bella02
|
No, Teja ma dost spanja in tako je konec mojega učenja. Pa še ogrela se nisem . Aja, sem pozabila povedat, da je po dnevu vrtca spet doma, mi je ponoči kašljala ko nora , vročine pa nima nič. Ah ja Sama sem tud spet bolna, kot nekakašna gripa se mi kaže. Vse me boli, glava, noge in skoz me zebe . Kakšnih tablet nisem upala jemat, ker nisem nič pametnega jedla po makaronih, želodca si pa glih ne želim uničit. Prej, ko je mala zaspala, sem se šla učit, pa se je mala že naspala. Smola . Danes je sadni dan. Modra si skuham malo zelenjavne juhce, da vsaj nekej toplega dam vase. Koprivicaa, dobrodošla, četudi nimaš otrok, niso otroci ne pogoj in ne ovira za naš projekt . Ker sem že bila na tvoji teži, te čist razumem. Svetujem ti le to, da je bolš, da si zadaš cilj 80 kg, ker je bolš zgubit naenkrat manj in potem po določenem času ponovit, pa saj si že sama to napisala. Sem zagovornik tega, da rajš dam dol 10, pa to obdržim, kot pa 25 in dobim vse nazaj. Je le šok za telo. Je pa dejstvo, vsaj pri meni je tko, da sem od 1. hujšanja (pred leti) prišla na to, da sem do 12h na sadju in poskušam čimveč ločevat in to se mi zdi pomembno po koncu diete. Če gremo nazaj na stare navade, nismo naredile nič. Torej dobrodošla in bodi pridna, pa se izplača, verjemi
|