Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 16:05:26
|
|
|
|
d4rj4.84
|
mi smo pa dobili tretjo pikico velik je 69,4 cm in težak 9900g
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 16:10:29
|
|
|
|
tulpika
|
ooooooo čestitke skor ma že 10 kil woooooowwww
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 16:45:19
|
|
|
|
BeeBee
|
Vse, ki ste me prosile za slikice imate ZS. Če pa katera ni dobila pa mi naj sporoči. Obljubim,da se še javim kaj. Ampak nočem preveč smetit vaše teme, ko se pogovarjate o tako lušnih stvareh
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 17:53:54
|
|
|
|
mala bejba
|
Uuu,BeeBee,čudovita nevesta si bila.Kot princeska iz pravljice.Frizurca res huda,obleka tud,fotke so mi zlo všeč...v glavnem ni da ni.Res lepo.Želim ti veliko veselja in ljubezni s tvojim možem,pa ko bo čas in ko bosta pripravljena tud malo bebico.Pa več kot dobrodošla si na tej temi pa mal poklepetat z nami. Midve s Saro smo ble pa mal na sprehodu,sj greva večkrt tud če mal škropi,zato pa mamo prevleke.Se mi zdi d ful uživa k kapljice škrebljajo po prevleki:) Zdej pa še kr oblečena spančka v vozičku. Še to sm pozabla prašat,kaj nardi v primeru ko se otrok začne davit?Midve sma se včer igrale,pa je tko napol ležala.V tistem je pa bruhnila in ji je nekaj v glu ostalo,je postala kr vijolična,pa težko dihat.Sm jo dala na trebušček pa mal po lopaticah trepljala,sam se je ful matrala kr se je hotla kokr odkašljat.Jst sm bla čist prepotena od strahu.Pol sm razmišljala d v bistvu sploh ne vem kako odreagirat v taki situaciji.Upam d se nobeni več to ne bo zgodil.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 20:16:46
|
|
|
|
dreamz
|
Beebee: Nič ne smetiš teme, ti kar piši še kaj, ko ti paše! Mislim, da se bodo vse strinjale No, še tuki napišem, da si bila res čudovita nevesta, lepa žena!! Vse kar sem videla na fotografijah mi je bilo všeč: obleka, frizura, šopek, čevlji (dobra ideja in kombinacija), družice z istimi lepimi oblekami.... res full scena Elly79: Seveda lahko daš!! Tudi suhe marelice ipd. Samo en nasvet: ker večinoma to suho sadje vsebuje žveplo (se ne spomnem točno zakaj, menda dodajo ob sušitvi sadja...), poskusi najt take, na katerih piše, da ni žvepla npr. Seeberger. Ali pa kako bio firmo. d4rj484: Waw za mere, to pa je že težko nosit! Ampak po mojem bo tudi moj nekaj takega
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 21:53:37
|
|
|
|
d4rj4.84
|
beebee, ne poznam tvoje zgodbe, samo to ti bi rada povedala da ne smetiš naše teme. ko ti bo težko se lahko kadarkoli obrneš na nas, ker vem, da je se je marsikdaj lažje potožit tistemu, ki ga ne poznaš. čestitke za poroko!! ja, moj mali je že ornk dec. res ga je težko prenašat ampak kaj čmo, treba je malo stisnit zobe. kot sm že omenla smo meli danes zadnji pregled s cepljenjem. ful sm razočarana. misnla sm kako mi bo pediatrinja svetovala glede goste hrane pa sm jo mogla sama spraševat kako pa kaj, itak da sm polovico pozabla vprašat. pa še povedala mi je čist kontra temu kaj piše v literaturi.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 21:58:35
|
|
|
|
Momtobe
|
BeeBee, veš, da pašeš k nam ... in smo te vedno vesele! Jaz bi tudi vidla slikice, ker že tale ki jo imaš v profilu izgleda obetajoče :)). Aja, pa seveda čestitke! dreamz - definitivno zato težje kaka, ker ne pije. sej je tudi pri nas tako. lahko mu probaš dat po žlički ali pa kar iz kozarca? voziček - punce, a katera ve, kateri voziček (marela oz. športni) je ČIM MANJŠI in ok za v avto? tega sedanjega ravno ne morem na morje vlačit, ker mi zasede cel kuferam. kaj se na najmanj zloži?
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 23:06:45
|
|
|
|
blondy_81
|
BeeBee, lepo te je spet brat po dolgem času. čestitke za poroko Lahko tudi jaz vidim slike?
