|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
15.2.2010 9:07:30   
blondy_81
Ampak vsaka bolezen je pa kar v modi nekaj časa, potem pa kar izgine. Moja mami je rekla, da ko sem bla jaz dojenček, so imeli vsi bronhitis. Potem o bronhitisu ni blo več ne duha ne sluha, so imeli vsi virusne pljučnice. No zdej je pa zgleda tale bronhiolitis modna muha. Mi je kar grozno brat, ker vidim koliko vaših srčkov ima bronhiolitis. Mi smo HB zdravi. Danes smo imeli prvo cepljenje in je bila Manca zelo pridna. Zdrava je pa tud. Dnevno ima sicer mal poln nosek, ampak to od suhega zraka in centralne. Tudi soor je po jeziku popolnoma izginil. Tko da sem prav vesela, da je vse ok.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.2.2010 9:20:55   
blondy_81
Če katero zanima.
S klikom na spodnjo povezavo se odpre stran,  kjer so označbe, katere
brezalkoholne pijače so priporočljive za pitje in katere ne ...

Je pa zanimivo, za nekatere pijače bi rekla, da so zdrave tukaj pa drugače piše...

http://ninamvseeno.org/zdravje/e/izdelki_aditivi.aspx?group=pija%E8e

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
15.2.2010 10:13:05   
Momtobe
Punce, zbolela sem ... vem, da se dojeni otroci ne nalezejo od mame, zaradi protitelesc v mleku. Samo jaz ne dojim, sedaj se pa bojim, da se bo nalezel.
Sej ni nič hujšega - grlo me boli, glavo mi bo razneslo, kašljam ... samo včeraj sem ga jaz še veselo lupčkala (kot, da se lahko zadržim??!), pa sem že bila sumljiva. :(

Za povrh me še boli zob in grem kasneje k zobozdravniku - verjamem, da ne bo luštno user posted image . Mali je pa srček največji ... zdaj se skoz smeji!

Včeraj je sicer 4x kakal - a to kaj pomeni? Ponavadi je kakal na dva dni ali v najboljšem primeru 1x na dan (razen na začetku, ko je 8x na dan user posted image ). Ker sva na AM - torej ni krivo, da bi jaz kaj pojedla al pa kaj takega ...

Pa še nekaj - zeleno blato - vem, da je kao od krčov ... samo moj ima zeleno blato sedaj že kakih 14 dni? A je to še normalno?

Neposredna povezava do sporočila: 1053
15.2.2010 11:30:17   
ROmama
FUL SEM SE RAZPISALA, PA WE ARE SORRY..... Prekelti internet, skozi nekaj ven meče.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
15.2.2010 11:38:34   
d4rj4.84
he heuser posted image , to se je tud men parkrat zgodilo pa od zdej naprej kopiram v word preden potrdim.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.2.2010 11:39:37   
ROmama
Bom na hitro še enkrat. Ni se treba sekirat glede bolezni, če bi bilo huše, boste takoj vedele, da je nekaj narobe. Znaki pri Emi so bili, da je cel čas spala in se ni hotela zbudit, pa dojit se ni hotela, po 4 urah je imela suho pleničko, polega kašlja in zamašenega noska seveda. Pa parkarat je sluz bruhnila.
Luka je star 26 mesecev, si bova mogla midva v prihodnje vzeti več časa in iti ven, medtem ko bo ati pazil na Emo. Tako, da bo imel občutek, da je še vedno moj.
Glede mleka, ja zbi si morala v bolnici črpat, pa se v vsem stresu in zmedi nisem spomnila, potem je bilo pa prepozno. Sestre so mi takoj začele vsiljevat adaptirano mleko, ampak sem vstrajala, pa črpala pa Tametil sem dobila, zato mi je uspelo.
Drugače sem bila kra razočarana nad bolnico, prvi dan mi sploh niso pokazali, kje so wcji, kje se dobi čaj, prosit sem morala za brisače. Enkrat mi je nočna sestra rekla ob pol enih ponoči, naj gledam Emo, da si ne bo kisik ven izpulila, bila sem tako utrujena,... Po eni uri sem ji šla reči, naj ji vendar brkice prilepijo malo bolj, ker nisem sposobna čuti celo noč. Naslednjo noč je bila ena bolj prijazna sestra, čuvala mi je Emo in naju pustila spat 7 ur skupaj. Potem je šlo vse na bolje, obe sva potrebovali mir.
Jutri imam g. se bom kar za mireno odločila, čeprav sta moja otročka prava naravna zaščita.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
15.2.2010 15:01:34   
ShopGirl
Tintara in ROmama, hvala vamauser posted image  

