katy83
|
pozdravček. Tropical, upam, da si danes boljše. Ela24 - ma ne, nisi edina, ki te malo panika grabi. Mene tudi tu pa tam nekaj prime, pa si mislim, joj, kak bom jaz to, pa ono... pa kak bom zmatrana, glede na to, da sem vajena dosti spat. Ampak, saj veš, če jih je že toliko pred nama, potem bova valda tudi mi2. Brcike - joj, joj. Naš je tudi pravi akrobat. Binca levo, desno, spodaj, v mehur, v rebra. Skratka vsepovsod. Ko ležim na boku, pa če dam roko spodaj, prav peto od nogice čutim, kako se premika. No, vsaj mislim, da je peta. Pa včeraj, sem si naredila tako sproščujočo oljno kopel, pa je take vzganjal. Prav zanimivo mi je to gledat. u, Primorke so se dobile. Fajn. Kaj pa štajerke štrajkamo? Maleena, Aprilčica, Babyloverka, Wannabemommy, Kepica? Verjetno še katera, pa sem pozabla. Bi se bilo fajn malo dobit. Kot sem vam že včeraj povedala, sem dobila neke cotike od kolegice. No, in sem potem to zlagala, prelagala, kombinirala. Skratka, super delo. Moram še vse oprat, pa zlikat. No, to bo malo počakalo, ker imam februar natrpan do amena. Me pa nekaj zanima? Kako je z oblačili št.50? Kaj to sploh rabimo? Meni se vse tak malo zdi, pa niti ni neke razlike med 50 in 56? Al se motim? no, se še pišemo kaj, lp iz zaspanega Dupleka. Katy
|