katy83
|
evo, punce, pa sem tudi danes prišla pogledat kaj dogaja med aprilčicami. Danes sva bila z dragim pridna, pa sva imela generalko po omarah, pa malo sva šla na sprehod, pa k tastu in tašči na en čvek, za konec še na pizzo in je nedelja minila kot šus. Aprilčica - sem dobila zapiske, hvala. Snov še kar ista kot je bila. Ko sem gledala kaj vse je v zapiskih, sem se spomnila, kako sem se to učila. No, ti fajn zrihtaj ju3 sociologijo, držim pesti. Lepo, da si se odločila, da boš do aprila še pridna na faksu. Jaz tudi ju3 začnem z dnevniki, ki še jih moram naredit za izpit, potem pa še učenje. Ma, saj zdaj se je hudo zraven spravit, ampak ko bo za menoj, bom pa vesela. Wannabemommy - nisem se nič slišala s Kepico zdaj čez vikend. Ji bom ju3 pisala, da vidim, če je kaj novega. Upam, da je vse ok. Pikepoke tudi za Nincy. Ve katera kaj je z njo? Bobek75 - sem se nasmejala zmedi tvojega možeka. No, saj mu ni lahko, ne? Če ne bo zdaj nabijal križev na okna, pa psa nabavil, bo to zagotovo delal čez kakih 10 let, ko se bodo fantje okoli hiše sukali. No, fajn pa je, da sta ta večji punci že toliko stari, da ti lahko kaj pomagata. Marjana, samo res, kaj samo 1kg si se zredila? No ju3 grem na faks poskusit srečo z drugo mentorico za diplomo, pa da vidimo. Držite pesti. Pa vsem, ki slabo spite, želim eno lepo nočko. ostalim seveda tudi. lp, katy
|