|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
1.3.2010 14:14:16   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

sem v ZD prej vidla eno mamico, ki je imela majhno punčko, ziher ne več kot 2 meseca, že v športnem delu, rahlo dvignjenem, pa ne vem, a se že sme user posted image kokr vidm, našmu ful bolj paše pokončen položaj kot čisto znak na hrbtu... košara oz. ravna površina naj bi se morala uporabljati do 3. meseca, kokr sem brala...

možno da zaradi refluksa ima rahlo gvignjeno vzglavje

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
1.3.2010 14:18:43   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Živjo!

Včeraj je bil fantastičen dan, mi smo bli kar od 12h do 20h na terenu, vmes smo se prišli domov pozizat in previt. Me pa zanima - a je bla katera od vas včeraj okoli 18h v City Parku? Sem vidla eno mamico z malim pobalinčkom, pa se mi je po njegovi starosti zdelo, da bi bla lahko katera od vas.

mi trije gremo pa verjetno drug teden v šoping v City park, v četrtek ali petek, ko ima moj dopust (prej grejo fantje za en teden bordat na Vogel, no moj gre za štiri dni-ni dobil dovoljenja za več user posted image , lani sem bla zraven in je blo 4 m snega, cela pravljica tako da uf sem jim fovš!). potem se v CP najde udoben plac za dojit in previt? mami nujno rabi pomladne cunje, ker res nimam več kaj oblečt, pa po avtosedež in kengurujčka gremo v BC, ker mam še bone. komaj čakam!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
1.3.2010 15:30:25   
nincrli
Pozdravček!

Kak fajn vreme, sma zjutraj šla do maxija, sam takrat je še megla bla, prej pa še po tivoliju... Zdaj pa je mama utrujena, mali pa sploh ne...
Je pa ponoči  fajn spal, bo zgleda rad bil v študentu user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.3.2010 16:33:05   
Zala01
Moj mali cukerček pa je danes dobil antibiotične kapljice za uho, mu namreč že 3 dni teče gnoj iz desnega ušeska. Pediatrinja je rekla, da gre za vnetje zunanjega sluhovoda. Upam, da mu kapljice primejo.

Drugače pa sva tudi midva bila danes 2X zunaj, sem mu dala 2 kapici, pa je. Res je bil lep sonček,upam da bo jutri isto. Katera kaj ve, kakšna je napoved?

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.3.2010 19:43:08   
poopek
živjo mamuške, kako ste preživele ta čudoviti dan??? user posted image
mi smo imeli 1.posvetovalnico,za seznam: težki smo 4030g in dolgi 54cm! user posted image user posted image

smo pa bili cel dan od doma... kak fajn vreme, mala cel dan prespala seveda, zdej je pa tečkasta :)
sem kupila od fisher prica ležalnik in sem zelo zadovoljna, ker je nastavljiv za novorojenčke, ostali ki sem jih gledala so bili večinoma v sedečem položaju, kar seveda ni za tako mejčkene. vendar, naša mala pikica noče bit notri... protestira in joka! user posted image zaenkrat user posted image . se bo že navadla, ni druge!user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.3.2010 21:31:07   
somic
ja, mi smo tudi bili od doma cel dan. dopoldan smo se zapeljali v šmarješke toplice in se tam nahodili, patrik je v avtu in kasneje v vozičku užival maximalno, ko ga je zagrabila lakota, smo šli v avto in nafilali želodčka popoldan smo šli pa malo v "mesto", v btc, pa v baby center, na kavico v maca in v spar. tako, da je baby doživel svoj prvi šoping!

ja, moram pa rečt, da je tudi to noč bil izredno priden spet spal v kosu 7 ur, potem je jedel in nazaj zaspal za 3 ure user posted image user posted image user posted image , tako, da sem po dooooooolgem času spala do 10.00. je prav pasalo, moram rečt in privoščim prav vsem, da se vam to zgodi čim prej, če ste v tem seveda uživale user posted image user posted image

jutri pa napovedujejo dež, tako da super, da smo takole izkoristili danes

nič, mamice, uživajte maximalno s svojimi lubčki malimi user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
2.3.2010 8:22:17   
Žaži
Jutro punce in user posted image .

