|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.1.2010 20:45:05   
nincika
pigyuser posted image user posted image  si me nasmejala zdaj...

moj sadni dan se počasi končuje, tako je minilo, da sploh ne vem kdaj. Sem se ves dan potepala...user posted image

jutri pa že spet mesekuser posted image user posted image user posted image  Pa bo že kmalu ponedeljek, spet na tehtnico...
Že komaj čakam, da vidim kaj bo pokazala.

moja prebava se je zaenkrat umirila, sem imela pa kar nekaj dni drisko user posted image  
Imam v hladilniku pripravljen donat, pa ga sploh pogledati nisem upalauser posted image
No, minilo je v glavnem

Kaj si boste jutri pripravile?

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.1.2010 20:49:00   
Pigy

Sej jaz sem se tudi kasnej smejala, samo tisti trenutek mi pa ni bilo smešno, ko sem iskala, svoj zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.1.2010 21:05:33   
jer.za.
Čer!

Sadni dan za mano, uspešnouser posted image . Sem imela cel popoldan v službi tako gužvo, da tudi do hruške nisem prišla. Me je pa malo stisnilo pri srčku, ker ko sem prišla v službo sta dva iz jutranje izmene praznovala RD, in na mizi je bil biftek, maslo, pršut, toast in tiramisu, ampak se nisem dalauser posted image , bravo jazuser posted image .

Jutri bodo pa pečeni zrezki na žaru, mož bo zraven popečeno zelenjavo, jaz pa kuhano zelje ali repo. Pa solata seveda.

Se tipkamo spet kaj jutri, grem počasi v mižule.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.1.2010 22:21:23   
nebo
Pozdravljene, najprej vsem user posted image user posted image za vztrajnost in user posted image user posted image za izgubljene kg.

Sem vas malo brala in me predvsem zanima, ali je tukaj katera, ki polno doji in se drži te diete.

Potem me zanima, če se strogo držite teh dni, 1 dan beljakovine, 2 dan....

Zanima me še, če moraš vsak dan do 12h jest samo sadje...in kaj jeste naprimer takrat ko kuhate kurji paprikaš, ali pa kurjo obaro, ali jeste samo omako s knedelči brez mesa?? Ali pa pasulj? Ali pa tašča skuha v nedeljo kosilo napr. juho z rezanci, pa pa svinjska reberca, restan krompir, radiš s krompirjem, pečena jabolka, pa mogoče še štruklje ali pa mlince zraven....torej strokovnjakinje povejte kaj lahko jemuser posted image user posted image

Se strogo držite jedilnikov??? Dajte mi malo prosim povedat kako poteka ta dieta oz., da se enostavno tako prehranjuješ...

Sem brala tudi Montija, ampak tam ne smeš jest nič sladkega, jaz pa fanatik na sladkarijeuser posted image user posted image . Imam občutek, da ta dieta dopušča več možnosti.

Upam, da vam nisem preveč zatežila, ampak me res zanima, ne bi pa rada izgubila mleka oz. se nekako strogo držala nekih jedilnikov...

