dreamz
|
Ciao kanotjera, sem hitela pisat in nisem niti pomislila, da ne boste razumele. Ker drugače full pazim kako pišem, ker imamo mi na obali full takih izrazov, ki jih pol ostali ne razumejo. No, kanotjera je majčka brez rokavov, majčka, ki ima ozke naramnice. Zibka: ja, je grozno slišat za splav, še posebej ko imamo take lepe otročke... ampak meni je full čudno, da gredo te stvari še okoli govorit . Ma kaj češ, vsak ve zase, kaj se mu plete v glavi. bazenček: ker imam dva fantiča, sem kupila takega večjega, ki ima napihljivo tudi dno. Imam pa še enega majhnega od prvega. Pa tudi mali čolniček za na plažo, ki ga lahko uporabljam kot bazenček ali pa za v vodo Didi, AM: Ma provaj prej (tudi jaz ti priporočam, da kupiš v dm tiste majhne dozice), če ga bo sploh sprejel. Ker tisti, ki so dojeni, pol težje sprejmejo am po flaši.. jaz sem imela probleme navadit prvega ... je potreboval kar nekaj dni, pol pa je pil katerokoli firmo. Pa glede GH, tudi moj je prvič pljuval ven in enkrat celo v bruhal v loku, pol sem počakala 10 dni in mu ponovno dala, pa je lepo sprejel. araz: ma take izpuščaji tudi pomojem niso od vročine. Jaz bi poklica pediatrinjo in vprašala, če se pridem pokazat (ker sem pač taka, da grem k njej za vsako figo, raje prevečkrat kot premalo ) od vročine ja, so ponavadi rdeče pikice po trebuščku, hrbtu,vratu..., pač tam kjer se potijo Vse ki greste na lepše full se imejte lepo in uživajte (full sem vam fouš )!!!!
|