Jaz sem imela včeraj pregled pri G, vse ok, zelena luč za user posted image , dobila sem tudi Diane KT ki sem jih ful spet želela ker imam težave s poraščenostjo, na srečo samo po nogah in mi ful pomagajo. Samo na prvo M počakam in akcija, ne vem če sem že kdaj tako čakala prvo M, ker po sinu nisem jemala ničesar in se je Živa zgodila na pazi metodiuser posted image user posted image user posted image .

Jaz imam od samega začetka samo športni del vozička in dvignjeno vzglavje za eno stopnjo in mi tamala leži samo na tistem dvignjenem delu, torej zelo globoko v vozičku na vzglavju če lahko tako rečem, ker sploh ne mara biti vodoravno, ne v posteljici in ne v stolčku. HB da nisem kupila ne prvič in ne sedaj košare za voziček, ker je bilo pri sinu isto, čim je ležal vodoravno je jokal, ko sem ga dvignila pa tišina in spanje.

V trgovini sem pa bila z njo že zdavnaj, kako drugače pa naj grem kaj kupituser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
2.3.2010 8:28:07   
Anonimen
Jutro!

Naš srček zdajle spančka, super mi jeuser posted image , ker lahko mal postorim po stanovanju. Imam celo goro za zlikat.

Ta teden se mi napoveduje kar nekaj obiskov prijateljic. Pa me nekaj zanima - kaj ve ponudite, če na primer pride k vam prijateljica, ki je niste videli že 100 let z majhnim 7 mesečnim otrokom? Ali pa pač tako dve prijateljici ali kakšen par? Samo kavo in čaj in piškote ali še kaj? Kaj pa za otroke kaj pripravite?

Meni je kar nerodno ponuditi samo kavo in čaj, no ne vem, malo sem že iz tega. Kakšen nasvet bo zelo dobrodošel.

Upam, da bo danes znosno vreme, da se bo dalo kaj na sprehod. Pa ve - boste šle, četudi bo kislo? user posted image

Jaz pa imam G v četrtek in tudi čakam na zeleno luč user posted image

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
2.3.2010 8:57:30   
Kika99
Jutro punce

Jaz sem čist ne naspana. Ob 23.30 sem dala Anjo spat in je bilo vse ok do 3 zjutraj ko se je aktiviral Angelacare mene je dobesedno kap pa še same sva bile domauser posted image user posted image , oči je bil v nočni. Pridem do posteljice tamala ni nič reagirala pol sem jo pa hitro dvignila k sebi in je na srečo sama zadihala. Jaz sem jokala od šoka, vzhičenosti in sreče, da je bilo vse vredu. Biba je takoj zaspala jaz pa nisem mogla več zatisniti oči. Zdaj se z očijem striskata in pančkata naprej.

Jaz nevem kaj bi brez te varuške oz. kaj bi že lahko bilo saj je zapiskala že drugič pa upam da nikoli več.

samo da se je vse lepo rešilo

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
2.3.2010 9:33:41   
somic
kika, verjamem, da ti ni bilo prijetno ob tem piskanju. upam, da jih bo čim manj

pri nas je vreme tako slabo, da res ni, zunaj zgleda kot da je ura kakšnih 18.00, prav temno in tako čudno, tako, da trenutno ni videti, da bi šla lahko s patrikom ven.

voziček imam pa jaz globok, se pa da regulirat ležišče, tako, da ne leži čisto na ravnem. ni mi žal, da sem se odločila za takšen nakup in sploh glede na to, da je takšen mali ta naš baby, bo dlje časa notri, ker v športnem delu so potem otročki daljše obdobje, meni osebno je pa voziček najlepši z globoko košaro. no... moje mnenje, itak pa ima vsak svojega.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
2.3.2010 9:44:20   
grahek85
Živjo!

Včeraj sva šla pol ven za skoraj tri ure user posted image user posted image user posted image Potem sva hitro šla domov, zizat pa rito previt in kosilo skuhat, da smo potem lahko še z očitom skočili na sprehod po stari Ljubljani user posted image Super dan, res user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca
Kravice - kolikokrat na dan pasete kravce? Mene je pediatrinja vprašala, če to počnemo, vendar to izvajam samo enkrat do dvakrat dnevno. Kdaj pa sploh otrok začne sam držati glavco?

