|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
8.3.2010 12:15:16   
somic
ja, tole s prekuhavanjem flašk, sem jaz že v prvem tednu ugotovila, da ne bo šlo. so res ratale take grede, da mi jih je bilo škoda.

potem sem pa kupila sterilizator za v mikrovalovno od tommee tippe, ker imam itak cel program od nijh. je bil okoli 30 eur in sem s tem nakupom tako zadovoljna, da ne morem povedat!!! ni mi žal niti centa in mislim, da sem ga že odplačala, ker če bi vrela na štedilniku, bi šlo veliko več energije, pa da ne govorim o tem, da se uničujejo flaške, pa je treba kupit nove in tako naprej.

tako, da ninčrli, iz srca ti svetujem, da kupiš ta sterelizator za mikrovalovno, če jo le imaš, ker boš zelooooo zadovoljna, sicer je pa tisti električni sterilizator, če nimaš mikro, malenkost dražji, če se ne motim

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.3.2010 12:18:09   
somic
al pa, če si brez predsodkov, se tudi na bolhi najde kakšna pametna stvar iz druge roke, tudi sterilizatorji za manj denarja

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.3.2010 12:19:36   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: somic

potem sem pa kupila sterilizator za v mikrovalovno od tommee tippe, ker imam itak cel program od nijh. je bil okoli 30 eur in sem s tem nakupom tako zadovoljna, da ne morem povedat!!! ni mi žal niti centa in mislim, da sem ga že odplačala, ker če bi vrela na štedilniku, bi šlo veliko več energije, pa da ne govorim o tem, da se uničujejo flaške, pa je treba kupit nove in tako naprej.

tudi jaz imam cel program od  TT , tudi sterilizator in sem zelo zadovoljna. Samo dude mi pa ni hotela sprejeti tako da mam od aventa, V porodnišnici so ji dali to od aventa pa se je pomoje kar navadila nanjo.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.3.2010 12:29:58   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

tudi jaz imam cel program od  TT , tudi sterilizator in sem zelo zadovoljna. Samo dude mi pa ni hotela sprejeti tako da mam od aventa, V porodnišnici so ji dali to od aventa pa se je pomoje kar navadila nanjo.

jaz sem full zadovoljna z vsemi njihovimi stvarmi.

imam pa eno aventovo flaškico doma, ki sem jo dobila v materinski šoli. še takrat, ko sem prekuhavala flaške klasično je enkrat ratalo tako, da sem morala uporabiti tisto. ubogi patrik niti ni znal pit po njej, vse mu je teklo ven, in potem je podrl cel kup kupčkov, kolcalo se mu je pa tudi tako, da je kasneje zaradi tega začel kolcat...

v porodnišnico sem pa jaz nesla s seboj dudo za vsak slučaj, če mu jo bodo tam dajali. sem jim to rekla, pa mi je bilo rečeno, da oni dud ne dajejo, zdaj je pa tudi jaz ne, ker jo zavrača.

koliko flašk pa imaste v obtoku tisteki hranite s formulami???

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.3.2010 12:44:43   
Žaži
Jaz imam vse Aventovo, tudi sterilizator za mikrovalovno in je super, poceni je in noter v njemu dobiš še dve flašici in dudo (ali nekaj takega, sem kupila pred 3 leti in ne vem več natančno) in je bil okoli 30€. Pa imaš v 5 min vse sterilitirano. Električni so pa ful dragi in kot somic pravi, na bolhi se dobijo ful poceni, jaz nimam predsodkov, jaz veliko tako kupujem.

Flašk imam pa 6 tamalih 125ml in 5 velikih 260ml. Je itak preveč, meni se jih je nabralo, nekaj sem kupila, nekaj dobila, pol sta bili še dve v sterilizatorju, pa enkrat so bile tako poceni da so bile cenejše kot cuclji in sem kar flaško vzela...........

Ali je katera od vas ki imate Avent že na 2 luknjicah na cuclju?
Ker naj bi bili od 2 meseca dalje, sem pri Živi probala pa jo je kar zalivalo. 3 luknjice pa naj bi bile že od 3 meseca dalje............

