Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 17:22:36
|
|
|
|
sarar
|
bostina, mam filing, da je bila vgnezditvena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 17:49:16
|
|
|
|
lidik
|
bostina jaz se tudi strinjam s sarar....boš videla zdaj boš pozitivno presenečena...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 17:57:05
|
|
|
|
korinca
|
Ej, bostina, ampak dnevi se pa res poklapajo z vgnezditveno Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 18:00:28
|
|
|
|
latka
|
Bostina, jaz tudi močno stiskam pesti zate in navijam, da je to bila res vgnezditvena k.!! No jaz pa imam danes spet težave z izcedki, namreč včeraj zvečer je bil na papirju rahel rozast izcedek, danes popoldan pa sem imela majhen krvav madež na hlačkah, sedaj je še samo na papirju mogoče opazit rozano sluz, pa bolečine v predelu jajčnikov, mislim da je pri nama danes ovulacija(22 dan), bom videla zjutraj, če se mi dvigne temperatura!Sva pa z dragim bila zelo pridna ta vikend , jezi pa me samo to, da vsakič občutim ovulacijo z močno bolečino, sedaj imam to krvavitev drugič v času O(upam da je to ovul. krvavitev), pa dvig temp., veliko sluzi, na koncu pa vedno tisto razočaranje !!Čeprav vsakič potihoma upam in iščem znake , da kaj pa če se zgodi čudež in se nama vseeno posreči naravno, po drugi strani pa vem, da nimam kaj upati, če so jajcevodi neprehodni!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 18:05:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Meni pa je napisala zraven, da mi bo (pri neki drugi zadevi) ful v pomoč ženska, ki jo dobro poznam v znamenju kozoroga. Samo bolj ko tuhtam, bolj se ne spomnim niti ene osebe, ki bi bila kozorog v moji okolici. Tak da nevem, če je kaj na tem. Bomo videli,.... Druga nam tako ne preostane. K. Tole je pa mal sumljivo tudi meni je namreč (v neki drugi zadevi) napisala, da bomo v neki povezavi s starejšo žensko v znamenju kozoroga, pa tudi ne poznam nobene Bostina, tudi jaz imam feeling, da je to vgnezditvena . Držimo vsi pesti zate Drugače sem pa zadnja na seznamu, tako da bo zame februar še dolg. Še dobro da je praznik vmes , pa da ima samo 28 dni Mal heca mora bit. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 18:05:49
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 @ Dolores: PCo (a je to krvni test?) sm že mela- če je to to :) Kdja mam pa HSG pa ne vem, ker morm dons poklicat...da dobim datum. K sm dobila navodila, da pokličem prve tri dni menstruacije, da mi dano datim. To bo pol gotov kmal...verjetn tut pol tm okol 11ga a koko, sej ne vem, kako naročajo:) Kok časa se pa že trudta? A si drugač na kliniki v LJ? Koga pa maš? PCO so policisticni jajcniki, zato nimamo tocnih O in tocnih M. Sem mislila da imas isto. No meni se niso dali dokoncne diagnoze, G pa misli da je PCOs (sindrom policisticnih jajcnikov). Jaz sem z obale in v Izoli nimajo narocanje, prides v torek ali cetrtek zjutraj pred 8, tesc in poves po kaj si prisel. Sem pa predhodno ze dala kri, in sicer so mi jo vzeli 3x zaporedoma na 20 min. Ko naredim potem se HSG morem priti nazaj z izvidi h G, da vidi kaj naredimo. Tako da komaj cakam, da pride , da lahko gremo naprej. Se pa trudimo pol leta, tako da sem kar vesela, da me je tako zgodaj dala G naprej na preiskave. Jaz sicer se nisem hotela delati panike, in niti ne G. Ampak ko me je pregledala z UZ, me je dala direktno na HSG. Predvidevam, da je ze vedela zakaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 18:08:48
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Meni pa je napisala zraven, da mi bo (pri neki drugi zadevi) ful v pomoč ženska, ki jo dobro poznam v znamenju kozoroga. Tole je pa mal sumljivo tudi meni je namreč (v neki drugi zadevi) napisala, da bomo v neki povezavi s starejšo žensko v znamenju kozoroga, pa tudi ne poznam nobene Evo pupe jaz sem kozorogin ja , nisem pa lih ne vem kako starejsa. Mogoce vam lahko pa ja kako pomagam, da ji bomo bolj verjele
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 18:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Sva pa z dragim bila zelo pridna ta vikend , jezi pa me samo to, da vsakič občutim ovulacijo z močno bolečino, sedaj imam to krvavitev drugič v času O(upam da je to ovul. krvavitev), pa dvig temp., veliko sluzi, na koncu pa vedno tisto razočaranje Latka, tudi jaz imam podoben scenarij, z razliko od tega, da imam občutek, da se je vsa stvar "prijela", samo ne vgnezdi se. Kaj pa vem. Pa vedno imam čist točno , od kar pa sva začela delat na pa je cikel daljši. Prej sem imela vedno na 28 dni, sedaj pa enkrat na 31, 34 sedaj pa na 29. Bomo videli ta mesec kaj bo. Pa še eno vprašanje. Kdaj in kako si merite temperaturo? Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 18:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo doloress, potem je pa problem rešen. Sedaj mi2 (k. in z.) poznava kozoroginjo . Starost je pa itak relativna . Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 18:21:47
|
|
|
|
latka
|
Jaz si jo merim vsako jutro preden vstanem iz postelje, poskušam vsakič ob istem času(problem samo za vikend, ko malce dlje spim), merim si pa vaginalno 5 minut!To počenjak že skoraj 2 leti, tako da točno vem če je O ali ni, namreč po O se mi dvigne temp. nad 37!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 19:15:49
|
|
|
|
malajka84
|
hja punce...srčno upam, da je to res blo to....bomo vidli, nimam nobenih znakov.... mogoč katera ve kk se čimprej rečit prehlada no nahoda? kr je k bi pipo odrli-moj nos...sem jelenček rudolf-to mi je u vrtcu dans en 4-letnik reku, tk d neki je na temu očitno:) drugač pa upam, da se bo mesec nadaljeval za vse nas boljše, kot pa se je začel!...tak da ...jutri ko pridem domov upam, da dodam kakšno roziko na seznam....
