|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
11.6.2010 9:37:25   
Lenč.i
Moje dete pa še spi (od 8h zvečer, le jedla je že dvakrat vmes, pa ob 5h se je pol ure pogovarjala), jaz bi šla pa tako ven, zdaj ko še ni peklensko vroče.
Ha, tudi jaz nisem vedela, kaj je kanjoterica.
Bravo Dreamz za prvi zobek. Tudi jaz si želim, da bi nas presenetil brez opozoril.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
11.6.2010 10:31:52   
Poopsy
Pozdravljene! Končno mi je uspelo do računalnika prit ... Naša čez dan ful malo spi, ker imamo precej vroče v hiši, klima pa še ni zmontirana. Tak da sve večino dneva zunaj - zjutraj in zvečer na sprehodu, čez dan pa na terasi v senci, ker skoz prijetno pihlja pa nama ni tak vroče. Mi pa zunaj noče spat, ker je preveč radovedna in se boji, da kaj ne zamudi.user posted image

V torek smo bili 3. cepljeni. Naše mere pri skoraj 6. mesecih pa:
7000 g
66 cm
Tehta baje premalo, ampak se ji ne vidi, ker je lepo zaobljena, tak da ni panike.

Oblačenje: Za ven jo zjutraj in zvečer oblečem v bodi brez rokavov, kratko majčko in kratke hlačke, če še ni vroče ji obujem nogavičke (drugače ne), na glavici pa imamo skoz klobuček, ker je ne moti, pa še taaaak luštna je z njim. user posted image  V hiši je čez dan samo v bodiju. Ponoči pa je v bodiju brez rokavov in tankem spalnem pajacu z dolgimi rokavi in nogavičkami, ker je že nekaj časa ne pokrivam več (je po par minutah vse s sebe zbrcala).

Prekuhavanje vode: Za pripravo AM od začetka uporabljam Radensko Naturelle, ki sem jo prve mesece prekuhavala, sedaj pa nič več. Pri nas namreč voda iz pipe ni glih najboljša.

Posteljca: Mi sploh nismo imeli zibke, od začetka spi v svoji posteljci, nikoli pri nama v postelji. Bi jo ful rada dala v svojo sobico, ampak nam komaj septembra bridejo stopnice montirat, njena sobica pa je v mansardi ... user posted image  Tak da bomo čez poletje še vsi v pritličju v kabinetu spali. 

pipika 13: Piknik dekica je v katalogu od Intersporta, mislim da za 7 ali 8 €.

Kanotjerca: user posted image user posted image user posted image user posted image  

Dopust: Mi pa gremo na dopust konec julija, ko bo imel dragi dopust. Gremo pa v Portorož v hotel Lucija. Je že katera bila tam?

Avtosedež: Mi bomo verjetno nabavili Recaro Young Sport, ker vsem tem raznim testom ne verjamem (ocenjen namreč ni glih najboljše).

GH: Naša pikica papca vse, le da ji stric Hipp zelenjavo boljše skuha kot pa mamica. user posted image  Pri sadju pa ni problem, poje vse. Najraje pa ima Hippove kašice za lahko noč. Smo pa od zdravnice dobili zeleno luč za skoraj vse - edino jagod, kivija, citrusov in glutena se še naj izogibamo. Belo meso, mlečne izdelke ipd. pa lahko veselo papcamo, ampak še nismo poskusili.

LP

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
11.6.2010 11:49:11   
Zibka
Punce, jaz sem pa danes zvedla, da je šla ena moja znanka delat splav. Sem bila z njeno mamo na kavi in mi je povedala, da ima prav zdajle poseg. Pa me je to tolk prizadelo, da mojo malo kar k sebi stiskam....sploh ne morem priti k sebi.. No, saj o svoji občutljivosti sem že pisala...

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
11.6.2010 12:01:41   
evangelie
vroooooče!user posted image Smo pa tud smešne, ko ni sonca, nam ni prav, ko ga imamo spet neuser posted image

jah, mi smo pokonci že od 5.15 ure. Naš mali zadnje dni ponoči lepo spi (zbudi se 2x za hranjenje in takoj zaspi nazaj), zaspi že malo pred 20., zbudi se pa kot rečeno kar ob 5h. Prej sem si ga dala tak čas k sebi, pa je tako zadrnjohal še kakšno urico, po novem pa to ni več zanimivouser posted image Mi je pa vseeno lažje vstat eno uro prej, kot pa da se non stop prebuja ponoči...

