|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
10.6.2010 10:04:49   
Momtobe
vse najboljše vsem user posted image :)

kok je vroče! že ob 9ih mi je blo prevroče na sprehodu user posted image . ampak nekaj pa je ... DIŠIIIIII! zjutraj in zvečer je božanski luft! pa moj pikc komaj preživi zunaj, če ga mam samo v bodiju ... mu je še vseeno tooook vroče - bogi. ampak ga je treba navadit tut na vročino.

edin mal me skrbi, ker je zunaj tok vroče, v hiši pa kar hladno ... upam, da ni občutljiv, da bi se prehladil al pa kej (temperaturne spremembe).

eno vprašanje: kok ste kej občutljive na sonce na vaših user posted image ? jaz sem ga do sedaj ful skrivala - 99%. ampak je kriza vsakič na sprehodu, ker senčniki so bolj za en k* ...

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
10.6.2010 11:03:06   
kejti
Kako je vroče a ne? Upam, da nam bo uspelo danes iti mal ven tam po 19 uri ker je res ful vroče.
Lepo se imejte

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
10.6.2010 11:44:59   
*nivea
Čestitke Zoji in Urški za dopolnjenih 6 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
10.6.2010 12:33:43   
orhideja75
midva sva tudi že notri od 11.ure, ker je zunej že ful vroče
naš še kar lepo prenaša vročino. sicer tut ne vem kako nej ta prehod iz zunaj na noter, ker v hiši je le bolj hladno kot zunej
grem obesit perilo, dokler mi še spančka. potem bova pa uživala na terasi, kjer ni tolk vroče, pa še mal pihlja
a jim date na glavo trak, ko zunej piha? ker se mi zdi, da mu je od traka tudi vroče. sicer v vozičku ga nima gor, če ga pa tko prenašam al pa, če leživa zunej na dekci, pa kr vsake tolk časa zapiha

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
10.6.2010 12:52:35   
ROmama
Jaz ji dam na glavico čisto tanek klobuček, pa si ga dol vleče. Se i mora pa vedno kaj dogajat. Včeraj popoldne smo bili v senčki na ležalniku, pa postane kar sitna. pOTEM SVA ŠLE NOTER, JE bila tako utrujena, da je pojedla in že ob sedmih zaspala.

Kopanje - jaz jo kopam v banjici, ampak še ne šprica naokrog, je taka uživačka, čisto pri miru je in se relaksira. Ko bo lahko sedela, jo bom dala v poglobljen tuš, da bo lažje čofotala, če bo ugotovila, da je fajn.

Postavljanje na nogice - če se postavlja nanogice sam od sebe, potem po moje ni panike, seveda ga ne moreš dol tiščat. Otroci so tako različni, eni prej sedijo, drugi kasnje, verjetno bo tvoj hitreje shodil.

Ja pregled je pri 6 mesecih, pa potem pri devetih. Pri nas bo verjetno še kaj vmes, ker je bila do zdaj samo enkrat cepljena. Pregled imamo drug teden, pri 5,5 mese., ker gredo potem na dopust. Upam da do drugega tedna ne zboli. Mora pa imeti vsa cepljenja pred odhodom v vrtec.

Srečanje ZOo , PREVROČE, prevroče za ob 11 uri.

Čestitke vsem za 6 ko. Eno tortico. Pa za vrtec.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
10.6.2010 12:58:02   
d4rj4.84
joj orhideja, pa menda mu ne daješ trak na glavo pri 30-ih stopinjahuser posted image . moj ne nosi traka že 3 mesce, ker je mel že pri 15-ih stopinjah mokre lase. od toplega vetra pa se ja ne more prehladit.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
10.6.2010 13:26:25   
tulpika
hvala za user posted image ...je že bolje. Zdaj že diha skozi nosek...verjetno je bil prehlad in ne alergija na cvetni prah ker drugač bi verjetno še vedno imel zamašeno ali bi pa ven curljalo.

user posted image  za take lepe obmesečnice...madonca že pol leta so stari. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš nima traka na ušesih. Si ne predstavljam, da bi ga jaz imela na tej vročini. Če ga nosim po sončku mu na glavico dam tanjši klobuček, ki pokriva tudi ramena, da ga sonce ne bi preveč opeklo. Vnetje ušes pa ne bo dobil od te tople sapice, ki piha, ampak od prehlada, ki se razvije naprej na ušeska (virusno).

