NATAŠA35
|
evo mene, se opravičujem, ker včeraj nisem mogla do compa pridet... getreal in aglaia čestitke za ...me pa zdaj še bolj mika, da grem na 3D, samo ne vem, če bi še dobila termin... cojka pošljem jutri vse skupaj, ker bom danes nekaj naročila, samo mi pošlji na ZS svoj naslov, ok...madonca sem jezna na vašo ravnateljico, mislim ko si dober, te drugi zaj....., pa je to tvoja dobra volja...kreteni, ne sekiraj se zaradi njih, pa raje glej nase... photo občudujem tvoj pogum, bravo punca , pa ne sekiraj se zarad sladkorne, mogoče imaš samo nosečniško, ki bo minila... babyloverka voziček hauck sem videla v BC lj, imajo pa črno rdečega, ki pa mi je super...košara ni takšna kot pa pri peg peregu, samo material je fenomenalen in tudi zložen se mi ne zdi, da zasede toliko prostora, stane pa 429€, kar je tudi ugodna cena...samo v spletni trgovini, ga še nimajo... aha, še o meni...toksa negativna, kri fenomenalna, urin super, sladkorne nimam ...zredila pa sem se samo eno kilo, tako da je sedaj +2kg me je lepo pohvalila, ker se ne redim, čeprav je otrok med povprečnimi...sem pa gledala, da je vsak naslednji otrok bil težji od prejšnjega, bomo videli, kako bo ta... glede spola, sem pa , kot zakleto je bil zelo aktiven - prej nikoli in ni mogla ujeti kaj je med nogicami , se je pa res trudila, samo nam je zgleda sporočil, da ne bo pokazal...zdaj pa me spet mika 3d, pa sem po moje že prepozna tropical za seznam: NP 09.02.2010, +2 kg, spol