Kar se kopanje tiče,pa še nisem naštudirala kako bomo to izvajali po novem. Namreč zdaj je dokončno in neizogibno res, da mali pri kopanju v čebričku vstaja. Prav naštudiral je kako vstat in potem drži nogice tako trdno, da ga pol gleda iz vode. Če hočem, da se gospod le vsede, mu moram kolena 'klecnit' iz zadnje strani, ampak to traja ravno nekaj sekund, potem je že na nogah...ves srečen, da stoji! In potem se gleda v ogledalu in smejiuser posted image Kr nekiuser posted image Danes gremo v taveliko banjo, pa da vidimo kako bo...

Punce, tiste, ki ste že nabavile bazenčke, za kakšno dimenzijo ste se odločile? Verjetno za 1 decembrčka nima smisla kupovati velikega (če nima bratcev ali sestric), saj plaval ne bo, za čofotanje pa je boljši manjši, ker gre manj vode in se prej segreje? Razmišljam, da bi kar majhen čolnček kupili...Pa tisti šotor-senčnik zraven. Bo treba hitro nekaj nabavit, dokler je še tako peklensko vroče...

Vem, da sem nameravala še nekaj pokomentirat, pa sem pozabla...

lp, pa sence se držte!user posted image

(odgovor članu Poopsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
11.6.2010 13:05:10   
DiDi*
Vroče, vroče

Jaz ga tud samo v bodi brez rokavu in pa hlačke oblačim, al pa v pajacek s kratkimi hlačami in rokavi.

Kopanje: evangelie a prou čebriček maš? baje ful uživajo tamali v njem. Jaz sem gledala mal nanetu pa zgleda ful dobro. Pri naslednjem ga bom kar nabavla. Drugače se pa mi zadnje čase kar večkrat kopamo v taveliki banji. Odkar hodimo na plavanje je v sobi poplava, če ga kopamo v banjici za dojenčke. Brca in maha dokler ni skor več nič vode.

Eno vprašanje o AM:  v soboto grem na dekliščino in ga bo skor cel dan moj čuval, ker dekliščina ni v LJ. Sem si sčrpala kar nekaj mleka ampak se mi tud sanja ne če je to dosti, ker nimam pojma kolk poje pri dojenju. No, in zato bom za vsak slučaj kupla še eno škatlo AM. A je to vseeno katerega kupim? A gre kej po mescih al po teži, al kako? Pa katero firmo? Mogoče se vam zdi, da bedarije sprašujem, ampak jaz res ne vemuser posted image

Pa še to: Ko ste začele dodajat GH, a so kar jedli? Ker Niko se tko pači zraven in kar na bruhanje mu gre. Se mi prou smili. Včer sem kar spustila tale gosti obrok, ker je čist grozn. Sem pa začela s korenčkom in pol dodala še mal cvetačke, tko kot mi je naročila patronažna, naj ga najprej navadim na zelenjavo. Pa tudi svoje mleko sem dodala zraven, če bo kaj boljše,...pa ni. Jaz bi mu najraje kar malo sadja zraven vmešala, čeprav naj bi začel z zelenjavo. Kako ste ve začele?

Srečanje: jaz bi vas tudi rada spoznala, me pa ni naslednji 14 dni, ker gremo na morje. Tako, da če bo srečanje še kdaj kasneje sigurno pridem.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
11.6.2010 14:09:12   
d4rj4.84
didi v dm-u prodajajo AM Aptamil v majhnih vrečkicah. v eni vrečkici je za 1x.

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
11.6.2010 14:39:59   
araz
Ojla punce,

Mi je včeraj nekaj računalnik nagajal, pa nisem mogla nič komentirat.

Vglavnem, včeraj je bila moja pikica stara pol leta. Vsem se zahvaljujeva za čestitke in čestitava tudi midve vsem za obmesečnice.

GH - ko sem ji začela dajat GH mi je že takoj kar nekja pojedla. Dala sem ji pa kolker je hotla. Zdej je pa tko, da kakšen dan bi jedla samo mleko kakšen dan pa samo ostalo. Večinoma pa je kar vse kar svo do sedaj probale.

