Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 20:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: doloress Alo pupe, dejte se men ta mail, pa da vidim ;) Po moje je na 3. strani spodaj na tej temi, če se prav spomnim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 20:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj ko nas je že toliko pisalo vedeževalki, bi že morale narediti seznam kdaj ima katera napovedan Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 20:14:53
|
|
|
|
BabyKitty
|
No pa sem še jaz poslala mejl boga reva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 20:16:16
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sedaj ko nas je že toliko pisalo vedeževalki, bi že morale narediti seznam kdaj ima katera napovedan Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 21:54:43
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: doloress Alo pupe, dejte se men ta mail, pa da vidim ;) Po moje je na 3. strani spodaj na tej temi, če se prav spomnim. Hvala sem poslala mail. Naceloma ne verjamem v te stvari, ampak ce pa ta prav ugotovi pa grem k njej na obisk ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 21:57:46
|
|
|
|
korinca
|
čer pupe. Bostina, sem lih prebrala tvoje vprašanje kje dobit majčke. Verjetno so ti dečve že odgovorile, semi ne da tolk čitat. Ful tega majo v Zari. Sem mela par dni nazaj neki slabe dneve, pa sem si mal privoščila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 22:38:41
|
|
|
|
sarar
|
čer punce še z moje strani! malo prej preden sem šla pod tuš sem spet delala ovul.test(ja, sej vem ) in se je že rahla črtica pokazala. pol sem pa še opazila tisto slavno sluz o kateri govorite. sicer še ni lepljiva, ampak važn da se je pojavla. vsaj vem, da bom imela ovulacijo in bom lažje računala drug mesec. očitno jo imam dva dni po tem kokr mi računalnik tu gori zračuna. tako da te bostina kar prosim, da me daš iz bork med navijačke, ker bomo očitno drug mesec bolj uspešni. lahko nočko vam želim pa jutri lep in uspešen začetek tedna!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 22:39:59
|
|
|
|
korinca
|
haha, sem vas zdele mal za nazaj prečitala. Ja tale šlogarca nas je pa res "fasala". hahaha. Sam jaz raje ne bom verjela v njeno napoved... Bom upala na kak hitrejši termin... v glavnem zdaj pa zares. Po nove vinjete in zmage...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 22:42:30
|
|
|
|
Beba78
|
Čer! Tako, pa se začenja naš mesec . Navijam za vse nas , pa karkoli so vam že vedeževalke povedale . Jaz sem že prav nervozna ...sploh ne morem spat...kar čakam, al se bo kaj obarvalo ali ne. Če bi imela kakšen testek zdele doma, bi ga ziher "uničila" . Sicer nimam nobenih znakov...ne tako, ne drugače...tako da mi res ne preostane druga kot čakanje. Bodite lepo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 7:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar čer punce še z moje strani! malo prej preden sem šla pod tuš sem spet delala ovul.test(ja, sej vem ) in se je že rahla črtica pokazala. pol sem pa še opazila tisto slavno sluz o kateri govorite. sicer še ni lepljiva, ampak važn da se je pojavla. vsaj vem, da bom imela ovulacijo in bom lažje računala drug mesec. očitno jo imam dva dni po tem kokr mi računalnik tu gori zračuna. tako da te bostina kar prosim, da me daš iz bork med navijačke, ker bomo očitno drug mesec bolj uspešni. lahko nočko vam želim pa jutri lep in uspešen začetek tedna! sarar meri si bazalno temperaturi in si vpisu v http://www.fertilityfriend.com, pa bos videla kdaj imas O. Oziroma bos vedela koliko dni po O dobis M. Ker ti koledarcki na netu delajo po nekem splosnem sistemu, O pa je od vsake zenske razlicna. Recimo normalno je da imas M 14 dni po O, jaz jo imam 10 dni, lahko jo imas 16 dni po O. Torej, ti nobe ta koledarcek ne izracuna pravilno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 7:14:12
|
|
|
|
doloress
|
Joj jaz tut komaj cakam, da dobim , in da potem lahko grem pogledati kako je z mojimi jajcevodi. Upam, da bom lahko sla 11.2. na pregled. Glede na bolecine v joskih, mislim da bo prisla kmalu. Mi jih bo razgnalo vsak cas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 8:37:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni je pa danes ful temperatura padla, tako da mislim, da bom v petek dočakala namesto . Ampak ni panike, bo že...se javim kakorkoli...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 8:50:58
|
|
|
|
lidik
|
