|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
8.6.2010 22:36:54   
mala bejba
Dober večer.
Naša pikico pridno spančka,ati tud,jst pa še mal bluzima naokoli.
Plazma kekse mi že papamo,in sicer s sadjem.Jih pa kar v paličnem zmiksam,pa zravn naribam jabolko in banano.Čaja še vedno ne maramo,spije pa celo tamalo flasko sokca od fruteka.Kaj čmo,mala že ve kaj je dobruser posted image .
Jst sm jo pa dala u pajacek s kratkimi rokavčki in kratkimi hlačkami,ker je drugač cela prešvicana(še predn zaspi je mokra,zjutri pa ista zgodba).Bomo vidl če bo dans kej boljš.
A so vaši tud ko v vozičku ležijo prešvicani po hrbtu?Kaj v takem primeru nardit,ko bi otroček šel vn,zunaj pa mal pihauser posted image .Se bojim da se ne prehladi.
Grem hitro pod tuš pol pa tud jst v miževo,jutri mamo slikanje kolkov.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
8.6.2010 22:37:13   
Tasmanskivrag
Torej:

Punce a ste za to, da se dobimo v petek 11.6.2010 ob 11. uri v živalskem vrtu??

Pa povejte a je prepozna ura, bi prej? Morda kasneje? Katera bi sploh prišla? (da slučajno ne bom sama sedela tamuser posted image ) Povejte svoje pripombe!

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
8.6.2010 22:43:10   
Momtobe
vročina - danes sva šla z malim do špara, pa je potem ZNOREL v avtu. fuuuul je jokal user posted image - mu je bilo tako vroče user posted image . oblečen je bil v bodi s kratkimi rokavi in kratke hlače in je bil že v šparu rdeč v obraz, pa je bilo klimatizirano, v avtu pa ... na fertik. sem ga mogla vzet iz lupinice in slečt in pihat, da se je shladil, potem se je pa že smejal user posted image . revež. upam, da se bo navadil na tole vročino.

posteljica - naš je bil v zibki sam ene tri mesece, potem se mi je pa zdel kr prevelik. je v svoji posteljici, ampak še vedno v spalnici, da ni treba men v sosednjo sobo hodit. še zmer namreč je ene 2-3 krat v času ko spi (od 20ih - 6.30), pa ene parkrat mu moram dat še vmes čaj za pit. včasih tut po ene parkrat v 10 minutah, tako da ... nisem zmožna tokrat naenkrat vstat - mam nizek pritisk, pa sem napol mrtva ponoči, me lahko še sfali na kakšnem vogalu user posted image user posted image . ga bomo dali v svojo sobo, ko bo malo dlje spal v kosu ...

hrana - midva sva še kar na mleku. pa še vedno ima en čudn ritem ... en teden je po 120-140 ml na ene 3 ure, potem pa je ene 14 dni na 4-6 ur ... pa še to tam okoli 80 ml. user posted image ... redi se normalno, še mal ma viška, če se mene vpraša user posted image . se mi ne mudi z GH ... no, ko je bil star 3m sem komaj čakala, da bo 4, da mu lahko dam še kaj drugega ... zdej pa, ko pravijo, da je bolš, če se počaka, pa kar čakamo - sej fali mu nič. sej ful strmi vame, ko kaj jem, ampak hud pa ni ...

vodo še vedno prekuhavam. za ponoči si itak naštimam termovko in pa eno posodico, kjer imam prekuhano ohlajeno vodo ... tako, da mu zmešam in ma v minuti za jest, ko se zbuni ponoči.