Bazenček - sva ga dobile od dedija in je kar zel ovelik. Danes sem že zjutri natočila vodo in upam, da se je že kaj segrela, da bova probale. Bom šla še jest noter in bova skupaj čofotale user posted image . Drugače ji bom pa za na morje kupila enega čisto majčkenega.

A se vaši tud koz kotalijo. Moja se kotali non-stop, tud v postelji. Imam celo dnevno v dekah, ker drugače je takoj na laminatu.
Pa vsakega, ki ga vidi hoče za nos prijet user posted image . Tolk je zanimiva.

So se ji pa na obrazu naredili izpuščaji, ki so podobni podkožnim mozoljem. Danes ima spet enega novega (skupaj 4). Pa sploh ne vem kaj bi to lahko bilo. Sem rekla, da jo bom peljala do pediatra, če so bodo kaj večali. Se pa v bistvu manjšajo. Zdej pa ne vem ali je to lahko od vročine, jo je kaj pičilo, ...?? Je pa videt, kot da je nekja notri v teh pikicah (voda ali kaj drugega).

Nič, tiste, ki greste na morje uživajte maksimalno, naplavajte se, ostale pa tud. Vglavem ležanje na travi pod drevesom je zakon user posted image .

Zdej greva pa sprobat bazenček. Upam, da ne piha preveč.

Poročam zvečer kako se je obneslo.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
11.6.2010 22:03:10   
Momtobe
Izpuscaji - araz po moje ma to vrocinske izpuscaje ... Niso nevarni.

AM - Didi u bistvu je vseeno katero firmo ... Meni je zdravnica npr. predlagala aptamil. Lahko pa otroku ne pase in ga ne bo hotel ... Imas pa aptamil 1, ki je do 6 mesecev in aptamil 2, ki je od 6 mesecev naprej ... Lahko si kupis vreckice, kjer je notri kao za en obrok oz. mislim da za 200 ml.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
11.6.2010 22:07:48   
araz
Oooojj,

AM - no tega pa nisem vedela, da se da dobit AM tudi v tako majhnih količinah. Do sedaj še nisem zasledila. Bi mi pa prav prišlo, ko kam gremo, da ne vlačim celo škatlo z sabo. Se pravi v DM ga imajo. BOm šla pogledat.

Kopanje v bazenu je danes odpadlo, ker je preveč pihalo. Je šla voda kar za rože zalivat.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
11.6.2010 22:09:08   
araz
Moontobe, a niso vročinski izpuščaji take majhne pikice, ki so večinoma tam kjer se koža dotika. Pod brado, pod pazduho, .. No upam, da res ni kaj hujšega.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
11.6.2010 23:27:06   
dreamz
Ciaouser posted image

user posted image kanotjera, sem hitela pisat in nisem niti pomislila, da ne boste razumele. Ker drugače full pazim kako pišem, ker imamo mi na obali full takih izrazov, ki jih pol ostali ne razumejo. No, kanotjera je majčka brez rokavov, majčka, ki ima ozke naramnice.

Zibka: ja, je grozno slišat za splav, še posebej ko imamo take lepe otročke... ampak meni je full čudno, da gredo te stvari še okoli govorituser posted image . Ma kaj češ, vsak ve zase, kaj se mu plete v glavi.

bazenček: ker imam dva fantiča, sem kupila takega večjega, ki ima napihljivo tudi dno. Imam pa še enega majhnega od prvega. Pa tudi mali čolniček za na plažo, ki ga lahko uporabljam kot bazenček ali pa za v vodo user posted image

Didi, AM: Ma provaj prej (tudi jaz ti priporočam, da kupiš v dm tiste majhne dozice), če ga bo sploh sprejel. Ker tisti, ki so dojeni, pol težje sprejmejo am po flaši.. jaz sem imela probleme navadit prvega user posted image ... je potreboval kar nekaj dni, pol pa je pil katerokoli firmo.
Pa glede GH, tudi moj je prvič pljuval ven in enkrat celo v bruhal v loku, pol sem počakala 10 dni in mu ponovno dala, pa je lepo sprejel.

