|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
31.1.2010 10:09:57   
sarar
bostina, se strinjam z anonimko. a je možno, da je vgnezditvena krvavitev? nisem računala dnevov, sam a ni prezgodaj za tvojo user posted image ? imaš redno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
31.1.2010 10:20:21   
Anonimen
bostina, se strinjam z anonimko. a je možno, da je vgnezditvena krvavitev? nisem računala dnevov, sam a ni prezgodaj za tvojo ? imaš redno?

ma saj jaz imam tudi sedaj že tretji dan en rjav izcedek kr neki sam se mi zdi da je danese že malo močnejši in da je touser posted image , pa čeprav bi mogla prit šele čez par dni, no pa ena dobra stran bomo pa lahko kmalu začeli resno delat nauser posted image .[sm=muca.gi

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
31.1.2010 10:21:36   
Anonimen
sarar.... sem videla, da midvi user posted image pričakujeva na isti dan. user posted image   Ti maš drugače redne? Jaz sem ta datum napisala zato, ker sem zadnje 3-4 dni opazila ful lepljive sluzi in tudi MV bolj mehak, tak da bi morala biti O, ker drugače pa nimam ravno preveč točne. Bomo videli, upam, da naju res kaj preseneti in da v najinem primeru vedeževalkine trditve ne veljajo. 

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
31.1.2010 10:23:49   
tanjusi
bostina, se strinjam z anonimko. a je možno, da je vgnezditvena krvavitev? nisem računala dnevov, sam a ni prezgodaj za tvojo ? imaš redno?

ma saj jaz imam tudi sedaj že tretji dan en rjav izcedek kr neki sam se mi zdi da je danese že malo močnejši in da je to , pa čeprav bi mogla prit šele čez par dni, no pa ena dobra stran bomo pa lahko kmalu začeli resno delat na .[sm=muca.gi

da se ločiva z ono ta drugo anonimno bom sama dodalauser posted image
l.p. na seznam pa se ne dajem tako da podatek kdaj v februarju je ne pričakujem ni pomembenuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
31.1.2010 10:24:35   
tanjusi
zdaj sem pa zmagala user posted image sem misla bit anonimna pa ni ratalo user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 455
31.1.2010 11:00:04   
malajka84
eh do moje M je še en tedn tk d mi ni jasn kaj je zdej spet to....bil je pa rjav izcedek močn no zdej je pa bl rahlo rjav...kaj pa vem, M mam zmer točno tk d ne vem kaj je to...znakov nč, je tk prehitr...no sam ponavad sem vsak mesc kej našla..zdej ni nič, pa še ta rjav izcedek..tk d mislm d še zmer ne bom vrjela v vedeževalke:)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 456
31.1.2010 11:16:25   
tanjusi
eh do moje M je še en tedn tk d mi ni jasn kaj je zdej spet to....bil je pa rjav izcedek močn no zdej je pa bl rahlo rjav...kaj pa vem, M mam zmer točno tk d ne vem kaj je to...znakov nč, je tk prehitr...no sam ponavad sem vsak mesc kej našla..zdej ni nič, pa še ta rjav izcedek..tk d mislm d še zmer ne bom vrjela v vedeževalke:)

Ja saj tudi moja m bi mogla uradno prit konec tedna naslednejga, pa se mi že od petka nekaj paca kr neki, ravno tok da morem met vložek , zdaj pa al se bo ulilo al pa je mogoče res bla vgnezditvena... kdo bi vedeluser posted image

(a camus)

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 457
31.1.2010 11:30:14   
BabyKitty
No upam, da je pri nas vseh vgnezditvena  user posted image ampak pri meni se že malo predolgo vleče...
sarar-ne hodim še k Rešu... ne zberem poguma user posted image
BOSTINA- ti kr verjem vedeževalkam user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 458
31.1.2010 12:02:22   
sarar
punce, jz pravim, da dokler se hudičevka user posted image  ne ulije je še upanje!
babykitty, on je bil moj normaln ginekolog(ne neplodnostni al kako se že rečeuser posted image ) pa je dober g, je pa res da je oster pa vse direkt pove. pa tud včasih kako butasto ven useka. sam pa ne grize, tako da brez skrbi user posted image

o moji o še vedno nič... sploh ne vem, kaj se dogaja z mano

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 459
31.1.2010 14:05:54   
witch
halo punce user posted image
evo jutri je se začne vaš mesec user posted image želim vem veliko +++++ in roza barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja januarska user posted image še vedno ni prišla, tako da če pride bom samo vaša navijačica, selila se pa bom pod marec.

