Getreal
|
dober dan dekleta! joj danes smo v težkem pričakovanju 3D-ja, a je tako wannabemommy in Aglaia ..zej so me glihkar klicali iz septuma pa so mi pomučkali ure naročena sva bla ob 19:00 pa so me klicali, če loh prideva ob 17:00, pa moj lubi ne upa, ker ima še službo, pa je pol rekla, če prideva ob 18:00, pa sem rekla, da bova težko pršla do LJ v eni uri, da bova sto posto zamudila pol ure, tko da pred 18:30 ne bo šlo, pa da bi rajš ohranla termin ob 19:00...pa se kr ne da več ob 19:00 zej čakam, da me pokliče nazaj ženska, ker to mi je pa res mutno...kako se ne da, če sva že cel mesec naročena ob 19:00, a zej se pa kar ne da več??? joooj.. marjanaj ja nam so zej na prvem predavanju šole za starše rekli, naj ne jemljemo dodatkov iz magnezija, če nam ni tako rekla zdravnica, ker kao blaži krče v mišicah, kar posledično potem blaži seveda tut krče od popadkov.. Je pa fora, da itak ginekologinja točno ve, kdaj moraš ti nehat jemat magnezij, da to ne vpliva na tvoj porod, tko da brez straha, če tvoja ginekologinja ve, da jemlješ magnezij, ti bo pravočasno povedala kdaj ne smeš več nax05 in memole joj kako vaju razumem glede spanja jaz sem tudi vedno spala na trebuhu in zdaj ne gre več niti približno...prej sem vsaj tako malo posleparila ko še ni bil tako velik trebušček, zej pa res ne gre več in ful trpim...pa še moj lubi postane ponoči tako vroč kot en radiator in mi gre na živce spim po 4-5 ur na noč, več al manj se šetam po stanovanju celo noč... bobek75 vidiš jaz sem itak prvorodka, tko da mi je prav vseeno kam grem- nikjer nimam še izkušenj ampak sem se že odločila za Postojno, ker bom najverjetneje rodila z epiduralno, tko da ni druge varjante Kaj se ti je pa zgodilo v šempetru? jaz sem že ful enih zgodb slišala, me je prav groza čeprav osebno poznam samo eno punco ki je rodila tam, in njej je blo čisto ok... nataša srečno na pregledu!!! poročaj ko prideš domov!! kepica bravoooo že doma pridna!!! babyloverka po moje čist dovolj brca hihi jaz isto - če delam kaj ne čutim nič, kr pozabim, da sem noseča.. čutim jo samo zvečer, zjutraj in pred tv
< Sporočilo je popravil Getreal -- 11.1.2010 12:59:19 >
|