Beba78
|
Helloooou, IZVIRNO SPOROČILO: sarar čer punce! zdaj najbrž že vse spite, jaz pa sem šele zdaj prišla do računalnika Ja, sarar, včeraj sem pa res že spala ta čas...sploh ne vem, kdaj me je zmanjkalo...sem malega dajala spat, pa še sama mrknila IZVIRNO SPOROČILO: sarar punce, veste kaj mi ni čist jasn? ko imaš sluz-a to pomeni, da je ovulacija al da je je že konc? Jaz imam to sluz kar kakšen teden, tako da mislim, da se sluz vleče kar čez vse morebitne plodne dni (vsaj pri meni)...kar se mi zdi tudi logično. Narava pripravlja teren že vnaprej , za vsak slučaj... IZVIRNO SPOROČILO: sarar beba, pa boš šla v toplice, kljub temu da boš ? baje za nosečnice niso toplice glih najboljše, zarad glivic Ja, seveda. Mi nikoli ni prišlo na kraj pameti, da nečesa ne bi počela, samo zato ker načrtujeva nosečnost...in to še preventivno, ker sem mogoče noseča. Vsaka pač po svojih občutkih. V prvi nosečnosti smo prav tako hodili v toplice (pa takrat sem že vedela, da sem noseča). Od G sem dobila nasvet, da le naj grem, da breztežnost v vodi zelo blagodejno deluje na hrbet, le da si naj po vsakem kopanju spreoblečem v suha oblačila, ker je vlaga pogoj za razvoj glivic in ne to kar "plava" v vodi. Tudi veseli december in novo leto sem praznovala tako kot vsakega do sedaj. Ne vem, mogoče imam malo čuden pogled na to, ampak jaz svojega življenja ne prilagajam/spreminjam zaradi dejstva, da načrtujeva naraščaj, ker mislim, da na mojo nezanositev ne vpliva moj dosedanji način življenja, ki je dokaj bp. Razmišljam pa, da bi se počasi naročila za kakšen gin. pregled. Vendar nočem prehitevat dogodkov in bit neučakana, čeprav si zelo želim, da bi nama končno spet uspelo. Mi2 sva dejansko brez zaščite že od septembra 08 in če pomislim, da bi se nama vse te mesece lahko kaj pripetilo, pa se ni (+5mesecev zavestne odločitve o novem naraščaju), me rahlo spreleti srh. Ampak sej bo... . Lep dan vsem...pa super vikend. Mi se gremo malo potepat po Štajerski!
|