tea
|
Včerajšnji dan lepo preživela, brez grehov. Za zajtrk je bila jabolka, potem sem šibala v Ljubljano in smo šle z mami na kosilo - solatka, nič zabeljena, samo malce posoljena, popoldne 3 klementince, zvečer pa 2 pečeni banani. Danes bo pa že bolje. Po moje bo pečen zrezek in ena zelenjavca, solatka, pa še mogoče juhca. Ostali dobijo zraven še krompirček. nebo - jaz še dojim, vendar ne več polno. Ima mali čez dan večinoma že ostalo hrano, zjutraj in ponoči, včasih pa tudi popoldne pa še ziza. Jaz sem rekla, da počakam, da začne še jesti zraven, pol pa na dieto. Je pa s temi dietami in dijenjem tako - vse je v galvi. Če boš mislila, da boš zaradi tega izgubilamleko, potem ga boš. Če si boš pa rekla, kaj pa tiste revčke v Afriki jejo in otroci vedno zizajo, potem bo mleka dovolj. Jaz sem bila pri drugem otroku že po prvem mesecu na prisilni dieti - je imel zelo hude alergije in nisem smela jesti nič. Kile so šle dol, kot bi mignil, pa je bil mali izključno dojen do 7,5 meseca in je danes pravi fant Tako, da odloči se sama. Kar pa se tiče kosil pri mamah in taščah in... jaz jem tisto, kar tisti dan lahko in vztrajam na svojem. prebava - jaz sem imela v nosečnosti strašne probleme. Sem ves čas bruhala in telo je porabilo tisto, kar je v meni ostalo, tako da nisem šla na blato več kot 14 dni. Sem v bolnici dobila svečko, pa sem mislila, da me bo kar pobralo, iz mene je šlo pa bore malo. Potem mi je pa zdravnica predpisala Lactecon - to je v bistvu tekoča fruktoza in se mi je v dobrem tednu prebava lepo uredila. To se ne smatra kot odvajalo in telo se ga ne navadi. Ko problemi minejo, pač prenehaš in pri meni potem ni bilo več težav. Po porodu se mi je ponovilo, pa sem zopet začela z lacteconom in je bilo hitro ok. Se pa ti problemi začno takrat, ok vnašam v telo manjšo količino hrane, kot ponavadi in se mora telo na to navaditi. Meni niso rabile ne suhe slive, ne slivov sok, ne slivova kaša.. skratka nič. Dolgoročno pa je učinkovit tudi Donat - njegovi učinki se pokažejo šele po 2-3 tedenih rednega uživanju. Kar tako enih parkrat ni dovolj. Sem tudi preverila - zadnje mesece nosečnosti me je matrala zgaga in sem pila Donat - 5 minut potem, ko sem ga spila sem bila na wc, potem pa v roku 1 ure še najmanj 2x Sem zdaj kar malo pozabila nanj, pa bi bilo dobro spet začet prakticirat. Zdaj grem pa na tržnico, pa fanta iskat k moji mami - sta spala pri njej.
< Sporočilo je popravil tea -- 16.1.2010 8:30:00 >
|