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.3.2010 12:47:17   
MMMojca
Zdravo,

vesel 8. marec vsem mamicam user posted image user posted image user posted image

Jaz imam v obtoku 3 flaške, da mi ni potrebno skozi prat in sterilizirat. Imam pa tudi jaz od TT (tiste s cucljem v obliki prsi user posted image ).
Sterilizator imam od Mam - je bil poceni in čisto vredu deluje. Od Aventa pa imam grelec stekleničk, ki mi tudi zelo prav pride, ko je naša pupika neučakana in jo tistih 5 min, ko se segreva, "vzdržujem" na prsih.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.3.2010 13:03:06   
Isabelle
IZVIRNO SPOROČILO: ŽažiAli je katera od vas ki imate Avent že na 2 luknjicah na cuclju? Ker naj bi bili od 2 meseca dalje, sem pri Živi probala pa jo je kar zalivalo. 3 luknjice pa naj bi bile že od 3 meseca dalje...........

2 luknjici na cuclju so od 1 meseca dalje-vsaj tko piše, 3 luknjice so pa od 3.meseca dalje.Js ji dajem že po cuclju z dvemi luknjicami in lepo pije, jo nič ne zaliva.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.3.2010 13:14:54   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

ojla!

Vas že full dolgo berem, še prej, ko ste ble nosečke, zdaj pa bi se vam rada pridružila, ker dobim pri vas full informacij. Tudi mi imamo eno januarko, ki bo drug tedn stara že dva meseca. Se pa zeloo rada carta z dudo, so mi jo v porodnišnici razvadili! :)
Imam eno vprašanje za tiste mamice, ki samo dojite. Kako pogosto hranite svoje otročke? Jst jo zelo različno, včasih na 3 ure, lahko tudi na 5, če spi, če pa je sitna tudi po uri in pol. Ponoči pa mi spi od 9ih do 8-ih, z dvema ustajanjema, okoli druge in pol šeste ure. Poje v 6 min in spi dalje. Previjam ponoči je ne, razen, če je polulana, pa pri strani kaj vn prikaplja! :)

Želim vam lep 8. marec, pa čimveč sončka in čim manj vetra!

Dobrodošla. user posted image

Hej, tole z dojenjem, je pa tako kot bi za mojo pupo pisala. Je bila 1. 3. stara dva meseca in tudi polno dojim. In tudi ful hitro poje, pa sicer se čez dan doji na 2-3 ure ponoči pa na 4-5.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.3.2010 13:28:28   
ugi
Lep 8. marec želim vsem mamicam. user posted image

Dude naša ne mara, sploh je ne sme videt. user posted image No sej, je bolš tko, dokler ne začne kakega palca sesat. user posted image

Ležalnik imava od Haucka (je sposojen) pa nič ne vibrira, al pa kej. Zdrži pa glih tolk notr, da skuham kosilo in ne več. Je pa rajš v lupicni in se ful rada vozička. user posted image Tako, da jo imam včasih tudi kar na kavču v lupinci. Ji je bolje kot v ležalniku, ker ima bolj pregled nad okolico. Firbec babji user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.3.2010 13:52:28   
nincrli

mi gremo pa danes v krško, da boma še z natanielom v živo vidla naš bodoči domuser posted image

Aja sma v petek nabavila ta http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197309 hauckov voziček, bi ga itak počasi nabavila pa sma ga kar zdaj, ker tud fajn gre v prtljažnik in nismo tolk nabasani, ko gremo v ljuser posted image Mali pa tu not tud komot leži...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.3.2010 14:00:19   
nincrli

koliko flašk pa imaste v obtoku tisteki hranite s formulami???

Js mam tud flaške od TT pa dudo, so mi zakon, grelec mam pa od MAM pa je tud fajn, ker mi drži temperaturo in se sam vklaplja in izklaplja... Imam pa 3 flaške pa 2 aventovi, po tisti mu kdaj dam čaj, drugače pa je ne uporabljam.

Sem pa gledla el. grelec tudi od MAM v pikapolonici in stane 33€, bom pa šla bovho preverit...ker zdaj morem vse 3 flaške menjat so res grde postale...

