tak bel plišast, majčka jopica in kapica, ze enim drobčkanim srebrnim vzorčkom. kar se pa plačila za krst tiče, sem pa tudi jaz v dilemi. meni je samo bilo rečeno, da fiksne cene nimajo, da pač daš kolikor se ti zdi. in ker se počasi z mojim meniva za poroko ( KONČNO!!!! ), sem vprašala koliko stane poroka, pa je rekel da 80 eur. zdaj imam pribljižno izhodišče, tako, da razmišljam o temu da bi dala kakšnih 40- 50 eur. ne vem še točno. kika, tole glede vabljenja obiskov je pa res malo mimo... ti čisto verjamem, da si se počutila tako bedno, jaz bi se tudi, če bi to delala. avtosedež imam jaz od chiccota- proxima in je skupina 0-18. sem prav zadovoljna in v avto nama paše prav super pomoč od pri patriku imam... do sedaj. res je, da je imal točno od rojstva patrika, pa do jutri kolektivni dopust, tako da smo bili veliiiiiiko skupaj in mi je pomagal res maximalno. nočno vstajanje in hranjenje je vsak dan prevzel on, da sem jaz spala, ker drugače čez dan rihtam patrika jaz. moj striktno ne preoblači in menja plenic, če res ni nujno, niti umiva in kopa ga ne. saj ni važno. je pa postoril vse drugo po hiši. je skuhal, pomil, posesal, odnesel smeti, ... ni da ni res sem lahko zadovoljna. full mi tudi pomeni, da mi asistira pri vsem kar je povezano z baby- jem, tako, da sem lahako pomirjena, da se bo že nekako znašel, če bo slučajno kdaj tako, da bo kaj moral on naredit. od jutri naprej pa se začne kriza, ker bom sama kakšnih 14 dni. moj gre še v staro službo, v portorož, kjer sva živela prej, jaz pa ostajam tukaj kjer sem saj bo šlo, me sploh ni strah. sicer pa, če marijaa zmore sama s tremi otročki, bom tudi jaz samo z enim (in dvema mucama ) kia, tole glede jokanja med previjanjem in kopanjem... jez sem tudi imela takšen problem na začetku, potem sem pa začela kar lepo najprej mu dat malo za jest, tam pribljižno 60, 90 ml, kakor kdaj, potem sem ga pustila da podre kupček, malo smo se ponosili in potem sem nadaljevala. od takrat naprej, ko sem začela uvajati takšno rutino, mi še nikoli ni zajokal ne med previjanjem in ne med kpoanjem. lepo uživa, ker mu to dvoje resnično zelo, zelo ustreza