Mi jih ne smemo veliko, ker mali že tako rine z glavico nazaj (čeprav je že neprimerno bolš, kot je blo). Parkrat na teden ga dam malo na trebuh, pa glavo že čisto stabilno drži kar nekaj časa, razen če je utrujen.

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
kdaj jih boste pa kaj dale v športni del vozička?

Ga že uporabljamo, ker se naš spusti čisto na ravno. Tako ima mali veliko prostora, kar mu ful odgovarja, sploh ko je v tistem ogromnem kombinezonu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Je pa ponoči  fajn spal, bo zgleda rad bil v študentu user posted image

he he, ko bo šel študirat, se bo lahko pohvalil, da je povratnik v Rožni user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Ta teden se mi napoveduje kar nekaj obiskov prijateljic. Pa me nekaj zanima - kaj ve ponudite, če na primer pride k vam prijateljica, ki je niste videli že 100 let z majhnim 7 mesečnim otrokom? Ali pa pač tako dve prijateljici ali kakšen par? Samo kavo in čaj in piškote ali še kaj? Kaj pa za otroke kaj pripravite?

Jaz sem zadnjič kolegice spraševala, če bodo sok, čaj, kavo, piškote... Pa so se tolk s tamalim ubadale, da to sploh ni prišlo na vrsto user posted image Se mi pa zdi, da je to čisto dovolj. Saj se obiski ne pridejo napit in najest, pa če vsaj malo razmišljajo verjetno ne pričakujejo od mamice z malim dojenčkom, da bo pripravljala ne vem kako pogostitev user posted image Ponudim pač tisto, kar lahko pripravim brez nekih težav oz. mimogrede, pa ni bilo še nikomur premalo.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
2.3.2010 9:55:58   
Zala01
Ojla,
Grahek enkrat vzadnjič si me spraševala, zakaj mi mirena ni bila v redu. pri meni je bilo tako...vstavila sem si jo februarja 2006 in od tistega dneva sem imela vsaj 6 mesecev čisto vsaki dan rjave ali celo rdeče izcedke, ampak ne tako majhne, da bi zadostoval samo higienski vložek. se spomnim, da smo šli takrat junija z avtom po italiji za 1 mesec, spali smo v kampu, jaz sem imela mireno in skoz zaradi tega menjavala vložke... za pop....ti rečemuser posted image . No, pol po pol leta se je z izcedki končalo in sem bila popolnoma brez menstruacije 1 celo leto, kar je sicer fajn, ampak jaz mislim, da so tisti hormoni delovali tudi na mojo psiho, saj sem bila cel čas kar neki čudna, libido mi je ful padel, počutila sem se čisto drugače. No in ko se je to leto brez menstruacije končalo, se je spet pojavilo obdobje stalnih krvavitev na 14 dni ali 3 tedne, brez pravila. Imela sem poln kufer vsega in mireno odstranila, potem sem se še 6 mesecev trudila in uspešno zanosilauser posted image . To je moja izkušnja, podobno ima ena moja kolegica, ene so pa zadovoljne.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
2.3.2010 10:07:54   
nincrli
Dobro jutro!

ooo kika to pa je bed ej! Js pa nimam tega sploh, a ostale vse mate?

Ja vreme je dans user posted image tak da ne vem, če boma šla kaj ven, ker sem gledla na radarju, da ponekod že kar fajn lije... No dobima pa popoldne obiske, majo skor vse kolegice dans popoldne cajt, tak da bo še gužva user posted image

Voziček ma moj tud globoko in veliko košaro, je pa sar pe perego, pol šprtnega bo pa novega dobil, tak da zbiram predloge user posted image
Sam naš že včasih noče not ležat, če je naspan, ker bi frajer že okrog gledal... Kdaj pa jih ne boste več dajale v košaro?

Jaz mojega ne dajem pogosto kravice past. Ponoči skos glavo nazaj tišči, čez dan pa nčuser posted image
A vi jih še zalagate, da spijo na boku, naš ko se zvija ponoči, se vseen na hrbet obrne, vsaj v tej prenosni posteljici, doma se še ni... Kak dolg bi naj na boku spali?