ZOO ... ne vem, mene je kr minilo, zarad vročine. user posted image se mi zdi v hladni hiši kar luštno user posted image . pa še v soboto sem se šla s kolesom vozit, po valda največjem soncu in sem mislila, da me bo pobralo - cel dan mi je blo slabo in se mi je vrtelo ... sem ful brihtna, sploh ker imam črne lase ...

obračanje ... naš se pa sploh noče obračat. mislm, skoz se obrača s hrbta na bok, ampak iz trebuha na hrbet še zmer nima interesa ... parkat se je sicer obrnil, ampak ponovit pa noče. drugače je ful močen in firbčen ... sedi rad, še raje bi stal ... čist je srečen in važen, če se na nogice postavi. igrače so itak vse ful interesantne.
podnevi ga dajem spat v spalnico, pa dam roleto malo dol in nič več ne joka ... samo zaspi in ful lepo spi.

ponoči je oblečen v bombažnega pajaca (pižamo) - tanko in potem ga dam v spalno vrečo... pa je ok. sem ga dala parkat tut spat v pižami s kratkimi rokavi in hlačnicami ... pa je bil enako topel.

dost mam.

nočko ...

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
8.6.2010 22:57:33   
araz
Ojla,

ZOO - sem načeloma za in bom prišla, če bom imela avto na razpolago. Me pa mal skrbi, ker bo ful vroče.

Midve sva zdej v tej vročini zunaj od 9 - 11 pol pa greva domov na teraso v senco. Danes sva bile cel dan zunaj na terasi in je blo prav lušten. Zdej ji bom pa še bazenček naštimala, da bova mal čofotale pa špricale.
Pol greva pa spet mal na sprehod tam okrog 18.

Spanje - jest jo imam oblečeno v bodi dolg rokav (čisto tanek) in pa tanke bombažne žabice brez stopalc. Pokrijem pa jo z dekico. Kovterček je tud moji že preveč.

GH - midve pa že skoraj vse jeva. En dan mal bolj, en dam pa mal manj. Zdej ji bom dala že tud mal rumenjačka za probat.
Mi pa noče nič pit in sploh ne vem kaj naj ji še dam, da mi bo pila.

Kakanje - zdej mi je začela ful kakat. Prej je kakala 1-2 kraz na dan, zdej pa še skor en teden kaka vsak dan po 5-6 krat.

Mala bejba
- moja je tud vozičku po hrbtu čist mokra. Pa v lupinici tud. Najbrž pa ni fajn, da so mokri na vetru. Bomo mogle kar rezervne cunje imeti za preoblečt.

Tulpika - naj se Arne čimprej pozdravi. Mu pošiljam eno user posted image . Je pa pravi korenjak tale tvoj biserček kar se mer tiče, pa tudi drugače.

Orhideja75 a se bomo za Arboretum tud kaj zmenile? Meni je fajn, ker je blizu in grem lahko že kmal zjutri, ko še ni vroče. Pa še letno karto moram mal začet koristit.

Grem zdej pod tuš pa v deželo sanj user posted image .

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
8.6.2010 23:28:27   
dreamz
Ciao! user posted image
Da provam še enkrat kej napisat...

No super, da ste se spet razpisale!!user posted image

Srečanje:  Lahko bi se zmenile za eno skupno srečanje decemberk! Jaz bi tudi rada prišla, ma ta petek je prekmalu. V glavnem bi lahko prišli med tednom, ker za vikende moj dragi dela. Full bi vas rada tudi v živo spoznala!!!user posted image

Elly79: Hvala za nasvet, ma to flašo lih uporabljam, pa ni problem v flaši, ma v tem, da pijačo povleče v usta pa pol pljune.

Za spat: v poletni pajac kratek rokav in kratke hlačnice in pokrit z dekico

Piškoti: Ne bom mu dala, ker je že dovolj debelcen. Mu je kar dovolj le miksano sadje za malico.

