|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
1.2.2010 17:22:36   
sarar
bostina, mam filing, da je bila vgnezditvena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.2.2010 17:49:16   
lidik
bostina jaz se tudi strinjam s sarar....boš videla zdaj boš pozitivno presenečena...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.2.2010 17:57:05   
korinca
Ej, bostina, ampak dnevi se pa res poklapajo z vgnezditvenouser posted image

Držim pesti!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.2.2010 18:00:28   
latka
Bostina, jaz tudi močno stiskam pesti zate in navijam, da je to bila res vgnezditvena k.!!user posted image user posted image user posted image

No jaz pa imam danes spet težave z izcedki, namreč včeraj zvečer je bil na papirju rahel rozast izcedek, danes popoldan pa sem imela majhen krvav madež na hlačkah, sedaj je še samo na papirju mogoče opazit rozano sluz, pa bolečine v predelu jajčnikov, mislim da je pri nama danes ovulacija(22 dan), bom videla zjutraj, če se mi dvigne temperatura!Sva pa z dragim bila zelo pridna ta vikenduser posted image , jezi pa me samo to, da vsakič občutim ovulacijo z močno bolečino, sedaj imam to krvavitev drugič v času O(upam da je to ovul. krvavitev), pa dvig temp., veliko sluzi, na koncu pa vedno tisto razočaranjeuser posted image !!Čeprav vsakič potihoma upam in iščem znakeuser posted image , da kaj pa če se zgodi čudež in se nama vseeno posreči naravno, po drugi strani pa vem, da nimam kaj upati, če so jajcevodi neprehodni!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.2.2010 18:05:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni pa je napisala zraven, da mi bo (pri neki drugi zadevi) ful v pomoč ženska, ki jo dobro poznam v znamenju kozoroga. Samo bolj ko tuhtam, bolj se ne spomnim niti ene osebe, ki bi bila kozorog v moji okolici. user posted image Tak da nevem, če je kaj na tem. Bomo videli,.... Druga nam tako ne preostane. user posted image

K.

Tole je pa mal sumljivo user posted image tudi meni je namreč (v neki drugi zadevi) napisala, da bomo v neki povezavi s starejšo žensko v znamenju kozoroga, pa tudi ne poznam nobene user posted image user posted image

Bostina, tudi jaz imam feeling, da je to vgnezditvena user posted image . Držimo vsi pesti zate user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa zadnja na seznamu, tako da bo zame februar še dolg. Še dobro da je praznik vmes user posted image user posted image user posted image , pa da ima samo 28 dni user posted image user posted image

Mal heca mora bit.

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
1.2.2010 18:05:49   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

@ Dolores: PCo (a je to krvni test?) sm že mela- če je to to :) Kdja mam pa HSG pa ne vem, ker morm dons poklicat...da dobim datum. K sm dobila navodila, da pokličem prve tri dni menstruacije, da mi dano datim. To bo pol gotov kmal...verjetn tut pol tm okol 11ga a koko, sej ne vem, kako naročajo:)
Kok časa se pa že trudta? A si drugač na kliniki v LJ? Koga pa maš? user posted image

PCO so policisticni jajcniki, zato nimamo tocnih O in tocnih M. Sem mislila da imas isto. No meni se niso dali dokoncne diagnoze, G pa misli da je PCOs (sindrom policisticnih jajcnikov). Jaz sem z obale in v Izoli nimajo narocanje, prides v torek ali cetrtek zjutraj pred 8, tesc in poves po kaj si prisel. Sem pa predhodno ze dala kri, in sicer so mi jo vzeli 3x zaporedoma na 20 min. Ko naredim potem se HSG morem priti nazaj z izvidi h G, da vidi kaj naredimo. Tako da komaj cakam, da pride user posted image , da lahko gremo naprej. Se pa trudimo pol leta, tako da sem kar vesela, da me je tako zgodaj dala G naprej na preiskave. Jaz sicer se nisem hotela delati panike, in niti ne G. Ampak ko me je pregledala z UZ, me je dala direktno  na HSG. Predvidevam, da je ze vedela zakaj.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.2.2010 18:08:48   
doloress

Meni pa je napisala zraven, da mi bo (pri neki drugi zadevi) ful v pomoč ženska, ki jo dobro poznam v znamenju kozoroga.

