|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
30.1.2010 13:09:26   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy
XX.02. mladika (4. krog)
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba (5. krog)
01.02. Tejchy25 (21. krog)
02.02. didi82 (13. krog)
02.02. BabyKitty
03.02.katra55 (6.krog po ss)
05.02. Arwenko
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE
10.02. *Strar* (2.krog)
13.02. sarar
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:__________

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
JB
archie
Inčy
witch
doloress

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 426
30.1.2010 13:10:31   
malajka84
anonimna..kmal bomo vidli kok je uganla, sicer upam, da zate ni...po deugi strani pa spet zelo upam, da zame je tk k za par kolegic....bomo vidli......še en teden....dooolg teden

Neposredna povezava do sporočila: 427
30.1.2010 13:17:40   
lidik
hej punce. evo mene po dolgem času spet tukaj. ok, sej dolgo res ni, mogoče samo kakšen dan
sem manjkala, ampak meni se zdi celo večnost. pa če je toliko vsega, da ne utegnem še tu gor biti.
no sej preberem vas redno, samo potem mi zmanjka časa za pisat. včeraj sem imela predavanja do
nekaj čez osem zvečer, danes pa zdaj do pol enih....ma ta profesor je za znoret. pa vam povem, da izpit
bo tudi, tako da sem se že včeraj začela spraševati kako bom jaz kaj ta izpit spravila skupaj. no pa tudi
to bo že. sej če je vsem do sedaj uspelo, ni vrag da ne bo tudi meni.

drugače pa bostina jaz tudi komaj čakam da vidim kaj bo tebi prinese tale februrar. jaz stiskam pesti, da ti
uspe in da je seveda vedeževalka zadela, ker to pomeni, da bo potem kmalu maj in bom jaz tudi končno
obarvana roza !!!! user posted image user posted image user posted image

in kako ste drugače, vas je kaj zasnežilo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 428
30.1.2010 13:18:31   
lidik
aja, zdaj moram it pa malo posravit po stanovanju, ker če pustim takšno, se bo moj
že zaradi tega odselil in ne samo zato, ker sem tečka user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 429
30.1.2010 13:21:38   
tanjusi
takole saj ni kaj če se oglasim , upam da v februarju učakam + samo ne dajajte me na seznam prosim, sem misla da bo plusek v začetku februarja , pa me je user posted image prehitela zelo in ker so se mi po ss očitno ciklusi skrajšali user posted image ne pričakujem še pred koncem februarja... no bomo videli kaj bo....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 430
30.1.2010 14:33:31   
malajka84
tanjusi...držimo pesti!!

pri na spa spet mede..prave cape padajo z neba.....eh pa sej notr na toplem je fajn, sreča, da mi ni treba nikamor danes in jutri, ker so tud ceste grozne tuki pr nas....

NEki me zanima, a mogoče katere ve kje dobit majčke z disneyevi motivi? Ne za otroke tk za mene:) Nism lih mejhna. Sm gledala u H&M, pa so sam na pižamah, al pa na otroških...to bi pa jst mela.:)
Če katera ve..vsaka inf. pride prav.
A preko e-baya kupuje katera?

Evo sm mal spremenila temo..u šoping:)...nič mejte se lepo!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 431
30.1.2010 16:28:52   
lillchy123
dan bejbe user posted image
sem prišla malo pokukat, če je že kakšna rozika.

glede o testov- jst sem enkrat prou čekirala, če zadeva dela. sem namreč točno vedela kdaj mam O, ker me je špikalo za znoret, tko da sem tud vedela, kter jajčnik dela. hmmm, no , teste sem delala na dva dni, 12 dni odkonca zadnje M in so bli vsi +. user posted image a pol mam jst O kar 10 dni al kako? kakorkoli, zzadnjo m sem mela 24.12., O smo pričakovali v začetku januarja, pa je kar ni in ni bilo.. nič špikanja nič bolečin. testa res nisem delala, ker se mi je zdelo čist mim, glede na rezultate ki so mi jih dali prejšnji mesec. user posted image smo  se trudili vsak drugi dan, vmes 2x nismo 3 dni. sem že rekla mojmu, da spet nič ne bo in da bo zgleda treba it k G, ker tud O zgleda ni, pa nas je en teden pred nepričakovano user posted image presenetil debel +.
tko da, meni se zdi, da znamo ženske res čudeže s svojo psiho delat. po moje nam tud + pokaže, če smo dost napsihirane. probite odmislit in uživajte v vsakem dnevu in pridno user posted image .
držim pesti!

