Getreal
|
Dobro jutro dame !! Najprej čestitke vsem ob dnevu žena !!!! Joj punce, vse, ki ste mi svetovale in mi stale ob strani, res najlepša hvala Res ste zlate! Ste me kar potolažle! Naj vam napišem, da sva se lepo pomenla včeraj po kosilu. Najprej sm malo težko začela, pol pa mi je kar steklo in moram rečt, da sm tko lepo diplomatsko vse oblikovala, da je izpadlo zelo objektivno, kar se pa tiče mojih čustev, so valda krokodilje solze povedale vse V glevnem reku mi je, da se zaveda vpliva, ki ga ima na njega oče in da se ga bo poskušal pač otrest, do te meje, da bo razmišljal kaj je prav za naju in otročka. Glede une tastove izjave pa je bil totalno šokiran, je reku, da tega sploh ni slišal, ker da če bi, bi mu zagotovo kaj reku, ker da tko se pa že ne more obnašat do mene pol je še reku, da je mogoče pršlo do kakšnega nesporazuma, ker ga je oče včeraj zjutraj vprašal, kaj si pa jaz mislim glede teh avtov, kaj sem mu pa jz svetovala glede nakupa...kao pokazal je zanimanje za moje mnenje zej pa res ne vem, al sem jz glupa, al v čem je fora pol je pa še reku s takim odločnim glasom in rokami v boku "miška, kupli bomo karavana!" nizy ja to smo nardili, samo da hvala bogu ni prišlo do tega, da bi mogla pol postavljat kkšne ultimate že tko se bojim, da bomo prehitro prišli do tega...valda bo še veliko konfliktov, kar me sicer žalosti, a vem, da se temu ne bomo izognili, ker mava zelo drugačno vzgojo.. cojka oh jaz se tudi počutim trapasto ko sem tam..vsakič znova, ko pridem tja se počutim kot da sem spet na tistem "prvem obisku", ko te fant predstavi ful je neudobno. Svet se kar ustavi, ko vstopim. Vsi nehajo delat kar so delali, se posedejo okol mene in so "prisiljeni" se pogovarjat z mano..mene pa to ful obremenjuje - se ne počutim sproščena. Jz bi rada enkat pršla tja tko, da bi pač pozdravla in njegov tata ne bi hitel ugašat tv-ja, ampak bi me pozdravu in delal pač naprej kar dela..joj sej vem, da sm čudna - vsi mi nudijo pozornost, jz bi pa rada, da gledajo tv Samo kaj morem, tko bi vsaj čutla, da sm del njihove družine, da jih moja prisotnost ne zmoti, ne pa tako, ko sem kar nek "gost" do katerga so vsi vljudni.. ja glede tvoje tašče pa svasta..tej naši žlahtniki so pa res direktni, ni kaj..ne znajo šparat besed.. wannabemommy ja evo tvoja zgodba je zlo podobna moji, ja se kar najdem v napisanem samo da pač mi še nismo tko daleč, da bi kakorkoli reagirali na take provokacija, ma ne dvomim, da bo nekoč prišlo tudi do tega legenda_m joj ti si mi pa res lepo napisala. Imaš čisto prav.. Sm se držala tvojga nasveta - diplomacija all the way in je delovalo (zaenkrat ). Vem, da se bomo najbrž še dostkrat zakvačkali s kakšnimi stvarmi, sploh ker sva iz drugačnega zaledja, drugačna vzgoja, prioritete,.. Upam, da mi bo uspelo zvozit en tak soliden slalom med vsemi temi na novo pridobljenimi sorodniki in kapricami ene in druge strani ela24 hvala tudi tebi za nasvet sej kar se denarja tiče, mam res probleme preklopit...pač prej je bil moj denar moj, njegov pa njegov, zej pa je kar nekako drugačna miselnost in mam kar probleme. Se počutim res nekako kriva, oz. ne upam si upravljati z njegovimi financami, oz. finančnimi odločitvami bobek75 ja ja mislim da bo kar držalo, da govorimo o istem kraju, ja haha zgleda so tej avti kar en žulj na peti našim "meščanskim tastom" magari bi lahko šli kar s konjsko uprego, je seno bolj poceni od bencina kepica - upam da bo kmalu kakšna vesela novica! aprilski hrošček sporoči za pregled!! nikkybo upam da kmalu ozdraviš! nejanejc uh bravo! Kar v hrib si hodila!! meni je to cel podvig...zadnjič sem šla po ravnem recimo 1km in mi je tko otrdel trebuh, da si sploh več ne upam vstat s kavča pupa*81 ja zakaj pa te ni nič dol? sej greš samo čez kalce in si doma ampak danes takooo piha da je joj pristna primorska burja - gotovo bi uživala. Nostalgija..jz se vedno spomnim kako sem iz šole hodila kot majhna punčka v hrib kontra burji - dva koraka naprej, pet nazaj
|