živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie živa Se mi zdi pa škoda, da kdo ne uživa v nosečnosti, ker ga toliko stvari skrbi. Že itak so situacije, ko moraš res paziti in skrbeti (krvavitve, prezgodnji popadki), ni pa se treba obremenjevati s stvarmi, ki bistveno ne vplivajo na zdravje otroka ali mamice. Lp, živa Jaz ne uživam niti malo v nosečnosti, pa ne zaradi otrokove teže. Sem že pred tedni, ko se je vsem zdelo, da se tu preveč paničari, povedala, da se je meni v tem času zgodilo toliko slabih stvari, kot prej v vsem življenju ne. In nisem imela na večino njih nobenega vpliva. Sem vesela za vsako, ki je prišla skozi brez pretiranega obremenjevanja. Meni pa očitno ne preostane drugega, kot da si do konca življenja očitam, kaj vse je moralo moje dete pretrpet, če moje skrbi res toliko vplivajo na njega ... Amelie, meni je tudi hudo, ker imam čisto preveč stvari za speljat, tako da ne morem uživati v nosečnosti tako, kot bi lahko. Sploh ker je to moja zadnja. Pa tudi nimam vpliva na to, pač služba je služba, še dobro, da jo imam. Bi mi bilo pa še bolj žal, če bi me skrbelo tisto, kar mi res ni treba (da bi npr. dvomila v sposobnosti in skrbnost ginekologa, zdravnika ipd.). In to sem mislila s tem citatom. Vpliv stresa na otročka - naj bi bil, ampak jaz ga pri svojem drugem (pa sem tudi delala do poroda, ne le do porodniške) ne opazim . Zato se pa res ne sekiraj. IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Saj Aglaia, pupa, živa in neka_noč lahko tu nadaljujete z žaljivkami. kepica, nimam pojma, s čim bi te/vas užalila. Moja omemba krav se nanaša na pupin citat, ker ona in Aglaia vesta za moje povezave z Biotehniško fakulteto in kmetijskim ministrstvom. Bilo je napisano šaljivo, da ju bodo preganjale, ker bi obedve rabile malo rekreacije oz. fizičnega napora za to, da jima ne bi šle neumnosti po glavi . Bi morale biti prej onidve užaljeni kot katerakoli druga. No, upam, da nista . In mislim tudi, da ne gre za nekakšno mestno(pokrajinsko pripadnost. Jaz se nimam za Ljubljančanko, sem priženjena, pa še to na iber vaško periferijo lj. občine . Gre za to, da se poznamo med sabo in se zato lahko drugače šalimo kot z drugimi, s katerimi se ne poznamo. Enako kot se šalijo npr. aprilčice 2009, ker se se že srečale, se spoznale, se najbrž redno dobivajo in kofetkajo. No, saj ko se boste Mariborčanke dobile, boste zagotovo imele kake interne šale, ki jih druge ne bomo razumele. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 4.3.2010 16:16:34 >
|