|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
8.6.2010 8:14:28   
ROmama
Dobro jutro, upam da naša stran ne bo zamrlauser posted image , saj tudi jaz nisem nič bolje. Malo sem lena, pa še ne uvajam GH, potem pa tudi komentiram ne.  V nedeljo smo bili na biokmetiji, smo dobili kašice od HIppa, čakajo, da naša Ema ugotovi, da je hrana boljša od mojega mlekeca. Ko ji dam kaj za poizkusit, še vedno hoče bruhat. Ponoči spi malo bolje. Luka je tudi ful užival. Moram povedat, da sem bila v soboto na dekliščini, skoraj do enih, ko me je moj klical, da mala že eno uro joka in noče piti iz flaške, groza, sem takoj popokala in šla, čez 15 minut me pa kliče, ko sem bila že skoraj doma, da je zaspala, naj ostanem, če hočem. Saj je bilo zelo lušno, sem se nasmejala do solz, samo nismo bili na isti valovni dolžini, beri istih promilih.

Hej, dajmo se zmenit, da vsaka, ki bere, vsaj en stavek napiše, da bomo spet dobile veselje do klepeta tukaj.

Zdaj se bova pa z mojo malo ven odpravile, čeprav trenutno spi, jo bom kar zbudila, ker bo potem prevroče, predvsem za mamico.

Grrrr potem me pa čakata dva stroja cot za zlikat, sem si jih kar na mizo dala, da nebi slučajno preložila likanje.

Aja a ste že ukinili zibelke, tiste, ki ste jo imele. Meni se zdi, da je kar že prevelika v njej. Te dni bom v dnevno sobo dala prenosno posteljico. Obložila jo bom z vzglavniki, da bo lahko tudi sedela notri, ali pa zaspala.

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
8.6.2010 8:21:06   
ROmama
Čestitke vsem obmesečnikom user posted image , pol leta se mi zdi taka prelomnica, pa druga polovica porodniškeuser posted image , ja kaj čmo....

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
8.6.2010 8:37:53   
orhideja75
cunje sem obesla, pojedla sva, zdej pa šibava na en jutranji sprehod, dokler še ni prevroče
dans bom pa kuhala filane paprike
za tamauga pa krompirček in brokoli

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
8.6.2010 8:47:42   
Puffy
"Dobro" jutro user posted image  Bolj zaspano, kot pa dobro... Moj ščurek se še vedno kar zbuja in zbuja ponoči, pa vsako noč joka v spanju (bog ve če kaj sanja).

DiDi je šlo mimo hvala bogu, prav malo malo še boli user posted image  Nimam pojma kaj je tisto bilo.

IZVIRNO SPOROČILO: Zibka
V čem ve ponujate svojim user posted image  tekočino? V čudežnih lončkih ali v flaškah? Kakšna flaška mora bit- kakšen cucelj oz. kakšen lonček? verjetno je za ponoči bolje flaška, ane? Moram nekaj pogruntat, ker drugače me bo utrujenost požrla...

