Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 13:09:26
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 13:10:31
|
|
|
|
malajka84
|
anonimna..kmal bomo vidli kok je uganla, sicer upam, da zate ni...po deugi strani pa spet zelo upam, da zame je tk k za par kolegic....bomo vidli......še en teden....dooolg teden
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 13:17:40
|
|
|
|
lidik
|
hej punce. evo mene po dolgem času spet tukaj. ok, sej dolgo res ni, mogoče samo kakšen dan sem manjkala, ampak meni se zdi celo večnost. pa če je toliko vsega, da ne utegnem še tu gor biti. no sej preberem vas redno, samo potem mi zmanjka časa za pisat. včeraj sem imela predavanja do nekaj čez osem zvečer, danes pa zdaj do pol enih....ma ta profesor je za znoret. pa vam povem, da izpit bo tudi, tako da sem se že včeraj začela spraševati kako bom jaz kaj ta izpit spravila skupaj. no pa tudi to bo že. sej če je vsem do sedaj uspelo, ni vrag da ne bo tudi meni. drugače pa bostina jaz tudi komaj čakam da vidim kaj bo tebi prinese tale februrar. jaz stiskam pesti, da ti uspe in da je seveda vedeževalka zadela, ker to pomeni, da bo potem kmalu maj in bom jaz tudi končno obarvana roza !!!! in kako ste drugače, vas je kaj zasnežilo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 13:18:31
|
|
|
|
lidik
|
aja, zdaj moram it pa malo posravit po stanovanju, ker če pustim takšno, se bo moj že zaradi tega odselil in ne samo zato, ker sem tečka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 13:21:38
|
|
|
|
tanjusi
|
takole saj ni kaj če se oglasim , upam da v februarju učakam + samo ne dajajte me na seznam prosim, sem misla da bo plusek v začetku februarja , pa me je prehitela zelo in ker so se mi po ss očitno ciklusi skrajšali ne pričakujem še pred koncem februarja... no bomo videli kaj bo....
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 14:33:31
|
|
|
|
malajka84
|
tanjusi...držimo pesti!! pri na spa spet mede..prave cape padajo z neba.....eh pa sej notr na toplem je fajn, sreča, da mi ni treba nikamor danes in jutri, ker so tud ceste grozne tuki pr nas.... NEki me zanima, a mogoče katere ve kje dobit majčke z disneyevi motivi? Ne za otroke tk za mene:) Nism lih mejhna. Sm gledala u H&M, pa so sam na pižamah, al pa na otroških...to bi pa jst mela.:) Če katera ve..vsaka inf. pride prav. A preko e-baya kupuje katera? Evo sm mal spremenila temo..u šoping:)...nič mejte se lepo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 16:28:52
|
|
|
|
lillchy123
|
dan bejbe sem prišla malo pokukat, če je že kakšna rozika. glede o testov- jst sem enkrat prou čekirala, če zadeva dela. sem namreč točno vedela kdaj mam O, ker me je špikalo za znoret, tko da sem tud vedela, kter jajčnik dela. hmmm, no , teste sem delala na dva dni, 12 dni odkonca zadnje M in so bli vsi +. a pol mam jst O kar 10 dni al kako? kakorkoli, zzadnjo m sem mela 24.12., O smo pričakovali v začetku januarja, pa je kar ni in ni bilo.. nič špikanja nič bolečin. testa res nisem delala, ker se mi je zdelo čist mim, glede na rezultate ki so mi jih dali prejšnji mesec. smo se trudili vsak drugi dan, vmes 2x nismo 3 dni. sem že rekla mojmu, da spet nič ne bo in da bo zgleda treba it k G, ker tud O zgleda ni, pa nas je en teden pred nepričakovano presenetil debel +. tko da, meni se zdi, da znamo ženske res čudeže s svojo psiho delat. po moje nam tud + pokaže, če smo dost napsihirane. probite odmislit in uživajte v vsakem dnevu in pridno . držim pesti! še ena vaša navijačica
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 17:31:57
|
|
|
|
Arwenko
|