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 1.2.2010 19:24:06 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 19:28:37
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Kako kaj? No, sem tudi jaz pisala tisti vedeževalki. In mi je odgovorila, da bo moj otrok rojen v znamenju bika 2011. Tako da bomo videli??
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 19:33:08
|
|
|
|
latka
|
Kateri vedeževalki postavljate vprašanje, dajte še meni posredovat info., bom malo za hec in malo za res tudi jaz postavila vprašanje, pa bomo videle, če je kaj resnice v tem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 19:41:59
|
|
|
|
lottyka
|
Moram reči da ste me ćist prevzele s to vedeževalko. No meni je napovedala leva , to je še tako daleč če bo res držalo. Drugače pa mi je dopisala še: Bo pa pestro :) hmm . Tako da upam da dobimo kaj prej kot leva. Bostina jaz tud mislim da je bila vgnezditvena. Držim pesti za vse da nam uspe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 19:49:31
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Kateri vedeževalki postavljate vprašanje, dajte še meni posredovat info., bom malo za hec in malo za res tudi jaz postavila vprašanje, pa bomo videle, če je kaj resnice v tem? latka mail je na 3. strani te teme
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 19:50:10
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Jaz si jo merim vsako jutro preden vstanem iz postelje, poskušam vsakič ob istem času(problem samo za vikend, ko malce dlje spim), merim si pa vaginalno 5 minut!To počenjak že skoraj 2 leti, tako da točno vem če je O ali ni, namreč po O se mi dvigne temp. nad 37!! Lahko vprasam kaj je bolj prav. Si izmeriti ob 5, ko gres na WC, al ob 7 ko zares vstanes?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 19:52:35
|
|
|
|
BabyKitty
|
Kdaj vam je pa odgovorila? Jaz sem poslala včeraj zvečer, pa mi še ni odgovorila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 19:56:14
|
|
|
|
malajka84
|
haha ja boga vedeževalka no...uglavnem od mene niste doble maila;) čeprov mi je mal sumpljivo, da brezplačno odgovori, kr dans tk ni nč več zastonj,...sam ko je za kolegico tk use ugotovila, to mi ne gre z glave.... nič grem jst še par vitaminčkov v sebe dat pa u postlo, se mi zdi da je čezdali hujši ta moj prehlad, namest bi blo bolš...bodte priden, pa ne pozabte, jutri hočem eno roziko dat na seznam...najmanj eno...babykitty...dejmo!:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 20:35:06
|
|
|
|
mladika
|
punce,jst sm tut kt povožena s tem prehladom,zdj mi je še glasa zmankal,sploh ne morem govorit,sam šepetam si bo usaj moj dragi opomogel mal od mojga govorjenja sam me pa mal skrbi če se je slučajno kj prjel,jst pa sm neki lekadolov pojedla,pa angal tablet polizala med prehladom:S
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 21:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
To je pa zdej že meni smešno glede te vedeževalke - imamo pandemijo Le kaj si more mislit? Meni je odgovorila po enih 3 dneh. Vsem bolanim pa čimprejšnje okrevanje, da boste 100% zdrave za nove izzive. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 21:43:26
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA nič grem jst še par vitaminčkov v sebe dat pa u postlo, se mi zdi da je čezdali hujši ta moj prehlad, namest bi blo bolš...bodte priden, pa ne pozabte, jutri hočem eno roziko dat na seznam...najmanj eno...babykitty...dejmo!:) BOSTINA mogoce pa to ni navadni preglad
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 21:49:41
|
|
|
|
pikizenc
|
Evo, da se še jaz opogumim. Vas berem že kak mesec, pa se vam bom še jaz priključila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 23:05:11
|
|
|
|
BabyKitty
|
BOSTINA nč ne bo ta mesec, vedeževalka pravi da bo pri meni šele maja bomo vidl
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 2.2.2010 6:41:12
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty BOSTINA nč ne bo ta mesec, vedeževalka pravi da bo pri meni šele maja bomo vidl BabyKitty midve pa bova po njenih besedah na isti mesec rozike. samo veš kaj, dejva midve malo njo pretentat pa se obarvajva roza že ta mesec. kaj praviš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 2.2.2010 7:24:36
|
|
|
|
doloress
|
Mene pa je ta odgovor full razocaral. Upam da resnicno ne bo zadela. Se dobro da ne verjamem, ceprav me je nekoliko potolklo vse skupaj. Glede na to da mi je napovedala da bom zansolila nasledenje leto v juniju... lahko kar neham brat forume in vse skupaj. Res da bom imela probleme zanosit, ampak toliko mi je pa tudi cudno. Ceprav pravi da je krivda, da kao moja druzina ne sprejme partnerja Kar pa je dalec od resnice. Tako da ji ne verjamem in uapm na saj do konca leta
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......