Sem govorila s pediatrinjo in naju je naročila v četrtek na kontrolo, poslušat pljučka. Kaja mi zaenkrat lepo diha, nobene panike. Razen ko ma napad kašlja je revca, ampak to je ponavadi proti jutru - ker se ji ponoči toliko sluzi nabere in kljub temu da vmes 2x vstanem in ji pucam noska ni dost. Bomo vidl kaj bo baby vac ven potegnu dons user posted image  Včer sm obiskom povedala da jo bomo na sesalec priklopili, pa so bli kar zgroženi user posted image  Jah kaj pa, jst se ne morm več borit s tem šmrkljem sama user posted image  Moj srči full ven potegne, jst pa skor izdihnem zraven ko se matram...

Tale ležalnik je super, skos mi mal dremucka v njem, pa še paše ji ker je privzdignjena in je sluz ne "zaliva". Razmišljam da bi jo tut ponoč za par ur pustila v njem, pa ko se zbudi za dojenje vzela k sebi v posteljo. Ker se prav vidi da ji bolj paše ta položaj, zdej ko je bolančkana.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.2.2010 19:56:48   
tulpika

joj punce prov hudo mi je, ko vidim da majo vaši malčki težavice z dihanjem. kašljem, smrklji ipd.
Tisoč user posted image za vse vas. Da se čimprej pocajtajo vaši malčki in pa tudi tiste mamice, ki ste bolne.

Čestitke za vse obmesečnice in obtednčnice user posted image .

Če se bo tole hladno vreme še dolgo nadaljevalo se bom res kmalu počutila kot v zaporu user posted image . Saj gremo do babic in k tetam na obiske...pogrešam pa malo sonca in kak lep sprehod v bolj normalnih temperaturah pa da mi tamalega ni treba oblačit v kapce in kombinezonček.

Tiste, ki ste uporabljale daktarin gel....kako ste ga uporabljale? Ste namazale bradavico ali ste kar s prstkom drgnile po jezičku?
aja...pri daktarin gelu piše opozorilo, da je potrebno biti previden pri dojenčkih saj lahko nepravilen odmerek povzroči zaprtje zgodnjih dihalnih poti (grlo) in povzroči težave pri dihanju.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.2.2010 20:37:25   
evangelie
En zimski pozdrav!user posted image Morm priznat, da me letošnja zima prav jezi - namreč obožujemo taprave zime, ker sem navdušena smučarka in privrženka vseh zimskih športov. In ravno letos, ko se jim moram zaradi očitnega razlogauser posted image odpovedat, se teta zima tako izprsiuser posted image Pa načeloma bi še šlo, če bi vsaj vozičkala lahko, mi je pa dostop do ceste čist zamedlo in sama sploh ne morm prit vn - mi more kdo pomagat, da del poti prenesem vozičekuser posted image Prvič zares komaj čakam, da sneg skopni...
Danes je tudi naš user posted image podlegel manjšemu prehladu, se ga je zgleda nalezel od user posted image in je čez dan malo kašljal, pa nosek je imel malo poln. Zaenkrat nič hudega, upam, da se mu ne poslabša. Sem  mu pa dajala tople obkladke na prsa (žita v vrečki), zvečer smo ga skopali v kopeli s sivko, jutri pa bom (kot je opisala ena) poskusila še z dojenjem pod brisačo. Po moje pogreša svež zrak...
Krči so (trkam, fuuul trkam) malo boljše (al pa smo se malo navadli), upam, da je tahujše za nami in da se bo počasi izboljševalo...čez 2 dni smo stari 2 meseca, potem pa še dober mesec, pa bo končno ok...Sem pa vesela, da je preostanek dneva mali ful dobrovoljček in se ves čas smeji....me je skrbelo, da ga bojo ti krči spremenili v pravo jokicouser posted image
Opazila pa sem, da ga Oleovit D3 zapira, zato mu dajem zdaj po 1 kapljico vsak drugi dan, če bom kak dan pozabila, se pa tudi ne bom sekiralauser posted image   Bomo pa več na soncu....
To je zaenkrat to, vsem bolnim želim čimhitrejše okrevanje...mi je prav grozno, ko berem kaj nekatere prestajate...le pogumno, mamice!

