Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 15:08:19
|
|
|
|
dacy
|
No evo moja kontrola uspesna Moja G mi je nardila bris za streptokok in sploh mi ni omenila nobene cene ... bris mi je vzela popolnoma zastojjn in sploh nisem rabla sitnarit ... Vprasala me je edino ce imam kaj izcedka in sem rekla , da ga imam skoz po malem , da ni mocno in da je bel in je rekla da to bo dovolj da nardiva bris ... Zgleda mora imet utemeljen razlog zakaj nardi ta pregled brezplacno , ker zavarovalnice baje ful komplicirajo ... No torej bris jee vzela in potem je otipala se maternicni vrat in njena reakcija je bila :" ohooo pri vas pa je glavica ze cist nizko , nic ne bote vec celih 4 tedne cakali, bo ta vas otrok kar prej prisel " jeeeeiiiiii , pa me je ze razveselila ... zgleda bomo ze ta mesec zibali No na CTG pa je bilo vse ok ... utrip tako kot mora bit , popadkov se nic , tak da naslednji pregled in CTG imam 15.3. , naslednji ponedeljek ... aja pa se toksoplazmoza je bila negativna tropical za seznam: NP in CTG 15.3.2010 , +2kg(skupno +13kg) hroscek upam da ni kaj hujsega ... lepo pocivaj in se cim prej pozdravi ... tudi mene se nekaj loteva , ampak kot kaze je le prehlad ... kepica zal sem prevec letala po bolnici in je nisem uspela kontaktirat , tak da vam tudi jaz ne znam povedat kako je njeno stanje ... vglavnem ce se ne odpira naprej in ce se cep se ni odluscil, bodo vsekakor se pocakali preden porod sprozijo... ce se bo pa zacela se bolj odpirat pol pa bodo verjetno tud o sprozitvi prestudirali ... MOJE MISLJENJE glede na dve ki jih poznam ko sta na tak nacin cakale na porod CTG-ji - naj bi se zaceli ko dopolnis 35 ali 36 tednov ... nisem sigurna ... jaz sem zacela z njimi danes , torej na polnih 36 tednov ... danes sem namrec vstopila ze v 37 teden no in zdaj bom imela CTG-je vsak ponedeljek do poroda wannabemommy ne jutri na mene pozabit !!! tatly meni se skoz nekak dozdeva da se mi je trebuh spustil, ampa mi je od kolegice mama pokazala kak vem ce se je res ... samo otipat moras vrh maternice, kateri pa je nekje v visini pod prsmi ... ce je se vedno obcutno visko maternica potem je ok ... se pac otrok premika in trebuh samo zgleda kot da se je spustil ... ko pa se bo maternica zgoraj bolj slabo obcutila potem pa se je zacelo ... Moje dete ima glavico baje ze cist nizko ampak maternica pa je se vedno cist zgoraj in dost obcutna tak da malo se bomo pa vseeno noter , ne pa vec cele 4 tedne pravi moja G ela mislim da ne bo problem s spoznavanjem ... samo pogledas kje je miza najvecjih trebuhov katy na CTG se vidi samo utrip in delovanje maternice ... nic druga
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 15:09:29
|
|
|
|
nincy29
|
oo čvekice.. čestitke ob dnevu žena!! joj ta kepica pa nam jo gode..imate kake nove novice o njej??držim pesti da ji čimprej mine ! nataša kaj ga pa ti lomiš??veš da ni še čaš..ajoj ajoj bi vse rade marčevke bile a.. sem pa jaz ta vikend naštimala torbo zame in za našega malega.tako da zdaj je vse pripravljeno . uf imam pa zadnje dni take sanje.grr..usako noč sanjam o moškemu ki me zelo privlači(v sanjah)(ok priznam tut v živo ni slab )...haha kaj tej hormoni delajo .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 15:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly se se kateri zdi da ima trebuscek bol nizko kot ga je imela? Ja, moj se je krepko povesil, pa še "lažne" popadke mam. Če se do jutri stanje ne izboljša, bom kar skočla do svoje g al pa v porodnišnico.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 15:27:06
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: dacy potem je otipala se maternicni vrat in njena reakcija je bila :" ohooo pri vas pa je glavica ze cist nizko , nic ne bote vec celih 4 tedne cakali, bo ta vas otrok kar prej prisel evo, meni je dobesedno isto rekla pa sm ji rekla da sva za otročkom drgač zmenjena dihej nataša, dihej predvsem pa počivaj!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 15:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Torej, babike, velja za ju3 ob 14.uri v Pohorski. Lahko se dobimo pred Pohorsko, se tam počakamo, pa gremo skupaj not. Meni osebno je vseeno. Gremo pa, če se ne motim jaz, Wannabemommy, Dacy, Ela (vroče čokolade sicer ne pijem, bo pa kakšna brezkofeinska kavica padla), kaj pa ostale? Babyloverka? Amelie? Majas? Venera? Malenaa? Ve pridete? Če rabi katera mojo št. naj mi piše na zs. Al pa če rabi katera prevoz? Jaz namen mam prit, sam je pa tud možno da mi ne bo uspelo. Dragi mi dela dopoldan, ne vem kdaj bo doma (včasih pride že ob 12ih, drugič pa šele ob 16ih). Se mu pa zdi fino, super, fajn da se bi dobile in se tud v živo spoznale, tak da res upam da bo pravi čas doma. Kolk je pa kadilk med štajerkami?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 15:41:09