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Je pa ponoči  fajn spal, bo zgleda rad bil v študentu 

he he, ko bo šel študirat, se bo lahko pohvalil, da je povratnik v Rožni

user posted image točno

Jaz jih pogostim odvisno tud od ure pa kak dolgo so na obisku... Drugače so piškoti in kava ali sok čist ok. Te kolegice danes druga ne bojo dobile user posted image Drugače pa doma, če imava bolj dolgo goste, narežema pršut, ker ga je še ostalo (smo 2 velika dobili...), pač nek narezek nardima...

Tiste, ki ste že imele preglede za katero kontracepcjo ste se odločle? Jaz še zdaj ne vem, tabletk ne bi, mirene itak še ne, kondomi so pa tud malo tak bolj... Mogoče uno inekcijo, ki drži 3 mesece... A je ni ena vzela?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
2.3.2010 10:10:43   
Žaži
Jaz sem v soboto povabila vso familijo da pridejo prvič pogledat Živo in smo naredili kar pri mami doma, ker ima hišo in smo naredili popoldanski ruski bife in je super ideja, ker ni bilo treba nikogar streči, na enem delu je bila hrana, na sredini pijača, na drugi strani več vrst peciva in avtomat za kavo in smo imeli vsi veliko časa za druženje in cartanje otrok.
Če pa pride kakšna prijateljica ali par na obisk z otroci ali brez jih povabim popoldan in postrežem kavo, sok in pecivo, ponavadi vzamem v trgovini Pečjakovo mešano pecivo, se sigurno za vsakega kaj najde, sicer imam itak od sina doma vedno kake pudinge, fruchtzwerge, sadje in podobno, samo mamice itak za otroke vedno s seboj nosimo, tako da imajo tudi one vedno za otroke kako malico s seboj.
Če bi pa kdo od res daleč prišel za dlje časa bi se pa kar znašla in kako lasagno spekla, pizzo naročila........v glavnem s kakšno kuharijo se nebi ubadala.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
2.3.2010 10:36:54   
Enkica
Ciao moje predrage punce,
kako sem vas pogrešala ... vidim, da ste se ornk načvekale.
Upam, da v nekaj dneh uspeh prebrati vse za nazaj.
Jaz se od poroda nisem mogla javit, ker mi je šel računalnik k user posted image in nisem imela prilike ga nest do serviserja itd.
No zdaj sem spet v civilizaciji in se vam bom spet pridružila user posted image user posted image

Želim vam prelep dan, kljub sivini

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
2.3.2010 10:46:50   
Isabelle
Daaan user posted image
Učeri smo ble z malo dosti zuni, je blo tko fajn toplo, sem bla samo v trenirki, brez bunde. user posted image
Danes je pa  nekam čudno vreme, zjutri ko sem ustala je sijalo sonce u nulo in sem bla takoj dobre volje da bova šle z malo vn, sam ko sem pogledla v nebo sem vidla da je nekam temno in zdej ne vem al it vn al ne ker se bojim da naju ne kak dež ulovi ker je napovedano za popoldan. user posted image Za vikend pa napovedujejo sneg. user posted image
Angelcare-js ga tudi nimam, pa dostikrat kadar prou trdno spi in se ne premika ji dam roko na trebušček da vidim če diha.Me kr groza prime k pomislim da se lahko kaj zgodi...
Voziček-js imam od Peg perego Pliko P3 in sedaj jo imam še v košari...pomojem jo bom imela not do enga 4 meseca

Danes začnem z aerobiko, hodila pa bom 2x na teden po 1 uro.Moram se spravit nazaj v staro formo. user posted image

Sem učeri dobila po pošti knjižico popustov DM Baby bonusa, ni nekih groznih popustov, ampak boljš k nič. user posted image

Spet je sonček...se bova kr lepo odpravle, sam da jo previjem in nahranim da uloviva malo zraka, bom pa dežno prevleko vzela s sabo če naju slučajno kaj ulovi.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
2.3.2010 12:04:46   
Zala01
Žaži, veš kaj me zanima, če mi lahko napišeš...kje v Avstriji si nabavila Hipp 1, v Sparu al kje drugje?

