|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 12:56:38   
mamika25
Pupa in Gaetral ne pozabite name, tudi jaz grem z vama user posted image . Da si lahko stroške kr mal porazdelimouser posted image . Ja baje je zdaj v Postojni precej gužve, ne vem kako bo aprila,...samo sem slišala ravno danes od ene znanke, da so 3 rojevale na hkrati in ena drugo poslušale. Vmes med njimi je bila samo zavesauser posted image . In babica je skakala od ene do druge, in ni mogla biti ves čas ob eni. Zdaj celo ležijo v isti sobi, baje. user posted image
V Postojni greš domov 4.dan, če je vse v redu. Je pa za obiske res mal neumno, od 2h do pol 4h so. In takrat ko sem bila jaz, so bili kr sitni, jauser posted image . Zdaj pa je tudi to na njihovi spletni strani in tudi dejansko je tako, da so obiski omejeni samo na partnerja (in otroka, če je 100% zdrav). Drug ne sme priti na obisk, npr. starši, prijatelji... Ne vem zakaj, verjetno še vedno zaradi gripe?user posted image  Jaz sem bila drugače s Postojno kr zadovolna, edino ena sestra je bila user posted image , tečna za popuser posted image , ...
torej, se vidmo tam user posted image . Upam, da zdržim do takrat, neki slabo mi kaže user posted image .
Gaetral in aprilski hrošček ali ste bile že na predavanju za EA? Je to dovolj da jo dobiš, ali moraš še na pogovor z anesteziologom? Je to nujno? Kdaj so predavanja in koliko časa traje? Je zanimivo? Razmišljam o tem, čeprav sem enkrat naravni porod že prestala.
Aprilčica glede sobice... si kaj razmišljala o Novolesu? Ali si čist za Alples? Ker mi smo naročili od Novolesa (Lesnina), dobili na hitro, in zelo zadovoljni.user posted image  Mal si oglej še njihov program.
Danes grem pogledat malega bratrančka, ki je dopolnil 3 tedneuser posted image .
Glede teže user posted image  je pa res brezveze govorit, so odstopanja, so "velikani" in so tisti "miceni", na koncu vsi zrastejo in so vsi isti... Meni je G rekla, da mala ne bo težka 3kg, pa je bila na koncu 3200g (rojena na pdp), tako da... pol kile gor dol, vse se nadoknadi. Jaz pravim naj se rodi ene 3 kilce pa naj se pol raje rediuser posted image ...

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:03:40   
Wannabemommy
Super za nax in Taiauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:06:53   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25
Jaz pravim naj se rodi ene 3 kilce pa naj se pol raje rediuser posted image ...


ja, pobožne želje user posted image in pol zavije svizec čokolado v folijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:08:31   
legenda_m
ojla

vidm da ste v polnem zagonu. že spet. jst sm tud s pregleda že dva dni, za seznam: 7kg plusa, np 25.3., tkrt bo tud ctg.

Nataša 35
a hodiš v mš v kamnik (se mi zdi da ti na seznamu piše da si iz stahovce)? jst sm bla en mesec nazaj. a je sestra lojzka? sicer ni povedala nč novga, kljub temu da je moj prvi otrok (mam prakso od nečakov user posted image ). potolažla me je edin glede poroda da ni nč hudga tisto, da mormo povedat kaj si želimo, pa da nas bojo upošteval se mi je pa zdel mal za lase privlečeno.
pa tisto o pospravljanju... zgleda da so dedci vsi istiuser posted image tud pr nm je tko. čeprov je zdj mal bl pozorn pa cunje za oprat sam odnese v koš, pa umazano posodo da v korito, pa čisto pospravi, pa vpraša me če mi lahk kj pomaga... mnja močno močno močno upam, da se to ne bo spremenil na slabš. mam filing da k bom šla rodit, da si bo uzel mal na izi. user posted image user posted image user posted image

punce iz štajerske k boste šle na tortice pojejte še eno zame. ne morm verjet ampak, jst tega sploh ne morm jest (glede na to da sm bla prej zeloooooo cukrasta- od čokolade, piškotov, krofov, ma use ni da ni). zdj me pa sploh ne gane. vidm kkšno ful hudo bogato sočno torto jst pa nč. tud kapljica sline se ne pocedi. pol mi je pa tašča zadnjič ponudla eno pecivo jst sm pa rekla, da ne bom in je točn pred mano pustila. men je pa tko smrdeluser posted image sm rekla svojmu, mal bl diskretno, da neb koga užalila, če lahk umakne in me ni čist dobr slišal in je na glas vprašal KAJ jst pa pol na glas UMAKN KER SMRDI. mogoče mam zdj mal minus točk user posted image user posted image user posted image .

