Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 11:38:12
|
|
|
|
Ksantipa77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Na spletni strani BC si lahko natisnete kupon za 2€ pri nakupu Pampers plenic. Pa še neki me zanima:kako veš kere so nemške in kere poljske Pamperske? Kje na spletni strani najdem te kupone?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 11:39:25
|
|
|
|
Ksantipa77
|
Že našla
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 11:39:46
|
|
|
|
Zala01
|
Kia bližina bivališča ne prinese v MOL-u nič več točk po novem, je 1.3. prišel ven čisto nov pravilnik za sprejetje otrok v vrtec na področju MOL. Samih novih vlog za vpis pa še ni zunaj, bojo enkrat v naslednjem tednu, mislim pa da bomo lahko vpisali otroka v 2 vrtca.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 11:57:56
|
|
|
|
Isabelle
|
Kaj pol skor ni možnosti da naši otroci pridejo v vrtec naslednje leto, oz pridejo šele septembra?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 11:59:43
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Meni so že povedali, da glede na to, da je Ines januarka, da bo moja vloga obravnavana šele, ko jo bom oddala v marcu 2011 za sprejem v vrtec september 2011!!!!!! Ampak sem vseeno oddala že zdaj, ker bom drugo leto imela eno točko več zaradi zavrnjene vloge. No tako je pri nas v Domžalah in gled na to, da je pogoj 11 mesecev star otrok je po mojem mnenju povsod ista pesem za nas Prve snežinke2010. Na žalost!!!!! Zato pa že gledam kje so privat varstva, ker mi 12.12.2010 poteče porodniška. Pa ja ne, a so nori? A samo zato, ker je otrok rojen januarja Ker kolikor sem se jaz pozanimala pri nas dam vlogo sedaj aprila notri za september 2010 in jo lahko pripeljem decembra 2010 na uvajanje, ko bo imela 11 mesecev in od takrat naprej plačujem, pred tem pa ne. Če pa ni tako, potem si pa lahko samo žile režem, ker za privat varstvo nimam, babica dela, lahko samo jaz ostanem doma in DSP dalje vlečem . No, upam lahko samo pol še na kaka prosta mesta, ker sem tudi sina kar sredi leta vpisala v 2. starostno skupino, ko sva se decembra preselila in je bilo eno prosto mesto.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 12:01:19
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Kaj pol skor ni možnosti da naši otroci pridejo v vrtec naslednje leto, oz pridejo šele septembra? V Lj. je na žalost tako ja .
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 12:43:46
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Kaj pol skor ni možnosti da naši otroci pridejo v vrtec naslednje leto, oz pridejo šele septembra? V Lj. je na žalost tako ja . v Kamniku je še huj, Zoja bila 72.na čakalni vrsti za otroke rojene 2008, pa dvomim da dobimo letos vrtec, Ula bo spet zgodba zase.. čez 100 otrok letnika 2007 še čaka...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 12:53:21
|
|
|
|
Enkica
|
Pa to je NORO!!!! Le kaj mislijo občine, ko ne postavijo pogojev - novo zgrajen blok = novo zgrajen vrtec. Pa saj je logično, da se v novogradnje selijo mlade familije. Ali pa naj vsaj tiste kontejnerje postavijo in je to poceni pa še odstranijo jih lahko, ko bo enkrat upad otrok v občini.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 13:45:28