hello bejbe...kako kaj? Evo, meni je odgovorila, da bom rodila v znamenju kozoroga, ni pa napisala katerega leta Drugače, mi bomo čakali naslednji teden, tak da bo vse bolj tak...napeto verjetno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 18:09:37
|
|
|
|
lillchy123
|
bejbe, kje pa najdem tisti kitajski koledar? da vidim, kaj smo zdaj pridelali.. čeprav po moje že vem
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 18:47:25
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 19:09:25
|
|
|
|
BabyKitty
|
BOSTINA eno vprašanje :) si ti že šla kej na pregled k G... ker vem, da se isto časa trudiva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 19:11:12
|
|
|
|
malajka84
|
hej...ja od začetka od zdej sem bla že dvakrat tam, pa obakrat je rekla , d ani nič narobe, da je čist normalno, če traja leto al pa dve, ko bo pa to minilo pol pa je moćno, da je kej narobe, al pa tud ne...tk d edin kar je rekla, naj se ne sekiram pa bo,...ti si bla kej na pregledu? Je pa res da ona men lahk govori..sam men je leto cela večnost....dve leti pa...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 19:13:27
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ja men je že 4 mesece nazaj rekla, če hočem napotnico za neplodnostno... da razume, da hočemo mladi vse takoj ampak mi je tko rahlo nerodn naprej hodt, glede na mojo starost...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 19:13:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Bostina ti kr idi na pregled....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 19:20:32
|
|
|
|
malajka84
|
hja sej po eni strn je res....smo še mladi, sam po drugi zakaj bi pa čakala d bom stara ne vem kolk pa šla šele pol..no men še ni omenla ker se ji pač zdi prehitr.... sm pa tk zdej naročena maja...če seveda prej ne bo pluska, pa se bom še pol mal svetovala z njo.....kr je brezveze čakat...si pč mlad...ne vem no...ne tuhtam o tem, k pol kr slabe vole ratam....upam da do maja uspe, pa mi ne bo treba o tem govort.. No pa sej, kaj govorim..če mi je vedeževalka rekla da bo februarja!;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 19:25:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz tudi tako pravim, ne vem zakaj bi morala čakat da bom čez 30, preden grem na kakšne preglede no. Jaz sem bila prav vesela, da me je dal zdaj na hsg in da sem dobila zdaj klomifen. Ker če tak gledaš, tudi na umetni je s starostjo možnost za uspeh vedno slabša.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 20:17:01
|
|
|
|
sarar
|
živjo punce! se še jaz malo oglasim zdaj sem imela kar fajn telovadbo, sma z možem cev dvorišče skidala, pa ni prav majhen. ampak mi ful paše ta zimska telovadba . sm pa mogla najprej na računalnik, pol pa hitr pod tuš glede ovul testov pa ovul.-ni možno po moje, da imaš ovulacijo 10dni, je pa možno, glede na to, da stvar deluje na hormon da imaš toliko plodnih dni al kaj jz vem? al si pa fenomen a mislte, da je možn da ovul.je pa mi test ne pokaže? po moje ne, sam men še do dons ni nč pokazal . špikal me pa je predvčerajšnjem in včeraj, danes že malo manj babykitty, jz bi na tvojem mestu šla če ti jo je ponujala... sej je vseen kok si stara, navš čez tolk let šla, k je bolš da maš otročka čimprej, sploh pa če si ga že želiš. mogoče bo pa itaq prej naravno ratal lillchy, ker spol pa misliš da si predelala? ti maš fantka doma, a ne? kak filing? arwenko-glede vedeževalke sem ti napisala, da ne jemnlji preveč resno. če je pa rekla da bo kozorog, boš ma hmal vidla , navijamo zate beba78, saj vem da se ne bomo kregale, to je itaq brezveze. tudi jaz sem na forumu za čvek. pa za to, da kako novo informacijo zveš. no, vidte, če me ne bi blo gor, to o sluzi sploh ne bi vedla, pa mam že 29let lahk se bomo pa še kdaj za kak kafe zmenle? sj si lublančanka ane?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 20:18:37