Kaji dajem čaj (kumina + janež) po flaški, številko cuclja mam pa 3 in 4. Magičnega lončka (še) ne mara, ker jo kar zalije. Na dan mi spije okrog 3 deci čaja, pa malo cukra tudi dam noter, ker drugače ga noče pit.
Ponoči ji pa moj okoli 1h - 2h naredi Aptamil in ga prinese v sobo, da ko se Kaja zbudi, ji ga kar damo (pa tudi če je že ohlajen na sobno temperaturo). Mleka skoraj da nimam več, tako da ji jošk ponudim samo še zjutraj, da mam še pol urce miru za lenarit po postelji user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
8.6.2010 8:53:33   
mala bejba
Dobro jutro.
Se res pozna da je zunaj lepo vreme,tale tema pa kr mal sameva.Naša princeska še spančka,jst pa mal izkoristim še te minutke.Na sprehod mi2 hodiva zjutraj,tja do 12h,pa pol po peti uri,vmes se mi zdi prevroče.
Kako ve oblečete male bisrčke za spančkat.Naši je blo včeri tok vroče d je bla kr mal prepotena,pa je bla v dolgem bodiju in tankih hlačkah.
Nč grem hitr še pozajtrkovat pol pa vn,če se bo moja zaspanka kej odločla vstatuser posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
8.6.2010 8:59:07   
KulGirl
Evo prispevam svoj stavek user posted image  Naša mala že nekaj tednov ne spi več v zibki. Sva jo kar prestavila v  njeno sobico v posteljico in ni bilo nobenih težav. Le jaz moram par korakov več naredit, ko jo ponoči podojim. GH je tko tko. Včasih ful poje včasih pa malo. Uvajam že 3 tedne pa ni nič preveč ješča. Isto ko mleko. Tudi tega bolj malo popije. Noče nobene druge tekočine, čeprav je nekaj časa lepo pila čaj.
Čestitke vsem za obmesečnice in krst user posted image user posted image user posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
8.6.2010 9:33:15   
Puffy
Aja še neki bi vprašala - a kera daje plazma piškote? Paše to sploh z banano ali japko če ga zmiksam skupaj?

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
8.6.2010 10:46:08   
d4rj4.84
ojla, tole vreme nas je spet prisililo, da smo bolj noter kot zunaj, no vsaj pri nas je tako. po eni strani komaj čakam jesen pa zimo.
jst plazma piškote zmiksam skupaj z zelenjavo, da se mi malo zgosti, s sadjem še nisem probala.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
8.6.2010 10:53:54   
tulpika
juhuuuu še en lep dan je tu user posted image

danes imamo zdr. pregled in cepljenje sam pomoje ne bo cepljen, ker ma še vedno zabasan nosek, mal hrope pa kašlja....oz. pogoltne tisto sluz, ki ima zabasano zadaj. Bogi je. No, sam je velik bolje kot je bilo.
najbolj smešen mi je ko se dojiva ....zgleda kot da se potaplja na dah user posted image . Parkrat povleče pol se odmakne se nadiha zraka in spet začne vlečt (ne more dihat čez nosek in imet polna usta istočasno). Je pa dobrovoljen user posted image .

Spimo v pižamici z dolgimi rokavi in hlačnicami...pokrit je pa samo z eno tanjšo dekico. Je bil pokrit s tanjšim kovterčkom pa je tudi bil stalno moker in prešvican. No, kovter sem ukinila in zdaj je ok.

Uvajamo GH. Vse je super...sam pri brokoliju se full kremži. Najraje od zelenjave ima korenje in krompir.
Drug teden gremo na morje v Umag in bom kašice kar kupila te od Hippa in mu mal dajala za poskusit. Drugače pa najraje pije vodo...sam si drži flaško in jo spije kolikor jo rabi.
Danes grem kupit tavečji cucelj, da mu bomo dal rižkota za sprobat.

Tudi naš se še vedno zbuja ponoči...včasih 1x in sem že full vesela, da se je navadil spat user posted image , pol drugo noč se pa zbudi 3x user posted image . Kdo bi vedel kdaj bo naš mali dobil en celonočni ritem za prespat.
Spat gre pa okol 22, 23 ure.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
8.6.2010 10:56:31   
tulpika
aja....zdej, ko so lepi dnevi bi pa lahko že 1x šle v ZOO al pa v Arboretum al pa kam drugam ???

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
8.6.2010 11:12:29   
Zibka
Živjo!
Mi smo včeraj drugič pili prekuhano vodo. Danes premierno ponudim čaj user posted image  Sicer je pa ziza itak zakon. Magični lonček sem kupila, vendar ga imam samo za embalažo: pije po žlički. Danes sem kupila flaško in popoldne poskusim s čajem po flaški.