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Moj mišek je že vpisan v vrtec, mislim da sem vlogo nesla že 1. teden v februarju, ampak zdaj bojo tako nove vloge, stare ne veljajo več in bo vpis potrebno 15.3. obnoviti. Moj starejši fantek je od 11. meseca v vrtcu, pa skoraj nič bolan, razen noric, rota virusa in škrlatinke. Tako da ni fajn kar posploševat...ja, bo doma in pol bo zdrav...res ni pravila. Moja tašča je sicer v pokoju, ampak jaz ga dam v vrtec že zaradi socializacije, pa čeprav eni trdijo da se le ta začne po 3. letu otrokove starosti. Jaz se s tem ne strinjam. jaz pa ravno nasprotno mislim, da je s 3. leti v vrtec več kot dovolj zgodaj! doma bo imel mali naravo, živali, domače in mu prav nič ne bo manjkalo, seveda če imaš to možnost. jaz recimo sploh nisem hodila v vrtec ampak šele s 6. letom v malo šolo pa mi nič ne manjka, sem prav lepo socializirana pa lepe spomine imam na ta čas, ko smo se merkali doma pri mami.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 13:49:45
|
|
|
|
Enkica
|
Jaz tudi ne bi že pri 11-ih mesecih dala lubice v vrtec, če bi imela to možnost. Na žalost pa ne gre! Razen, če jaz ostanem doma in bo samo fant imel službo ... bova mogla malo preračunat ali nama bi zneslo. Namreč jaz sem sedaj itak brez službe in bi načeloma lahko malo "prestavila" z iskanjem službe. Če bo pa kriza z evrčki potem bom pa morala iti delat, lubica pa v vrtec (upam, da ga dobimo) ali pa k mami v varstvo.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 13:51:41
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Moj mišek je že vpisan v vrtec, mislim da sem vlogo nesla že 1. teden v februarju, ampak zdaj bojo tako nove vloge, stare ne veljajo več in bo vpis potrebno 15.3. obnoviti. Moj starejši fantek je od 11. meseca v vrtcu, pa skoraj nič bolan, razen noric, rota virusa in škrlatinke. Tako da ni fajn kar posploševat...ja, bo doma in pol bo zdrav...res ni pravila. Moja tašča je sicer v pokoju, ampak jaz ga dam v vrtec že zaradi socializacije, pa čeprav eni trdijo da se le ta začne po 3. letu otrokove starosti. Jaz se s tem ne strinjam. jaz pa ravno nasprotno mislim, da je s 3. leti v vrtec več kot dovolj zgodaj! doma bo imel mali naravo, živali, domače in mu prav nič ne bo manjkalo, seveda če imaš to možnost. jaz recimo sploh nisem hodila v vrtec ampak šele s 6. letom v malo šolo pa mi nič ne manjka, sem prav lepo socializirana pa lepe spomine imam na ta čas, ko smo se merkali doma pri mami. Ja sej pravim...hvala bogu, da ne vsi isto razmišljamo ...tako ostane več mest v vrtcih za tiste, ki to želijo.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 13:58:29
|
|
|
|
alex17
|
res je pri nas dons tud tako piha in hladno je, malo nad nulo, da verjetno ne bo nič s sprehodom jutr pa naš oči odhaja na bordanje na Vogel za 4 dni, ostali kolegi bodo tm cel teden, pa ga bova z malim ziher pogrešala vsaj ne bom čisto sama ker ma tašča še bolniško do torka, pa jutri grem malo domov k mojim. ko pride domov, gremo pa vsi trije v LJ v šoping
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 14:24:01
|
|
|
|
ALEXI M.
|
Kako je kaj v Celju s temi vrtci...sem sicer klicala in je rekla da bodo nove vloge okoli 1 aprila in da prej nima smisla karkoli vlagat...je pa januarček vendar pa pred sredino januarja itak ne gre v vrtec ker imam še dopust... je pa tko če ne dobim vrtca lahko pa tudi kr doma ostanem k bi zaslužila glih toliko da bi varuško plačevala :( nimava pa nikogar za popazit...tko da očitn država želi nezaposlene :(
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 5.3.2010 16:17:40
|
|
|
|
felicia
|
ja glede vrtca bo kar kriza. Jaz sem se odločila, da v kolkor ne dobim prostora v vrtcu bom delala 4 ali 6 ur dopoldne ga bo pa tašča merkala. Se bova šihatli do septembra kaj pa čmo.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 13:01:32
|
|
|
|
MMMojca
|
Enako jaz - delat za 4 ure - toliko lahko pokrijem s taščo (je že precej v letih).