Tole je pa mal sumljivo user posted image tudi meni je namreč (v neki drugi zadevi) napisala, da bomo v neki povezavi s starejšo žensko v znamenju kozoroga, pa tudi ne poznam nobene user posted image user posted image

Evo pupe jaz sem kozorogin ja user posted image , nisem pa lih ne vem kako starejsa. Mogoce vam lahko pa ja kako pomagam, da ji bomo bolj verjele user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.2.2010 18:10:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Sva pa z dragim bila zelo pridna ta vikenduser posted image , jezi pa me samo to, da vsakič občutim ovulacijo z močno bolečino, sedaj imam to krvavitev drugič v času O(upam da je to ovul. krvavitev), pa dvig temp., veliko sluzi, na koncu pa vedno tisto razočaranjeuser posted image

Latka, tudi jaz imam podoben scenarij, z razliko od tega, da imam občutek, da se je vsa stvar "prijela", samo ne vgnezdi se. Kaj pa vem. Pa vedno imam čist točno user posted image , od kar pa sva začela delat na user posted image pa je cikel daljši. Prej sem imela vedno na 28 dni, sedaj pa enkrat na 31, 34 sedaj pa na 29. Bomo videli ta mesec kaj bo.

Pa še eno vprašanje. Kdaj in kako si merite temperaturo?

Z.

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
1.2.2010 18:17:44   
Anonimen
Evo doloress, potem je pa problem rešen. Sedaj mi2 (k. in z.) poznava kozoroginjo user posted image user posted image user posted image .

Starost je pa itak relativna user posted image .

Z.

(odgovor članu doloress)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
1.2.2010 18:21:47   
latka
Jaz si jo merim vsako jutro preden vstanem iz postelje, poskušam vsakič ob istem času(problem samo za vikend, ko malce dlje spim), merim si pa vaginalno 5 minut!To počenjak  že skoraj 2 leti, tako da točno vem če je O ali ni, namreč po O se mi dvigne temp. nad 37!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 510
1.2.2010 19:15:49   
malajka84
hja punce...srčno upam, da je to res blo to....bomo vidli, nimam nobenih znakov....

mogoč katera ve kk se čimprej rečit prehlada no nahoda? kr je k bi pipo odrli-moj nos...sem jelenček rudolf-to mi je u vrtcu dans en 4-letnik reku, tk d neki je na temu očitno:)

drugač pa upam, da se bo mesec nadaljeval za vse nas boljše, kot pa se je začel!...tak da ...jutri ko pridem domov upam, da dodam kakšno roziko na seznam....

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 1.2.2010 19:24:06 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
1.2.2010 19:28:37   
Arual
Hey.
Kako kaj? No, sem tudi jaz pisala tisti vedeževalki. In mi je odgovorila, da bo moj otrok rojen v znamenju bika 2011. Tako da bomo videli??

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 512
1.2.2010 19:33:08   
latka
Kateri vedeževalki postavljate vprašanje, dajte še meni posredovat info., bom malo za hec in malo za res tudi jaz postavila vprašanje, pa bomo videle, če je kaj resnice v tem?

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 513
1.2.2010 19:41:59   
lottyka
Moram reči da ste me ćist prevzele s to vedeževalko. No meni je napovedala leva user posted image , to je še tako daleč če bo res držalo. Drugače pa mi je dopisala še: Bo pa pestro :) hmm user posted image . Tako da upam da dobimo kaj prej kot leva.
Bostina jaz tud mislim da je bila vgnezditvena.
Držim pesti za vse da nam uspe.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 514
1.2.2010 19:49:31   
doloress

Kateri vedeževalki postavljate vprašanje, dajte še meni posredovat info., bom malo za hec in malo za res tudi jaz postavila vprašanje, pa bomo videle, če je kaj resnice v tem?

latka mail je na 3. strani te teme

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 515
1.2.2010 19:50:10   
doloress

Jaz si jo merim vsako jutro preden vstanem iz postelje, poskušam vsakič ob istem času(problem samo za vikend, ko malce dlje spim), merim si pa vaginalno 5 minut!To počenjak  že skoraj 2 leti, tako da točno vem če je O ali ni, namreč po O se mi dvigne temp. nad 37!!

