ROmama
|
Blondy tole z nohti je pa res boleče, meni se je enkrat boleč noht, tudi hodit nisem mogla, potem pa sem ugotovila, da imam nabran gnojček noter, sem si kar z mamino sterilno iglo predrla, kakšno olajšanje. HB se mi zadeva ni ponavljala. Je imel pa moj brat težave, ko so se mu nohti kar naprej zacepljali, menda od čevljev v vojski, tako da je moral iti tudi na operacijo, samo njemu so jih samo delno odrezali, ob strani in izpulili. Od takrat ni imel težav. Jaz grem pa danes k friiizeerrrrjuuuu , komaj čakam, se počutim prav grozno v glavo. Moram si še mleko stisnit, če bo slučajno lakota doma. Moram povedat, da ima Ema še kar ogromno sluzi v nosku, oziroma nekje globje. Celo noč smrči, najbolj me moti, da z navadno pumpico za noskek sploh nič ne spravim ven, samo s to na dih. Koliko časa se bo to še vleklo... Ste se kaj vozičkale včeraj, ko je bilo tako lepo sonce, mene je ful mikalo, ampak sem rekla, da bom še ta teden notri, pa drug teden zaradi vremena , čeprav menda bolj na zahodu napovedujejo dež, definitivno bo pa bolj toplo, kot je ta teden. Moja Ema se tako lepo nasmeje, nasmeh za miljon eurov, kaj je lušna. Po kakih 10 minut skupaj ji tudi uspe ostati v ležalniku, toliko, da nujne stvari naredim. Nebi jo rada navadila na nošenje, čeprav moj to zvečer dela. Aja, moram povedat, da se je moj v službi zmenil, da bo delal samo dopoldne in ne triizmensko delo. Mi je veliko lažje, pa tudi pozneje, ko bom tudi jaz v službi po super, bomo popoldne vsi skupaj doma. Posledično bo manj denarja, ampak en ustaljen ritem, pa družina, je pa že bolj pomembno.
|