photo
|
Chi_Pita/cukr: glede 100g testa: niti ni nujno, da bodo rezultati slabi. Tam ti vzamejo kri na tešče, ENO, DVE in TRI ure po zaužitju glukoze. Če bosta 2 vrednosti previsoke - potem je slabo, če pa bo previsoka samo ena vrednost - potem ni tok zlooo slabo. Z "dieto" je pa tko, k z vsako stvarjo - navadiš se. Jaz sem prvi teden skoz tehtala hrano, zdaj pa že kar po filingu jem. Edino kar je, spuščam večerje, ker mi je vse skup ful preveč hrane...Koliko pa si imela? Jaz na 50g testu 8'1, na 100g je bil pa problematičen samo cukr na tešče; meja je 5'3, meni pa so izmerili 5'4, ostale vrednosti pa so bile pod mejno (7'8). modrci: jaz kupujem Triumph modrce in vem, da imajo številke tud do 95 in košarice do F, tako da bi mogoče tu imeli kake fine za dojenje. Njihovi 'navadni' modrci so sicer malo dražji --> 35-45€, ampak vredni vsakega centa, za maternity pa ne vem kakšne so cene. spanje: o-jej... to pa je težava, ja. Jaz sploh ne najdem položaja... prej sem najraje in najlažje zaspala na hrbtu, brez povštra, zdaj pa sem toliko prebrala o spanju na hrbtu, da je to no-go, da ne upam več. Potem pa začnem na levem boku, pa ni ok, pa na desnem, pa ni ok, pa pol napol sede, pa ni ok, pa pol tisti položaj, v katerega se nezavestnega naštela in potem, ko končno najdem pravo lego in že skoraj zaspim, zaslišim zraven sebe smrčanje. Oh, tale moj je en smrčuh...
|