PROSIM ZA KAKŠNA POJASNILA...hvala!!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.1.2010 8:28:58   
tea
Včerajšnji dan lepo preživela, brez grehov. Za zajtrk je bila jabolka, potem sem šibala v Ljubljano in smo šle z mami na kosilo - solatka, nič zabeljena, samo malce posoljena, popoldne 3 klementince, zvečer pa 2 pečeni banani. Danes bo pa že bolje. Po moje bo pečen zrezek in ena zelenjavca, solatka, pa še mogoče juhca. Ostali dobijo zraven še krompirček.
nebo - jaz še dojim, vendar ne več polno. Ima mali čez dan večinoma že ostalo hrano, zjutraj in ponoči, včasih pa tudi popoldne pa še ziza. Jaz sem rekla, da počakam, da začne še jesti zraven, pol pa na dieto. Je pa s temi dietami in dijenjem tako - vse je v galvi. Če boš mislila, da boš zaradi tega izgubilamleko, potem ga boš. Če si boš pa rekla, kaj pa tiste revčke v Afriki jejo in otroci vedno zizajo, potem bo mleka dovolj. Jaz sem bila pri drugem otroku že po prvem mesecu na prisilni dieti - je imel zelo hude alergije in nisem smela jesti nič. Kile so šle dol, kot bi mignil, pa je bil mali izključno dojen do 7,5 meseca in je danes pravi fantuser posted image Tako, da odloči se sama. Kar pa se tiče kosil pri mamah in taščah in... jaz jem tisto, kar tisti dan lahko in vztrajam na svojem.
prebava - jaz sem imela v nosečnosti strašne probleme. Sem ves čas bruhala in telo je porabilo tisto, kar je v meni ostalo, tako da nisem šla na blato več kot 14 dni. Sem v bolnici dobila svečko, pa sem mislila, da me bo kar pobralo, iz mene je šlo pa bore malo. Potem mi je pa zdravnica predpisala Lactecon - to je v bistvu tekoča fruktoza in se mi je v dobrem tednu prebava lepo uredila. To se ne smatra kot odvajalo in telo se ga ne navadi. Ko problemi minejo, pač prenehaš in pri meni potem ni bilo več težav. Po porodu se mi je ponovilo, pa sem zopet začela z lacteconom in je bilo hitro ok. Se pa ti problemi začno takrat, ok vnašam v telo manjšo količino hrane, kot ponavadi in se mora telo na to navaditi. Meni niso rabile ne suhe slive, ne slivov sok, ne slivova kaša.. skratka nič. Dolgoročno pa je učinkovit tudi Donat - njegovi učinki se pokažejo šele po 2-3 tedenih rednega uživanju. Kar tako enih parkrat ni dovolj. Sem tudi preverila - zadnje mesece nosečnosti me je matrala zgaga in sem pila Donat - 5 minut potem, ko sem ga spila sem bila na wc, potem pa v roku 1 ure še najmanj 2xuser posted image Sem zdaj kar malo pozabila nanj, pa bi bilo dobro spet začet prakticirat.
Zdaj grem pa na tržnico, pa fanta iskat k moji mami - sta spala pri njej.

< Sporočilo je popravil tea -- 16.1.2010 8:30:00 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.1.2010 9:35:42   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!!

Danes je zopet mesek. Sem že včeraj skuhala segedinar. njamiiii....
Včeraj sem zopet malo grešila. Pop smo bili povabljeni k prijateljem, da "zapijemo" nov avto. Ker sem imela sadni dan, sem deci vinčka kar hitro čutila.  Pa še slabo mi je postalo. Zato sem pojedla mali, ampak res mali košček domačega sirovega bureka. Še dobro, da ni bil nič masten. Pa mi je bilo hitro boljše.

Tudi jaz sem imela do včeraj probleme s prebavo. Me je pa že včeraj ponoči začelo nekaj šraufati in sem šla 2x na wc. Dopolne sem ga pa imela kar rezerviranega. user posted image
Sem se prečistila, ha ha...

Sedaj kafetkam, potem pa grem pojest malo sadja. Čeprav mi nič ne diši. Kaj pa bi bilo narobe, če ne bi nič zajtrkoval????


(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.1.2010 9:35:48   
majar.
nebo; če je tvoj otročiček mlajši od pol leta ti ne priporočam še diete. vsaj toliko počakaj da bosta prestavila na gosto hrano. če primerjam po sebi ti lahko povem, da takoj ko sem pričela paziti na hrano mi je zmanjkalo mleka! tvoje telo je navajeno, da več poješ in takoj ko boš začela jesti manj, bo šlo tudi za mleko manj. to je stoposto! drugače pa imaš na strani...

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete

vse informacije o dieti...



joj, jaz pa danes furam sadni dan, bom poskusla bit kar se da malo doma, da me ne premami;)

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.1.2010 10:19:53   
nincika
Jutro,

jaz pa sem se danes zbudila s strašnim glavobolomuser posted image  mislim, da je kriv hišni zvonec, ki me je predčasno vrgel iz postelje, ko sem še globoko spala

drugače sem pa ravno popapcala 4 čisto male klementine in komaj čakam na kosilo. V želodčku je veeeeliiiikaaaaa luknjauser posted image user posted image

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.1.2010 19:58:45   
Bojana82
Punce, mene pa zanima, če se na beljakovinski dan lahko je domača mesena klobasa?! Čeprav mislim da ne user posted image .....

_____________________________

Domen 16.11.2003

Manca
02.11.09 - 52/3430
15.12.09 - 54/4600
09.02.09 - 60/5770

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 8:35:43   
Sunny Morning
nebo jaz sem na ločevalni drugič in bolj ločujem po obrokih kot po dnevih. Prvič sem se glavnih obrokov ful držala, vmes pa je bila tudi kakšna pregreha. Če ne moreš čisto brez sladkarij ti priporočam, da jih vsaj zmanjšaš, ker drugače bom preveč hrepenela po njih in boš po koncu diete takoj nazaj na starem, pa se mi zdi brez veze truda.


bojana jaz bi jedla domačo klobaso samo s kruhom.