DRŽITE SE!! user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 460
31.1.2010 14:35:36   
Anonimen
Pozdravljene,

tudi jaz se vam (na žalost) pridružujem, ker me je danes obiskala user posted image . Po 3. neuspelem poskusu grem v novi krog.

user posted image ne pričakujem 27.02.2010.

Ker vas že nekaj časa spremljam, sem tudi jaz predvsem iz radovednosti pisala vedeževalki, ki mi je napovedala, da bom zanosila šele v januarju 2011, tako da bomo po njenem še 1 leto samo "vadili" user posted image .

Danes nisem preveč dobre volje, tko da tudi nisem preveč zgovorna.

Lepo nedeljo vsem in čim več user posted image user posted image v februarju vam želim.

Anonimna Z. (da se ločim od K)

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
31.1.2010 14:39:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image ne pričakujem 27.02.2010.

Šele zdaj vidim kaj sem napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej popravljam: user posted image pričakujem 27.02.2010.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
31.1.2010 14:46:32   
jana84
Pozdravček punce!
Kako smo kaj danes? Do zdaj nisem bla skor nič tukaj na tej temi aktivna, ker sem še vedno urejala seznamček pri januarju, pa za izpit sem se učila kot zmešana, HB da sem ga nardila...

Naj se malo pohvalim in vam dam malo lušta in upanja: včeraj sem postala že ta 3. teta: sem dobila nečakinjko, punca je malo majhna (rojena 3tedne pred rokom), ima 2440g in 48cm, pa nič zato. Glavno da je punca zdrava in močne volje...

Mi smo lepo tetko hudotetko user posted image poslali in rekli, da nima kaj iskat pr naši bajti, da pač ni več dobrodošla user posted image , ampak sej veste kako je s to tetko, kot da ne bi nič slišala in delala po svoje...
Glede O testov: jaz jih nisem še nikol delala in tud ne vem če bi jih...upam da bo uspelo brez njih...O imam ponavadi tam 13.-14. dan cuklusa, ki je ponavadi dolg 26dni (tokrat je bil izjemoma krajši in sicer 24dni)...Meni se po enem SS enam porodu in eni abraziji odmrlega ploda v 10tednu ni ciklus praktično nič spremenil in sem s tem kar zadovoljna...Tud kakšnih posebnih težav (bolečin al kaj podobnega) nimam ob M, tako da sem kar srečko, vem...

No, upam, da se bo res kmalu začel ta seznamček barvat v drugačno barvo...ROZA!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
31.1.2010 15:21:51   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy
XX.02. mladika (4. krog)
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba (5. krog)
01.02. Tejchy25 (21. krog)
02.02. didi82 (13. krog)
02.02. BabyKitty
03.02.katra55 (6.krog po ss)
05.02. Arwenko
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE
10.02. *Strar* (2.krog)
13.02. sarar
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:__________

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
doloress

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 31.1.2010 15:22:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 464
31.1.2010 15:25:24   
malajka84
haha..se morm res nasmejat..spet..glede te vedeževalke..k smo jo vse napadle, pa vse z istim vprašanjem, no mogoč mal drugač postavljenim...čakte en teden, pa boste vidle, da ji ni za verjet....no rečmo d bo pol 50:50...ker to z mojo kolegico je kr preveč zadela:)

ah ja...jst pa....ma počas prihajajo tisti dnevi k začnem mal več tuhtat, pa sploh tkle k sm doma....pol pa tuhtam pa tako postlco bi kupla pa to pa ono..ja vem k psiho, sam kaj nej, ne morm si pomagat, sej sreča je jutri pondelk....pa me vrtec čaka, tm odmislim do petka,....pol je pa tk že vikend, bomo pa vedli pr čem smo....ah ja...

Neposredna povezava do sporočila: 465
31.1.2010 16:30:04   
Arwenko
Bostina, jaz kr upam, da je zadela, če zanosim marca ali aprila bom čisto zadovoljan, v teh dveh primerih bi se namreč rodil otrok v kozorogu, se pravi prva varianta bi moral prit kakšen dan po PDP-ju, druga varianta pa bi kak dan prehiteval in to je to user posted image .

No, zdaj smo še januarja...v februarju začnem s klomifenom, se pravi drugi ali tretji mesec jemanja klomifena, to je realno ne?