o bolečinah pa.... jst se kr mal sprašujem če je normaln. mislm mene razn križa zjutri k se iz postle spravljam ne boli ma nč. no sj nm se prtožvala. kr nj ostane tko ko je. razn tega da mi je pogosto slabo pa da včasih ne zadržim u seb nič razn jogurta sadja,pa piščanca, rib. in me ful skrbi če bo z user posted image use ok user posted image user posted image user posted image . g sm sprašvala pa je rekla da enim ni nč slabo, enim je skoz, pa bruhajo skor do poroda. tablet mi ni nobenih dala. u glavnem, upam na najboljše. en dan je tko drug dan pa drugač.
nč grem mal zaležat pol pa... k zobarju user posted image . pridne bodte.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:14:23   
babyloverka
hjoj čveke user posted image

če je katera lačna lahko k meni pride, sem skuhala za celo familijo pa zgleda da bom sama jedla user posted image  na meniju so svinjski zrezki v čebulni omaki in testenine user posted image

in popoldne mi starša pripeljete trojanske krofe user posted image user posted image  jih že voham kak dišijo user posted image  kar dva bom pojedlauser posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:16:01   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

te ure obiskov so pa tudi meni en VELIK minus user posted image kolk pa dejansko komplicirajo glede tega - sej ga ja ne bodo ven zvlekli varnostniki če bo mal dlje tam?



V PO v sobo pride sestra - ne vem, prinese čaj ali kaj takega - po izteku ure za obiske, če se ne motim, in tudi po zvočniku pozivajo obiskovalce, da je konec obiskov v sobah. Ampak jaz sem v prvo, ko moj ni mogel priti ob določenih urah, lepo vprašala sestre in so dovolile obisk popoldne v sobi - je pa res, da sem bila sama. Ni bilo pa to vsak dan, pač enkrat, izjemoma. In so tudi rekle, da če ne bom sama v sobi oz. če bodo imele mamice kaj proti, bom pač šla z malim v njihovo igralnico in bomo tam. Glede tega pa, mislim, ne bi smelo biti težav. Igralnica je v istem nadstropju.

Obiski pa, upam, aprila ne bodo več tako omejeni ...

Teža otroka - saj ne vem, ali sem že napisala ali sem samo mislila napisat - meni jo v prvo in drugo sploh nikoli niso ocenili. Konec koncev - le zakaj? Da bi se še bolj bala poroda? Se že pri porodu pokaže, če bi šlo za hujše neskladje med otrokom in širino medenice.

Lp,

živa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:16:28   
Bobek75
Grr, sem napisala cel roman, pa mi je vse zbrisalo, torej na kratko

teža user posted image - pri drugorojenki so mi napovedali velikega in težkega otroka- delali so celo paniko, ven je prišla 3200 g user posted image

spol user posted image - v ponedeljek je soseda rodila user posted image user posted image . Na vseh UZ so napovedovali user posted image , nazadnje celo 1 mesec nazajuser posted image . Dete bo sedaj spalo na roza posteljnini in se vozilo z rdečim vozičkomuser posted image . No, vsaj s cunjami v roza barvi ni pretiravala. Izgleda, da se je končno našla tista pištolca, ki je tik pred porodom odpadla naši drugorojenkiuser posted image .

tortice - škoda, da nisem bližje MB. Tudi meni bi se prilegla kakšnauser posted image . Kaj so tudi v Romansi še vedno tako dobre? Mi smo jih vedno jemali na Taboru. Ko sem bila nazadnje v MB sem opazila, da imajo slaščičarno tudi na Pobrežju (morda še kje).

nax- user posted image user posted image user posted image

trebuščki - user posted image niti niso tako majhni, so pra lepo zaobljeniuser posted image . Moj prav tak, čeprav sta dva user posted image noter. Skupaj imata cca. 3,8 kguser posted image .  Še pol kg vsaka, pol pa se vdam in lahko grem rodit.user posted image


Lep dan!

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:19:03   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Bobek75

Izgleda, da se je končno našla tista pištolca, ki je tik pred porodom odpadla naši drugorojenkiuser posted image .



A daj no, a tudi to se zgodi user posted image ? Navadno kaj zraste user posted image .
Po takih informacijah sem res vesela, da nisem vprašala za spol user posted image .