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.3.2010 14:35:55   
somic
ja, ti grelci stekleničk so res fina zadeva. tega mam tudi od TT.

sem se pa tudi jaz spraševala tole glede menjave cucljev na večjo številko in mislim, da bom kar mogla upit počasi dvojkico, pa da vidimo kako mu bo šlo.

sem imela prijateljico na obisku in je prinesla poleg darilca za patrika tudi tri škatle mlečne formule, ki so ji ostale od njene punčike. skratka, nikoli nisem slišala, gre pa za formula babyvita in pravi ta kolegica, da je kar precej bolj nasitna kot aptamil. pozna mogoče katera? bom mu dala probat, pa da vidim kako mu bo šlo.

sicer pa, a se samo meni zdi, da je okus pri aptamilu takoooo zelooo sladek???

nincrli, kaj niste imeli vozička do sedaj, al ste to kupili tako za zraven?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.3.2010 14:52:08   
somic
hahahaha... tole so mi poslali po sms-u

Zelo težko je biti ženska, saj moraš razmišljati kot moški, obnašati se kot dama, izgledati kot mlado dekle in delati kot konj!!
Drage dame; vsem lep 8.marec!!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.3.2010 15:37:55   
ellie
duda - Anej je načeloma ne mara. Se je pa že zgodilo, da smo mu jo uspeli podtaknit, ko je bil ful tečko. Takrat ej pa tak vlekel, da je kar cmokalouser posted image

kimsy pri nama je enako z dojenjem. Ponoči zdrži tud 8 ur brez, čez dan pa čisto različno...včasih tud na 1 uro hoče bit na zizi.

nincrli ful dobro zgleda ta voziček...mi je res ful všeč. Čeprav mi zaenkrat še ne bomo kupovali marele. Bova verjetno tud na morje trogala našega mutsyjauser posted image

Anej je pa danes ponoči spet lepo spal. Sem se jaz po 7ih urah zbudila...in sem morala še njega, ker je imel tak zabasan nosek, da je komaj še dihaluser posted image  tak da sem mu sredi oči s sesalcem še nos pucala (sosedje me bodo počasi tak izseliliuser posted image ) pa danes ponoči se je 2x pokakaluser posted image

Pa probleme imamo z vneto ritkouser posted image  sicer ni hudo, ampak malo pa je. Zdaj pa res ne vem, al so krive plenice...ker smo prej imeli nemške pamperske, zdaj pa poljske. Tiste, ki kupujete v lj v müllerju...imajo tam mogoče pampers premium care? Ker v mb jih ni. So pa ene pamperske (modro-rumena embalaža) in so noter enake kot premium care. Ampak danes niti teh niso imeli...police s plenicami so bile izropane. In zdaj prav iščem neke nemške pamperske...da vidim, če je to krivo pri naši mali ritkiuser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.3.2010 16:34:56   
alex17
čestitke vsem borkam ob našem prazniku še z moje strani!!! user posted image user posted image user posted image

smo bli prejle malo na sprehodu, čeprav res ful piha, samo smo malega ornk zadekali pa prevleko od košare zapeli, tako da uje bil čisto zaščiten in je lepo pančkal. pa včeraj enako, se mi zdi da je boljš malo svežga zraka kot skoz notri.

naš ima dudo samo ko ga napenja za potolažit, al pa ko je tečkast, da se zamoti, pa je noče sam v ustih držat in jo skoz meče ven, ampak mu jo je treba skoz držat, tako da že zarad tega je nima veliko. user posted image

pleničke mamo pa mi DM-ove Babylove, ki so mi super, celo boljše kot Pamperske (navadne), Premium Care pa še nisem sprobala. Bom pa verjetno zdaj tud od Hoferja probala, ko bo počas številka 3 v igri... al potem tud nočne Pampers obstajajo-no, je za probat.

nekaj me zanima, ko pišete ene, da vam user posted image spijo celo noč skupaj (po 7, 8 ali še več ur)-to verjetno nobena ne doji ampak ste na AM?? ker samo z dojenjem verjetno to ne gre, že zato ne, ker je materino mleko ful hitreje prebavljivo kot AM, pa še joške se čisto nafilajo in postanejo trde user posted image
jaz podnevi dojim nekje na 1,5-3 ure, ponoči pa kakor kdaj, ponavadi na 2,5-4 ure, redko mi zdrži dlje brez da bi začel stokat ali pa tlačit pest v usta, pa se mi smili in ga raje pristavim. zadnje čase res dostikrat tlači rokico v usta, pa mi ni čisto jasno, kaj bi blo-menda že ni lačen?? user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.3.2010 16:35:24   
poopek
živjo mamuške, kako ste?? vse najlepše za dan žena želim! user posted image user posted image user posted image user posted image

naša je danes taka tečka... user posted image skos neki jamra.. nevem, če niso mal te ad3 pripomogle.. komaj ob 15 uri je zaspala...
jz nevem kako vam uspejo mali spati toliko skup.. a to vam spijo brez zbujanja?? user posted image naša spi odvisno... od 22-7 ampak je pa vmes 2-3x zbujanje in hranjenje.. previjam jo ne ponoči, proti jutru okol 6 začne kakat, pol se pa itak hmal zbudi pa jo previjem.

