katy83
|
pozdravljene punce. Danes pišem bolj pozno, ker sem se malo potepala po mariboru. Zjutraj sem bila v laboratoriju, te pa če sem že bila v mestu, pač ne gre mimo trgovin, ne? No, saj zapravila nisem nič kaj, le našemu sem kupila en body, pa piše gor: I am the owner of a milk bar. Sem Kupila v Kiku, 2,79€. Saj so imeli še full lepih stvari, samo kaj če imam prepoved karkoli kupovat, ker dobim full cot. Samo nekaj za dušo je pa vseeno treba. Sem bila še pri kolegici na obisku, pa mi jedala 2 veliki vrečki cotik, pa še 3 vrečke me čakajo pri eni sorodnici, tako da...Po moje bo že to preveč. Cojka - no, če si res pripravljena biti naša obveščevalna služba, potem ti od danes naprej poklanjamo čin obveščevalke. ti pošljem št na ZS. Getreal - ah, ne boš edina, ki boš na koruzi. Tudi jaz sem tu, tako, da ne skrbi. Neka_noč - menda si ti rekla, da so ti na CSD komplicirali glede očetovstva. Ja, tudi meni se je to zgodilo. Sicer sem takrat samo za info spraševala, ampak je tak rekla, češ kaj zdaj mladi kompliciramo, pa to prej delamo, da se to vse po rojstvu lepo naredi tako kot treba. Ja, pa ja. Mi2 greva vse to rihtat nekje na sredini februarja. kepica in Nincy - pazita se vi2, no. Saj vse ostale tudi, samo vi2 še bolj, če so težave. Aprilčica - ti tudi se čimprej pozdravi. o, Venera se nam je javila. lepo. Čestitke za . vrtec - menda sem že povedala, ne vem. Namen imam dat otroka v vrtec septembra 2011, ko grem jaz delat pripravništvo. letos marca ga grem vpisat na čakalno listo. Če vrtca takrat septembra2011 ne bom dobila, hm, ne vem. Res, da je tast v penziji, ampak ravno celih 6 mesecev, ko bom jaz imela pripravništvo, ne bi rada njega obremenjevala. Bomo videli. Sicer pa v naši občini še vrtci niso ravno polni, tako da mislim, da kar bo... lep pozdrav, se pišemo še kaj. Katy
|