Momtobe
|
vročina - danes sva šla z malim do špara, pa je potem ZNOREL v avtu. fuuuul je jokal - mu je bilo tako vroče . oblečen je bil v bodi s kratkimi rokavi in kratke hlače in je bil že v šparu rdeč v obraz, pa je bilo klimatizirano, v avtu pa ... na fertik. sem ga mogla vzet iz lupinice in slečt in pihat, da se je shladil, potem se je pa že smejal . revež. upam, da se bo navadil na tole vročino. posteljica - naš je bil v zibki sam ene tri mesece, potem se mi je pa zdel kr prevelik. je v svoji posteljici, ampak še vedno v spalnici, da ni treba men v sosednjo sobo hodit. še zmer namreč je ene 2-3 krat v času ko spi (od 20ih - 6.30), pa ene parkrat mu moram dat še vmes čaj za pit. včasih tut po ene parkrat v 10 minutah, tako da ... nisem zmožna tokrat naenkrat vstat - mam nizek pritisk, pa sem napol mrtva ponoči, me lahko še sfali na kakšnem vogalu . ga bomo dali v svojo sobo, ko bo malo dlje spal v kosu ... hrana - midva sva še kar na mleku. pa še vedno ima en čudn ritem ... en teden je po 120-140 ml na ene 3 ure, potem pa je ene 14 dni na 4-6 ur ... pa še to tam okoli 80 ml. ... redi se normalno, še mal ma viška, če se mene vpraša . se mi ne mudi z GH ... no, ko je bil star 3m sem komaj čakala, da bo 4, da mu lahko dam še kaj drugega ... zdej pa, ko pravijo, da je bolš, če se počaka, pa kar čakamo - sej fali mu nič. sej ful strmi vame, ko kaj jem, ampak hud pa ni ... vodo še vedno prekuhavam. za ponoči si itak naštimam termovko in pa eno posodico, kjer imam prekuhano ohlajeno vodo ... tako, da mu zmešam in ma v minuti za jest, ko se zbuni ponoči. ZOO ... ne vem, mene je kr minilo, zarad vročine. se mi zdi v hladni hiši kar luštno . pa še v soboto sem se šla s kolesom vozit, po valda največjem soncu in sem mislila, da me bo pobralo - cel dan mi je blo slabo in se mi je vrtelo ... sem ful brihtna, sploh ker imam črne lase ... obračanje ... naš se pa sploh noče obračat. mislm, skoz se obrača s hrbta na bok, ampak iz trebuha na hrbet še zmer nima interesa ... parkat se je sicer obrnil, ampak ponovit pa noče. drugače je ful močen in firbčen ... sedi rad, še raje bi stal ... čist je srečen in važen, če se na nogice postavi. igrače so itak vse ful interesantne. podnevi ga dajem spat v spalnico, pa dam roleto malo dol in nič več ne joka ... samo zaspi in ful lepo spi. ponoči je oblečen v bombažnega pajaca (pižamo) - tanko in potem ga dam v spalno vrečo... pa je ok. sem ga dala parkat tut spat v pižami s kratkimi rokavi in hlačnicami ... pa je bil enako topel. dost mam. nočko ...
|