Držim pesti vsem, da zagledamo user posted image user posted image čim prej, pa naj ima vedeževalka prav ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 466
31.1.2010 16:38:14   
Anonimen
glede vedeževalke pa javim tudi jaz.. je rekla če ni bo februarja - marca.. tak da to je kmalu user posted image
jaz se vam bom mogoče pridružila... se beremo..
anonimna user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
31.1.2010 16:56:40   
Anonimen
Pozna še katera kakšno drugo vedeževalko, da bi še tisto "napadle" z vprašanji o nosečnosti, da preverimo oz primerjamo napovedano? user posted image Ker meni je res težko čakati, če se bo njeno uresničilo ali ne. Sploh, ker je rekla december 2010. user posted image   Sicer bomo zdaj pri bostini videle ampak to še je tudi taaaako daleč, če si bolj radoveden tip. user posted image

K.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
31.1.2010 17:53:46   
mladika
oj BOSTINA midve pa vidim da sva si kar podobneuser posted image jst tut med tem ko čakam al bo user posted image al user posted image vedno študiram,pa kak bo če bo user posted image pa kir voziček kupit,kam postlco postvit,skratka fullllllllllll saaaaaaaaaanjarim,vmes kako nosečniško revijo preberem(kot da jih nisem že dost user posted image ) sam jst si res ne morem pomagat!!bolj ko probam odmislit slabše je,sam vidim da bo res treba.mam pa tak preveč časa k sm doma in itak da sam o tem razmišlm se HB da bom delat neki začela prek ŠS!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
31.1.2010 18:26:21   
BabyKitty
mladika... jst sm ista k vidve z BOSTINO... mam že use naštudiran user posted image pa v stanovanju, kje bo postlca pa... katastrofa... 

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 470
31.1.2010 18:31:02   
malajka84
lepo vedit, da nism edina...sam...pametn pa ni, sam kaj nej, ne morm iz svoje kože...sej k kej delam odmislm sam tkole pa...uf...

pa sej bo punce sej bo....sam to že en let govorim...:(

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 471
31.1.2010 19:24:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

haha..se morm res nasmejat..spet..glede te vedeževalke..k smo jo vse napadle, pa vse z istim vprašanjem, no mogoč mal drugač postavljenim...čakte en teden, pa boste vidle, da ji ni za verjet....no rečmo d bo pol 50:50...ker to z mojo kolegico je kr preveč zadela:)

Po moje ji ni bilo nič jasno kaj je sedaj to. Sama ista vprašanja. Ali pa je že navajena user posted image A jo ti poznaš? Zanimivo mi je to, da nič ne računa. Ker itak v teh časih vsi računajo vse. A pa ji lahko zastaviš le 1 vprašanje 1x. Kaj pa če ji pišeš še 1x (seveda z drugo temo)?

Bostina upam, da bi zate držalo, pri meni naj pa malo pohiti. Saj veste kako je težko čakat na user posted image . Že pa tednov je kriza, kaj šele celo leto user posted image

Me prav zanima kakšna bo statistika user posted image

Z.

Neposredna povezava do sporočila: 472
31.1.2010 19:35:33   
malajka84
ne aninonima jst je ne poznam....na nekem forumu sem zasledila njen mail...pa probala:) bomo vidli ja kok je na tem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
31.1.2010 19:43:18   
doloress
Alo pupe, dejte se men ta mail, pa da vidim ;)

Neposredna povezava do sporočila: 474
31.1.2010 19:56:14   
nadka30
punce pozdravljene, še vedno sem med vami in dajte me prosim med navijačice, strano navijam za vas in za vaše pluske. ste pa mene tudi naredile radovedno in jaz pošljem včeraj vprašanje vedeževalki in ona mi danes odgovori da dobimo punčko in da vidi zraven ime viktorijauser posted image user posted image user posted image le kje je našla to ime, ko pa ni všeč ne meni ne mojemu. tako da sedaj počakam na ultrazvok da vidimo ali je vsaj spol trofila, čeprav moram rečt da je nisem niti vprašala kakšnega spola bo otrok, niti za ime.
Mi je pa na koncu napisala da bom imela rahlo poporodno depresijo, je bilo vse skupaj v hecu napisan odgovor tako da ne vem ali me je malo za.....a
V glavnem želim vam vesele, debele pluske ter močno navijam za vas v ozadjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?