Gh: MLečne izdelke in gluten mu bom kar začela uvajati. Super je ker imamo vrt in skoraj vso zelenjavo je domačouser posted image

Olje in maščobe ipd.: Za kosilo (miksana zelenjava in meso) mu dam nekaj olivnega olja ali masla. Za mlečne izdelke pa je fajn, da so polnomastni, ker naši mali potrebujejo to maščobo. Pa tudi manj obdelani so tej izdelki oz. imajo manj kakih dodatkov, zgoščevalcev.. Samo poglejte kaj je vse v light oz 0,1 ml.izdelkih, v večini je not aspartam, ki je škodljiv tudi za nas.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
8.6.2010 23:43:49   
dreamz
tulpika: Bošček!user posted image  za vas, da je samo prehlad in ne alergija!
Ne vem kako ti čistiš nos s fiziološko, ma jaz imam eno tehniko user posted image , ki je  bila pri prvemuser posted image  vedno učinkovita (hvala bogu tega še nisem rabila pri Samuelu): V pingvinčka iz dm za čiščenje noska sem nalila polno fiziološke in sem to vbrizgala v eno nosnico, nato sem ga obrnila na trebuh nad umivalnikom in je prišlo ven vse živo... Nato sem dala še operil in je spal brez problemov. Sej zgleda grozno, ma sem provala najprej na sebi in je super. user posted image

kopanje: v veliki banji z bratcom, imam pa nek obroč blazino za podporo iz pikapolonice

avtosedež: Bo podedoval od bratca maxicosi priorifix, ko preraste lupinico.

A že kaj razmišljate o ponovni user posted image ? Jaz imam dva  še majhna, ampak ko vidim nosečke in mičkene štručke, dobim spet gušt! Ampak je prehitro, ker nevem kako bi sfolgala s tremi majhnimiuser posted image
Mi smo pa danes otvorili kopalno sezono user posted image , no moj taprvi sinček jo je user posted image  Smo bili na plaži in ko smo šli po vodo, ga je en val zalil in pol je še malo čofotal.

Uživajte punce!user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
9.6.2010 7:12:33   
orhideja75
ZOO jaz sem tudi za srečanje, sam v tej vročini mi je ob 11ih mal pozno. sva tele dni zunej od 9ih do 11ih, potem sva pa tam do 17.ure kar noter. je prevroče za naše mulčke, ki že tko hitr zakuhajo

araz sej veš, da sem takoj za srečanje. imam tut jaz letno karto, sam še sliko moram nalepit goruser posted image

nič grem zdej si še en kapučin narest, pa tavelka dva zbudit za v šolo, potem bo pa že tamičken ustal, pojeva in greva ven dokler še ni vroče

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
9.6.2010 7:57:53   
ROmama
Dobro jutro, samo na hitro, da se pofočkam, komentirala bom kasneje. Greva hitro ven, dokler še ni hude vročine. Čao.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
9.6.2010 8:31:53   
Lenč.i
Obračanje:
Naša se je že sama prevrnila iz kravic na hrbet. Ali je bilo to le zguba ravnotežja, ne vem. Ampak začetek je. Glavico je visoko dvignila, se porinila z eno roko in že je bila na hrbtu.
Pomagamo pa tako, da otroka postavimo na položaj kravic, eno roko stegnemo naprej (kot bi se hotel stegniti po igrači) ga kar primemo za rebra (če stegne levo roko, rebra na desni strani) in zakotalimo na hrbet. Pomembno je, da je roka naprej, da ga pri obratu ne ovira.
Nazaj je seveda bolj težko. Fizioterapevt me je spraševal, ali dviguje, krči nogice, ko je na hrbtu. Če ne, jo je treba naučiti tako, da ji krčimo nogice in ponujamo, da se prime za kolenčka ali celo za stopala. Ko so nogice tako visoko, sčasoma kot utež pomagajo obrat na trebuh. Nogice naj bi prišle že do ust, ampak mi še nismo tako daleč. 
Na kravice pa otroka tudi kar prevalimo: roka narej, da ne ovira. Porinemo za rebra in hop na trebuh. En prijem je tudi za ritko, rahlo dvignemo in obrnemo na trebuh. Komplicirano?
Našo je kar kotalil po mizi, Urkša se je pa smejala, ko jo je ogovarjal.
Če sem napisala kaj nejasnega, kar vprašajte, bom z veseljem odgovorila (upam, da bom znala).