Sem pa bila včeraj čisto presenečena, ko so se dve mamice pogovarjale kako je treba dojenčkom v gh mešat razna olja: olivno, pa ne vem katera še- da je to nujno za razvoj možganov in na splošno živčevja in da morajo otroci jesti zelo mastno hrano: ena je razlagala da kupuje jogurtke/skutke z 7% maščobe za ta mauga. A katera ve kaj o tem user posted image

Jaz imam pa sedaj tak ritem: okrog 8h smo zunaj do 10h, pol enajstih, potem pa do 15h noterm, potem pa ven, v senčko in okrog 16h na sprehod, okrog 19.30h pedenanje za spanje in med 20 in 20.30spi. Ponoči pa vstanemo povprečno 5krat. Včeraj mi ni zneslom, danes pa bom poskusila ponoči s čajem po flaški (če popoldne osvojimo pit po flaški user posted image )

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
8.6.2010 11:20:07   
ROmama
No medve sva že nazaj iz sprehoda, vroče je. Bi se kar nekam preselila, kjer imajo konstantno 20 stopinj, čisto dovolj za mene.

A ima še katera sedaj po porodu probleme s prekomernim potenjem, pri meni je groza, takoj sem mokra.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
8.6.2010 11:40:30   
orhideja75
jaz se tudi zdej po porodu bolj potim, kot sem se prej

jaz sem za ZOO ali Arboretum, sam je najbolje kmalu dopoldne, da še ni prevroče

naš ima pa ful rad baby čaj, ga pije kar po flaški

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
8.6.2010 13:05:49   
ROmama
Zibka - maščobo potrebujejo za tvorbo vitamina D, če me spomin ne vara, se s pomočjo maščobe pretvori iz vitamina A. Naj me katera popravi, če sem narobe napisala. Samo s kakimi mastnimi jogurti pa tudi ni potrebno pretiravat. Pri Luku sem uporabljala maslo ali olje, pa ne velike količine, rečmo na obrok za noževo konico masla.

Če bi se zmenile za sprehod, bi bilo res najbolj fajn, če gremo zgodaj zjutraj, je potrebno računat, da se bomo ene pripreljale od dlje, se pravi slabo uro v avtu. Pri tako malih dojenčkih pa klime ne smemo prav nabijat, a ne.

Jaz bom tudi mali danes ponudila čaj, moram takoj dati vodo prevret.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
8.6.2010 13:51:55   
d4rj4.84
tulpika tvoj mali je pa res bogi. ni hujšga kot gledat svoje dete ko težko diha. če bi bla jst na tvojem mestu bi mu dala v vsako nosnico kapljico operila za otroke al ga pa razrečla s fitiološko. to jsm jst že dala svojmu in mu je pomagalo, ni se tolk mantral.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
8.6.2010 14:23:26   
Tasmanskivrag
Hoj, hoj!! Da se še jst hitro pofočkam! Madonca je vroče zunaj! Pa sej je kul no, sej to smo čakali. Se pa tut jst potim nenormalno. Pa pravijo, da ti je v nosečnosti vroče, pha ja! Že tko sem se nasplošno precej potila, zdej me pa kr fajn zaliva. Sej bo to nehalo, a ne?

David tut ful noče pit tekočine! Sem pa dons pogruntala, da bi pa ful pil toplo vodo. Sej sem mu tut že topel čaj dajala, pa mu ni bilo všeč. Prov, bo pa toplo vodo pil. Verjetno je navajen od mleka. Pa ful mi je zdel začel zavračat mleko. On bi vse drugo jedel, samo flaše ne več. Torej kaj to pomeni - še več GH. Počasi bomo očitno zamenjali flašo za tapravo hrano. Čeprav se mi zdi, da je to kar hitro, ubošček je šele 5 mesecev star, pa že gloda kruh, sir, piškote,....tut mu ne mešam več s paličnim mešalnikom, ker kr nekako prežveči z dlesnimi vse večje koščke.

Tiste, ki  jih imate na AM - a še prekuhavate vodo za mleko? Jst sem zdej nehala in mu dam kar toplo vodo iz pipe. Ne vem če delam prav, imamo pa ful dobro vodo (brez klora). Zaenkrat ni bilo kakšne driske.