< Sporočilo je popravil evangelie -- 15.2.2010 20:40:37 >

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
16.2.2010 9:14:29   
maya2
Dobro jutro user posted image

Malo sem brskala po omarah in ugotovila, da lahko pospravim vse kar sem imela pripravljenega za Tomaža pred porodom .... zdaj nosi št. 68 user posted image , vse ostalo sem kar pospravila, vse je še kot novo, nekaterih stvari ni imel niti enkrat user posted image ....  zdaj bom kar sproti kupovala...

dm bonus: a ste poslale?

Danes bo menda spet nad nulo in bova šla malo ven....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
16.2.2010 11:06:38   
Zibka
No pa smo tudi mi občutili krče user posted image . Ubogi malčki in uboge mamice. To je pa res srce parajoče...
Klara jih je imela včeraj zvečer in danes zjutraj- zdaj pa razmišljam katera hrana je lahko vzrok- tista ki sem jo jedla včeraj čez dan ali že pred včerajšnjim?
Moram ugotovit kaj je vzrok, ker krčev do sedaj še nismo imeli, sedaj pa kot strela z jasnega. Upam, da se ne bodo nadaljevali..

Tisoč user posted image  za vse bolančke!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
16.2.2010 11:26:47   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka
zdaj pa razmišljam katera hrana je lahko vzrok- tista ki sem jo jedla včeraj čez dan ali že pred včerajšnjim?
Moram ugotovit kaj je vzrok, ker krčev do sedaj še nismo imeli, sedaj pa kot strela z jasnega. Upam, da se ne bodo nadaljevali..

na enem forumu sem brala, da tisto kar poješ pride v mleko v 5-6 urah...

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
16.2.2010 12:28:26   
mel*
Glede vrtca tiste ki nimate otrok v vrtcu lahko prinesete zdravniško potrdilo ampak za cel mesec in boste plačale samo 20% (če je otrok doma od 15.3 mora bit do 15.4. doma pa vam odštejejo) to bi moral povsod imet pozanimete se.
Moji sodelavko so poslali položnico za drugega otroka čeprav ima drugi zastonj. je šla osebno na občino in potlej je imel kar čudežno zastonj. Ker so se zmotil user posted image halo!!!!!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
16.2.2010 12:30:21   
d4rj4.84
punce, pri kermu letu ima otrok 36 kil?

(odgovor članu mel*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
16.2.2010 12:52:31   
araz
Hojla,

Evo midve sva ravno iz sprehoda. Zdej bova pojedle pol mal počile potem pa greva spet. Je treba iskoristit tako lep dan, ker se nam za vikend spet slabo piše, kar se vremena tiče.

Punce a bo katera hodila kaj v Arboretum na sprehode? Jest bom kupila kar letno karto. TAm je res tolk lepo in tolk velik za hodit. Pa še fajn plac imajo za mal večje otroke, da se lahko igrajo.

Nič fajn se imejte moram it, ker je alarm ... je tolk lačna kot, da že dva dni ne bi nič jedla.

Aja, danes sem jo vagala in ima 5200g user posted image Pravi mišelinko user posted image .

Bolančki hitro, hitro se pozdravite.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
16.2.2010 13:08:51   
ShopGirl
uuu araz tvoja Zoja ima skoraj celo kilo več kot Kaja user posted image  pa sta sam par dni razlike, ane? Waw, dobro jo hraniš user posted image  Men se zdi da Kaja raste samo v dolžino, nč v širino. Njej so še vedno prav št. 46 (bodi) in 50 (hlače&majčke). Sej 56 ji je tut prav, sam mal bolj komot je v tej številkiuser posted image  Do zdej sm pospravla samo 2 pajacka št. 46... Bo res ponosila to kar sm ji kupila! Hvala bogu, ker so me itak vsi full sekiral da premejhne št. kupujem user posted image

Midve še kr kašljava...oz. ona kašlja in jst šmrkam. Se mi pa zdi da je mal boljše. No upam da se naši srčki hitr pozdravijo od teh prehladov!