(odgovor članu Bobek75)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 13:23:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:25:56   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

hjoj čveke user posted image

če je katera lačna lahko k meni pride, sem skuhala za celo familijo pa zgleda da bom sama jedla user posted image  na meniju so svinjski zrezki v čebulni omaki in testenine user posted image

in popoldne mi starša pripeljete trojanske krofe user posted image user posted image  jih že voham kak dišijo user posted image  kar dva bom pojedlauser posted image


Kdaj maš kosilo jaz pridemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:37:00   
katy83
evo mene na raportu. user posted image   Ste pa danes prave čveke čvekaste. user posted image

Najprej user posted image  za NAX in TAI-a. user posted image  Super, da Tai napreduje. user posted image

No, jaz sem ravnokar prišla s pregleda. Našemu user posted image  še lulči ni odpadel, tako, da bo očitno res user posted image . user posted image   kak se je ginekologinja smejala, ko sem jo vprašala, če še ma pištolco. user posted image   Obrnjen je na glavico, posteljica se je premaknila, tako da je ginekologinja rekla, da lahko grem normalno rodit. user posted image   Ocenjena teža je 2000g (33t 5d), je rekla, da je to za 1 teden manj, kot bi naj bilo, ampak da še vedno v mejah normale. Sicer pa vse meritve, ki mi jih je delala kažejo, da bo pdp kasneje. Zanimivo. Jaz pa sem se vedno bala, da bom full prej rodila. Dala mi je tudi vse izvide, napotnico za porodnišnico in ctg, tabelo za štetje gibov. Aja, pa železo je ok, tako da mi ni potrebno več sirupa pit. user posted image

streptokok - sem vprašala tudi kako je stem, pa je rekla, da to ponavadi delajo ženskam, ki imajo težave z izcedki čez nosečnost. Da pa lahko grem samoplačniško, stane pa 37€.

EA  (Natašaxy)- tudi jaz bom vzela to možnost, že zato ker je v MB zastonj. user posted image , pa še 24 ur/dan. user posted image   Ravno danes zvečer imava z dragim individualni posvet z anestezistko.  No, moj plan je sicer, da bi čim dalje ostala doma, pa EA sploh ne bi rabila. Ja, optimistka, ne? user posted image

Cojka - ti si menda spraševala o akupunkturi. V Mb je plačljiva, pa je kar visoka cena, se ne spomnim koliko točno. V LJ pa menda zastonj, če se ne motim, ne? Mislim, da zna bit to kar ok. Če te mika, idi. user posted image   Pa pozdravi se čimprej. user posted image

Aglaia nas je prišla pogledat user posted image , samo ni napisala takšnega dolgega posta kot sem vajena od nje. user posted image  Ja, se moram pač k Ljubljančankam malo štulit, da kakšen n jen post preberem. user posted image

pradedki/prababice - naš user posted image  bo tudi imel 3 pradedke in 2 prababici. user posted image  Sploh po moji strani so še tak mladi. Je moja babica stara 65 let, novembra je že 6-ič postala babica, zdaj pa bo prababica. user posted image  

MB porodnišnica - baje obiski niso več omejeni user posted image

čestitke Aprilčici in Neka_noč za sobice user posted image

odločbe za študentke (je ena spraševala user posted image ) - jaz sem ravno včeraj dobila domov odločbo za enkratno pomoč (kao paket), za starševski dodatek pa še nič.

Tako, saj vem, da sem kaj pozabila, ampak saj je že itak nastal roman. Lepo se imejte.

za seznam: vse skupaj +11kg, NP (CTG 31.03.2010)
 
 

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:45:25   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

hjoj čveke user posted image

če je katera lačna lahko k meni pride, sem skuhala za celo familijo pa zgleda da bom sama jedla user posted image  na meniju so svinjski zrezki v čebulni omaki in testenine user posted image

in popoldne mi starša pripeljete trojanske krofe user posted image user posted image  jih že voham kak dišijo user posted image  kar dva bom pojedlauser posted image


Kdaj maš kosilo jaz pridemuser posted image user posted image user posted image


sem že pojedla eno porcijo ampak za eno nosečko še bo user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:47:29   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: katy83


EA  (Natašaxy)- tudi jaz bom vzela to možnost, že zato ker je v MB zastonj. user posted image , pa še 24 ur/dan. user posted image   Ravno danes zvečer imava z dragim individualni posvet z anestezistko.  No, moj plan je sicer, da bi čim dalje ostala doma, pa EA sploh ne bi rabila. Ja, optimistka, ne? user posted image  


 


moj ginekolog ki je dežuren tudi v mb je zadnjič govoril o izkušnjah ea v mb in je rekel da je nadvse zadovoljen in da so očitno zadnje čase napredovali tudi na tem področju, da so ženske dosti lažje prenašale porod. priznam da bi verjetno tudi jaz vzela ea če bi rodila v mb, na ptuju pa nimam to šanse user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:49:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: katy83