Kako jih ve kopate? Še vedno v banjici? Problem imam, ker imam samo tuš kabino. In sem ga zadnič hotla samo na hitro dat pod vodo, sem dala nedrsečo podlogo v kad in se je ful bal tuša. Tooook se je drl. Jst ga kopam na 2 dni, zdele čez poletje ga pa ne morem tisti drugi dan samo tako na brisačko umivat. Ima morda katera tisti stolček za kopanje in kako se obnese?

Uglavnem zdej pa dovolj! Dajmo določit termin kdaj se dobimo? Ste mislile še ta teden? Mogoče petek? Vreme bo lepo. Lahko pa drug teden, povejte kdaj vam bolj odgovarja. Ker če ne bomo določile datuma, se spet ne bomo vidli!

Meni je sicer vseeno, lahko Arboretum, bi pa morda raje ZOO. Kaj pravite?

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
8.6.2010 14:31:30   
Tasmanskivrag
Sej sem vedla, da sem še pozabila pol pokomentirat!

Maščoba - jst mu dam 1-2 kapljice olivnega olja kdaj pa kdaj v kakšno kašico. Je pa tut že jedel govejo juhico user posted image . Kdo me bo verjetno kaj kregal. Mi je pa patronažna rekla, da teh jogurtov z manj maščobe mu naj ne dajem, ker potem vsebujejo ogromno sladkorja, čeprav so še tako "zdravi". Čist navaden jogurt je predlagala.

Tulpika, eno user posted image , da bi bil nosek čim prej čist!

Verjetno sem še kaj pozabila, brez zamere. Grem hitro kosilo skuhat, danes bodo makarončki s tuno. Njami!!

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
8.6.2010 15:12:14   
tulpika
jaz mu tudi dajem kapljco olivnega olja..tako je svetovala patronažna...da dobi malo maščobice, ker v brokoliju jo pa res ni user posted image .

Evo, mi smo s pregleda. Mere 8230g in 69cm.
Sicer ima Arne še vedno zabasan nosek ampak ga je hotel dr. vseeno cepiti. Rekel je, da ni nič na dihalih, da ima samo gor zabasano in da obstaja možnost, da je podedoval alergijo na cvetni prah (to mam jaz)...no kakorkoli....zdej ne vem a ma bronhoilitis al alergijo...Odločila sva se, da ga ne cepiva in da pridemo čez 14 dni po injekcijo...do takrat se bo pa že pocajtal, če je bolan...če ma pa alergijo je pa revež obsojen na to za celo življenje.
S fiziološko ne dobim čist nič ven user posted image . Tko ma zadaj zabasano, da nič ne pricurlja ven. Dajeva ga tudi pod paro...sploh ne vem kako naj mu pomagam? Še kaka ideja?

ZOO ali arboretum: res je najbolje zgodaj dopoldan. meni odgovarja petek 11. ali pa po 20.6. (drug teden smo na morju). Če se pa dobite drug teden bova pa žal manjkala...pa se drugič vidimo user posted image .

aja še to....naš pije prekuhano vodo...ne ravno veliko ampak par požirkov pa le naredi. Najraje si sam drži flaško...se igra s cucljem in zraven pije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.6.2010 15:27:02   
natasa28
So pa čisto skregani zadnje cajte pediatri in patronažne z nasveti, en pravi tak drugi drugače. Lahko kar znoriš. Je najboljše delat kar po instinktu. Danaja že lepo Lino kekse papa, sicer kak je potem napocana je druga pesem a so ji kar všeč, ga kar celega poje. Je pa tudi že govejo juho, za zakuho ji pa dam not malo riževih kosmičev ali kuskusa, podobno naredim tudi s piščančjo juho. Ji pa Lino kekse tudi naribam pa dodam k kakšni sadni kašici, ma tudi rada. Sicer pa večinoma tak lepo je, kak dan pač hoče čisto spasirano, drugi dan pa tudi nastrgano in zmučkano lepo je. Sok pa ji zdaj dajem Babylove, tega ko majo po 500 ml pakiranega je kar cenejši kot fruteki, pride okoli  90cent. Pa mi ga tak v dveh dneh spije , dam ji pa zraven še malo vode.
A ve tudi imate zdaj preglede komaj pri 9 mesecih?
Čudno prej vsak mesec zdaj pa komaj septembra.
je pa že prava plezalka, z raznoraznimi obrati, kotaljenjem in ostalimi vragolijami premaga razdaljo 1,5m v slabih 5 minutah, ups ji je že ratalo jo moram it dat nazaj na podlogo...

