|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
31.1.2010 20:07:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: doloress

Alo pupe, dejte se men ta mail, pa da vidim ;)

Po moje je na 3. strani spodaj na tej temi, če se prav spomnim.

(odgovor članu doloress)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
31.1.2010 20:11:31   
Anonimen
Sedaj ko nas je že toliko pisalo vedeževalki, bi že morale narediti seznam kdaj ima katera napovedan user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu doloress)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
31.1.2010 20:14:53   
BabyKitty
No pa sem še jaz poslala mejl user posted image boga reva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
31.1.2010 20:16:16   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sedaj ko nas je že toliko pisalo vedeževalki, bi že morale narediti seznam kdaj ima katera napovedan user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
31.1.2010 21:54:43   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: doloress

Alo pupe, dejte se men ta mail, pa da vidim ;)

Po moje je na 3. strani spodaj na tej temi, če se prav spomnim.

Hvala sem poslala mail. Naceloma ne verjamem v te stvari, ampak ce pa ta prav ugotovi pa grem k njej na obisk ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
31.1.2010 21:57:46   
korinca
čer pupe. Bostina, sem lih prebrala tvoje vprašanje kje dobit majčke. Verjetno so ti dečve že  odgovorile, semi ne da tolk čitat. Ful tega majo v Zari. Sem mela par dni nazaj neki slabe dneve, pa sem si mal privoščila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
31.1.2010 22:38:41   
sarar
čer punce še z moje strani!
malo prej preden sem šla pod tuš sem spet delala ovul.test(ja, sej vemuser posted image ) in se je že rahla črtica pokazala. pol sem pa še opazila tisto slavno sluz o kateri govorite. sicer še ni lepljiva, ampak važn da se je pojavla. vsaj vem, da bom imela ovulacijo in bom lažje računala drug mesec. očitno jo imam dva dni po tem kokr mi računalnik tu gori zračuna. tako da te bostina kar prosim, da me daš iz bork med navijačke, ker bomo očitno drug mesec bolj uspešni.
lahko nočko vam želim pa jutri lep in uspešen začetek tedna!user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 482
31.1.2010 22:39:59   
korinca
haha, sem vas zdele mal za nazaj prečitala. Ja tale šlogarca nas je pa res "fasala".
hahaha. Sam jaz raje ne bom verjela v njeno napoved... Bom upala na kak hitrejši termin... v glavnem zdaj pa zares. Po nove vinjete in zmage... user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 483
31.1.2010 22:42:30   
Beba78
Čer!

Tako, pa se začenja naš mesec  user posted image . Navijam za vse nas user posted image , pa karkoli so vam že vedeževalke povedale user posted image .

Jaz sem že prav nervozna user posted image ...sploh ne morem spat...kar čakam, al se bo kaj obarvalo ali ne. Če bi imela kakšen testek zdele doma, bi ga ziher "uničila" user posted image .

Sicer nimam nobenih znakov...ne tako, ne drugače...tako da mi res ne preostane druga kot čakanje.

Bodite lepo!

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 484
1.2.2010 7:04:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

čer punce še z moje strani!
malo prej preden sem šla pod tuš sem spet delala ovul.test(ja, sej vemuser posted image ) in se je že rahla črtica pokazala. pol sem pa še opazila tisto slavno sluz o kateri govorite. sicer še ni lepljiva, ampak važn da se je pojavla. vsaj vem, da bom imela ovulacijo in bom lažje računala drug mesec. očitno jo imam dva dni po tem kokr mi računalnik tu gori zračuna. tako da te bostina kar prosim, da me daš iz bork med navijačke, ker bomo očitno drug mesec bolj uspešni.
lahko nočko vam želim pa jutri lep in uspešen začetek tedna!user posted image

sarar meri si bazalno temperaturi in si vpisu v http://www.fertilityfriend.com, pa bos videla kdaj imas O. Oziroma bos vedela koliko dni po O dobis M. Ker ti koledarcki na netu delajo po nekem splosnem sistemu, O pa je od vsake zenske razlicna. Recimo normalno je da imas M 14 dni po O, jaz jo imam 10 dni, lahko jo imas 16 dni po O. Torej, ti nobe ta koledarcek ne izracuna pravilno.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
1.2.2010 7:14:12   
doloress
Joj jaz tut komaj cakam, da dobim user posted image , in da potem lahko grem pogledati kako je z mojimi jajcevodi. Upam, da bom lahko sla 11.2. na pregled. Glede na bolecine v joskih, mislim da bo user posted image prisla kmalu. Mi jih bo razgnalo vsak cas. user posted image

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 486
1.2.2010 8:37:55   
Arwenko
Meni je pa danes ful temperatura padla, tako da mislim, da bom v petek dočakala user posted image namesto user posted image .

Ampak ni panike, bo že...se javim kakorkoli...user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 487
1.2.2010 8:50:58   
lidik
jutro !!!! jupi, pa je prišel končno ta februar, in zdaj se je tudi začel že čas, da se začnete barvati roza in začnete uresničevati sanje od sarar !!!! jaz še vedno upam, da nam je sarar podala bolj točno napoved kot tale vedeževalka in da se uresničijo njene sanje in ne vedeževalkini odgovori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 488
1.2.2010 8:58:58   
witch
v vašem mesecu vam želim veliko user posted image barve user posted image user posted image user posted image ajde punce pogumno!!! 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 489
1.2.2010 10:01:10   
Tejchy25
Hei!