še ena vaša navijačica

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
30.1.2010 17:31:57   
Arwenko
hello bejbe...kako kaj?
Evo, meni je odgovorila, da bom rodila v znamenju kozoroga, ni pa napisala katerega leta user posted image

Drugače, mi bomo čakali user posted image naslednji teden, tak da bo vse bolj tak...napeto verjetno.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 433
30.1.2010 18:09:37   
lillchy123
bejbe, kje pa najdem tisti kitajski koledar? da vidim, kaj smo zdaj pridelali.. čeprav po moje že vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 434
30.1.2010 18:46:32   
malajka84
lillchy evo link do koledarja: http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

Neposredna povezava do sporočila: 435
30.1.2010 18:47:25   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy
XX.02. mladika (4. krog)
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba (5. krog)
02.02. didi82 (13. krog)
02.02. BabyKitty
05.02. Arwenko
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE
10.02. *Strar* (2.krog)
13.02. sarar
14.02. KOLIBRI (3.krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
doloress

Neposredna povezava do sporočila: 436
30.1.2010 19:09:25   
BabyKitty
BOSTINA eno vprašanje :) si ti že šla kej na pregled k G... ker vem, da se isto časa trudiva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
30.1.2010 19:11:12   
malajka84
hej...ja od začetka od zdej sem bla že dvakrat tam, pa obakrat je rekla , d ani nič narobe, da je čist normalno, če traja leto al pa dve, ko bo pa to minilo pol pa je moćno, da je kej narobe, al pa tud ne...tk d edin kar je rekla, naj se ne sekiram pa bo,...ti si bla kej na pregledu?

Je pa res da ona men lahk govori..sam men je leto cela večnost....dve leti pa...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 438
30.1.2010 19:13:27   
BabyKitty
Ja men je že 4 mesece nazaj rekla, če hočem napotnico za neplodnostno... da razume, da hočemo mladi vse takoj user posted image ampak mi je tko rahlo nerodn naprej hodt, glede na mojo starost... 

Neposredna povezava do sporočila: 439
30.1.2010 19:13:44   
Arwenko
Bostina ti kr idi na pregled....

Neposredna povezava do sporočila: 440
30.1.2010 19:20:32   
malajka84
hja sej po eni strn je res....smo še mladi, sam po drugi zakaj bi pa čakala d bom stara ne vem kolk pa  šla šele pol..no men še ni omenla ker se ji pač zdi prehitr....
sm pa tk zdej naročena maja...če seveda prej ne bo pluska, pa se bom še pol mal svetovala z njo.....kr je brezveze čakat...si pč mlad...ne vem no...ne tuhtam o tem, k pol kr slabe vole ratam....upam da do maja uspe, pa mi ne bo treba o tem govort..

No pa sej, kaj govorim..če mi je vedeževalka rekla da bo februarja!;)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 441
30.1.2010 19:25:03   
Arwenko
Jaz tudi tako pravim, ne vem zakaj bi morala čakat da bom čez 30, preden grem na kakšne preglede no. Jaz sem bila prav vesela, da me je dal zdaj na hsg in da sem dobila zdaj klomifen. Ker če tak gledaš, tudi na umetni je s starostjo možnost za uspeh vedno slabša.

Neposredna povezava do sporočila: 442
30.1.2010 20:17:01   
sarar
živjo punce! se še jaz malo oglasimuser posted image
zdaj sem imela kar fajn telovadbo, sma z možem cev dvorišče skidala, pa ni prav majhen. ampak mi ful paše ta zimska telovadbauser posted image . sm pa mogla najprej na računalnik, pol pa hitr pod tuš user posted image
glede ovul testov pa ovul.-ni možno po moje, da imaš ovulacijo 10dni, je pa možno, glede na to, da stvar deluje na hormon da imaš toliko plodnih dni al kaj jz vem? al si pa fenomen user posted image user posted image user posted image
a mislte, da je možn da ovul.je pa mi test ne pokaže? po moje ne, sam men še do dons ni nč pokazaluser posted image . špikal me pa je predvčerajšnjem in včeraj, danes že malo manjuser posted image
babykitty, jz bi na tvojem mestu šla če ti jo je ponujala... sej je vseen kok si stara, navš čez tolk let šla, k je bolš da maš otročka čimprej, sploh pa če si ga že želiš. mogoče bo pa itaq prej naravno ratal user posted image
lillchy, ker spol pa misliš da si predelala? ti maš fantka doma, a ne? kak filing?
arwenko-glede vedeževalke sem ti napisala, da ne jemnlji preveč resno. če je pa rekla da bo kozorog, boš ma hmal vidla user posted image , navijamo zate user posted image
beba78, saj vem da se ne bomo kregale, to je itaq brezveze. tudi jaz sem na forumu za čvek. pa za to, da kako novo informacijo zveš. no, vidte, če me ne bi blo gor, to o sluzi sploh ne bi vedla, pa mam že 29letuser posted image
lahk se bomo pa še kdaj za kak kafe zmenle? sj si lublančanka ane?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 443
30.1.2010 20:18:37   
lillchy123
k glih berem od vedeževalk user posted image

