ROmama
|
Dobro jutro, upam da naša stran ne bo zamrla , saj tudi jaz nisem nič bolje. Malo sem lena, pa še ne uvajam GH, potem pa tudi komentiram ne. V nedeljo smo bili na biokmetiji, smo dobili kašice od HIppa, čakajo, da naša Ema ugotovi, da je hrana boljša od mojega mlekeca. Ko ji dam kaj za poizkusit, še vedno hoče bruhat. Ponoči spi malo bolje. Luka je tudi ful užival. Moram povedat, da sem bila v soboto na dekliščini, skoraj do enih, ko me je moj klical, da mala že eno uro joka in noče piti iz flaške, groza, sem takoj popokala in šla, čez 15 minut me pa kliče, ko sem bila že skoraj doma, da je zaspala, naj ostanem, če hočem. Saj je bilo zelo lušno, sem se nasmejala do solz, samo nismo bili na isti valovni dolžini, beri istih promilih. Hej, dajmo se zmenit, da vsaka, ki bere, vsaj en stavek napiše, da bomo spet dobile veselje do klepeta tukaj. Zdaj se bova pa z mojo malo ven odpravile, čeprav trenutno spi, jo bom kar zbudila, ker bo potem prevroče, predvsem za mamico. Grrrr potem me pa čakata dva stroja cot za zlikat, sem si jih kar na mizo dala, da nebi slučajno preložila likanje. Aja a ste že ukinili zibelke, tiste, ki ste jo imele. Meni se zdi, da je kar že prevelika v njej. Te dni bom v dnevno sobo dala prenosno posteljico. Obložila jo bom z vzglavniki, da bo lahko tudi sedela notri, ali pa zaspala.
|