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
9.6.2010 8:47:47   
*nivea
jutro

mojiva spita,jes pa izkoristim čas za računalnik, ker drugače tak nimam kdaj na rač biti

Piškote ji jaz tud dajem že jesti. malo čaja zlijem da se stopi, pa potem naribam jabolko pa banano pa potem ona to tak rada papa. al pa ji zmešam piškote s kako kupljeno kašico. to ji tud pašeuser posted image

ko mi je štrajkala z mlekom, sem ji podturila piškote prelite z mlekom in to ji je blo tak okusno. samo da je jedla z žličko, ne z stekleničke. user posted image prefrigana je moja mala

ji je pa tak vroče, itak je največkrat samo v bodiju, al še te ji je vročeuser posted image

ja, mi se tudi z največjim veseljem premetavamo po postelji, pa se obračamo, pa kravice pasemo, pa se obrnemo na trebuščeka.... pravo veselje jo je gledati user posted image

vozičkamo se pa največkrat zvečer, tan po 6uri, ko več ni tak vroče.. in smo te do 8 zunaj. ker itak gre okoli 10 spat...

mejte se

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
9.6.2010 8:48:03   
Tasmanskivrag
V bistvu imate punce prav, v taki vročini ob 11. uri nima smisla matrat ne malčkov ne nas. Tole je pa res prevroče! Dejmo prestavit srečanje!

Kdaj predlagate? Z moje strani enkrat po 20.6., drug teden grem na lepše. Mislim, da prav tako tut Tulpika.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
9.6.2010 9:08:48   
evangelie
evo, tudi midva že s sprehoda. Ne moreš verjet kako je že vroče...pa sva šla že pred 8.!

Punce, kaj pravite, če bi res poskusile organizirat srečanje decemberčkov? No, res je, da nam verjetno ne bo uspelo, če se še 'lokalke' ne moremo dobit, ampak za poskusit pa je, a ne?

dreamz, jaz bi tudi kar imela še enegauser posted image , s tem da je VItan moj prvi. Midva itakuser posted image brez zaščite, ampak menstruacije še nimam, tako da ne vem, če je telo sploh že v akcijiuser posted image Bi mi blo super, da bi mela kar enega za drugim, potem pa nekaj let pavze, pa še enega.

uvajanje GH - a vi jim oz. ste jim v fazi zgodnjega uvajanje ponudile samo 1x dnevno? Ker jaz mu ponudim nekaj zelenjavnega v času kosila (to ponavadi ne je ampak se pači), zvečer pa kar vsak dan riževo kašico. TO ima pa kar rad, včeraj je spet ful jedel (ful je enih 5 njegovih žličk). Razmišljam, da bi mu danes zelenjavo zmešala z riževo kašico, da ne bo preveč intenziven okus. Ja, vmes mu pa še ponudim kak kos sadja, kar tako za v roko. No, s tem se pa ponavadi igrauser posted image

spanje
- jaz ga imam oblečenega v pidžamo brez stopal, zavitega v spalno vrečo (drugače se zbrca) in pokritega s kovtrćkom, pa mu ni vroče, ker imamo zelo hladno spalnico (tudi midva sva pokrita s kovtrom + oddejo). Mu bom pa kupila pidžamco na kratke hlače/rokave, ker bo po moje dosti za čez tahudo poletje.

morm it, se je zbudil....

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
9.6.2010 11:49:13   
Zibka
Živjo!

Jaz sem ful za srečanje decembrčkov, samo ob 11h v zoo je zame prevroče: najprej da pridem do tja, potem bomo po najhujši vročini šetale in potem še po vročini v avto. Makl prestavimo, a? Mogoče bo kak dež, pa potem ne bodo takoj začel na ful kurit user posted image

Evangelie, kako pa delaš riževo kašico? A s svojim mlekom al kupiš tisto z že dodanim mlekom? Kako in kaj pa Vitam pije? Jaz začnem drug teden, mam kar tremo user posted image .