araz: ma take izpuščaji tudi pomojem niso od vročine. Jaz bi poklica pediatrinjo in vprašala, če se pridem pokazat (ker sem pač taka, da grem k njej za vsako figo, raje prevečkrat kot premalouser posted image ) od vročine ja, so ponavadi rdeče pikice po trebuščku, hrbtu,vratu..., pač tam kjer se potijo

Vse ki greste na lepšeuser posted image full se imejte lepo in uživajte (full sem vam foušuser posted image )!!!!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.6.2010 23:44:35   
tulpika
evo, končo mi je uspelo, da smo se spakiral....sicer sem verjento res mal pretiravala ampak mam raje 3 bodije več kot pa da na dopustu perem. Bogi moj user posted image  k bo moral jutri vse to dol zvlečt do avta...še dobr da mamo lift user posted image .

orhideja75...sem se že resno ustrašila, da daješ otroku trak na glavo user posted image . No sicer pa to ne bi bilo nič čudnega...poznam eno, ki svojemu otročku (9 mesecev) ob tej vročini resno daje trak na ušeska...pa ne boste verjele tud termo dokolenke ima otroček. Sej bi kaj rekla pa je bolje, da sem tiho....tamali se mi pa itak smili k mu je pomoje full vroče...no sej zato je pa malo bolj sitkan. No, kakorkoli vsaka mamica ve kaj je dobro za njenega otroka...verjetno ga pa z nekim razlogom oblači tako (čeprov vem, da je mali ok...razen da je bil nedonošen).

Zibka: user posted image  za prvo buško, da čimprej zgine..pa upam, da ni prevelika...no, to ostale še vse čaka....buške, potolčena kolena, komolci ....user posted image

Taraji: Hvala za obrazložitev kanotjerce..k sem se tud jaz spraševala kaj za vraga je to user posted image

evangelie: mi smo kupili čisto mali bazenček...mislim, da je v BC cena malo manj kot 2€. Čisto dosti bo za njega, da bo malo čofotal...kaj drugega pa itak ne dela zdaj user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za zobke, obemesečnice in druge podvige, ki se bodo zgodili v naslednjem tednu, ko vas ne bom brala user posted image .

Uživajte!!!

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
12.6.2010 9:12:41   
marusi
jutro! a spet jaz častim kavico:)

no, mi za spremembo ne gremo na morje za vikend, ampak na štajersko na piknik:)

AM dobiš v malih pakungah tudi v BC.

no, pa moram spet šibat, ker ima naš biser novo okupacijo: postavlja se na kolena... pa me je malo strah, da bo kam udaril, ko mu zmanjka moči..

uživajte v sončku in vikendu

LPM

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
12.6.2010 10:02:59   
evangelie
Didi - čebriček je ful fajn, men stokrat boljš od banjice (imam oboje) in ga vsekakor priporočam..

Bazenček - hvala za mnenja, bom ga v teh dneh kupila - enega fini miniuser posted image

Sončna očala - a jih uporabljate za user posted image ? jaz sem jih ravno danes dobila, sem naročila te: http://www.bambi-center.si/index.php/uv-zascita.html?utm_source=Bambino.si+E+-+novice&utm_campaign=43de172897-UV_za_ita5_31_2010&utm_medium=email

morm it, alarmuser posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
12.6.2010 10:17:31   
Zibka

Evangelie, jaz sem tudi kupila sončna očala,  v dm: pa me skrbi, če je tista zaščita ki je napisana zares prava. Da ne bi namesto zaščitila otroških očk, jih še bolj izpostavila premočni svetlobi. Kaj mislite ktere so prave, ali so kar vse prave user posted image user posted image

O bazenčku tudi jaz razmišljam. Ja, najbolje bo kak mini user posted image

Araz, mi se še obračamo ne, kaj šele kotalimo. A je še kter, ki se ne obrača?