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
10.6.2010 13:38:50   
Puffy
user posted image  za 6ke, mi jo mamo jutri user posted image

Danes smo imeli pregled in cepljenje, sestra ji je kar zarila uno iglo noter v nogico, Kaja se je premaknila in itak so se naredile 2 luknji namesto ene....user posted image

Za seznam:

Puffy                  14.12.        11.12.             Kaja (3500g, 53cm)  
1. mesec:    4550g, 56 cm
2. mesec:    5390 g, 60 cm
3,5. mesec:   
6170g, 64 cm 

4.mesec:  pribl.  6500 g
5.mesec:     6700 g, 65 cm
6. mesec: 7320 g, 68 cm

Kopam jo v naši banji, sem kupila tisto blazino v pikapoki in meni se zdi super, vredna tistih 20 evrov al kolko že user posted image  Pa zraven ji dam še račko in ribico in se ona igra, pa tako brca z nogami po vodi, da se prav bojim da se bo udarila v peto user posted image

Dobimo obiske zdej, moram it malo popucat in pospravit šaro, da se bojo meli kam usest.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
10.6.2010 15:09:03   
orhideja75
joj v tej vročini mu tut jst ne dajem traka gor. sem samo vprašala kako to ve prakticirate glede na to, da že 2-3 dni kar zlo piha. res je to topel veterček, sam vseeno niosem vedla, če delam prav, da mu ga ne dam gor. tudi naš ima en tak klobuček, sam ga itak skoz dol vleče
zdele pa že tko vrešči, da ne vem al od veselja, al mu gre že kej na živceuser posted image
greva mal počivat pred TV
našega kopamo še kar v banjici, sam je pol kopalnice mokre, pa tut jaz in moj, ki stojiva vsak na eni strani banjice sva zraven okopanauser posted image
ga bo treba počas prestavit v večjo. al pa bom kar tole banjico sam v tavelko banjo dala. tko smo delal že pri tavelkih dveh

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
10.6.2010 17:38:22   
Zibka
Živjo!
Ja, mi tut nimamo že dolg nič na glavi, razen če jo vzamem z vozička ji dam tak tanek klobuček- da mal zaščitimo mečavo pred sončkom.
Kako jih imate oblečene za zunaj? Samo bodi ali samo majčko s kratkii-brez bodija? Jaz jo imam zjutraj v bodijo s kratkimi in čez majčko s kratkimi, popoldne pa samo v bodiju, pa obakrat zraven kratke hlače, zjutraj še nogavičke. Jaz bi ji ful rada dala gor sam majčko na kratke rokave (ker mam majčke lepše kot bodijeuser posted image ), pa ne vem če je to ok...ker sem brala, da otrok kao mora met gor bodi user posted image user posted image user posted image

Mi v zibelki že nismo od 3. meseca, ker jo je prerasla (ja, da spomnim, že ob rojstvu smo mel 4,5 kg, pa 55cm user posted image ), kopamo se še v otroški banjici. Ne vem kdaj bomo mi kaj prestavljali, ker nimam banje, ampak samo tuš. Če pa kaj pogrešam je skupno kopanje; blagor vsem ki lahko to počnete! Ali je kakšen pripomoček primeren za take majhne za v tuš kad?

Pa danes smo dobili buško: Klara plazi po hrbtu in danes je prplezala do pisalne mize in se zabila v spodnji rob- ma tako rdečo izbočeno črto na vrhu glave. user posted image user posted image

Zdaj pa greva ven. Je še zmeraj prevroče, samo če ne greva zdaj, pa skoraj ne moreva, ker pob 19.30h začnemo z umivanjem, hrano in sapnjem. Razmišljam, da bi jo dajala kasneje spat, da bi lahko bili še zvečer zunaj, vendar potem pa midva z možem nimava niti pol ure zase. Kaj pa vem...