No, bom js začela mesec...slabo...
Tečka je včer zjutrej en dan preklamu prtekla. Dons se morm naročit na HSG, po bomo pa vidl koko naprej...
Srečno vsem ostalim!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 490
1.2.2010 10:51:07   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Hei!

No, bom js začela mesec...slabo...
Tečka je včer zjutrej en dan preklamu prtekla. Dons se morm naročit na HSG, po bomo pa vidl koko naprej...
Srečno vsem ostalim!!!

Tejchy25 midve pa deliva skupno usodo. Tudi jaz cakam na user posted image in potem grem na HSG. Glede na BT, in PMS bom sla na HSG okoli 11.2. Si ze dobila datum HSGja? Kaj pa imas PCO?

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 491
1.2.2010 11:09:54   
majčii
Ojla pupe....
Jst ju3 začnem z drugim krogom klomifena,... pa da vidimo kaj nam prinese ta februar,... nekoč je prinesel mene, zdej pa bi jst da prinese kej meni....

ajde

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 492
1.2.2010 11:28:41   
lidik
o majčii potem pa držim pesti da tebi pa prinese en velik, debel, močan + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 493
1.2.2010 11:47:22   
Tejchy25
@ Dolores: PCo (a je to krvni test?) sm že mela- če je to to :) Kdja mam pa HSG pa ne vem, ker morm dons poklicat...da dobim datum. K sm dobila navodila, da pokličem prve tri dni menstruacije, da mi dano datim. To bo pol gotov kmal...verjetn tut pol tm okol 11ga a koko, sej ne vem, kako naročajo:)
Kok časa se pa že trudta? A si drugač na kliniki v LJ? Koga pa maš? user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 494
1.2.2010 12:50:43   
mladika
en lep sončen pozdravček punceuser posted image pa se je končno začel "naš" mesec...zdj pa kar lepo roza barvo pripravit pa ima da se use od prve do zadnje prefarbamouser posted image med našim čakanjem pa nam vse pošiljam ogromno pikic pokic.............................
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 495
1.2.2010 14:14:04   
korinca
juhu, naš mesec je tu!!!

Sem ravno od g.(sem se že pod temo klomifenke razpisala), tako, da upanje ostaja. G. me malo pogosteje vodi, ker sem na klomifen reagirala malo drugače, ampak se je danes izkazalo, da sem imela folikelčke in, da lahko upravičeno čakam na kako pridobitevuser posted image . Se mi bo pa tale teden kar vlekel, ker pričakijm v službi dolgčas. Ob takih momentih me delo vedno ven vleče. Mi je pa moja hči napovedala, da ji je neka intuicija povedala, da bo dobila še letos bratecauser posted image .

Držim pesti za vse nas, da se nam uresniči želja po naših otročkih...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 496
1.2.2010 14:22:08   
katra55
Tejchy25 user posted image

Jaz bi šla pa najraje kar po test me tako firbec matra, ampak se bom zadržala.
Kakih znakov ne opažam, le prsi me bolijo, ampak to me tudi pred M.

Upam, da bo ta mesec seznam v znamenju roza barveuser posted image

< Sporočilo je popravil katra55 -- 1.2.2010 14:24:29 >

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 497
1.2.2010 15:34:43   
Anonimen
Meni pa je napisala zraven, da mi bo (pri neki drugi zadevi) ful v pomoč ženska, ki jo dobro poznam v znamenju kozoroga. Samo bolj ko tuhtam, bolj se ne spomnim niti ene osebe, ki bi bila kozorog v moji okolici. user posted image Tak da nevem, če je kaj na tem. Bomo videli,.... Druga nam tako ne preostane. user posted image

Bostina.... kako je kaj? Je izcedek že minil? Kdaj pa deleš testek? Sem že radovedna. user posted image

K.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
1.2.2010 16:30:37   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy
XX.02. mladika (4. krog)
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba (5. krog)
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog)
02.02. BabyKitty
03.02.katra55 (6.krog po ss)
05.02. Arwenko
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE
10.02. *Strar* (2.krog)
13.02. sarar
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 34

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:__________

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
doloress

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 499
1.2.2010 16:33:19   
malajka84
korinca...hvala, ni še blo idej, tk da vsaka prou pride:)
Tejchy25....user posted image user posted image user posted image upam, da bo naslednjič uspešno...

Evo mene...vsa prehlajena, sem v vrctu pobrala:) pa bo že smo na vitaminčkih pa kamilcah,....tk d bo..
Izcedka ni več..ne vem kaj je blo to dva dni..en dan zlo rjav, ena dan manj zdej je pa kr zginlo vse skp....telo se spet heca z mano...drgač pa nič novega...test pa....če mi bo zamujala prej ne,...čeprov sm čezdalje bolj pesimist...pa mislm d bo točna k urca..no bomo vidli ne.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......