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 3.6.2010 23:19:32
|
|
|
|
dreamz
|
Momtobe: Tudi po žlički in s kozarca ne pije, pa tudi iz različnih flaš sem mu že dala... povleče v usta, pol pa pljune. Sokcov ala frutek pa mu sigurno ne bom dajala, saj je že tako bolj debelcan, ne rabi še dodatnih sladkorjev. Mogoče, ko bo res žejen, ko bo bolj vroče, bo pil. Aja, pa voziček za počitnice: Najprej se odloči, če hočeš takega, ki ima tudi naklon, ko otrok zaspi ali takega, ki ima samo za sedet. Ker ponavadi so najmanjši lih tej najenostavnejši brez naklona (Quinny Zapp, pa kakšni mclaren so ful hvaljeni). No, mclaren ima tudi modele z naklonom. Te firme še nisem imela, ampak sem provala v trgovini in so res lahki in lahko vodljivi. Jaz sem za prvega kupila bebywelt moon fit, ko smo šli na 1. dopust in se tudi na kr majhno zloži, ima naklon in je lahek 6,5kg Še zdaj ga uporabljam za po trgovinah, ker dam lupinico gor.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 4.6.2010 9:09:47
|
|
|
|
ROmama
|
Dobro jutro, ste vse bolj večerne, jaz pa jutranja, hodim spat že ob desetih, ker se zbujamo na 2 uri ali še vmes. Čez dan ta naša nima časa jest, ker je vse okrog zanimivo, zato je ponoči bolj lačna, po moje. Vseeno bi rada zdržala do dopolnjenega 6 meseca samo z dojenjem. No saj ji poskušam kaj dati, pa nima nekega interesa, pljune vse ven. Včeraj sem ji dala malo pomaranče za pocuzat, se je kar tresla zdraven. Zaradi nočnega zbujanja sem čisto brez volje in sitna. BeeBee - se večkrat spomnim na tebe. Čestitke za poroko, lahko še jaz dobim slikice prosim. A je katera mogoče odgovorila na nagradno vprašanje za Biokmetijo. Se mogoče tam vidimo, mi smo bili izžrebani Danes mi pa ne bo potrebno kuhat, ali pa bom čisto eno malenkost, ker gre moj po službi na piknik, Luka pa tako v vrtcu je. Jutri grem pa jaz na dekliščino. Upam da bo mojemu uspelo ukrotiti oba otroka. Vreme je pa obupno, moraš prav čakat na vedro vreme, da lahko skočiš na sprehod. Včeraj smo se dokončno zmenili za krst pri župniku, imeli ga bomo 25.07., zdaj pa z mojim razmišljava kaj bova, ali piknik, ali catering, ali bom jaz skuhala, nas ne bo veliko - 18, od tega so štirje otroci. Kaj ste pa ve naredile?
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 4.6.2010 9:20:11
|
|
|
|
dreamz
|
Dobro jutro! Smo imeli spet katastrofalno noč.. stalno se je zbujal za zizo Pa še starejši se zbuja in ima svoje fore...Zjutraj pa so me še neke nočne more tlačile. Romama: Tudi mi smo se končno zmenili za krst, bomo pa imeli 20.6. Potem pa bomo šli vsi na kosilo v kakšno restavracijo. Nas pa bo malo, le ožji sorodniki.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 4.6.2010 9:31:13
|
|
|
|
mala bejba
|
Dobro jutro. Naša princeska še kr spančka,jst pa hitr izkoristim d kej napišem. Naslednji tedn mamo set slikanje kolkov,preventivno,kr smo mele v porodnišnici bolj slabo razvite. Jst pa mali kr dam sokca,kr pač noče druzga pit.Naše tud do 14 dni nazaj ni hotla pit razen po žlički pa še to sam sok.Pa smo kupl vse vrste flašk in lončkov,na koncu ji je bil všeč magični lonček od aventa. Sj naša je tud mal bajska,sam se ne sekiramo. Marelo smo mi žekupili,in sicer od bebe comfort-lola.Smo ful zadovoljni,gre v ležeč položaj in je primerna že od treh mesecev.Pa še vse od tavelkiga vozička paše gor,kr sta iste znamke. Momtobe,ti pa priporočam d vzameš otročka s sabo,pa ga daš v voziček pa sboš vidla keri mu bo odgovarjal.Men je bla tud moon kissv šeč,sam kaj ko mala ni hotla notr sedet,je kr neki nergala,ta ji je bil pa prec všeč. Aja,mi pa ponovem čist ceu dan čebljamo pa nagajamo,pa pihamo v prste,dudo,kar pač nam pride pod roke .Je že mela eno tako obdobje,pa je nehala,dj pa spet. Evo že pljuva .