jst sem bla pri moji G ko sem bla noseča 4t zarad izcedkov. me je dala na UZ in rekla, da v tej fazi mi lohk sam vedeževalka pove a sem noseča al ne. pa sem rekla, ja, sej je tko letos napovedala, da še enga fanta dobimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 444
30.1.2010 21:36:42   
BabyKitty
sarar, ko slišim od punc, kok je npr. Reš direkten ipd... me je ful strah, da bi kej komentiru, pa kšne prbiju, ker bi se pomoje kr zjokala. Sm kr občutliva na take stvari... Drugače pa mislim, da se men tale zanositev vleče predvsem zaradi hormonskega neravnovesja, torej izcedkov pred M... če logično pomislim, kako bi zanosila, če imam en teden po O že rjav izcedek, torej rahlo menstruacijo... G je rekla, da ne more pomagati proti temu, če nameravam zanositi (zdravi se s KT in podobnimi zadevami)... zato sem ta mesec začela z maco, ki naj bi pomagala k temu... rezultat trenutno je, da sem imela ovulacijsko krvavitev, po ovulaciji rahel izcedek in danes že tretji dan močen izcedek... torej nekaj se dogaja, maco jem pa 18 dni... Pred KT sem imela ciklus na 24 dni... in ta mesec bo zgleda prvič po koncu KT (1 leto nazaj) spet na 24 dni... nevem, a mi zadeva bolj škodi ali pomaga... ampak sem se odločila, da bova pojedla z mojim vsak svojo škatlo (200 kapsul) do konca... pa bomo vidl...

Neposredna povezava do sporočila: 445
31.1.2010 0:54:16   
BLOOM 1
L.P.

Jaz bi tud na vaš seznamček prišla,lahko?

BLOOM  1, user posted image pričakujem 14.02,2 krog po neuspeli user posted image (odmrtje ploda 7t in dva krat abrazija user posted image )

Hvala!!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 446
31.1.2010 7:49:48   
sarar
dobro jutro punce! glede na to, da ste nekatere že user posted image , sem namesto kavice naštimala vitaminčke user posted image
user posted image
bloom1, upam, da bo februar zate uspešen in da bo vse potekalo do konca tako kot je treba user posted image
babykitty, a h rešu hodiš? veš, jaz sem imela skoz te izcedke, tud pred 1.in2.nosečnostjo. tako da ne vem kako je to zdaj z mano. v neplodnostno pa ne bom šla, če mi rata bo, če ne pa ne. zdaj sem pač bolj pozorna na te izcedke, k punce pravjo, da je ovul.takrat ko je lepljiva sluz. jaz je pa nimam user posted image . kaj pa je to maca? krvomočnica?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 447
31.1.2010 9:31:59   
malajka84
dobro jutro punce!

k se ravno od izcedkov pogovarjate..js ne vem..prejšnji mesec sem mela jave izcedke par dni pred M, prej nikoli, no dans pa se je spet začel..ampak tk ful temn rjav...tk d mam kr dnevni vložk gor d vidm kaj bo še prnesu...očitno vedeževalki ni za vrjet.....ne vem bomo vidli...

drugač sm pa mela tud jst že jutranjo telovadbo-nas je čist zamedlo pa je blo treba mal pokidat pa avto najdit (ker ga nimam u garaži)....uf....no mišice pa bojo:)

dobrodošla nova!

Jutri se pa že začnejo naši dnevi..upšam, d abo začetek lep in roza.....

< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 31.1.2010 9:33:56 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 448
31.1.2010 9:33:18   
malajka84

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy
XX.02. mladika (4. krog)
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
XX.02. latka (31.krog)
01.02. Beba (5. krog)
02.02. didi82 (13. krog)
02.02. BabyKitty
05.02. Arwenko
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE
10.02. *Strar* (2.krog)
13.02. sarar
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x krog)

SKUPAJ NAS JE: 33

NAVIJAČICE:

miklarom
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
doloress

Neposredna povezava do sporočila: 449
31.1.2010 9:47:47   
Anonimen
Dobro jutro še iz moje strani! user posted image

Bostina ne sekiraj se, morda pa je kljub temu uspelo, saj dosti punc pravi, da se jim je na začetku pojavil kak rjav izcedek, da so mislile, da je M pol pa je bil kljub temu test +. Kak pa si kaj drugače, maš kakšne znake, ki jih prejšnje mesece nisi opazila? Sicer bo pa do testa itak trebalo počakat. Upam, da čim prej pride, ker sem pol počasi že jaz na vrsti. user posted image

LP

K.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?