< Sporočilo je popravil natasa28 -- 8.6.2010 15:37:58 >

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.6.2010 15:32:10   
evangelie
grrrrr, napisala celo stran, pa me je vrglo vn! pa začnimo znova...user posted image

Res smo lene za pisanje, verjetno vse preletimo kaj se dogaja, ko je treba napisat, se pa ustaviuser posted image Tako da ja, tudi jaz podpiram predlog, da TISTE, KI BEREMO, TUDI PIŠEMO! Drugače kmalu ne bo več kaj bratuser posted image

Jah, pri nas počasi začenjamo z uvajanjem GH. V bistvu sem mu začela ponujat hrano, ki jo večinoma še zavrača. Sej odpre kljunček, samo se potem tako spači, da se mi kar zasmiliuser posted image Mi je pa predvčerajšnjim tako z veseljem jedel riževo kašico, da ga je bilo prav lepo gledat. Pa prav zadovoljno je grulil zraven. Potem se je pa včeraj, ko sem mu jo spet ponudila, pačil, kot da sem mu najmanj tabasco zraven vmešala user posted image Eh, bo že..sem se odločila, da bomo uvajali zelo poooččaaassssi (kot da lahko jaz vplivam na touser posted image ) Itak mi je dojit ful fajn, pa še ravno nama je dobro steklo, prej so mu itak ful krči nagajali, pa je bil vedno jok ob hranjenju... BI pa tudi jaz rada, da bi se počasi navadil tudi na vodo/čaj. Sem mu kupila aventovo flaško oz. magični lonček, ampak mu ni jasno kaj naj z njo počne. Enkrat se mu je sicer posrečilo in je spil nekaj požirkov, drugače pa se večinoma z njo igra, jo liže, grize...Po moje je čisto vesel, da ima novo igračouser posted image

Povejte, a ste že kaj razmišljale o nakupu avtosedeža? Jaz sem zaenkrat nekako v ožji izbor dala kiddy-a in recaro-ta, bomo pa kupili razred 9-36kg.

Še to, a se vaši tudi ful radi na nogice postavljaja? Vitan bi bil nonstop na nogah! Seveda ga držimo, da ne nosi svoje teže sam, ampak včeraj mi je med kopanjem (imam čebriček) ves čas vstajal.Ja, prav vstajal mi je. Pol pa ves ponosen naokol gledal... Nama ni bilo nič jasno...Tako da zdaj razmišljam kje ga kopat v bodoče. Mislim, da se dobijo neki obroči za v banjo, jih katera uporablja?

Nič, se še kaj javim, da pristavim svoj stavekuser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2945
8.6.2010 15:38:46   
marusi
o, končno se nekasj dogaja tu! user posted image user posted image user posted image je bila že prav žalost.... 

GH
: mi papamo krompir, pa korenje, pa bučke, pa brokoli, pa cvetačo, pa polento, pa lubenice, pa melone, pa jabolka, pa meska (običajno s kombinaciojo sadja user posted image user posted image - samo tako ga poje), pa ajdovo kašico.... v glavnem že kar veliko. pa skutico, pa jogurtr sem mu tudi že dala - je bil fuuullll navdušen. z obljem bom začela pa tudi kmalu, imamo domače olivno, sicer pa mislim, da hvalijo neko (full čudno) olje, prav za otroke, hladno stiskano. mi bomo kar z domačim:)
A VE KUPUJETE VSE EKO???

spančkanje: naš je v vreči, spodaj ima pa bodi z dolgimi rokaqvi, pa bombažne žabice.