Spi pa Klara v bodiju brez rokavov+tanek pajacek, pa pokrita s kovtrčkom, ji tudi ni prvroče, ker imamo tudi mi hladno spalnico.

Obračamo se mi še ne, čeprav vadimo, kot je opisala Lenči. Naslednji teden imamo posvetovalnico in bm vprašala, če me mora že kaj skrbet.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
9.6.2010 12:28:08   
kejti
Ojla kako kaj prenašajo vaši malčki vročino?
Ponoči ga imam oblečenega samo v tanki pajacek, kotrček sem mu dala gor ampak ga je zbrcal, saj je verjetno že prevroče, čeprav je zelo lahek.
Blondy je z tvojim nohtom vse ok? Jaz imam spet natečeno tam kjer so me rezali za znoret. A mi lahk Blondy pošlješ tvojo telefonsko za ZS, please.
Za enkrat še nisem uvajala GH, še mal pa bomo hitro bo 22. 6. ko bo star 6 mesecev tedaj imava tudi pregled pri pedijatrinji.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
9.6.2010 12:35:40   
blondy_81
Ojla punce imam eno vprašanje. Mi gremo v soboto na morje in ker morje še ni ful toplo me zanima ali je pametno tamalo kej namočit v morju ali ne. Imam pa namen kupit neoprenski kopalni pajacek. kako boste ve glede srčkov in kopanja v morju (sploh zdej v juniju)?

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
9.6.2010 12:35:47   
Momtobe
sem mu probala zjutraj prvič dat mal korenčka, pa me je mali vprašal, če se hecam. user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
9.6.2010 13:13:38   
KulGirl
Mi gremo tudi v soboto za en teden na morje na Pag. Tudi jaz ne vem kako in kaj. Če bo topla voda, jo bomo mogoče malo namočili. Bomo vzeli s sabo napihljiv bazenček pa bo mogoče tam notri kaj čofotala, če se na sončku voda segreje. Neoprena pa ne mislim kupovat za letos.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.6.2010 13:16:46   
evangelie
Evangelie, kako pa delaš riževo kašico? A s svojim mlekom al kupiš tisto z že dodanim mlekom? Kako in kaj pa Vitam pije? Jaz začnem drug teden, mam kar tremo user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Kupila sem od Holle, zmešam jo z vodo, nato pa zalijem s svojim mlekom (si kar takrat malo iztisnem, vsega skupaj še 10 ml ne)

Pije v bistvu nič ne, ponujam mu prekuhano vodo in nesladkan čaj, ampak ne kaže interesa. Ga pa itak že od začetka dojim po njegovi potrebi, tako da se včasih samo odžeja.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.6.2010 13:29:52   
tulpika
mogoče je res mal prevroče za ob 11 user posted image . Že ob 9 je vroče. Dejmo še mal razmisliti pa se res enkrat do oktobra dobit user posted image . Verjamem pa, da nam ne bo vsem odgovarjal en termin za katerega se bomo odločile.

dreamz..hvala za nasvet...bom naredila še to takoj ko se zbudi.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
9.6.2010 14:33:46   
araz
Sem zjutri  4 x pisala, pa me je vedno ven vrglo user posted image .

Tud meni se zdi za ob 11 že ful prevroče. Sem ravno kar gledala vremensko napoved za naslednji teden in bodo temperature mal bolj znosne. Tiste, ki ne bomo uživale na morju bi se pa lahko kaj zmenile.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
9.6.2010 14:58:30   
orhideja75
ja je res bolje, da zoo prestavimo na naslednji teden. pa vseeno bi bilo bolje se dobit tam okrog 9.ure, če vam vsem to odgovarja
kako se boste pa kej hranli vmes? a bomo ena drugo čakale .. ker mi mormo potem okrog 11.ure jest in bi si vodo sabo prinesla. upam, da se ne bo preveč ohladila

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
9.6.2010 17:43:37   
taraji
Lep pozdrav po dolgem času

Čakam, da se princeska zbudi da greva potem ven ker v tej vričini pred 18 ni ven za hodit.

user posted image user posted image user posted image mi smo pa danes podpisali pogodbo za vrtec, tako da smo tudi uradno sprejeti - sem ful vesela, da sem dobila vrtec ker sem bila skoraj prepričana da ga ne bomo dobili.