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 4.6.2010 11:50:22
|
|
|
|
tulpika
|
beebee...hotla sem ti še oment, da maš huuuuuddddeeee čevlje .....pa prekrasna nevesta!!!
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 4.6.2010 11:53:33
|
|
|
|
Elly79
|
BeeBee, ful hvala za najlepše slikice! Res si bila prečudovita nevesta!!! Kot iz pravljice... V zakonu pa vama želim medsebojnega razumevanja, naklonjenosti in pa čim manj težkih udarcev življenja... IZVIRNO SPOROČILO: dreamz Tudi po žlički in s kozarca ne pije, pa tudi iz različnih flaš sem mu že dala... povleče v usta, pol pa pljune. Sokcov ala frutek pa mu sigurno ne bom dajala, saj je že tako bolj debelcan, ne rabi še dodatnih sladkorjev. Mogoče, ko bo res žejen, ko bo bolj vroče, bo pil. Dreamz, kaj pa če bi mu probala dat t.i. magični kozareček? Jz sem tud probala vse možno, pa ni nič palilo (razen pitja iz kozarčka, sam se je pri tem ful polil ), sedaj pa je navdušen na to zadevico, ker si lohk flaško sam tlači v usta... Tkole zgleda: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://nakup.pikapolonica.com/img/10.743.348/800/1/800/nuk-stekl-disney-150-ml-roCaji.jpg&imgrefurl=http://nakup.pikapolonica.com/dude-in-prehranjevanje/nuk-stekl-disney-150-ml-roCaji/10.743.3484008600117339&usg=__iCfMo5BlSdVOJXujUSPMuVrGUac=&h=800&w=658&sz=35&hl=en&start=6&itbs=1&tbnid=onuJCKKGcNv4LM:&tbnh=143&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3DNUK%2Bz%2Bro%25C4%258Daji%26hl%3Den%26tbs%3Disch:1
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 4.6.2010 12:12:30
|
|
|
|
*nivea
|
BeeBee prelepa nevesta si bla prečudovite fotke Zibka hvala za brošurico
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 4.6.2010 22:07:13
|
|
|
|
*nivea
|
pozdravljene Taja že spi, pripravljena na jutrišnji dan. imamo namreč krst sedaj sem jaz prehlajena, z nosa mi teče, da je groza.. pa kiham fejst.. sicer pa smo popoldan šli na en dolgi sprehodek. je fajn pasalo vsem trem mejte se
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 4.6.2010 22:09:14
|
|
|
|
*nivea
|
Romama-nas bo na krstu jutri 17. no, Taja bo 18. oseba. bomo pa imeli v gostilni, tam kjer dela. mi bomo tudi samo najbližji. moji, pa njegovi, pa botra in boter.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 5.6.2010 9:12:19
|
|
|
|
ROmama
|
Dobro jutro, BeeBee - čudovita nevesta si , z sta kot iz pravljice, vso srečo. Mi ne bomo šli v gostilno, smo šli pri Luku, pa so se vsi čudili, glede na to, da imamo hišo, zdaj bomo pa doma.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 5.6.2010 13:51:16
|
|
|
|
Puffy
|
A pri mastitisu je jošk zmeraj trd, topel, rdeč? Mene od včeraj ful boli levi (če ga taknem), pa ni ne trd, rdeč... Počutim se pa kot da bom bolana, vročine nimam. Samo mleka skoraj da nimam več, tako da ne vem... IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84 mene pa zanima ali so bučke cele dobre ali treba sredico odrezat stran??? res žalostno da tega nevem ampak jst glih nisem ljubitelj bučk tko da nimam pojma. Jaz sredico kar pustim, sploh ne vem če delam prav, ker tudi jaz ne maram zelenjave kej preveč Kaja se ne pritožuje nad mojimi zelenjavnimi mixi O pa začela je "govorit" bababa mamama...tudi ob 5h zjutraj bi ona klepetala
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 6.6.2010 10:32:34
|
|
|
|
*nivea
|
jutro tu pa teče debata krst je za nami. bilo je lepo. taja se je malo jokcala, ko jo je župnik polil z vodo, drugače je pa gledala okoli, pljuvala okoli sebe, stokala.. pestro je blo itak, ona je včeraj fešto mela, tak da ko smo na kosilu bli, ona nič ni htela spati. je gledala kot sokol okoli in se smejala čestitke vsem za obmesečnice mejte se
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 7.6.2010 12:23:51
|
|
|
|
Zibka
|
Z našim forumom se pa nič več ne dogaja Midve s Klaro se pa zbujava (vsaj) 5krat na noč. Se čisto malo podoji in zaspi nazaj. Samo jaz sem pa počasi že čisto utrujena od nočnega ne-spanja. vem, da se s tem crklja, vendar pa sem pomislila, da je mogoče tudi žejna (do sedaj nisem dodajala nobene tekočine). V čem ve ponujate svojim tekočino? V čudežnih lončkih ali v flaškah? Kakšna flaška mora bit- kakšen cucelj oz. kakšen lonček? verjetno je za ponoči bolje flaška, ane? Moram nekaj pogruntat, ker drugače me bo utrujenost požrla...