|
|
|
|
Venera
|
"Torej, babike, velja za ju3 ob 14.uri v Pohorski. Lahko se dobimo pred Pohorsko, se tam počakamo, pa gremo skupaj not. Meni osebno je vseeno. Gremo pa, če se ne motim jaz, Wannabemommy, Dacy, Ela (vroče čokolade sicer ne pijem, bo pa kakšna brezkofeinska kavica padla), kaj pa ostale? Babyloverka? Amelie? Majas? Venera? Malenaa? Ve pridete? Če rabi katera mojo št. naj mi piše na zs. Al pa če rabi katera prevoz? " Tudi jaz pridem, sem se ravno prijavila, da pogledam, ob kolkih se dobimo! . jaz sem tudi za to, da se ob 14h dobimo pred kavarno in tako kot pravite: RAZPOZNAVNI ZNAK - NOSEČNOST! Lepo bodite, naj vas danes moški še posebej razvajajo! , pa se vidimo jutri! lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 16:15:06
|
|
|
|
aprilski hrošček
|
Ojla moje čvekice!!!! Najprej hvala vsem da tako mislite name!!!! Danes sem se načakala dve uri in pol me je že tako rit bolela da je bilo joj . Torej situacija je naslednja: vzel mi je bris za streptokok, sem plačala 10 eur, odprti smo 1cm glavica je že čist nizko, težki smo 3270 g. Glede nato, da sem zaradi sladkorne že na 10 enotah inzulina se je g. odločil da bomo vrjetno drugi teden sprožili porod . Torej v ponedeljek imam še pregled in potem se bo odločil kako in kaj. Še za podatke NP 15.3.2010
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 16:21:36
|
|
|
|
pupa*81
|
jeeeee, in rodila se bo še ena mami (no, še enkrat)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 16:34:57
|
|
|
|
Getreal
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 mene je začelo zvijat , samo res zdaj bolj neredno, samo bolj močno...najraje bi letela na wc, ker me tak srat tišči, pa vem, da je vse skupaj lažno ...v križu pa ščipa, kar mi ni najmanj všeč.... nataša ma kaj bomo dobili že naslednjega aprilčka?? (khm khm hočem rečt aprilčico!!! ) hrošček bravo za pregled!!! jeeej komaj čakam da pride ta vaš fantulinček
< Sporočilo je popravil Getreal -- 8.3.2010 16:35:19 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 16:36:59
|
|
|
|
Getreal
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 jaaa, burja... jo je danes tudi do Logatca prineslo - samo zame nam tako zavija okol bloka da bo streho odkrilo, sej veš, tle ni ekstra kamnov po strehi grem v sredo v ljubljano, ti loh dostavim en par pristnih kraških skal
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 17:18:50
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela24 IZVIRNO SPOROČILO: majas IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Majas, zato sm vprašala, ker imava očitno isto ginekologinjo, Bandeljevo? Jaz sm bolj v smeri Slovenska Bistrica. Bomo se pa ziher lahko kaj vidle, na kaki kavici A v torek prideš na tortico? Jaaa tudi jaz imam to ginekologinjo in sem zelo zadovoljna z njo. Ja super... kavica pa nama ne uide. V torek bom prišla na tortico. Tudi jaz sem zadovoljna z njo. Sem pa malo manj zadovoljna, da je vedno taka gužva, ko pridem Saj vem, da ima res gužvo, samo res ni fajn tak dolgo čakat. Pa nekak me v tej gužvi v čakalnici vedno slabost zgrabi, nazadnje sm čakala 1,5h Najhuje še prihaja, ko bomo na ctg čakale v porodnišnici. Tam nam pa ne gine 4 ali 5 ur čakanja Zna bit, da se boma celo srečevale tam Super, torej se tako vidimo v torek, pa se boma lahko za naprej zmenle za kofetkanje Ja to pa res.. to se tudi meni dogaja Ampak se potem potolažim s tem, da se mi res posveti in mi res-še do zdaj na vsakem pregeldu naredi UZ. _____________________________________________________________________________________________________ Joj cel vikend me ni bilo gor, ste spet toliko načvekale saj prav. za jutri je že fiksna ura? Nekaj me avto zafrkava in bom pop... zato upam da bo jutri bolje. Alarm sistem se mi noče odblokirati, pa smo baterijo na daljincu menjali pa noče... sem danes komaj našla prevoz da sem šla po tamalo v vrtec joj skos nekaj... Kdaj bo pa tega mraza konec??? Danes mi gre vse naživce..hormoni, saj bo Pa lep dan žena seveda... (zdaj pa grem malo za nazaj brat)
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 17:27:35
|
|
|
|
majas
|
Uf, kak mi je prejšni post nalimalo Memole še od mene vse najboljše z malo zamude... aprilski hrošček - držim pesti pa vso srečo.. zdaj si pa grem eno brezkofeinsko kavico skuhat. P.s. (jutri če pridem bom pol ure zamudila, ker res moram po otroka v vrtec, pa raje zamudim, kot pa sem 10min z vami in že odletim ) Naj mi katera pošlje telefonsko na ZS prosim. Lepo bodite.