EA  (Natašaxy)- tudi jaz bom vzela to možnost, že zato ker je v MB zastonj. user posted image , pa še 24 ur/dan. user posted image   Ravno danes zvečer imava z dragim individualni posvet z anestezistko.  No, moj plan je sicer, da bi čim dalje ostala doma, pa EA sploh ne bi rabila. Ja, optimistka, ne? user posted image  


 


moj ginekolog ki je dežuren tudi v mb je zadnjič govoril o izkušnjah ea v mb in je rekel da je nadvse zadovoljen in da so očitno zadnje čase napredovali tudi na tem področju, da so ženske dosti lažje prenašale porod. priznam da bi verjetno tudi jaz vzela ea če bi rodila v mb, na ptuju pa nimam to šanse user posted image


resnično zadnje čase tudi jaz slišim same pohvale o EA v Mariboru. user posted image  Sem bila full skeptična glede tega, ampak so me na predavanju resnično prepričali. Pa mojga dragega tudi. user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 13:54:42   
babyloverka
tudi mene bi prepričal moj ginekolog če bi imela to možnost na voljo. no saj na nek način jo imam, ptuj in mb nista daleč narazen ampak vseeno se trudim it po planu da ne hitim takoj v porodnišnico in da mi na ptuju uspe brez večje tehnike. itak ne morem vplivat na nič edino psihično se lahko do neke mere pripravim.

moj ginekolog je iskreno govoril, no vsaj jaz mu verjamem in zaupam, je tak človek da direktno in po človeško pove kako in kaj, sicer v zlamani slovenščini s pridihom hrvaškega jezika je pa car user posted image   je rekel, da zanjih par porodov ki jih je imel v mb z ea je bil zelo zadovoljen ker ženske niso tako trpele, kljub temu so sodelovale in pritiskale ko je bilo potrebno in tako so bili vsi zadovoljni.

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:01:56   
pupa*81
aja, še nekaj sem pozabila vprašat glede Postojne: koliko časa po porodu si še v porodnem bloku skupaj z dojenčkom in očkom user posted image v Lj. je bilo rečeno 3 ure, tle pa nism nikjer zasledila podatka.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:07:08   
mamika25
Pupa jaz sem tamalo rodila ob pol 5h zjutraj, v porodni sem ležala do 7h. Potem je bila smena, mene v sobo na zajtrk, mojega so poslali domov takrat. Mislim da je tudi v Postojni 3 ure. Je pa to najlepši del... ko spoznavaš dojenčka, vsi smo si oddahnili, pa čas za sms-e je touser posted image .

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:14:44   
Kepica83
Saj ni problem biti pameten glede algoritmov. To je najmanjši problem. Ampak pol še mi razloži/te, koliko UZjev ima vaš G?? A min. 5 al kaj? Vašega otročka meri vsakokrat na drugem UZju? Da pride do odstopanj za 500g al kako? Če ti G meri otročka vedno na istem UZju in če so odstopanja do 500g pol je zame to malomarnost. Pa me baš boli za algoritme in proizvajalca UZjev.

Teža otročka... tiste ki ste mnenja da teža ni pomembna.. svaka vam čast. user posted image user posted image  Kako pa pol veste ali je otrok v 2,3, ali 4 tednih napredoval tako kot bi mogel? To čutite al kaj? Saj ni nevem kak pomembna teža, pomembno je da se vidi da otročku konstantno narašča teža tako kot mora. Preveč sem jih spoznala, ki so bile tak flegma pol pa so bile po 5,6, tednih šokirane ko so videle da otrok ni napredoval. Rajši na vsakem pregledu za okvirno težo vprašam kot pa imam pol negativna presenečenja. Ampak ljudje  smo si različni... Jaz ne obsojam tistih ki jih teža ne briga, ve pa ne obsojajte tistih ki jih/ nas teža zanima. Simple.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:15:42   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Moj je imel tudi več kot mesec pred rokom 3 kg ... samo mi G ni nič rekel, da bi blo treba sprožit porod. Če bo s takim tempom rastel, bo imel čez en mesec dobre 4 kg, kar je pa še v mejah normale. Upam samo, da ne bo še več pridobil v tem času. Mam čez dobra dva tedna pregled, pa bomo videli ... Je pa res precej boleče že vse skupaj - raztegovanje in naslanjanje na mehur, se vidi, da je že veliko dete v trebuščku user posted image


Torej nisem edina... a joj... Kot da bi nevem koliko jedla. Sama se ne zredim, otrok pa raste. Ravno danes sem še dala kri za glukozo oz.sladkorno. Ker je včasih baje lahko tudi to vzrok da se otrok prehitro redi.
Pa vse bo ok...
sem se pa načakala. Najprej je bila taka gužva, ko so mi vzeli kri sem spila neko fuj ckrano vodo, potem pa še eno uro sedela tam za drug odvzem. Sem prišla domov in šla zraven v pojstlo, pa se ravnokar zbudla. Je taaak pasalo. Pa še taki zaspani dan je danes zunaj, saj ni čudno.