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 7.6.2010 12:56:23
|
|
|
|
d4rj4.84
|
jst se pa moram pohvalit, da že kakšen teden prespimo noč brez hranjenja. spimo pa do sedmih. moj pa sploh noče nič pit. mam ene 5 vrst čaja pa jabolčni sok sm mu že kupla pa nič. edino spije par požirkov predem mu dam mleko (na flašo).
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 7.6.2010 14:10:56
|
|
|
|
Lenč.i
|
Sem že mislila, da ste se kam preselile, zato nisem upala nič pisat. Naša tudi nič ne pije (razen mleko pri meni). Dvakrat sem ji dala po žlički sok, pa ji enkrat ni pasalo, mi je še tisto ven vrgla, kar je imela v želodčku. Sem bla nase . Zdaj sem ji skuhala čaj, bom videla, kako ga bo sprejela. Najbrž ji bom kar po žlički dala. Več pa zvečer napišem.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 7.6.2010 15:53:11
|
|
|
|
*nivea
|
živjo Čestitke našim princem Filipu, Tariku in Boru ter moji princeski Taji za dopolnjenih 6 mesecev ja, Taja zdaj aja, mamica pa malo na računalniku. odkar sta nam oba zobeka pokukala ven, mi tudi spet zelo fajn spimo. ne zbujamo se ponoči oz. le toliko, da malo čaja spijemo in ajamo že naprej. spimo pa nekje od 22-7 zjutraj. pa te jo previjem, malo mleka ji dam, pa potegne do 9-9.30 je pa včeraj bla tak utrujena, verjetno od krsta , da mi je ves dan skoraj spala tako, grem jo zdaj pogledat, je ena ura minila, mislim, da se je zbudila mejte se
< Sporočilo je popravil *nivea -- 7.6.2010 15:54:40 >
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 7.6.2010 23:59:36
|
|
|
|
DiDi*
|
Ojla punce, se vidi, da je sedaj pa res poletje, ker je tule na forumu bolj prazno . Mi smo tudi začeli uvajati GH, sicer je patronažna rekla naj raje počakam, da pridemo nazaj z dopusta, da ne bi slučajno kakšno okužbo staknil na morju. Gremo namreč v Split, pa se ji to zdi malo daleč. Ampak jaz sem kar začela, sej uni dojenčki, ki so tam doma tud jejo GH. Zvečer sem mu začela dajat riževe kosmiče zmešane z mojim mlekom, ker naj bi potem bolje spal. Ja pa ja, nič bolj ne spi. Še vedno se zbujamo na 2-3ure. Mu pa res ne dam ravno veliko kosmičev, ker pol ne bi šlo čez luknjice v cuclju. Smo ga končno naučili piti po flaški . Smo rabli kar par dni. Puffy, upam da nisi mastitisa dobila. Jaz nisem mela nič rdeče in trde zize, razen na tistem delu, kjer se je zabilo je bla bulica. Bolelo je pa ful. Čestitke vsem, ki praznujete pol leta. To pa je že nekaj. Kok gre hitro čas.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Katera oblika imena je nalepša?BeckieKatera oblika imena Rebeka vam je najlepša?Rebeca (
9%)
Rebecca (
5%)
Rebeka (
55%)
Ta ime mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 606Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!