terida
|
Živjo, punce! Se javim bolj na hitro - mi smo še vedno v Gorici, kjer je moj dostop do interneta zelo omejen, tako da se vam nisem mogla nič oglasit. Enotedenski obisk na Primorskem sem na koncu podaljšala na dva tedna, ker je bilo res krasno tu, smo bili skozi zunaj (edino danes tičimo noter, ker dežuje). Res je bilo prav pomladno, Ljubljana pa je še vedno zasnežena, da me nič ne vleče nazaj... Naš fant je že tako velik! Zdaj ga oblačim že v številki 62 in 68! 56 smo spravili že zdavnaj, manjših številk pa sploh nismo rabili. Komaj čakam naslednjo posvetovalnico, da ga spet malo zmerimo in stehtamo, ker me prav zanima koliko je zrasel. Grozno tole o bronhiolitisu. Sem zdaj že tudi sama vsa prestrašena, ker imam dvoletno hčerko, ki sem jo mislila drug teden spet peljat v varstvo (ga tako pogreša!), zdaj pa se bojim, da bi ga dobila in prinesla domov še Primožu. Sem gledala po TV danes, da priporočajo, da vzameš otroke z vrtca, če imaš doma dojenčka starega samo nekaj mesecev... Res ne vem kaj naredit, bom malo poklicala varuško, da vidim kakšnega zdravja so otroci tam. Jaz sem proti rotavirusu cepila hčerko in bom tudi sina. Predvsem zato, ker računam na vrtec, kjer je verjetnost, da ga stakne, res velika. Tole o zanohtnicah je pa res grozno. Glede na to, da vas je veliko s tem problemom, je mogoče res povezano s porodom Sem ravno prej vprašala taščo in je rekla, da je tudi ona to imela potem, ko je rodila mojega moža. Zamašenega nosu pa smo se mi končno rešili! In to tako pri Primožu kot pri Eriki, tako da sem res vesela. Je bil Primož tak revež, sem mu morala nosek pucat sredi noči. Se je vsakič tako drl, kot bi ga iz kože dajala... Že zdaj se upira z vsemi štirimi, da ga komaj zrihtam. Ne vem kako bo, ko bo malo zrasel. Sicer pa čestitke vsem, ki vam spijo čez noč! Primož bo imel kmalu tri mesece, pa še vedno je na tri ure. A ne bi morali zdaj že malo zmanjšati število obrokov? Naš jih ima vsak dan sigurno osem... Pa se mi ne zdi, da premalo poje. Jaz ga vsakič dojim samo na eni strani. Če ga dam še na drugo, mi ne poje več kaj dosti, ker izgleda, da dobi dovolj na prvi. Ampak je potem seveda čez tri ure spet lačen. No, saj čez dan itak jedo na tri ure, a da bi vsaj čez noč malo potegnil...
|