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
2.3.2010 12:49:05   
ellie
Midva sva se včeraj tud 3 ure zunaj potepala. Potem pa ga je prišla moja mami prevzet, da sem si jaz šla kupit hlačeuser posted image  ker me je že prav ubijalo to, da nimam nič pametnega za oblečt.

Sem pa danes čisto zmatrana, ker je mali ful zaprt in posledično nič ne spi, ker ga skos nekaj zvija in jamra. Sem mu prej skuhala čaj pa tak ustnice skupaj tišči, da ni šans, da ga spravim vanjuser posted image  in ne vem, če ni krivo to, da sem včeraj zmazala 1 celo temno čokoladouser posted image

Sem pa zdaj v slabem tednu shujšala 2 kguser posted image  ta brezmlečna dieta je nekaj najboljšega za hujšanje, heheuser posted image

Angelcare - moj je bil ful proti, da bi ga kupila..in vidim, da je imel prav. Si še samo bolj znerviran, ko se to vklaplja za brezveze. Dojenčki tako dihajo neenakomerno...in se potem to vklaplja, ko ne vdihne takrat ko bi naj. Preverjamo pa na čase verjetno tak vsi, če še dihajo...al imamo to napravo al pa neuser posted image

Anej že kar fajn drži glavico pokonci. Sploh, ko ga oči da na ramo in ga nosi okrog. Takrat mu je očitno ful zanimivo vse in ful gleda okrog.

nincrli jaz se sicer nisem imela pregleda, ampak tud ne vem, za katero kontracepcijo bi se odločila. Ne vem, če ne bi kar pazili, tako kot smo do zanositve.

< Sporočilo je popravil ellie -- 2.3.2010 12:50:16 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
2.3.2010 12:54:31   
ellie
KiA*** jaz ponudim samo kak čaj, kavo, sok...pa kaj sladkega, če se spomnimuser posted image  zadnjič je prišla kolegica pa sem bla tak srečna, da sem ji lahko malega v roke porinla...da sem jaz lahko v miru kosilo pojedla...da sem ji še za pit pozabla ponudituser posted image  sem se spomnila, ko je bila na vratih, da gre. Itak pridejo vsi gledat malega...tak da verjetno nihče ne razmišlja o tem, če boš kaj ponudila al neuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
2.3.2010 12:57:02   
naja6
Kika;no mi smo nabavli Angelcare komaj v nedeljo,ker ste me ful prestrašle s to smrtjo v posteljici,in glej ga zlomka včeraj zvečer likam plenice in se nendoma tudi stvar sproži,ti povem da sem bila se mi zdi da v enem koraku pri malem tresla sem se ko šiba na vodi,mali pa me samo pogleda in lepo spi mirno dalje,pa danes zjutraj ko je šel oči delat ista pesem,je pa obakrat mali spal na levem boku,tako da ne vem,mogoče imamo pa slabo nastavljeno o pod posteljico
Kontracepcija;
sem se jaz odločla za inekcijo,se mi zdi super zadeva,nobenih skrbi,pa drži 3 mesece

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
2.3.2010 13:02:15   
grahek85
O, Zala, to pa res niblo fajn s to Mireno... Jaz imam podobne izkušnje s kont. tabletkami, zato se jih zdaj bojim ko hudiča in smo tako na kondomih. Pa se nič ne pritožujeva, fant je celo rekel, da veliko raje tako kot pa da bom spet vsa čudna user posted image

ooo kika to pa je bed ej! Js pa nimam tega sploh, a ostale vse mate?

Jaz mojega ne dajem pogosto kravice past. Ponoči skos glavo nazaj tišči, čez dan pa nčuser posted image
A vi jih še zalagate, da spijo na boku, naš ko se zvija ponoči, se vseen na hrbet obrne, vsaj v tej prenosni posteljici, doma se še ni... Kak dolg bi naj na boku spali?