Lahko vprasam kaj je bolj prav. Si izmeriti ob 5, ko gres na WC, al ob 7 ko zares vstanes?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
1.2.2010 19:52:35   
BabyKitty
Kdaj vam je pa odgovorila? Jaz sem poslala včeraj zvečer, pa mi še ni odgovorila...

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 517
1.2.2010 19:56:14   
malajka84
haha ja boga vedeževalka no...uglavnem od mene niste doble maila;)  čeprov mi je mal sumpljivo, da brezplačno odgovori, kr dans tk ni nč več zastonj,...sam ko je za kolegico tk use ugotovila, to mi ne gre z glave....

nič grem jst še par vitaminčkov v sebe dat pa u postlo, se mi zdi da je čezdali hujši ta moj prehlad, namest bi blo bolš...bodte priden, pa ne pozabte, jutri hočem eno roziko dat na seznam...najmanj eno...babykitty...dejmo!:)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 518
1.2.2010 20:35:06   
mladika
punce,jst sm tut kt povožena s tem prehladom,zdj mi je še glasa zmankal,sploh ne morem govorit,sam šepetamuser posted image si bo usaj moj dragi opomogel mal od mojga govorjenjauser posted image sam me pa mal skrbi če se je slučajno kj prjel,jst pa sm neki lekadolov pojedla,pa angal tablet polizala med prehladom:S

Neposredna povezava do sporočila: 519
1.2.2010 21:33:20   
Anonimen
To je pa zdej že meni smešno glede te vedeževalke user posted image - imamo pandemijo user posted image Le kaj si more mislit?

Meni je odgovorila po enih 3 dneh.

Vsem bolanim pa čimprejšnje okrevanje, da boste 100% zdrave za nove izzive.

Z.

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
1.2.2010 21:43:26   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA
nič grem jst še par vitaminčkov v sebe dat pa u postlo, se mi zdi da je čezdali hujši ta moj prehlad, namest bi blo bolš...bodte priden, pa ne pozabte, jutri hočem eno roziko dat na seznam...najmanj eno...babykitty...dejmo!:)

BOSTINA mogoce pa to ni navadni preglad user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
1.2.2010 21:49:41   
pikizenc
Evo, da se še jaz opogumim. Vas berem že kak mesec, pa se vam bom še jaz priključila.

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 522
1.2.2010 23:05:11   
BabyKitty
BOSTINA nč ne bo ta mesec, vedeževalka pravi da bo pri meni user posted image šele maja user posted image bomo vidl user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.2.2010 6:41:12   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

BOSTINA nč ne bo ta mesec, vedeževalka pravi da bo pri meni user posted image šele maja user posted image bomo vidl user posted image

BabyKitty midve pa bova po njenih besedah na isti mesec rozike. samo veš kaj, dejva midve malo njo
pretentat pa se obarvajva roza že ta mesec. kaj praviš? user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.2.2010 7:24:36   
doloress
Mene pa je ta odgovor full razocaral. Upam da resnicno ne bo zadela. Se dobro da ne verjamem, ceprav me je nekoliko potolklo vse skupaj. Glede na to da mi je napovedala da bom zansolila nasledenje leto v juniju... lahko kar neham brat forume in vse skupaj.

Res da bom imela probleme zanosit, ampak toliko mi je pa tudi cudno. Ceprav pravi da je krivda, da kao moja druzina ne sprejme partnerja user posted image Kar pa je dalec od resnice. Tako da ji ne verjamem in uapm na user posted image saj do konca leta user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......