user posted image Uživajte na morju user posted image user posted image , piknikih, ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3015
12.6.2010 10:25:34   
d4rj4.84
zibka, moj se tud ni obračal, potem sem pa prejšnji teden srečala patronažno in mi je rekla da ga moram čimveč met na tleh pa okrog njega dat igračke. in res, pred dvemi dnevi se je začel obračat (ko je htel dosečt igračko), ene trikrat mu je ratalo celo iz hrbta na trebuh v eni uri. še malo pa bo obvladal obračanje.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
12.6.2010 10:44:07   
natasa28
Mi pa gremo danes v Moravce, jupi se bo tudi Danaja prvič v bazenu kopala, sem pa ji nabavila Fredov obroč, ga ima zdaj pikapolonica v akciji.
Danaja pa mi kar lepo tekočine spije (soka z vodo), včeraj je kar 500ml prek celega dneva, saj ni čudno tak kot je vroče.
je pa že začela svojo voljo uvelavljat, sva včeraj bili v pikapolonici pa sem ji tak za hec pokazala eno igračo Fehnovo muco 30cm, pa jo je gledala pa prijemala pa se ji smejala... pol pa sem jo htle dat nazaj na polico, tamala pa v jok, kaj te češ pol druga kot z muco na blagajno, vse lepo in prav če ne bi prišla 20 eur. Moram zdaj pazit kakšne igrače ji v prihodnje kažem.
Zdaj pa do konca spakirat, ker se mi zdi da vlačim zraven isto če grem za 2 dni ali za 1 teden, isto rabiš vse., še dobro da mamo velik avto.
Uživajte v senci.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
12.6.2010 12:20:47   
*nivea

uhhh, je vrouče

ati pa taja mata počitek, mama pa pospravlja hišo. samo se mi jako ne da, ker je vroče za znoret.. se pa tolažim s tem, da prej ko končam, prej bom jaz tud šla lahko lenarit user posted image

jaz sem zdaj tajo tud začela dol davat na tla,v igralni center. pa polno igračk okoli in se je tud začela obračat, pa segat za igračko.. pa še plazit se je malo začela..

je pa včeraj začela tak fajn vriskat, ko koga od domačih zagleda al pa ko jo kaj razveseli. tak je prisrčna user posted image

fajn se mejte tiste, ko greste na morje al v toplice.. mi se bomo doma kopali user posted image

smo se pa odločili, da gremo mi tudi vseeno letos na morje. četudi samo za par dni. user posted image morje je le morje....user posted image

mejte se

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
12.6.2010 12:37:56   
evangelie
Evangelie, jaz sem tudi kupila sončna očala, v dm: pa me skrbi, če je tista zaščita ki je napisana zares prava. Da ne bi namesto zaščitila otroških očk, jih še bolj izpostavila premočni svetlobi. Kaj mislite ktere so prave, ali so kar vse prave
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Zibka, po moje so obojne praveuser posted image

Da povem še to, včeraj smo šli pešačit na lokalni hrib (cca. 1 ura hoje do vrha, lepo po senčki, tako da sploh ni bilo vročine) in sem si Vitana v traku prvič zvezala na hrbet (da si bo lažje predstavljat http://www.youtube.com/watch?v=wdAND_QG-Wk&feature=related), pa je ful fajn . Ga bom tudi v bodoče na take kratke variante nosila kar v traku, za ta pravo hribolazenje pa čaka Deuter Kid comfort 3! Pa fajn je tudi, če greš po kakih opravkih v mesto ali kam, kjer je veliko stopnic ipd., pa je bolj enostavno kot z vozičkom...

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
12.6.2010 14:52:42   
Zibka
Evangeli, tale trak pa dobr zgleda. Jaz mam pa kengurujčka in greva s Klaro dostkrat tko v trgovino ali na krajši sprehod in se vedno sprašujem koliko časa naenkrat je otrok lahko v kengurujčku?

Obračanje: Klara je vsak dan vsaj 1 uro nagica na tleh, okrog ima igrače- ali se igra s svojimi nogicami, prstki in dudicom, če pa jo le začnejo zanimati se pa podrsa ali po hrbtu do njih ali pa se dvakrat kačasto zvije na boku, pa jih že ima. Ah, bo že enkrat uspelo. Saj mene sploh ne skrbi, če malo počasneje napredujemo (še rajši bi imela), samo da bi mi eden rekel: nič ni narobe, le počasi gre. Imam naslednji teden posvetovalnico pa bom malo povprašala.

Klara torej brca na tleh, jaz sem cunje pospravla. Zdaj pa čakam da bo ura pet, da greva malo ven. Peklensko vroče je.