Daktarin gel: ja, nama se je to zgodilo. sem ji dala mal gela na obe strani na dudki, da bi se ji še po nebu razmazalo in takrat ji je res mal zaprlo dihalne poti. Groza... Od takrat jo mam vedno na očeh ko ji dam gel.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
16.2.2010 13:22:54   
araz
Shopgirl jest sem mogla vse kar je št. 56 že pospraviti. Ker je tud v dolžino že velka 57cm.Kar naenkrat se mi je  tolk potegnila in poredila.
Zdej že gledam na bolhi kaj ji bom mogla vse kupit za oblečt.

Jutri jo bom šla pa v službo pokazat.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
16.2.2010 14:17:59   
ShopGirl
Kaja je tut velika 57 cm, sam mi je v prvem mesecu zrastla za 6cm v tem pa sam 1cmuser posted image  Ne vem, njej je še kr prav vse kar ma, zgleda je res bolj suhcena.

Majo kej pametnega na bolhi? A pa greš prej pogledat stvar predn kupiš, al tvegaš? Jst sm PP ležalnik kar tvegala, se mi ni dalo v Idrijo vozit.

V službo jo bom pa jst spomladi nesla pokazat...itak si pa nismo tok blizu da bi se mi full mudilo tja user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
16.2.2010 17:05:46   
araz
Večinoma grem prej pogledat nekaj pa kupin tud tako, da tvegam. Vsaj tiste stvari, ki stanejo mal več grem rajš pogledat preden kupim. Zato gledam, da je prodajalec v bližnji okolici.
Cunje pa sem večinoma kar tako kupila in sem do sedaj ful zadovoljna. Sem pa vidla kar nekaj ful luškanih stvari in povečini kar novih z etiketo.

Dons je blo pa tko lušten zunaj user posted image . Sva bile skor 4 ure zunaj. Mal dopoldne mal pa še zdele. In mi je čist koz spala. Samo da jo dam v pajaca, že učke zapira user posted image .
Zdej pa uživa v ležalniku in se pogovarja user posted image . Moj otrok je pa res tko priden user posted image .

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.2.2010 7:49:37   
blondy_81
Dobro jutro, kako ste kaj? Matr sem jezna. Sem že ful dolg post napisala, pa sem napačno tipko pritisnila in se je vse zbrisalo user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa že od 6h pokonci. Sploh ne morem nazaj zaspat. Spat sem pa šla okol 1h oz pol dveh zjutraj. HB vsaj Manca spi, ker zadnje čase skoraj nič ne spi in se moram skos ukvarjat z njo. Potem se pa uči, pa pospravljaj, pa kuhaj, pa z otrokom se ukvarjaj. Včeraj sem kar na tla deko pogrnila, jo polegla, jaz sem se pa ulegla zraven nje in se učila. Tako je vidla, da sem poleg nje, zamotila se je pa sama, potem je pa zaspala za celih 15 min.

Včeraj sem bila pa pri zdravniku, ker se mi gnojita oba palca na nogi. Če v enem tednu ne bodo kapljice pomagale, mi bodo oba nohta dol vlekli user posted image user posted image user posted image Me je prav strah, ker ko bodo injekcije popustile me bo ornk bolelo.

Drugače smo imeli pa v ponedeljek prvo cepljenje in je bila prav pridna. Težka je 5190 g, velika 60 cm, OG pa ima 38,5 cm. Je rekla pediatrinja, da se lepo redi. Mi je pa všeč, da se zredi za manj kot kilogram na mesec. Videti je zadovoljna, zdrava, ni pa debelušček. Ima zalita lička, ampak ravno toliko, da je luškana in ne preveč zalita.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.2.2010 9:20:02   
araz
Blondy, tvoja Manca je pa že prava baba. Moja ima tud nekaj takega kg sam, da je mal manjša. Pa ima tud lica tko lepo okrogla in nabita.
Me prav zanima kako bo moja prenesla prva cepljenja. Upam, da se ne bo tolk injekcij bala kot sem se jih jest, ko so me na vsakem šolskem sistematskem pregledu po ZD lovil.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.2.2010 9:22:13   
blondy_81
Manca se je smejala, ko ji je zapičila iglo in vbrizgnila cepivo notri. Samo ko je povlekla iglo ven, je malce zajavkala, potem je bila pa spet nasmejana. Zvečer jo je sicer malce bolelo, ker je nekaj jokala, ampak ni bilo hudega. 22.3. imava še eno cepljenje, potem pa šele pri 6. mesecih v maju.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.2.2010 9:25:29   
Zibka
user posted image  za Manco!
Blondy, upam, da ti kapljice primejo- me kar zmrazi ob misli na vlečenje nohtov dol user posted image
Blondy, pa ta o "modernih" boleznih je zares prava: pri nas smo pa vsi imeli angino in potem je bilo na vrsti odstranjevanje mandljev. Imela sem menda vsak drugi mesec antibiotike. Groza.

