katy83
|
dobro jutro. Zajtrk (potratna potica in mleko ) se že prebavlja, zdaj imam malo časa za net, potem pa kosilo pripravljat. Danes bom delala tortilje s piščančjim mesom in zelenjavo. Kepica - ah, še nič novega Se meni tudi zdi, da jo imajo na oddelku ali pa jo bodo celo domov poslali. Vsekakor ji želim, da se vse dobro izteče. streptokok - joj, sem brala, ja kaj se je eni marčevki zgodilo. Brez besed. Pa ravno 2 dni prej sem se o tem brisu zanimala pri gin. in sem potem to tastu in mojemu razlagala, pa sta mi rekla, da malo preveč paniko zganjam. Pa sem pomislila, saj mogoče pa res. Neeeeeeeeeeeeee, nič ni res. Ju3 pokličem in se naročim za odvzem brisa. Stane 37€. Pa če bi stalo 100€, briga me. Sploh si ne predstavljam, kako hudo mora biti tej punci in njeni družini. Getreal - veš, da te full razumem glede tasta. No, stvar je taka, da sem imela v prejšnji vezi tasta in še bolj taščo. Takšen dogodek, ki si ga ti opisala, je pri meni trajal 5 let. Pred tem sta bila 2 leti kot angelčka. No, pa ne bom pisala o tem, ker lahko sama napolnim do 200.strani. Zdaj, zdaj pa je tako. Oba sta vredu, imata pa tudi svoje fore. Pa kdo jih nima? Pač, vidi se, da imam jaz mlade starše (46let) od mojga starše pa so stari (mama 58, ata 61). razlika se pozna. Logično v razmišljanju. Ampak kot pravim, ni panike. Da bi le tako ostalo. No, kaj sem ti hotela povedat. Boš mogla to malo razčistit veš. Drugače se to ne bo spremenilo. Ampak, zdaj uživaj, ne se sekirat. Držim pesti, da ti uspe. Flora - ja, super, če boš v Mb. Samo 1 dan prej mi javi kdaj, pa veš da pridem. Pa pridna si s to diplomo, ej. Vsa čast. jah, ti boš pač potem uživala, ko bom jaz diplomo pisala. Aprilčica - objemček nazaj. Ti si mi ena zlata punca, veš? aja, glede seminarskih, o katerih sva se pogovarjali. Ma, groza, no. Noben kao nima nič. Ne morem verjet. Pa tako sem ti hotela pomagat. Punce, še enkrat hvala vsem včeraj za vzpodbudne besede oz. za back up mojemu , tako kot pravi Pupa. Še malo pa bo torek punce, pa gremo na tortice. Vreme bo bolj slabo, tako da bomo kar noter, ne? Fajn bi bilo vedet, koliko nas 100% pride, pa bom jaz mizo probala rezervirat. Ker ta večjih miz imajo bolj malo, pa da bomo bolj komot, ne? tako, lepo nedeljo vsem skupaj.
|