|
|
|
|
lillchy123
|
k glih berem od vedeževalk jst sem bla pri moji G ko sem bla noseča 4t zarad izcedkov. me je dala na UZ in rekla, da v tej fazi mi lohk sam vedeževalka pove a sem noseča al ne. pa sem rekla, ja, sej je tko letos napovedala, da še enga fanta dobimo
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 30.1.2010 21:36:42
|
|
|
|
BabyKitty
|
sarar, ko slišim od punc, kok je npr. Reš direkten ipd... me je ful strah, da bi kej komentiru, pa kšne prbiju, ker bi se pomoje kr zjokala. Sm kr občutliva na take stvari... Drugače pa mislim, da se men tale zanositev vleče predvsem zaradi hormonskega neravnovesja, torej izcedkov pred M... če logično pomislim, kako bi zanosila, če imam en teden po O že rjav izcedek, torej rahlo menstruacijo... G je rekla, da ne more pomagati proti temu, če nameravam zanositi (zdravi se s KT in podobnimi zadevami)... zato sem ta mesec začela z maco, ki naj bi pomagala k temu... rezultat trenutno je, da sem imela ovulacijsko krvavitev, po ovulaciji rahel izcedek in danes že tretji dan močen izcedek... torej nekaj se dogaja, maco jem pa 18 dni... Pred KT sem imela ciklus na 24 dni... in ta mesec bo zgleda prvič po koncu KT (1 leto nazaj) spet na 24 dni... nevem, a mi zadeva bolj škodi ali pomaga... ampak sem se odločila, da bova pojedla z mojim vsak svojo škatlo (200 kapsul) do konca... pa bomo vidl...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 0:54:16
|
|
|
|
BLOOM 1
|
L.P. Jaz bi tud na vaš seznamček prišla,lahko? BLOOM 1, pričakujem 14.02,2 krog po neuspeli (odmrtje ploda 7t in dva krat abrazija ) Hvala!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 7:49:48
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! glede na to, da ste nekatere že , sem namesto kavice naštimala vitaminčke bloom1, upam, da bo februar zate uspešen in da bo vse potekalo do konca tako kot je treba babykitty, a h rešu hodiš? veš, jaz sem imela skoz te izcedke, tud pred 1.in2.nosečnostjo. tako da ne vem kako je to zdaj z mano. v neplodnostno pa ne bom šla, če mi rata bo, če ne pa ne. zdaj sem pač bolj pozorna na te izcedke, k punce pravjo, da je ovul.takrat ko je lepljiva sluz. jaz je pa nimam . kaj pa je to maca? krvomočnica?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 9:31:59
|
|
|
|
malajka84
|
dobro jutro punce! k se ravno od izcedkov pogovarjate..js ne vem..prejšnji mesec sem mela jave izcedke par dni pred M, prej nikoli, no dans pa se je spet začel..ampak tk ful temn rjav...tk d mam kr dnevni vložk gor d vidm kaj bo še prnesu...očitno vedeževalki ni za vrjet.....ne vem bomo vidli... drugač sm pa mela tud jst že jutranjo telovadbo-nas je čist zamedlo pa je blo treba mal pokidat pa avto najdit (ker ga nimam u garaži)....uf....no mišice pa bojo:) dobrodošla nova! Jutri se pa že začnejo naši dnevi..upšam, d abo začetek lep in roza.....
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 31.1.2010 9:33:56 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 9:33:18
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 31.1.2010 9:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro še iz moje strani! Bostina ne sekiraj se, morda pa je kljub temu uspelo, saj dosti punc pravi, da se jim je na začetku pojavil kak rjav izcedek, da so mislile, da je M pol pa je bil kljub temu test +. Kak pa si kaj drugače, maš kakšne znake, ki jih prejšnje mesece nisi opazila? Sicer bo pa do testa itak trebalo počakat. Upam, da čim prej pride, ker sem pol počasi že jaz na vrsti. LP K.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?