Ker vem, da je naša blaža mojstrica tort, moram pokazat mojo prvi tičino torto. Vse skupaj je pa to moja šele 6 torta v življenje. Se mi zdi, da mi je kar nekako ratala, zdaj samo še upram, da bo dobra.
user posted image user posted image



_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 610
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 8:35:54   
tikatonka
jutro,

danes imam na jedilniku zelenjavno picouser posted image , pa me zanima ali lahko dam gor tudi gobiceuser posted image .

Bojana82 zakaj misliš da domača klobasa ni primerna za beljakovinski danuser posted image

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 8:50:30   
tikatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

nebo jaz sem na ločevalni drugič in bolj ločujem po obrokih kot po dnevih. Prvič sem se glavnih obrokov ful držala, vmes pa je bila tudi kakšna pregreha. Če ne moreš čisto brez sladkarij ti priporočam, da jih vsaj zmanjšaš, ker drugače bom preveč hrepenela po njih in boš po koncu diete takoj nazaj na starem, pa se mi zdi brez veze truda.


bojana jaz bi jedla domačo klobaso samo s kruhom.


Ker vem, da je naša blaža mojstrica tort, moram pokazat mojo prvi tičino torto. Vse skupaj je pa to moja šele 6 torta v življenje. Se mi zdi, da mi je kar nekako ratala, zdaj samo še upram, da bo dobra.
user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image prava mojstrica tort. Danes imam sladico zver in bi jo tut jaz en koščekuser posted image

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 9:27:02   
jer.za.
Jutro!

Včeraj sem se pa malo pregrešila, ampak ni šlo drugače...sem bila na nočnem sankanju, pa sem jedla večerjo šele ob 21.30. Ampak glede na to da sem šla spat šele okoli polnoči, pomojem ni neke velike panike.

Danes za kosilo pojma nimam kaj bo, pravi mož da bo en skuhal nekaj posebnegauser posted image .

Punce, dajte mi nekaj povedat: njoki...se jih lahko je? Na OH dan? So se mi tako zaluštali, pa ne vem kam naj jih uvrstim, če jih sploh lahko kamuser posted image .

Sicer pa me danes bolijo vse mišice od sankanja, sem se kar namatrala včerej.

Pozdravček.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 9:27:11   
Bojana82
Tikatonka, kaj pa vem....sem mislila da mogoče vsebuje preveč maščobeuser posted image ....

_____________________________

Domen 16.11.2003

Manca
02.11.09 - 52/3430
15.12.09 - 54/4600
09.02.09 - 60/5770

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 9:52:35   
tikatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Tikatonka, kaj pa vem....sem mislila da mogoče vsebuje preveč maščobeuser posted image ....

Ma jaz bi jo kar pojedla, pa mogoče manj kruhauser posted image

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 11:04:15   
tea
Jaz sem pa včeraj grešilauser posted image - je bila za kosilo krvavica in zelje, zvečer smo imeli pa obisk in sem jedla sir, pa 2 koščka kruha zraven, pa še lonček kuhanega vina sem spilauser posted image Imam pa danes za to kazen - me boli glava user posted image
Se bom potrudila in bom danes bolj pridna - za kosilo krompir in repa, zvečer pa samo kakšno sadje. Da mal not dobim. Za jutri si bom pa za večerjo naredila rozen tortouser posted image Že komi čakam.
Sunny Morning - user posted image user posted image zelo lepa tortica. Dobra bo pa tudi sigurno.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 11:29:05   
tikatonka
TEA kam spada krvavicauser posted image jaz bi jo dala med škrobuser posted image user posted image

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 617
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 12:42:28   
nemrak
user posted image user posted image ,

tea, kakšna pa je rozen torta??

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.1.2010 14:24:48   
bella02
krvavica je škrob, saj je pretežno iz riža, vsaj pri nas

jer.za, kaj pa vem za njoke. Načeloma, če so sam iz krompirja, ni problema, tisti s skuto pa so za grešit, torej bi jih jaz za večerjo na OH dan. Jih nisem pa še nikol sama delala, tako da ne vem, kaj se da še notri poleg krompirja. Verjetno moka, ne? Na kulinariko se mi pa ne da hodit gledatuser posted image

bojana82, jaz sem včeraj jedla pečenico, čeprav naj bi jedle pusto meso. Je pa vseeno meso, a ne? Bolš to, kot ješ poleg piščanca krompiruser posted image

Glede na to, da smo imeli koline, sem malo grešila. Na sadni dan sem jedla jetrca in solato, včerej sem pa grešila le z majhnim koščkom peciva, to je blo pa vseuser posted image
Jaz sem danes skuhala krompirjev golaž, pa gam bom jedla še za večerjo.
Lep dan vam želim, skozi okno izgleda čarobno. Mi vsi smo utrujeni od dveh napornih dni, tako da bomo kar počivaliuser posted image


(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
18.1.2010 6:40:28   
blaža
jutro.

