zmajči25
|
Da se še jaz po dolgem času oglasim... Spanje - joj, vidim, da imate večinoma ful pridne otročke, ki se zbudijo 1-2x na noč. Mi še vedno nimamo nobenega ritma, ker jo tudi ponoči skozi šraufa in posledično je njen spanec zelo rahel in se skozi prebuja. To noč je zaspala ob 22.30 in se zbudila že ob 1h, potem spet ob 4h in potem ob 6h in je spala do 8h. Zjutraj so jo že spet dajali krči in je pred pol ure od utrujenosti zaspala. Res upam, da bodo krči kmalu mimo, ker to je že ubitačno! Dojenje - jaz jo še vedno hranim po občutku, ne gledam na uro pa če je minilo 1 ura ali 3 ure. Večinoma pa jemo na 2 uri čez dan, ponoči pa itak nimamo nobenega reda. Sprehodi - tudi pri nas je grozno vreme, deževno in megleno, jaz pa bi tako rada šla malo ven, upajmo da bo nedelja res sončna. Komaj čakam na pomlad, še nikoli mi zima ni bila tako dolga kot letos. Teža - za koliko naj bi se poredili v enem mesecu? Moja se je namreč prvi mesec za 1,2 kg, včeraj sem jo tehtala pa mi je v treh tednih pridobila samo 400g. Imamo čez deset dni posvetovalnico oz. tehtanje in me prav skrbi, da ne bo premalo šla gor. Koliko so se vaši poredili v drugem mesecu starosti? Sicer mleka imam zadosti in mi skoraj nikoli ne popije vsega iz ene dojke, jo pa tudi vmes šraufa in se potem ne more lepo najest, kaj pa vem, mogoče je to krivo ? Mah, bomo videli na pregledu. Kupon za Pampers - sem ga že sprintala in unovčila v Babycentru, res super stvar. Pa Pamperske so najbolj poceni v Babycentru, sej skoraj nisem mogla verjet, pa sem po vseh trgovinah preverila cene (Mercator, Spar, Tuš, DM) in res so najbolj poceni, ko pa vnovčiš še kupon za 2 EUR pa je sploh ugodno . Sicer pa ta kupon lahko unovčiš tudi v drugih trgovinah. Bom šla čez kakšen teden še po en paket plenic, da si naredim zalogo. Prehladi - jaz sem skozi neki prehlajena, tamala je na srečo zdrava, mogoče malo iz noska teče, amapak ni hudega. Jemljem pa še vedno Elevit, ker se mi zdi da čisto premalo vitaminov pojem (kuhano sadje in zelenjava pač nimata tolko vitaminov kot sveže). Alarm, še dobro da je spala celih 45 minut! Bolančki, čim prej se pozdravte !
|