katy83
|
ojla punce. Dragi je šel v službo, jaz pa vas zdaj malo počekiram, potem pa me čaka likanje. Tropical - daj počivaj malo, pa upam, da krči čimprej minejo. Marjanaj - a tvoj pa je šel smučat? Malo sem pa mu fauš, veš? Ampak tako kot pravi Cojka, ko te pa nekaj bincne, pa veš, da se splača zdržat brez smučanja. Bomo potem itak nadoknadile, ko se bomo z sankale, pa atije kepale . previjalne mize - joj, punce, zdaj ste me pa čisto prestrašile. Jaz sem dobila previjalno od kolegice (ono ozko na stojalu), pa kolikor berem tu, ni glih fajn. Sva se z mojim pogovarjala, da do kakega 4. meseca že bo, potem bomo pač na postelji previjali. Cojka - ja, pa je res boljše, da sestavljata pohištvo kot puzzle. Se strinjam. Aprilčica - ti študiraš RP, ne? Veš kaj bi te vprašala. Nujno bi rabila zapiske od pedagogike in sociologije, če imaš kaj na računalniku. Jaz imam to vse nekje v mapah in škatlah, pa mi zdaj ni tega za odpirat. Bi pa rabla zapiske zato, da pogledam kaj smo kje delali, da si pogledam za temo za diplomsko. Če imaš kaj, bi te prosila, da mi na mail pošlješ. vau, toliko nas je že? Super! no, lepo se imejte, pa se pišemo kaj
|