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 13:47:31
|
|
|
|
somic
|
mi imamo pa danes fešto!!! patrik je star dva meseca, jaz sem spekla tortico, popoldan pa bomo spet pihali svečkice se mi je pa danes zjutraj tako simpatično nasmejal, da sem bila čisto mi je pa moj rekel danes, da se počiti malo ogroženega in da ima občutek, da sem jaz na novo zaljubljena.... hahahahahahahahahaha zdaj me pa zanima, če vaši otročki tudi kaj godrnjajo? med spanjem in tako. pri našemu se sliši to bolj kot kakšno izražanje jeze, prav smešno je in vsi se smejimo temu. me pa malo skrbi, da bi se to pozneje še v hujši obliki izkazalo
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 17:52:27
|
|
|
|
naja6
|
somic;tudi naš Patrick se tako oglaša med spanjem,je podobno enemu godrnjanju
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 19:11:35
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja6 somic;tudi naš Patrick se tako oglaša med spanjem,je podobno enemu godrnjanju kaj to je tipično za patri(c)ke???
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 19:13:00
|
|
|
|
naja6
|
ja,mogoče pa res
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 20:03:06
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja6 ja,mogoče pa res upam samo to, da je prehodne narave in da sčasoma mine, ker včasih godrnja oz se jezi prav zelo zelo močno... pa se hecamo da ima to po očkatu, ker on včasih takole zagodrnja in se repenči
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 20:03:31
|
|
|
|
somic
|
nekam dolgčas danes tukaj...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 20:48:50
|
|
|
|
poopek
|
ojla mamice! ja res je dolgčas, sej je vedno med vikendi . somic moja tud včasih godrnja dokler spi, ponavadi ko je prdec pred vrati midve sva šle danes mal ven na sončka za 10 min, čeprov je pihal, sem jo fajn zadekala :) me pa zadnje čase kr pogosto boli glava, se mi zdi da od nespanja.. v torek mam pregled pri G in upam da bo vse v redu, da lahko že začnemo z . mala spi, jo morem kr zbudit za kopanje, od 20-21h jo duškam, ona bi pa kr prespala lep pozdravček in lahko noč
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 6.3.2010 21:08:53
|
|
|
|
ugi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia ja glede vrtca bo kar kriza. Jaz sem se odločila, da v kolkor ne dobim prostora v vrtcu bom delala 4 ali 6 ur dopoldne ga bo pa tašča merkala. Se bova šihatli do septembra kaj pa čmo. Jaz isto, samo da jo bo pazila moja mami. Drgač smo pa prošnjo oddali takoj ko se je rodila in smo tudi že dobili zavrnjeno. Žal.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.3.2010 8:23:28
|
|
|
|
Žaži
|
Mi imamo pa danes dva meseca, praznovali pa nič ne bomo, smo prejšnji vikend imeli fešto za familijo Tudi Živa v spanju ful jamra, jaz temu pravim da spušča prav neke trpeče zvoke, kot da bi bila v nekih mukah ali pa da bi ravno fejst kakala, moram priznati da mi je včasih že kar trčno to poslušat, ker ne morem spati zraven in samo poslušam če je vse ok, tako da jo včasih kar k sebi vzamem in se pomiri in neha, potem jo pa spet dam nazaj v zibko. Bo pa minilo tudi to, tako kot vse ostalo. No, pa moram reči da zgleda da so se pri nas končali krči , spet sem ji začela dajat Oleovit D3 nazaj in je brez problema, nobenega joka več, upam da je to to in da smo s krči v 4 tednih odpravili . Ful sem vesela, res, ker samo ko pomislim kako je bilo s sinom, ko je tri mesece vsak večer vreščal od 3-4 ure brez prestanka in se mučil v bolečinah sem ves čas upala, da bo vsaj njej to prihranjeno. Posvetovalnico pa so nama prestavili na naslednjo sredo, tako da bom še do takrat morala čakati koliko je zrasla in se zredila.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.3.2010 8:45:46
|
|
|
|
ellie
|
Pri nas je enako...Anej ful godrnja v spanju. Najbolj se to dogaja, ko potem kaka in enako kot pri Žaži...ful me to moti in zaradi tega ne morem spat...pa skos preverjam, če je vse ok z njim pa tud ga zaradi tega prestavim v svojo posteljo...in je ful boljše. Smo pa danes spali 7 ur v kosu kak luksuz
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.