Za ponoči ji jaz oblečem tanek bodi z dolgimi rokavi in jo dam v vrečo - sem pa ravno danes zjutraj ko sem jo vzela iz vreče opazila da je bogica čisto prepotena, pa sem ji potem danes takoj naredila eno čisto tanko bombažno vrečo, ki ni nič podložena in upam, da bo bolje. ker naša Iris tako zelo brca ponoči da dekica pristane na glavi , ali pod nogami in se je kar ne upam meti pokrite zato jo pa dajem v vrečo.

Spimo pa mi še kar v zibelki (imamo tako mal drugačno zibelko, ki je 90 cm dolga in ima še čisto dovolj prostora). sem jo ene dvakrat dala v posteljico pa ona tako telovadi in se premetava ponoči da sem jo našla spat na trebušču, pa mi ni bilo ravno všeč da spi na trebuhu, v zibelki pa po širini nima toliko prostora, da bi se lahko obrnila.

GH - mi že pridno papcamo sadje je sploh super, pa tudi vso zelenjavo, ki sem ji jo dala do sedaj je bila zelo dobra. se vidi, da je naša mala pravi jedecuser posted image user posted image .Ravno zaradi tega ker je bolj med debeluščki ji raje dajem več zelenjave kot sadja.
Popije mi pa tudi do 300ml čaja na dan - mi je ful lepo pila tudi vodo, pa je sedaj sploh noče več. ji pa dajem instant čaj, ker tudi tistega iz vrečk noče. Soka ji pa nalašč ne dajem, ker ko bo enkrat okusila sok mi verjetno tudi čaja ne bo hotela več piti.

Imam pa nekaj vprašanjza tiste, ki že dlje časa dajete GH
Ali ste z drugim obrokom GH začele ko je dete osvojilo en obrok dnevno - se šravi, da je bilo od obroka sito in ni potrebovalo več mleka, ali ste dajale več obrokov dnevno, pa po vsakem obroku še mleko.
Ali je dovolj samo zelenjavno-sadna kašica za obrok, ali je obrok lahko samostojen šele ko je v njem že meso.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

Nič, imamo alrm, se je treba najest pa iti na sprehod.

Lep večer vsem mamicam in biserčkom.

La vita e bella

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
9.6.2010 18:43:07   
Elly79
Pozdravljene!

Jaz bi bila tudi za ZOO drug teden, tko da kar predlagajte, kdaj vam bi najbolj ustrezalo. :)

A vi vašim biserčkom že dajete tud trenutno meni najbolj ljubo sadje - češnje? K me tko gleda, k jih jem user posted image ...

Lep pozdravček vsem!!!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
9.6.2010 20:01:50   
ROmama
Jaz sem ji poizkusila danes dati čaj pa vodo, pa tudi nima kakega interesa. Sem se pa odločila, da je ne bom učila na cucelj, ampak imam še od Luka lonček od Tomme Tippe, mislim da je od 6 mesecev naprej, izgleda pa tako, da iz ustnika samo kaplja, če nagneš.

Tulpika - upam, da boste ozdraveli, eno pikapoko user posted image
Ah moram iti, mi Luka tukaj skače.

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
10.6.2010 9:10:39   
Lenč.i
Dobro jutro, je kdo za user posted image ?
Naša user posted image  je danes stara 6 mesecev. Zdaj še pridno spi, potem pa jo razveselim s user posted image - poljubček na lička.
Čestitke tudi Zoji. 

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?