zala
jz mam ta ležalnik in je do 3. leta :) za tolk velke je kot stolček :) no, vsaj naš je tak. je pa idealen za zdej, ko je naša pupa še zelo majhna, ker se vzglavje spusti in uživa v njem. je pa res draga zadeva, vendar mi ni žal, ker lahko podnevi tudi spi v njem in je v dnevni v galami user posted image naš se tud ne gunca, vendar je tak narajen kot zibka in ko mala brcka, se tud sama hojska.

moj user posted image mi nič ne pomaga ponoči, ko pride iz službe pa. pri kopanju, nošenju, podiranju kupčka. pleničk ne menjava, niti ne kopa, ne oblači. mu tudi nebi pustila user posted image , ker bi vse predolgo trajalo, bi tamalo kap, preden bi vse to on naredil :) je za druge stvari dober za ponucat. user posted image

jz imam tud pamperske premium care in sem zelo zadovoljna, sem probala že z 2 in je takoj dobila izpuščaj. tako da se ne mrdamo s teh user posted image

moja tud noče dude!!! pa kaj bi dala da bi, ufff tole zizkanje za brezveze je user posted image . otroci, ki pa dudo cuzajo po 2.letu je pa tud to much. tko kuker ga odvadiš od zize, je z dudo. vendar starši imajo premalo volje in predvsem časa da bi otroka odvadili od dude. isto je s pleničkami i wc... vsaj kolikor jz vidim pri svoji familiji in prijateljih... v današnjem času enostavno nimaš toliko časa ukvarjat se z otrokom in enostavno popuščaš. user posted image to pri 5. letih je pa absurd, svašta! user posted image no, sej kot je rekla nincrli, da navm pol jz mela tako user posted image

kimsy pozdravljena in dobrodošla pri nas. jz jo tud dojim približno na 3-4 ure, čez dan pa večkrat tud na 1 uro, dojenje pa traja po uro in pol včasih.

se slišmo še zvečer, dobim čez urco obiske, stanovanje pa v razuslu. user posted image šibam!

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
8.3.2010 16:37:32   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Čeprav mi zaenkrat še ne bomo kupovali marele. Bova verjetno tud na morje trogala našega mutsyjauser posted image

enako, mi tudi, nama je Mutsy zakon!!! samo da bo potem športni del namesto košare, komaj čakam! mi je res lep voziček ker ima vsa štiri kolesa velika, uni mali koleščki so mi prav hecni. smo zato ornk terenci user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
8.3.2010 17:04:12   
ellie
alex17 nama bo tud mutsy najboljša izbira na morjuuser posted image ...sploh ker je tak teren.

Drugače pa jaz samo dojim...in mali je zdaj 2 noči spal po 7 ur. Verjetno bi še kaj več, če ga ne bi nosek jezil in sem ga sama zato budila. Imamo pa zdaj nek ustaljen ritem. Zjutraj sicer vstajamo med pol 8 in 9. Potem čez opoldne malo drema...prav spi niti ne. Zaspi potem okrog 3eh za kakšne 3 ure. Ob 8ih zvečer pa ga že zmanjkuje...tako da ga najkasnje do 9ih spravimo v posteljo. Takrat je že čisto komauser posted image  

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
8.3.2010 17:04:12   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

moj user posted image mi nič ne pomaga ponoči, ko pride iz službe pa. pri kopanju, nošenju, podiranju kupčka. pleničk ne menjava, niti ne kopa, ne oblači. mu tudi nebi pustila user posted image , ker bi vse predolgo trajalo, bi tamalo kap, preden bi vse to on naredil :) je za druge stvari dober za ponucat. user posted image

Hahaha, jaz tudi zato ne pustim mojmu, da jo oblači in previja, ket bi trajao celo večnost. user posted image Pa ponoči ga tudi pustim spat, ker itak dojim in mi nima kaj pomagat. Previjam je pa ponoči ne. Jo pa nosi, pa pri njemu ponavadi takoj zaspi. user posted image No, pa kuha, pere, obeša in pospravlja po hiši, tako da je ful priden.