Kako ste preživeli pust?
Jaz sem Klaro oblekla v piščanca (kupila v BC) in je blo prav zabavno user posted image  Komaj čakam drugo leto, ko bomo že rajali na maškaradi user posted image
Je pa tut Klara začela malo pokašljevati- kake 5krat na dan zakašlja- ampak ne tako kot če si ji slina zaleti, me kar malo skrbi. Po drugi strani pa dokler ji ne teče z nosu, ni več kašlja in da je normalno živahna bom kar veselo hodila z njo ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.2.2010 9:28:33   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

user posted image  za Manco!
Blondy, upam, da ti kapljice primejo- me kar zmrazi ob misli na vlečenje nohtov dol user posted image
Blondy, pa ta o "modernih" boleznih je zares prava: pri nas smo pa vsi imeli angino in potem je bilo na vrsti odstranjevanje mandljev. Imela sem menda vsak drugi mesec antibiotike. Groza.

Točno, tudi jaz sem imela non stop angino. Pa takrat so vsem na veliko mandlje ven jemali. meni jih sicer niso, zato imam pa zdej zmeraj tako povečane ko kaj zbolim.
Tud jst upam, da kapljice primejo, čeprav je zdravnik reku, da verjetno ne bodo. Mi je že včeraj reku, če kar povleče, pa sem rekla, da ne, da me je strah. Pol se pa smeji pa reče: "Veš kaj, po pravici povedano se pa tud men ne da zdele tega delat, hehe"

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.2.2010 10:38:34   
ROmama
Blondy tole z nohti je pa res boleče, meni se je enkrat boleč noht, tudi hodit nisem mogla, potem pa sem ugotovila, da imam nabran gnojček noter, sem si kar z mamino sterilno iglo predrla, kakšno olajšanje. HB se mi zadeva ni ponavljala. Je imel pa moj brat težave, ko so se mu nohti kar naprej zacepljali, menda od čevljev v vojski, tako da je moral iti tudi na operacijo, samo njemu so jih samo delno odrezali, ob strani in izpulili. Od takrat ni imel težav.

Jaz grem pa danes k friiizeerrrrjuuuuuser posted image , komaj čakam, se počutim prav grozno v glavo. Moram si še mleko stisnit, če bo slučajno lakota doma.

Moram povedat, da ima Ema še kar ogromno sluzi v nosku, oziroma nekje globje. Celo noč smrči, najbolj me moti, da z navadno pumpico za noskek sploh nič ne spravim ven, samo s to na dih. Koliko časa se bo to še vleklo...

Ste se kaj vozičkale včeraj, ko je bilo tako lepo sonce, mene je ful mikalo, ampak sem rekla, da bom še ta teden notri, pa drug teden zaradi vremenauser posted image , čeprav menda bolj na zahodu napovedujejo dež, definitivno bo pa bolj toplo, kot je ta teden.

Moja Ema se tako lepo nasmeje, nasmeh za miljon eurov, kaj je lušna. Po kakih 10 minut skupaj ji tudi uspe ostati v ležalniku, toliko, da nujne stvari naredim. Nebi jo rada navadila na nošenje, čeprav moj to zvečer dela.

Aja, moram povedat, da se je moj v službi zmenil, da bo delal samo dopoldne in ne triizmensko delo. Mi je veliko lažje, pa tudi pozneje, ko bom tudi jaz v službi po super, bomo popoldne vsi skupaj doma. Posledično bo manj denarja, ampak en ustaljen ritem, pa družina, je pa že bolj pomembno.

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?