AM - jaz še vedno vse prwkuhavam, pa naš full rad pije kompotek od jabolčka (če se mi pa zdi, da je zaprt, mu dam pa še eno suho slivo noter)

KOPANJE: še vedno v banjici, ampak oramo potem celo kopalnico pobrisat, ker je na koncu več vode zunaj kot noter user posted image

ZOO - arboterum
- SEM ZA!

PLAZMA PIŠKOTI
- jaz sem jih kupila, nisem mu jih pa še dala... tako, da ne vem. baje je pa to njami...

sigurno sem še kaj pozabila... ampak šibam, dobim danes obiske, - prijateljice iz gimnazije pridejo na gurmansko večerjouser posted image user posted image

uživajte, PA ŠE KAJ NAPIŠITE!!!!

LPM

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
8.6.2010 16:22:35   
d4rj4.84
*naš je v avtosedežu že malo več kot dva meseca. ni hotel bit v lupinici (oz. ni hotel gledat kontra) pa smo mu kupili rabljen avtosedež ROMER KING, z nakloni, da je v bistvu ležal tako kot v lupinici samo obrnjen tako, da je gledal naprej. je pa razred 9-18 kg .
*nimam pojma kako ga oblečt za spat. zvečer je še vroče, ga oblečem v kratke rokave pa žabice, ponoči je pa kar hladno tako, da ga pokrijem s tankim kovterčkom.
*kopamo ga še zmeraj v banjici, zdej ko bo pa malo topleje ga bom pa tuširala na tem ležalniku (ful je fajn) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138578 
*glede hrane je pa tko, enkrat je dobro, drugič spet ne. če katero kašico noče pojest, mu noter zmešam malo sadne kašice od hipa pa potem poje, ampak to je v zadnji sili, da ne mečem stran kar naredim. aja, pa ne kupujemo vse bio (razen tiste v kozarčku)

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
8.6.2010 21:02:10   
dreamz
Jaz bi se najrajši zjokala, sem napisala eno klobaso, sem pol ure tipkala in mi je vse zbrisalouser posted image

Zdej nimam časa vse spet pisat, grem zalivat rože... user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
8.6.2010 22:09:44   
Lenč.i
Še moje poročilo na hitro:
četrtkov pregled: zaradi mehke glavice (rahitisuser posted image ) nismo bili tretjič cepljeni. Spremenili smo kapljice iz AD3 na D3 Plivit. Seveda posledično je bil zvečer jok. Ampak danes je bilo že v redu, upam, da bo jutri tudi. Smo pa danes naroičli Oleovit kapljice, katere pravijo, da ne povzročajo težav.
Za seznam:
5,5 mesecev: 4.560 g in 58 cm. Čez tri tedne imamo kontrolo teže, ker sem pojamrala, da gre prepočasi gor. Naslednji pregled pa pri devetih mesecih.
Seveda tudi mi uvajamo GH in ji je kar všeč (krompirček, korenček, bučke, cvetača in zvečer riževi kosmiči - olje pa pozabim - bom se jutri spomnila). Upam, da bo kaj vplivalo na težo. Piti pa tudi noče. Ji kar malo čaja ali pa prekuhane vode po žlički porinem - se kar pači in rito dviguje. Ponoči se zbudi 1 do 2x. Je kar pridna za spat. Zvečer spi že ob 8.30.
Kopamo še v banjici. Je še kar dovolj velika (banjica mislim).
Ponoči je oblečena v bodi z dolgimi rokavi  in bombažne žabice, malo pokrita s tanko dekico.
Petkov obisk pri fizioterapevtu: vse v redu, naučili smo se, kako se moramo učiti valiti iz hrbta na trebušček in nazaj.
Bili smo tudi na pikniku nedonošenčkov. Prav zanimivo je bilo videti tiste, s katerimi smo bili skupaj na EINT. Skoraj vsi so večji kot naša user posted image . Ampak  tudi naša bo še zrasla.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
8.6.2010 22:31:53   
d4rj4.84
Lenč.i lahko na kratko opišeš kako se uči valjenje iz trebuha na hrbet in obratno? naš se je samo 2x uspel obrniti zdej se samo obrača na bok.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!