jz imam tud pamperske premium care in sem zelo zadovoljna, sem probala že z 2 in je takoj dobila izpuščaj. tako da se ne mrdamo s teh user posted image

moja tud noče dude!!! pa kaj bi dala da bi, ufff tole zizkanje za brezveze je user posted image . otroci, ki pa dudo cuzajo po 2.letu je pa tud to much. tko kuker ga odvadiš od zize, je z dudo. vendar starši imajo premalo volje in predvsem časa da bi otroka odvadili od dude. isto je s pleničkami i wc... vsaj kolikor jz vidim pri svoji familiji in prijateljih... v današnjem času enostavno nimaš toliko časa ukvarjat se z otrokom in enostavno popuščaš. user posted image to pri 5. letih je pa absurd, svašta! user posted image no, sej kot je rekla nincrli, da navm pol jz mela tako user posted image

To je pa res, da si marsikdo ne vzame/nima časa. Glih zato sem jaz želela imet večjo razliko med otroki - razlika je malo manj kot 5 let - ker se res lahko vsakmu bolj posvetiš.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
8.3.2010 17:24:36   
ugi

hahahaha... tole so mi poslali po sms-u

Zelo težko je biti ženska, saj moraš razmišljati kot moški, obnašati se kot dama, izgledati kot mlado dekle in delati kot konj!!
Drage dame; vsem lep 8.marec!!!!

user posted image user posted image user posted image Ta je pa res dobra!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
8.3.2010 18:21:11   
alex17
me z mami in taščo smo si ravno privoščle nutelino pecivo in malo pirčka, pa mami nama je luštne trobentice prnesla, skratka luškan dan žena user posted image
jutr in v sredo bo pa ful pihal, dobr se držte! user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
8.3.2010 19:02:11   
nony
obat.

nekaj me zanima, ko pišete ene, da vam user posted image spijo celo noč skupaj (po 7, 8 ali še več ur)-to verjetno nobena ne doji ampak ste na AM?? ker samo z dojenjem verjetno to ne gre, že zato ne, ker je materino mleko ful hitreje prebavljivo kot AM, pa še joške se čisto nafilajo in postanejo trde user posted image
jaz podnevi dojim nekje na 1,5-3 ure, ponoči pa kakor kdaj, ponavadi na 2,5-4 ure, redko mi zdrži dlje brez da bi začel stokat ali pa tlačit pest v usta, pa se mi smili in ga raje pristavim. zadnje čase res dostikrat tlači rokico v usta, pa mi ni čisto jasno, kaj bi blo-menda že ni lačen?? user posted image

Jaz tudi polno dojim in naša miša ponoči zdrži od 6-7ur.....mi gremo zvečer spat med osmo in devto.in potem se zbudimo med drugo in tretjo....

Upanje ostaja....

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
8.3.2010 19:06:19   
sisi77
Jaz mojega Aneja tudi dojom in mi ponoči prvo rundo spit 6-7 ur potem pa nekjr še 3 ure odvisno kdaj gre zvečer spat. Vedno pa se zbudi okrog 7 ure pol ure prej ali četrt ure kasneje potem pa noče jest ampak tak dolgo sitnari dokler ga ne preoblečem v sveže cotike in previjem. potem pa koma lahko poje. čez dan pa tudi ne spi nič razen v vozičku ko sma na sprehodu

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
8.3.2010 19:17:30   
Anonimen
Punce nujno rabim vašo pomoč, ker bom znorela drugače.

Danes sva šla od 15h do 16h z user posted image  na sprehod in mi je delovalo vse ok, potem pa ko pridem domov pa šok, imel je čisto mrzel nosek in skoraj bela usteca, pa med potjo mi je deloval čist ok.

Sedja imam takooooo slabo vest, da sem ga polomila, kaj če mi zboli????!!!????

(odgovor članu sisi77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
8.3.2010 19:32:17   
nincrli

nincrli, kaj niste imeli vozička do sedaj, al ste to kupili tako za zraven?

Smo meli voziček, star peg perego ima košaro+ športni del ampak je ful okoren, tak da sma takega itak nameravala kupit...

Moj je zdaj dva dni spal prvo rundo 8 ur skupaj, je na am, ampak prej ni toliko spal... Drugače pa je spal od 20h do največ 6.30 in je vmes vsaj 2x jedel. Drugo rundo pa spi 2 uri, včasih sam uro pa pol...
Zdaj ravno večerja pri atiju bomo vidli kolk bo danes spal...

kia ne se vnaprej sekiraj, saj ni rečeno da bo zbolel, pomoje je bolj problem, če bi ga v ušesa napihalo... ali kaj pravite ostale?

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.