sarar
|
živjo punce! se še jaz malo oglasim zdaj sem imela kar fajn telovadbo, sma z možem cev dvorišče skidala, pa ni prav majhen. ampak mi ful paše ta zimska telovadba . sm pa mogla najprej na računalnik, pol pa hitr pod tuš glede ovul testov pa ovul.-ni možno po moje, da imaš ovulacijo 10dni, je pa možno, glede na to, da stvar deluje na hormon da imaš toliko plodnih dni al kaj jz vem? al si pa fenomen a mislte, da je možn da ovul.je pa mi test ne pokaže? po moje ne, sam men še do dons ni nč pokazal . špikal me pa je predvčerajšnjem in včeraj, danes že malo manj babykitty, jz bi na tvojem mestu šla če ti jo je ponujala... sej je vseen kok si stara, navš čez tolk let šla, k je bolš da maš otročka čimprej, sploh pa če si ga že želiš. mogoče bo pa itaq prej naravno ratal lillchy, ker spol pa misliš da si predelala? ti maš fantka doma, a ne? kak filing? arwenko-glede vedeževalke sem ti napisala, da ne jemnlji preveč resno. če je pa rekla da bo kozorog, boš ma hmal vidla , navijamo zate beba78, saj vem da se ne bomo kregale, to je itaq brezveze. tudi jaz sem na forumu za čvek. pa za to, da kako novo informacijo zveš. no, vidte, če me ne bi blo gor, to o sluzi sploh ne bi vedla, pa mam že 29let lahk se bomo pa še kdaj za kak kafe zmenle? sj si lublančanka ane?
|