Grem zdaj kosila delat pa počasi po mojo tavčejo (zdaj že lahko tako rečem) user posted image


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:18:11   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

nincy  user posted image user posted image user posted image kak lep trebušček

memole po moje ni šla domov sama, ker so jo poslali, ker je spet pravi baby boom...poleg tega sem jo kar pogledala, da tako okol hodi, pa je par dni nazaj šele rodila...ja ta pregovor sem pa tud jaz slišala, samo z varianto, da ima 6 tednov trugo pod posteljo user posted image user posted image user posted image



Ne vem če bi jo kar poslali kljub temu da jih je precej!
Jaz sem rodila na ponedeljek zjutraj in šla domov v četrtek popldan,sem pa na viziti prašala kdaj grem domov in če lahko v četrtek pa je reku da ja potem mi je pa na pregledu tamale zdravnica rekla da neradi spuščajo 3 dan domov zaradi zlatenice!Na odpustnem listu mi pa piše da želim domov!
Če so jo res je potem skrajno neodgovorno od porodnišnice pa ne glede na to koliko je polno oni morejo zagotovit da je z otrokom in mamico vse ok če je pač to res da neradi odpuščajo domov 3 dan kot je meni rekla!
Ne vem no očitno če jih je preveč ni problema za poslat domov če je pa dovolj prostora pa je problem!
Ah kaj čmo bo že bolje enkrat!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:22:15   
majas
Mariborčanke: Jaz vem tako malo o EA  MB. Sploh nisem vedela da je zastojn. Čeprav si skos govorim da bo v drugo lažje in ne bo tak hudo me je vse bolj strah.
Kje se pa moraš prej naročiti za to? No zdaj pa imam, kaj pa ne hodim v materinsko šolo drugič user posted image


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:27:44   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Punce imam lepe novice:

Nax je danes že lahko pestvala svojega Taička. Je rekla, da ima nasmeh do ušes, ker mali tako hitro napreduje in bo šel že na drugi oddelek, kjer ga bo lahko hranila po cuclju in previjala. Potem pa počasi začela dojiti. Je rekla, da če bo šlo tako naprej, bosta oba čez 14 dni doma user posted image user posted image Gre pa vseeno jutri domov, ker je on še zmeraj na neke vrste intenzivnem oddelku.


O kako lepa novica!
Super da za Taička in mamico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kakšno slikico bi mi vidli!user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:29:26   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Mariborčanke: Jaz vem tako malo o EA  MB. Sploh nisem vedela da je zastojn. Čeprav si skos govorim da bo v drugo lažje in ne bo tak hudo me je vse bolj strah.
Kje se pa moraš prej naročiti za to? No zdaj pa imam, kaj pa ne hodim v materinsko šolo drugič user posted image



hej, Majas.

vsak prvi četrtek(danes ob 17.uri) v mesecu imaš v bolnici v 16.nadstropju predavanje o epiduralni, ki je nujno, če želiš imeti EA. Potem pa se še naknadno naročiš na individualni razgovor. Najbolje, da pokličeš v porodnišnico, pa vprašaš če je danes predavanje ali so kaj spremenili ( tel.številka 02 321 15 68). naslednje predavanje o epiduralni pa mislim, da bo 8.aprila.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Lep pozdrav.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:30:38   
Kepica83
ČESTITKE ZA NAX IN TAIAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:36:28   
memole
Joj joj spet ste načvekale!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem celo jutri preležala v postelji na toplem ker je mrzlo!
Ko je prišel možek domov in zakuril sem pa prišla ven!user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilski hrošček pojej vsak dan eno banano in te bojo krči v mečah minili!
Preverjeno,je meni sestra pri zdravnici rekla naj vsak dan eno banano pojem in je full pomagalo zdej krčev nimam več!

Joj jaz imam danes spet zobarco pa se mi tako ne da it ker je zunaj mrzlo ker piha pa še dežuje zraven!user posted image user posted image




_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?