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
10.6.2010 17:45:48   
Tincy90
Moja je skor skoz sm u bodiju s kratkimi rokavi al pa brez rokavov. Štumfe ji dam sm še zvečer k gre spat ene tenke gor, oblečena je pa v bodi s kratkimi rokavi in ohlapne pajkice pa pokrita s plenico, dekce in kovtr so ji prevroči. Ob dojenju ji dodam še kakšno Hippovo kašico al pa sama nardim mlečno kašico od babylove-a. Vse ji gre u rit.user posted image ma rada, edin zelenjavo jo bo treba še navadt. Pa sokca ji tud dam, največkrat od Frutka hruško, ampak večinoma mi pije čaj, ga spije tud do 600ml na dan.user posted image pridna je, ampak se ji vid d ji vročina ne ugaja prevče in je posledično zato tud mal sitkana. Pa dlesni mažemo s Calgelom kr pričakujemo zobke in ji blažimo bolečine. Tok zaenkrat, da dam svoj stavek.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
10.6.2010 18:02:47   
pipika 13
Pozdrav

Oblačenje - mi smo kar že dva tedna v kratkih rokavih, s tem, da so prej bile spodaj tanke hlačke in nogavičke,v tej vročini pa imamo spodaj kratke hlačke in nogavičke samo zjutraj in pozno zvečer. Na glavi ima čepico s šilkom, proti soncu. Ponoči pa spi v tankem pajacku (dolgi rokav, dolge hlače), z dekico ga pa pokrijemo proti jutru, ko se malce ohladi, toliko, da ima nogice in ledvice pokrite. Pod pajackom (pižamco) ima samo pleničko.

NO, zdaj pa je tudi naš fantek odkril svoje nogice. Skoraj že sedi sam, prsti ga zelo dobrfo ubogajo, ker vse prime, kar mu pride pod roko .Rad igrače meče na vse strani, tr znjo maha naokrg. Večkrat se mu je že zgodilo, da se je sam s kakšno igračo udaril po glavi in potem je bil jok in stok.

GH. počasi papamo in se uvajamo. korenček, bučko in pastinak smo uvedli, zdaj pa še cvetača, brokoli in krompirček. Zaenkrat samo zelenjava, namesto opoldanskega obroka. Seveda mora po papanju vse še zaliti z mlekom.
Sadja še ne uvajamo, ker naj bi ga jedel za malico in ne za kosilo.

Koliko časa moramo uvajati en gost obrok, preden lahko preidemo na 2 gosta obroka???? Rada bi mu popoldne dala kakšno sadno kašico. Vem, da je potrebno uvajati živila posamezno zaradi alergij.

Zvečer se še kar nekaj časa mislimo izključno dojiti, ker imam mleka še vedno ogromno. A obstajo kake kašice za zvečer, kjer se primeša zraven materino mleko (torej, da mleka ne vsebujejo in so iz žit, brez glutena). Koliko približno bi bilo potrebno iztisniti v tokašico? A katera to prakticira?

JUtri bo težka, ker grem jaz na valeto. Učenci so me povabili in bom od 17.30 in do 20.30 odsotna. V tem času je David najbolj tečen in ne bo zaspal brez dojenja. Hm, poskušali ga bomo fejst nafilat pred 18. uro, da bo vsaj 3 ure zdržal, vmes pa čajček. Hehe, bomo vidli, če se bo ati znašel. Imamo tud za rezervo mleko v prahu (v tistiih vrečkicah za enkratno urorabo), samo kaj, ko David ne zna pit po flaški. A mislite, da bi pil mleko iz magičnega lončka (račji kljunček za čaj)?

Drugače pa, je naš David zadnje čase kar precej tečen, pa ne vem, ali zaradi zobkov, ali zaradi vročine???user posted image

A katera že prakticira bazenček na vrtu??? Mi smo ga kupili, pa se bojim, da je prezgodaj, ker sam še ne zna sedet. Včeraj smo ga položili malce na travo in je ves presunjen opazoval, tipal in grabil travo. Všeč mu je bilo.