Vam prvo kej napišem, pol se vas pa lotim brat za nazaj.

Mi smo imeli včeraj in predvčerajšnjim veselico doma user posted image

Ta mičken je bruhal en dan, ma pol je bil cel dan ok. Ta večji je bil pa predprejšnjo noč na nedeljo katastrofa. Je bruhal za vsak požirek vode in smo ga morali peljat na urgenco. No nekako je včeraj le prišel k sebi, zato, sva pa zbolela midva z možem. Bruhanje in driskanje. Včeraj niti za otroka nisva mogla poskrbet. sva ta malemu za kosilo kar flšo čokolinota napravla, to je blo vse, kar sva zmogla. Jaz nisem uspela pojest niti 2 cm gresina. najbrž je šlo lepo dol. user posted image

danes pa ne morem met oh, kto je na vrsti, ker imam želodec v tiltu. Najbrž bom probala škrob, ker včeraj je bil vodni praktično. Si bom nardila juho z rižem, da pridem k sebi.user posted image

Eno lepo tortico sem vidla na hitro.user posted image , zdej pa še malo prečitam.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
18.1.2010 6:42:24   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

jutro,

danes imam na jedilniku zelenjavno picouser posted image , pa me zanima ali lahko dam gor tudi gobiceuser posted image .

Bojana82 zakaj misliš da domača klobasa ni primerna za beljakovinski danuser posted image


ker ni pusto meso kot piščančja prsa ali govedina.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
18.1.2010 6:42:52   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

nebo jaz sem na ločevalni drugič in bolj ločujem po obrokih kot po dnevih. Prvič sem se glavnih obrokov ful držala, vmes pa je bila tudi kakšna pregreha. Če ne moreš čisto brez sladkarij ti priporočam, da jih vsaj zmanjšaš, ker drugače bom preveč hrepenela po njih in boš po koncu diete takoj nazaj na starem, pa se mi zdi brez veze truda.


bojana jaz bi jedla domačo klobaso samo s kruhom.


Ker vem, da je naša blaža mojstrica tort, moram pokazat mojo prvi tičino torto. Vse skupaj je pa to moja šele 6 torta v življenje. Se mi zdi, da mi je kar nekako ratala, zdaj samo še upram, da bo dobra.
user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image , super ti je ratala, bravo!



_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
18.1.2010 6:45:14   
2violina
en lep jutranji pozdrav. Danes je drugo tehtanje. Z izgubo kg sem zelo zadovoljna, čeprav me mnoge krepko prehitite.
Vadbo še vedno izvajam vsak dan. In sicir:
Petek - hitra hoja 2x30 min
Sobota - hoja čez drm in strm - 1 ura
Nedelja - hoja čez drm in strm 2 uri.
Danes je ponovno na sporedu steper. Ker vse vikende preživim v hribih so mi sprehodi po hribčkih najljubši, se pa tu ne da kontrolirat srčnega utripa saj navkreber le ta močno naraste. Torej bom med vikendom delala mišice, čez teden pa kurila maščobo.
Vidim, da se je razvila prava diskusija glede krvavic. Jih imam v skrinji še za enkrat in sem se odločila, da jih pripravim na naslednji beljakovinski dan- sreda (sicer so mešanica B in Š) a sem se tako odločila. Jedla jih bom samo za kosilo in sicer zraven repe.
Sedaj dodajam še kg za tabelico:
V preteklem tednu sem izgubila - 1,9 kg. Skupaj torej -3,7. Trenutna teža : 76,3 kg.









< Sporočilo je popravil 2violina -- 18.1.2010 6:47:10 >


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 623
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
18.1.2010 6:57:31   
blaža
Jaz sem šla pa dol -3300

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
18.1.2010 7:21:23   
tea

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

tea, kakšna pa je rozen torta??



To je takšna torta iz 10 plasti, vmes je pa krema in sadje. Zelo dobrouser posted image

Samo še težo javim - 70,00 kg torej -0,6 kg, kar se mi zdi čisto ok glede na moje grehe pretekli vikend. Danes bo pa picauser posted image
Aja, pa končno sem si vzela čas in grem k frizerju, sem že kot puščavnicauser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?