NATAŠA35
|
očetovstvo se ureja ali pred rojstvo ali po rojstvu otroka, morata biti oba, zato vam priporočam, da to uredite prej, in potrdilo prinesete v porodnišnico, da vpišejo v rojstni list tudi očeta, ker drugače dobite tam prazno in ko podpišeta potem ponovno dobite rojstni list z popolnjeni podatki...bodite pozorne v porodnišnici, da vam pravilno napišejo ime in priiimek otroka ter vas, ker zelo rade hitro napišejo in kaj zašuštrajo... cojka jih bom poklicala in vprašala, kaj je zdaj tole, ker govorijo, da ponovo je vse preko spleta vrtec drage moje, na žalost med letom ne boste dobile vrtca, ker gre vse od septembra, tako da boste mogle ali ponucat babice in dedke ali pa si najdet privat varstvo do septembra2011...najbolje ko rodite, da date vlogo, da vas imajo noter, čeprav mogoče sploh ne bote dobile vrtca niti septembra 2011, ker so prvo na vrsti tisti, ki čakajo že od prej pa so jih zavrnili...na žalost, res....pa še tole, četudi bote že letos dale vlogo, bodo vašo vlogo obravnavali od aprila do maja, ko imajo komisijo...se vas razočarala, samo da vas spravim na realna tla...vem, kako je, ker sem dala že 3x tole skozi... včeraj sem kupila tisto blazino za previjalno, in to kar veliko 75x80cm...sem pa kupila v zelo svetlo modri barvi z lepim tjulenčkom na sredi ...ta mi je bila najlepša, čeprav je plava in mi super paše na previjalko...danes gremo pa še malo v BC pogledat vozeke, pravzaprav grem mojemu dragemu pokazat, za katerega sem se odločila, pa da mi da zeleno luč za nakup