blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz sem šla pa dol -3300 Al skupno, al v zadnjem tednu? Tole z bruhanjem in driskanjem smo imeli pa mi malo pred novim letom, cela familija se je razvrstila, ena od ta malih je morala pa tudi na infuzijo in to 2x, ker ni mogla piti, je imela vneto grlo. Pa načistila in naprala sem se tudi, kot že dolgo ne. Je bilo bruhanja... Ena je prvikrat bruhala v stajci z igračami, druga v posteljici, ta veliki dve pa sta pobruhali, ena hodnik ko je tekla na wc pa ji ni uspelo do tja prit, druga pa v sobi po tleh. No, potem, ko smo pričakovali in se pripravili na bruhanje je bilo že lažje. Upam, da čimprej mine! Naše niso mele krčev, samo preden jih je prijel za kakat jih je zašraušal, pol k je šlo pa ven je blo pa v redu. No, pa sem jim vseeno dajala Linex, ker sem ga imela ravno doma, drugače je pa bio gaja tud u redu, mogoče še bolj. a so meli otroci kej krčev? ker ta starejši skozi joka, da ga zvija, ne vem kaj naj mu dam. baje obstajajo neke kapljice bio gaja, a kej veš? Ja sej to je najbrž problem, ker on nima driske ampak samo bruha. Zdej je zaspal, bogi je res. Jaz sem pa že jedla juho z rižem kaj naj ne vem. Bom morala počakat, da se poštelam tudi jaz. No hb mam samo še 2,5 kg za dat dol, ni tako hudo, ampak je hudo, ko si zagnan in imaš voljo, se lotiš dijete, pol pa takole. Danes bi moral bit oh dan, ampak ni varjante da sploh kej takega spravim vase, pa čeprav je to moj najljubši dan.