jutro !!!! jupi, pa je prišel končno ta februar, in zdaj se je tudi začel že čas, da se začnete barvati roza in začnete uresničevati sanje od sarar !!!! jaz še vedno upam, da nam je sarar podala bolj točno napoved kot tale vedeževalka in da se uresničijo njene sanje in ne vedeževalkini odgovori
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 8:58:58
|
|
|
|
witch
|
v vašem mesecu vam želim veliko barve ajde punce pogumno!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 10:01:10
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hei! No, bom js začela mesec...slabo... Tečka je včer zjutrej en dan preklamu prtekla. Dons se morm naročit na HSG, po bomo pa vidl koko naprej... Srečno vsem ostalim!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 10:51:07
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Hei! No, bom js začela mesec...slabo... Tečka je včer zjutrej en dan preklamu prtekla. Dons se morm naročit na HSG, po bomo pa vidl koko naprej... Srečno vsem ostalim!!! Tejchy25 midve pa deliva skupno usodo. Tudi jaz cakam na in potem grem na HSG. Glede na BT, in PMS bom sla na HSG okoli 11.2. Si ze dobila datum HSGja? Kaj pa imas PCO?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 11:09:54
|
|
|
|
majčii
|
Ojla pupe.... Jst ju3 začnem z drugim krogom klomifena,... pa da vidimo kaj nam prinese ta februar,... nekoč je prinesel mene, zdej pa bi jst da prinese kej meni.... ajde
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 11:28:41
|
|
|
|
lidik
|
o majčii potem pa držim pesti da tebi pa prinese en velik, debel, močan +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 11:47:22
|
|
|
|
Tejchy25
|
@ Dolores: PCo (a je to krvni test?) sm že mela- če je to to :) Kdja mam pa HSG pa ne vem, ker morm dons poklicat...da dobim datum. K sm dobila navodila, da pokličem prve tri dni menstruacije, da mi dano datim. To bo pol gotov kmal...verjetn tut pol tm okol 11ga a koko, sej ne vem, kako naročajo:) Kok časa se pa že trudta? A si drugač na kliniki v LJ? Koga pa maš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 12:50:43
|
|
|
|
mladika
|
en lep sončen pozdravček punce pa se je končno začel "naš" mesec...zdj pa kar lepo roza barvo pripravit pa ima da se use od prve do zadnje prefarbamo med našim čakanjem pa nam vse pošiljam ogromno pikic pokic.............................
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 14:14:04
|
|
|
|
korinca
|
juhu, naš mesec je tu!!! Sem ravno od g.(sem se že pod temo klomifenke razpisala), tako, da upanje ostaja. G. me malo pogosteje vodi, ker sem na klomifen reagirala malo drugače, ampak se je danes izkazalo, da sem imela folikelčke in, da lahko upravičeno čakam na kako pridobitev . Se mi bo pa tale teden kar vlekel, ker pričakijm v službi dolgčas. Ob takih momentih me delo vedno ven vleče. Mi je pa moja hči napovedala, da ji je neka intuicija povedala, da bo dobila še letos brateca . Držim pesti za vse nas, da se nam uresniči želja po naših otročkih...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 14:22:08
|
|
|
|
katra55
|
Tejchy25 Jaz bi šla pa najraje kar po test me tako firbec matra, ampak se bom zadržala. Kakih znakov ne opažam, le prsi me bolijo, ampak to me tudi pred M. Upam, da bo ta mesec seznam v znamenju roza barve
< Sporočilo je popravil katra55 -- 1.2.2010 14:24:29 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 15:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa je napisala zraven, da mi bo (pri neki drugi zadevi) ful v pomoč ženska, ki jo dobro poznam v znamenju kozoroga. Samo bolj ko tuhtam, bolj se ne spomnim niti ene osebe, ki bi bila kozorog v moji okolici. Tak da nevem, če je kaj na tem. Bomo videli,.... Druga nam tako ne preostane. Bostina.... kako je kaj? Je izcedek že minil? Kdaj pa deleš testek? Sem že radovedna. K.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 16:30:37
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 1.2.2010 16:33:19
|
|
|
|
malajka84
|
korinca...hvala, ni še blo idej, tk da vsaka prou pride:) Tejchy25.... upam, da bo naslednjič uspešno... Evo mene...vsa prehlajena, sem v vrctu pobrala:) pa bo že smo na vitaminčkih pa kamilcah,....tk d bo.. Izcedka ni več..ne vem kaj je blo to dva dni..en dan zlo rjav, ena dan manj zdej je pa kr zginlo vse skp....telo se spet heca z mano...drgač pa nič novega...test pa....če mi bo zamujala prej ne,...čeprov sm čezdalje bolj pesimist...pa mislm d bo točna k urca..no bomo vidli ne.:)
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......