Ne, jaz ga nimam. Nam je pediatrinja na MŠ rekla, da je to bolj smiselno za nedonošenčke, ki imajo lahko realne težave z dihanjem, za druge pa niti ne. Težava je v tem, da imajo dojenčki sami po sebi nepravilen ritem dihanja, te zadeve so pa ful občutljive in se lahko javijo že ob popolnoma neškodljivih nihanjih v ritmu vdihov. Potem so pa starši vsi preplašeni in sploh več ne znajo živeti brez teh blazinic, tudi ko so otroci že večji. Pa za brezveze. In kolikor se poznam, bi se jaz takoj navlekla in si potem žrla živce user posted image

Ga pa še zalagam, da spi na boku, sam sem nam včasih vseeno prevali na hrbet. Sploh bolj proti jutru, ko več ne spi tako trdno. Sej če leži na hrbtu niti ni tako panika, bolj je nevarno spanje na trebuščku.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
2.3.2010 13:25:43   
ellie
Ja, moj mali se tud skoraj vsako noč prevali na hrbet. Sej ga založim nekak, ampak preveč pa tud ne...da lahko vsaj malo miga. Bolj me skrbi to, ker se je začel ful premikat po posteljici. Imamo dvignjeno vzglavje in hitro zleze dol...in pa naprej. In potem se zbudi in krik in jok, ker z glavo tišči nekam v kot posteljice...pa pomožnosti je z odejico že čez glavo pokrituser posted image  

Ima katera podobne probleme...kak predlog, kako naj rešimo to zadevo??

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
2.3.2010 13:33:19   
*zmajčica*
Ojla...evo i mene po zelo dougem času...

Smo pa z Lauro ravnokar od pediatrinje...Mamo že2 meseca, 61cm in 6330g....user posted image user posted image Laura bla zelo pridna ni spustila niti glaska..hehe Zdej pa tečka in noče pančat...Smo budne že od semih! user posted image user posted image

Prvo kontolo pri ginek. bi tudi jaz morala met zdej 9.marca, pa sm jo morala prestavit, k mamo glih takrat zapuščinsko! user posted image Tak da jo morem drugi teden poklicat! Menstruacijo sem pa itak že dobila...user posted image user posted image ...pa tk lepo je blo brez nje! hehe, sem se kr navadla.

Kapljice...Jaz uporabljam BIO GAIA... in krčkov skoraj več ni...KAr se pa tiče AD3 kapljiic...ji jaz ne dajem zdaj dokler ma krče...bom kasnej ko krči popolnoma nehajo...Mi je tako sestrična svetovala, ki je že dva bejbija dala skozi in res močne krče...je rekla da ko je dala AD3 je blo samo še slabše...Tako da zdej čakajo!

Kar se pa spanja tiče...mi smo pa do zdaj že kr tri noči popolnoma prespali...drugač se pa enkrat na noč zbujamo...takrat ji dam flašo in zaspi nazaj...je zelo pridna moja pupika!

Kar se pa tiče user posted image ...user posted image Ja bi tudi!!!! Zmešalo se mi bo...

Mi smo tudi na AM...In sicer Hipp...Sem iz Novalaca prešaltana na Hipp, pa ni blo nobenga problema...Pa zdej razmišlam, da bi probala še kr na unga DM-ovega prešaltat...Je baje ful dobr, pa tudi ceneji! bom vidla kako pa kaj! Pojemo pa kolkrkdaj...En obrok mamo 120-150ml...če je pa še lačna...pa dam še 90 ml....je moja pikica en lakotnik!! Drugač pa dam vmes vsaj dvakrat na dan čisto malo čaja od komarčka...čeprav ji ni najboljši!

Nincrli (čestitke kika, naš pa ne vem kak bo mel 2 meseca, ker ima feb. samo 28.dni, rojen pa je 31ga -hec!)...Mam isti problem...hehe...Je Laura tudi 31. rojena!!

Pri nas je pa ležalnik aktualen od samega začetka...Ker sem v hiši z dvemi nadstropji in mava z Lauro sobico  na vrhu in je ne nosim zavsako gor v posteljico...Tako da je biu ležalnika kar dobra rešitev...zdej sem ga pa samo zamenjala...Iz tistega navadnega ne tega modernega Fisher priceovega, ki vibrira in špila...ji je zelo zanimiv in se tako smeje...

poopek (naj povem še to, da so se tud naši pojavle temence, sicer čist neki malega, pa sem kr kupila mustelo peno in moram rečt da že po 1x umivanju je že boljše. tako da mogoče še nocoj pa ne bo več??? ). Tudi ja sem jih danes opazla...Pa sem se ravno spraševala kaj naredit? A ni patronažna govorila o nekem olju in sam masiranje s krtačko?? Kje si pa kupla tole peno??

somic...Jaz ko smo notri nimamo nikoli kapice na glavi...Samo zunaj!