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 17:37:08
|
|
|
|
tatly
|
a bo katera do aprila tu pocakala
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 18:14:00
|
|
|
|
katy83
|
majas imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 18:16:54
|
|
|
|
Wannabemommy
|
ojla Dacy - nič bat veš da te poberem , te pokličem ko grem od doma, te maš še 15min časa da se priplaziš do avtobusne postaje aja pa super za pregled Majas - sem ti poslala mojo številko na zs pa se javi jutri, Očitno nas bo kr nekaj , če pa še ktera rabi prevoz pa naj pove, se bomo že nekak zorganizirali da nebo nobena rabla doma ostat, ne? Nič lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 18:33:52
|
|
|
|
dacy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 IZVIRNO SPOROČILO: dacy potem je otipala se maternicni vrat in njena reakcija je bila :" ohooo pri vas pa je glavica ze cist nizko , nic ne bote vec celih 4 tedne cakali, bo ta vas otrok kar prej prisel evo, meni je dobesedno isto rekla pa sm ji rekla da sva za otročkom drgač zmenjena pupa midva z otrockom sva pa zmenjena da bo prisel prej Jaz se nic ne upiram temu, ker se zadnje case prav komaj se premikam od bolecin v medenici in mi ni vec prav nic fajn malenaa jaz sem kadilka wannabemommy sej se mi zdi da se bom dobesedno priplazla ja , mam zadnje dneve prave muke ze pri hoji ... to ni vec rackasta hoja ampak sem ko stara baba ... bi ze prav palico skoraj rabla na case
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 18:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dacy malenaa jaz sem kadilka No, sam da nisem edina
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 18:42:23
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 IZVIRNO SPOROČILO: dacy malenaa jaz sem kadilka No, sam da nisem edina tudi jaz sem sam ne pridem ker ni prevoza prite v ormož
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 18:59:03
|
|
|
|
dacy
|
malenaa no bova si druzbo delale na cigaretu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 19:09:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Še enkrat se javljam... Punce pri katerih tednih ste začele z CT... in koliko na teden... A Kepica se je kaj javila.... Glede teže otroka je kar dobro vedeti koliko ,koliko se zredi v mescu ali na tednu,meni veliko to pomeni.... Tiste ,ki imate težave ,pa ste v bolnišnici čimprejšno oikrevanje...vem ,da v bolnišnici ni lušno biti... Ja nič...lepo se naspite ,grem počasi počivati ...lahko noč....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 19:15:19
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: dacy malenaa no bova si druzbo delale na cigaretu grrrrr ... mi bosta lušte delale
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 19:16:49
|
|
|
|
tropical
|
Čestitke vsem ob dnevu žena tatly jaz mam rok 26.4. pa verjetno bom kar do konca počakala. Moja g je rekla če se otrok ne obrne pol mogoče bo prej samo bo CR. Tako da upam da bo vse OK pa počakam sam do 26. da bo vaginalno ne pa CR. Pregled pa mam nazaj konec marca z CTG-jem, pa bris steptokoka mi bo vzela. Jaz sem danes oprala košaro in voziček, ker piha je tako lepo vse posušilo. Moj trebuh je tako velik ,.da seše nogavic ne morem obut. To je noro, a ima še katera tak problem.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 19:42:16
|
|
|
|
tatly
|
tropical-upam da nebos mela cr tud jaz se komaj obuvam me takoj zacne v trebuhu bolet ko se tak naprezam meni se zdi da mi brca cisto pri luli in da me tam doli boli ko brca-se se to keri dogaja
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 20:08:14
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 IZVIRNO SPOROČILO: dacy malenaa jaz sem kadilka No, sam da nisem edina tudi jaz sem
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 8.3.2010 20:13:36
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89 IZVIRNO SPOROČILO: dacy malenaa jaz sem kadilka No, sam da nisem edina tudi jaz sem sam ne pridem ker ni prevoza prite v ormož Joj ormož je men to far away, a z tistega konca ni nobene, da bi te sebo vzela?????
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?