Še zadnje vprašanje: a veste, kje bi se dobila kakšna dekica za na tla, ki je podložena proti vlagi. Torej, da ima nepremočljivo podlogo (piknik dekica)??????

Dost, lepo se imejte. Danes bom pa 1. prakticirala skupno kopanje v banji. (samo mami in David, z atkom sta to že izvedla)

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
10.6.2010 18:39:34   
marusi
ojla! da se še mi2 malo oglasiva...
verjetno sem edina, ki uživa v teh temperaturah.... doma imam še pulover gor

oblačenje za zunaj: bodi ALI majička s kratkimi, pa kratke hlačke, pa kapica s šiltom/klobuček. če greva pa v gozd pa še nogavičke in sandalce (da si nogavic ne zbrca dol)

posteljca: naš že od 3h mesecev spi v svoji sobi v posteljici.

magični lonček: sem mu kupila od tomee tipee pa se zaenkrat samo igra z njim, pije pa kompit (nesladkan) po 2 dl na dan.

kašice: jaz sem mu jih najprej tudi delala z mlekom - ker je bil kao presuh.... zdaj pa z vodo.

no, alarm!!

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
10.6.2010 18:47:43   
taraji
Lep  pozdrav,

no, midve sva se pa danes potepali - sva bili pri prijateljici, ki ima 2 meseca starega sina in je našo princesko celodnevni obisk tako utrudil, da je takoj zaspala, ko sva priški domov - čez dan seveda ni bilo časa spat ker je bilo vse zako zanimivo.
No, morda se do 19 zbudi da greva na kakšen sprehod, ker spat hodimo med 21 in 22

Zibka - jaz Iris oblečem pod majčko s kratkimi rokavi bodi brez rokavov. Bodi je prvič super zato, ker fiksira pleničko, drugič pa je pomembno to da otrok nima odkritega trebuščka in ledvič pa ne gledo na to kako vroče - vsaj ne dlje časa (to pride naprimer v poštev res ob vročih dneh - naprimer na morju če je otroček v vodi, pa še potem ko pride iz vode mu je dobro obleči bodi) je in če je samo v majčki le ta zelo hitro zlete gor in potem ima odkrit trebušček ali pa ledvica. Prav tako pa je dobro, da ima majčko s kratkimi rokavi in ne samo brez rokavov - zaradi ramen - majčke brez rokavov pridejo v poštev res ob zelo visokih temperaturah

IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13

Zvečer se še kar nekaj časa mislimo izključno dojiti, ker imam mleka še vedno ogromno. A obstajo kake kašice za zvečer, kjer se primeša zraven materino mleko (torej, da mleka ne vsebujejo in so iz žit, brez glutena). Koliko približno bi bilo potrebno iztisniti v tokašico? A katera to prakticira?

Obstaja kar nekaj takšnih kašic - Hippove - riževa, zdrob, oves, koruzna - so vse brez glutena, mešaš jih pa lahko z vodo, mlekom ali pol, pol - odvisno pač koliko kaloričen obrok želiš. Sicer jih sama delam z AM ampak mislim da se prav tako lahko delajo z materinim mlekom. Koliko mleka pa si je potrebno iztisniti pa je spet odvisno kakšno količino te kašice želiš narediti. Pri nakupu kašic bodi pozorna da ne vsebujejo sladkorja, pa seveda ne mleka.

A katera že prakticira bazenček na vrtu???
Ja, mi smo včeraj čofotali in je Iris prav uživala. pa čeprav tudi ne sedi. sem ji dala manj vode, pa glavico podložila z napihljivo blazino in je iživala v polsedečem položaju. je pa seveda ene parkrat čofnila v vodo samo ni bilo tolkiko vode da bi ji prišla v usta ker je hitro dvignila glavo.