Neposredna povezava do sporočila: 3020
12.6.2010 15:05:45   
pipika 13
Evo v bazenčku se voda greje in potem bo akcija. Včeraj pa sva zvečer uživala skupaj v banji. Gel za sor smo nabavili in ga mažemo. Koliko časa pa traja, da zgine? Zadnje čase mi mali tudi malo je. Ne vem, ali je to zaradi vročine ali zaradi sora na jezičku? Prej je jedel kašice, zdaj nič noče, ven pljuva, še banano noče, samo dojil bi se in to ne čez dan (samo malce popije), večinoma me matra ponoči ni proti jutru,ko se prav nabaše. Ne vem, kaj menite vi? Mogoče ga res sor moti in zavrača GH, ali pa je vročina?

Blazino za na travo sem dobila v Baby centru in jo bomo danes tudi preiskusili. Je fajn, ima gor še stvari za igrat in seveda je podložena proti vlagi. Zadovoljna.user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
12.6.2010 15:10:42   
Zibka
Pipika, koliko stane blazina v BC?
Uživajta v bazenčku!

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
12.6.2010 15:33:08   
pipika 13
Zibka, 39.90evrov, mislim, da jo imajo v zadnjem katalogu na zadnji strani. Je faj, še ogledalce ima gor, pa narejena je iz različnih krpic, različnih tkanin, tako, da mu je zanimivo.

Bomo, samo, da se voda še malo segreje.user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
12.6.2010 17:50:57   
ROmama
Kako je pa danes vroče. Moja oba otročka spita, ded pa gleda nogomet, seveda. Jaz pa malo prebiram, koemntirat se mi pa ne da. Aja mogoče to, mozoljčkov se nikakor ne sme stistakt, saj to verjetno veš. Luka je imel pri približno 8 mesecih na čelu kar kak mesec bel mozoljček, me je tako mikalo, da bi ga stisnila, pa ga nisem. Pa še sama ne vem kdaj je potem izginil, zdaj pa mu tudi ni nič poznat.

Blagor se tistim, ki greste na morje, meni bi tudi pasalo, ampak letos bomo kar doma, mogoččeee za kak dan. Smo pa rekli, da se bomo šli drug teden kopat v Laško, Ema bo sicer v sredo cepljena, je verjetno ne bom dajala v vodo, oz. bom vidla, kašna bo situacija. Moramo že zaradi Luka iti malo. Zdaj sem ga prepričala, da se v našem globokem tušu sam glavo umije, oz. zlije vodo gor, pa potunka se tudi.

Jaz sem tudi zarmišljala o bazenčku na vrtu, ampak pri nas pa kar piha, saj je topel veter, kaj pa vem. Sem malo usr...ana, se prav bojim, da mi ne zboli.

Luka je spet začel napadat Emo, če se ji preveč posvečam, začne kar zamahovat proti njej, da ga hitro primem za roko. Ne vem, kako naj mu dopovem, naj je ne udari user posted image

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
12.6.2010 22:10:42   
Ninča77
Vroče vroče vroče.......

Punce eno vprašanje. Moj pikec dobiva nekakšne flekce na koži, ki izgledajo kot bi ga kaj pičilo,npr.komar naredi se bela goba, okoli nje pa rdeč flek, ki vse supaj izgine po 10 minutah. In skor nikol ne vidim da bi ga kaj pičlo, pa tud zastoka nikol nč ne. Bela goaba pa nikol ni okrogle oblike, ampak bolj jajčasta. Kot nekakšna koprivnica, sam da je to sam na goli koži, pod bodijem nikol.mogoče en flekec na roki, en na nogi, kakšn pa na obrazu. Res mi je čudno, ker ne opažam na kak pik mrčesa. Res pa je da se mu je to začelo delat zdej ko je nehal pit. Upam da ni kej v zvezi ledvic.

Tintara a se spolniš kako me je skrbelo, da se moj pikec nč ne smeji, pa da je tečko. Postal je tak dobrovoljček, pa ful priden je, sam pit mi noče, ampak sej ko bo žejen bo pil a ne?

Zdej pa grem spat, sem tok zmatrana danes. Nočko bejbe in vaši sončki naj mirno spijo.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?