Kar se tiče zaščite za naprej...Jaz do zdaj nisem imala nič (nobenih tabletk)...sva pač z lubijem pazla...pol na konc ko sva pa planirala user posted image ...sva pa tudi pazit nehala..haha...Tako da tudi v bodoče ne bom mela nobenih k.tabletk...Najbrž!

Jaz mičkeno oblečen notri samo bodi in hlačke ter štumfke...Mamo pa res kar toplo...Za ven pa še en pajacek čez in trenerko iz flisa, ter pokrijem z dekico...

Obisk trgovine z user posted image ...ja kar prakticiram...si kar obavim kar morem...sam jo morem skos z vozičkom naprej-nazaj vozit! Če se pa zbudi  in je lačna ji pa pač flašo dam...sej nimaš kej...je čist normalno

Tako sem si vzela nekaj časa in tudi odgovorila na vsa vaša vprašanja...hehe
Upam da se pridno in lepo crkljate doma...Izkoristite sončka za vozičkanje...

Lp in se še kaj oglasim

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.3.2010 13:34:50   
MMMojca
Moja se tudi že premika po postelji + noče spati na boku (spi na hrbtu z glavo na stran). Zleze pa tudi nižje, ker ima privzdignjeno vzglavje. Jaz spodvijem rjuho tako, da jo blokiram ob nogicah, vendar ne pomaga kaj preveč, ker se postavi potem diagonalno in je v zelo čudni legi.

Na kaj pa je potrebno biti posebno pozoren - npr. meni je mama rekla, da se pikica ne sme ozirati nazaj z očmi, ker bo škilila user posted image A ta zadeva drži?

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
2.3.2010 13:55:50   
marijaa
Danes se počtum mnogo boljše kt včeraj, sem bila cel dan ful utrujena,omotična, glava me je bolela na bruhanje mi je šlo, lahko da je bil vzrok to , ker nisem nekaj noči zapored skoraj nič spala. Ta je bila boljša.
angelcare Imamo za oba. Oba je kupil moj oče, prvega že pri tavelikem, tadrugega pa  predno sem rodila dvojčke. Moja mama in oče sta ločena, oče ima z novo partnerko še enega otroka, eden pred tem, mu je pa pri dveh mesecih umrl sin zaradi smrti v zibki. Takrat je zdravnica rekla, da če bi to zadevo imeli, da bi se morda še dalo preprečit. Kaj pa vem, vprašanje, če res, no zato je meni to nabavil. Piskalo nam še ni nikoli, ne pri Patriku, ne pri dvojčkih.
zalaganje Ja obvezno boke menjam po vsakem hranjenju. Ja vsaj do kakih 3-4 mescev naj bi se zalaghalo, dokler se otrok ne začne sam obračat. V času budnosti dam tudi na hrbet in 2 krat na dan po 20 minut na trebuh. Alina je na trebuhu zelo huda, se začne že kamlu razburjat, glavo bolj slabo dviguje. Tian pa zadnje čase dvigne zelo visoko, na trebuhu mu prav paše, tudi zaspal je že, a ko sem opazila, da spi sem ga takoj obrnila na bok. Na hrbtu sem pa že pustila spat, vendar le podnevi in, če je od hranjenja že preteklo nekaj časa-
obiski  Za prijateljice in sodelavce sem pripravila narezek in francosko že prej, sem potem le iz hladilnika vzela. Očetu in njegovi družini sem skuhala kosilo so prišli od daleč. Za sestro in 1 kolegico, ki je z otroci tudi prišla sem naročila pico. Sosedovim otrokom ki so z starši prišli sem pa poleg piškotov in soka ponudila še sadni krožnik. Je to otrokom zelo všeč, tudi tistim, ki ne marajo najbolj sadja, pa še hitro in zdravo je.
O joj 2 sireni hkrati.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.