Grem pogledat, če se misli princeska kaj zbudit, drugače bom šla pa likat - samo raje bi se šla sprehajat seveda

< Sporočilo je popravil taraji -- 10.6.2010 18:48:36 >

La vita e bella

Neposredna povezava do sporočila: 2989
10.6.2010 18:52:24   
pipika 13
Evo še nekaj

zdaj sem odkrila, da ima mali na jezičku v sredini neko belo piko, ki se ne da odstranit(sem poskusila z zajčkom - ki se natakne na prste, je za masiranje dlesni in čiščenju zobkov) Ne gre.user posted image Sem mislila, da je ostanek mleka, pa zdaj spet probam in ne gre. Je to sor???? Katero mazilo že? Daktarin gel? Lahko dobim brez recepta, ali moram nujno k pediatru? Kako se to maže, ker naš mi je komaj usta zdaj odprl (dejansko je bilo malce na silo, da sem lahko po jezičku potegnila)
Me skrbi, ker je to baje glivična okužba in se samo ne pozdravi. Očitno smo jo fasali, ker vse nosimo v usta, pa še imunski sistem ima malce slabši, ker je bil 3x prehlajen.user posted image

Kaj ve pravite?

Zdaj vem, zakaj je danes tako siten, očitno ni vročina kriva.user posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
10.6.2010 19:11:03   
Tincy90
Daktarin gel ti predpiše na recept pediater. Mažeš pa do 5x na dan tam kjer ma soor.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2991
10.6.2010 19:33:21   
ROmama
Tako piknik dekico sem jaz kupila v Hoferju, občasno jo imajo v akciji, pride pa tam okrog 6 €.

Za ven jo jaz vseeno oblečem take dolge hlače, da je sonček ne opeče, jo bom mogla pa tudi sleči, pa samo s pleničko pokriti, da je ne bo opeklo.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
10.6.2010 20:18:39   
Ninča77
Daktarin gel dobiš v lekarni brez recepta in se ga lahko uporablja v neomejenih količinah.Našemu Matevžu so ga sfojtrali na intenzivni na tone, sam da so otroci tiho, že dobijo daktarin gel na dudo. Jah tko je to.

Moj otrok noče in noče pit. Kaj naj storim, kupili smo že vse magične lončke. Sam flašo zagleda, pa se obrača stran. Jemo čist vse na žlico.Čaja po žlici noče, vode tud ne, nobenga fruteka, no dons sem nekako spravla 90ml marelice soka v njega po žlici. Pa mogel bi pit že zaradi njegove ledvičke. A je možno da mi manj pije, ker je še mal prehlajen? Sam je pa čisto normalno.
Oh te skrbi, nikol jih ni konca.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
10.6.2010 21:07:11   
ROmama
Ninča77 - kaj pa če bi mu bolj redko hrano dajala, da bo malo več tekočine. Lahko pa tudi zradi zamašeenga noska težje pije, čisto možno.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
10.6.2010 21:43:50   
Zibka
Taraji, ravno zaradi pokritosti trebuščka/ledvičk sem v dilemi ali je otrok lahko samo v kratki majici. Samo če ima pa bodi+kratko majico je pa prevroče, ali neuser posted image

Klara tudi ne zna pit iz ničesar, samo po žlički ji je fajn če ji dajem. Pa še to zato, da lahko dela mehurčke user posted image
Sem pa slišala nasvet kako otroku dat za pit, če ne pije:
ko ga hraniš daš eno žličko hrane, eno žličko pa vodo: tako da je gor čisto malo hrane in večina vode, pa potem spet samo voda, pa spet hrana+voda. Nimam izkušenj, ampak poskusite, mogoče pa deluje. Veliko packanja in enih lončkoh, ampak če uspeš je zagotovo vredno.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
10.6.2010 22:07:54   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Taraji, ravno zaradi pokritosti trebuščka/ledvičk sem v dilemi ali je otrok lahko samo v kratki majici. Samo če ima pa bodi+kratko majico je pa prevroče, ali neuser posted image

Prijateljica od mojega brata je patronažna, tako da večkrat če sem glede česarkoli v dilemi vprašam kar njo in ravno ona mi je odsvetovala naj tako majhni nebi nosili samo majčke - se pravi brez bodija - pa tudi vse prijateljice, ki sem jih vprašala kako so oblačile svoje user posted image so mi rekle da so jim vedno dajale bodi pod majčke. Sedaj, ko je zunaj res čez 30 ji tudi jaz raje oblečem samo bodi s kratkimi rokavi, če pa ni tako vroče ji pa oblečem majčko + spodaj bodi. Stvar je v tem, da če leži naprimer v vozičku ali lupinici je po hrbtu mokra tudi če ima samo en bodi, če je pa zunaj - postelja, igralna blazina pa do sedaj ni bila še nikdar mokra po hrbtu tudi če je imela bodi + majico pa je naši punci zelo rado vroče.

La vita e bella

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
10.6.2010 22:36:49   
dreamz
Ciao!
Malo na hitro, ker imam nonstop kej za delat, zalila sem rože, nareza bučke za v skrinjo, zdej morem še nekaj zlikat, pol pa morem luščit ogrooomno graha..

Mi smo včeraj pa dobili prvega zobka!!!user posted image  Čisto slučajno sem opazila, saj ni bil nič tečen, ne jokal ni, ne vročine, ne rdeče... le malo več si je stvari basal v usta in drsal. moj potrpežljivi dečko user posted image  

Ninča: Tudi moj ne pije nič in ni šans... samo ziza...

Oblačenje: danes je bil samo v kanotjerci in kratkih hlačah. Tudi v satnovanju je full vroče.  Ma pri nas na obali je full full vroče in poleti še full vlaga in je dvojno bolj vroče, zato sem že prvega user posted image  poleti imela le v kanotjerci ali bodi na kanotjerco.

Srečanje: No, jaz upam, da bi se dalo tudi enkrat eno skupno srečanje vseh nas decemberk. Ko smo se srečale tle s foruma za taprvega, smo se dobile v arboretumu. Ma nismo vozičkale, ampak smo vse imele s sabo kako deko in smo bili vsi na tleh pod senco dreves in smo se lahko med sabo pogovarjale. Pa še dve sta prinesle nekaj za prigriznit in za pit, pa smo jima dale vsaka nekaj za stroške.

zibka: na ta način spraviš vanj nekaj tekočine ja, ma zdaj poleti bodo potrebovali večkrat dosti tekočine. Jaz vsaj dojim, pa mislim, da s tem dobi dovolj pijače. user posted image

tulpika: no super, da ste boljše!! A si pol provala čiščenje s pingvinčkom?

Grem, delo kliče brez pardona.. user posted image

Ciao

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
10.6.2010 23:01:43   
Momtobe
bazenček -wiiii, mi še nismo probali, me je pa ful zagrablo danes. sem pogruntala, ko sem ga kopala, da mu lahko dam stolček iz banjice v bazenček, pa bo lahko čofotal, pa še meni ga ne bo treba držat, pa ga bom lahko mal špricala, al pa kej user posted image ... pa za na morje ga tut lahko vzamemo.

srečanje - sem bila parkrat v ZOOju, pa sem bila presenečena koliko stvari imajo zdaj tam ... ful klopc, mizic, ležalnikov, avtomatov s pijačo, igral ... ful lep plac za preživet čas. je kar lepa opcija. mogoče bi bilo fino, da kakšna stopinja pade, ker moj tamau bo znorel, če bo mogu bit na vročini dlje časa. user posted image

dreamz - juhu za zobek!! user posted image ... in ... kaj hudiča je kanotjerca?

a se sam men zdi, al shopgirl že nekaj časa ni?

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
11.6.2010 7:38:39   
marusi
jutro! danes pa jaz častim kavico:)

no, pa že šibam... ker se raziskovalec nekaj pritožuje...
ja, kje je shopgirl????

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
11.6.2010 8:10:59   
taraji
Če se prav spomnim iz mojih časov bivanja na Primorskem je kanjoterica majica brez rokavov - upam da dajem prava pojasniauser posted image user posted image

Arboretum je pa res super plac - sem bila že parkrat tam - super senčka, piknik placi (da si pogrneš kakšno dekico), igrala, mizice, klopce - ma ni da ni

Ja, shopgirl pa tudi jaz pogrešam - a se nam je čisto odpovedalauser posted image user posted image user posted image - no, upam da jo prikličemo nazaj

marusi - hvala za kavico - paše

moram šibat - smo že na sredini sobe v območju nevarnih rekvizitov - beri robovi, noge od mize....

La vita e bella

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?